Zajebancija je zajebancija, činjenice su činjenice, ali poturanje LAŽI je osobina primitivaca. Željo nikada nije igrao za vrijeme NDH. To je jedina činjenica i zbog takvog odnosa mu je i dopušteno da se nastavi takmičiti u SFRJ, dok su nekim klubovima koji su se takmičili u ligama NDH (Zrinjski, SAŠK i nisam siguran za Slaviju) vlasti SFRJ zabranile dalje postojanje i isti klubovi su ugašeni. To je istina. U komunikaciji se uvijek moraš oslanjati na argumente, jer LAŽI su lako dokazive.-A- je napisao/la:Cisto diskusija na zdravim osnovama uz blago zezanje,to je nesto sto je pozitivno samo da nisu uvrede i teske provokacijeA o tome koliko je ko,i kada (Zeljeznicar je igrao i za vrijeme fasisticke NDH,jel da
) bio rezimski klub,mozemo i o tome...ali bi nas to odvelo u zucnu raspravu,pa ne mislim da je pametno da povlacimo takve teme.
![]()
Svako dobro,i onako navijacki![]()
,nadam se da cete doci bez boda iz Mostara
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Emir Hadzic za jedan sportski portal...
ps. Ovo je samo jedan dio odnosno odgovor na navedeno pitanje heeh
Pratiš li dešavanja u tvojim bivšim klubovima: Želji, Čeliku i Rudaru?
- Koliko imam vremena, pratim. Vidim da se Čelik diže, drago mi je. Očekujem da će Željo ponovo osvojiti titulu. Nažalost nisu dobili Sarajevo, ali vjerujem u Amara Osima jer se radi o vrhunskom treneru.
I kad mi kaz Emir Hadzic pregovara sa Sarajevom hehehehehehehehehehehehehehhe ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK!
ps. Ovo je samo jedan dio odnosno odgovor na navedeno pitanje heeh
Pratiš li dešavanja u tvojim bivšim klubovima: Želji, Čeliku i Rudaru?
- Koliko imam vremena, pratim. Vidim da se Čelik diže, drago mi je. Očekujem da će Željo ponovo osvojiti titulu. Nažalost nisu dobili Sarajevo, ali vjerujem u Amara Osima jer se radi o vrhunskom treneru.
I kad mi kaz Emir Hadzic pregovara sa Sarajevom hehehehehehehehehehehehehehhe ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Stigli su do Međugorja? Nadam se da će izgoriti na terenu igrači koji ne dobivaju često priliku za igru. Vasilića očekujem kao đokera, a i E.Čolić bi trebao početi, mislim da bi imao jak motiv iz poznatih razloga. Lijevi bek će nam biti najkritičniji i tu je njihova najveća prednost. Također, njihov imperativ je naša prednost, zato ako prvih 20-tak min. ne primimo gol, mislim da imamo veće šanse za pobjedu.Jer, njih bi hvatala nervoza a i komplex Željezničar,a mi smo fizički i taktički jači i kako bi vrijeme prolazilo bili bi bliže povoljnom rezultatu. Možda igrati bez pravog špica sa jakom sredinom npr.
..................Šehić..............
Marković.....Gančev,Vasilić....Mešić......Stanić (vjerovatno
)
........Čulum........................Svraka............
M.Bešlija.....Zeba....E.Čolić.......Višća
Klupa.-Karić,-Baljić,B.Čolić-Vasilić-Rovčanin-Savić
Marković.....Gančev,Vasilić....Mešić......Stanić (vjerovatno

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Samo sto ce ti Beslija biti taj koji ce dobiti vjerovatno priliku sa klupe jer se zalio na ozlijedu a po krilima ce ti djelovati Visca i Colic, a u vrhu napada vjerovatno Baljic. A ovo izmedju Ganceva i Vasilica, mislim da ce Vasilic biti taj koji ce igrati stopera a pozicija koja po meni najvise skripi je lijevi bek odnosno tu gdje mislis da ce igrati Stanic. Ne znam vidjet cemo...MU'MIN T.M. je napisao/la:Stigli su do Međugorja? Nadam se da će izgoriti na terenu igrači koji ne dobivaju često priliku za igru. Vasilića očekujem kao đokera, a i E.Čolić bi trebao početi, mislim da bi imao jak motiv iz poznatih razloga. Lijevi bek će nam biti najkritičniji i tu je njihova najveća prednost. Također, njihov imperativ je naša prednost, zato ako prvih 20-tak min. ne primimo gol, mislim da imamo veće šanse za pobjedu.Jer, njih bi hvatala nervoza a i komplex Željezničar,a mi smo fizički i taktički jači i kako bi vrijeme prolazilo bili bi bliže povoljnom rezultatu. Možda igrati bez pravog špica sa jakom sredinom npr.
Marković.....Gančev,Vasilić....Mešić......Stanić (vjerovatno)
Utakmica u Mostaru neće biti naročito atraktivna,djale je napisao/la:ODBIO IM 20% OD PLATE, AKO OSVOJE 10 BODOVA U NAREDNA 4 KOLA, VRATICE IM A AKO OSVOJE 12 IDE BONUS. " 20% od svake plate niko od nas nije rekao ne, Amare reci nam de ima li tu manipulacije..."pile87 je napisao/la:Brko ima nacin sta i kako, recimo da su svi igraci kaznjeni zbog loseg nastupa protiv komsija menstualne boje prilicno velikim iznosima, dok sa druge strane kazne nece biti ako se uzme utakmica u mostaru.ellaxaz je napisao/la:Sigurno je da će biti par promjena u prvih 11, i mišljenja sam da će novajlije ipak biti dostojne zamjene i da će uspješno odgovoriti postavljenim zadacima.

Tokom cijele sezone, kad ne igra Radovanović, mi smo deficitarni po lijevoj strani.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Željo je ukinut tada...KOMPLEKSI ČINE ČUDA MOJ maleni GARGAMELE...Željezničar se nije odazvao dekretu za "primirak" u članstvo Hrvatskog nogometnog saveza NDH, odnosno njegovog Podsaveza Sarajevo. Nakon toga su ga ustaške vlasti rasformirale i njegovu opremu podijelile klubovima koji su se odazvali zahtjevu za preregistraciju.Jedan klub tada nije ni postojao.-A- je napisao/la:Cisto diskusija na zdravim osnovama uz blago zezanje,to je nesto sto je pozitivno samo da nisu uvrede i teske provokacijeA o tome koliko je ko,i kada (Zeljeznicar je igrao i za vrijeme fasisticke NDH,jel da
) bio rezimski klub,mozemo i o tome...ali bi nas to odvelo u zucnu raspravu,pa ne mislim da je pametno da povlacimo takve teme.
![]()
Svako dobro,i onako navijacki![]()
,nadam se da cete doci bez boda iz Mostara
![]()

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
da li je neko gledao na TV1 debatu..bile neke legende iz Želje i sarajeva..tema su bila nesto Manijaci i pitice..kakav je derbi sa ili bez ovo dvoje..nisam siguran..pa ako neko ima link..ili je gledao emisiju neka posta..ili ako hoce na PP 

Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
Bilo bi to fino vidjeti.eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:da li je neko gledao na TV1 debatu..bile neke legende iz Želje i sarajeva..tema su bila nesto Manijaci i pitice..kakav je derbi sa ili bez ovo dvoje..nisam siguran..pa ako neko ima link..ili je gledao emisiju neka posta..ili ako hoce na PP

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
mozel vama otvorit tm org ?
-
- Kontakt:
Veza je prekinutaLiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
Dokument ne sadrži podatke.
* Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
trenutaka.
* Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
vašeg računala.
* Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
Firefox dovozlu pristupiti Internetu.
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
sad moze...LiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt

BRAVE HEART 1979-2005
Jug je nasa sveta strana.

-
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Jug je nasa sveta strana.
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
Gledam raspored tekmi na proljeće i iznenadih se koliko nam je lagan. Zato bi bilo super još kada bi sada uzeli još 10 bodova u ove 4 tekme 

edotm87 je napisao/la:sad moze...LiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt
Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca!

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?ami je napisao/la:edotm87 je napisao/la:sad moze...LiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca!
Za zivot cijeli!
?[/quote]
sad moze...
[/quote]
[/quote]
koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?[/quote]
nezz sto uopste spominjes bilo sta sto ima veze sa pitarima i onda se posle zalis kad "nagrnu " na nasu temu
sad moze...

nezz sto uopste spominjes bilo sta sto ima veze sa pitarima i onda se posle zalis kad "nagrnu " na nasu temu

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad moze...lottdogg je napisao/la:?

nisam ja ni spominjao, da me zanima spomenuo bi, al posto me ne zanima koji cu qrac spominjati

Za zivot cijeli!
Imal iko od manijaka da skuplja ulaznice sa utakmica ?? ako ima nek mi se javi na pp imam mu neke fine iz 2000 i 1999 

Utakmica u Mostaru neće biti naročito atraktivna,
ne očekujem puno golova.
Tokom cijele sezone, kad ne igra Radovanović, mi smo deficitarni po lijevoj strani.
Ako ne budemo puno griješili u otvaranju, utakmica bi se mogla odvijati onako kako nama odgovara, nisam pesimista.
[/quote]
Ono sto mi bode oci po toj lijevoj strani je da Visca vrlo cesto nece ili ne vidi Radovanovica koji mu se otvara i koji ima vrlo koristan centarsut , koji zbog tog ispaljivanja cesto ostavlja supljinu u odbrani.

Ono sto mi bode oci po toj lijevoj strani je da Visca vrlo cesto nece ili ne vidi Radovanovica koji mu se otvara i koji ima vrlo koristan centarsut , koji zbog tog ispaljivanja cesto ostavlja supljinu u odbrani.
Zadnja izmjena: djale, dana/u 29 okt 2010, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.