FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 29 okt 2010, 14:58

-A- je napisao/la:Cisto diskusija na zdravim osnovama uz blago zezanje,to je nesto sto je pozitivno samo da nisu uvrede i teske provokacije :mrgreen: A o tome koliko je ko,i kada (Zeljeznicar je igrao i za vrijeme fasisticke NDH,jel da :mrgreen: ) bio rezimski klub,mozemo i o tome...ali bi nas to odvelo u zucnu raspravu,pa ne mislim da je pametno da povlacimo takve teme. :mrgreen:

Svako dobro,i onako navijacki :mrgreen: :mrgreen: ,nadam se da cete doci bez boda iz Mostara :mrgreen: :mrgreen:
Zajebancija je zajebancija, činjenice su činjenice, ali poturanje LAŽI je osobina primitivaca. Željo nikada nije igrao za vrijeme NDH. To je jedina činjenica i zbog takvog odnosa mu je i dopušteno da se nastavi takmičiti u SFRJ, dok su nekim klubovima koji su se takmičili u ligama NDH (Zrinjski, SAŠK i nisam siguran za Slaviju) vlasti SFRJ zabranile dalje postojanje i isti klubovi su ugašeni. To je istina. U komunikaciji se uvijek moraš oslanjati na argumente, jer LAŽI su lako dokazive.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 okt 2010, 15:44

Emir Hadzic za jedan sportski portal...

ps. Ovo je samo jedan dio odnosno odgovor na navedeno pitanje heeh
Pratiš li dešavanja u tvojim bivšim klubovima: Želji, Čeliku i Rudaru?

- Koliko imam vremena, pratim. Vidim da se Čelik diže, drago mi je. Očekujem da će Željo ponovo osvojiti titulu. Nažalost nisu dobili Sarajevo, ali vjerujem u Amara Osima jer se radi o vrhunskom treneru.

I kad mi kaz Emir Hadzic pregovara sa Sarajevom hehehehehehehehehehehehehehhe ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 29 okt 2010, 15:48

Stigli su do Međugorja? Nadam se da će izgoriti na terenu igrači koji ne dobivaju često priliku za igru. Vasilića očekujem kao đokera, a i E.Čolić bi trebao početi, mislim da bi imao jak motiv iz poznatih razloga. Lijevi bek će nam biti najkritičniji i tu je njihova najveća prednost. Također, njihov imperativ je naša prednost, zato ako prvih 20-tak min. ne primimo gol, mislim da imamo veće šanse za pobjedu.Jer, njih bi hvatala nervoza a i komplex Željezničar,a mi smo fizički i taktički jači i kako bi vrijeme prolazilo bili bi bliže povoljnom rezultatu. Možda igrati bez pravog špica sa jakom sredinom npr.

..................Šehić..............
Marković.....Gančev,Vasilić....Mešić......Stanić (vjerovatno :()
........Čulum........................Svraka............
M.Bešlija.....Zeba....E.Čolić.......Višća

Klupa.-Karić,-Baljić,B.Čolić-Vasilić-Rovčanin-Savić
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 29 okt 2010, 15:54

MU'MIN T.M. je napisao/la:Stigli su do Međugorja? Nadam se da će izgoriti na terenu igrači koji ne dobivaju često priliku za igru. Vasilića očekujem kao đokera, a i E.Čolić bi trebao početi, mislim da bi imao jak motiv iz poznatih razloga. Lijevi bek će nam biti najkritičniji i tu je njihova najveća prednost. Također, njihov imperativ je naša prednost, zato ako prvih 20-tak min. ne primimo gol, mislim da imamo veće šanse za pobjedu.Jer, njih bi hvatala nervoza a i komplex Željezničar,a mi smo fizički i taktički jači i kako bi vrijeme prolazilo bili bi bliže povoljnom rezultatu. Možda igrati bez pravog špica sa jakom sredinom npr.

..................Šehić..............
Marković.....Gančev,Vasilić....Mešić......Stanić (vjerovatno :()
........Čulum........................Svraka............
M.Bešlija.....Zeba....E.Čolić.......Višća

Klupa.-Karić,-Baljić,B.Čolić-Vasilić-Rovčanin-Savić
Samo sto ce ti Beslija biti taj koji ce dobiti vjerovatno priliku sa klupe jer se zalio na ozlijedu a po krilima ce ti djelovati Visca i Colic, a u vrhu napada vjerovatno Baljic. A ovo izmedju Ganceva i Vasilica, mislim da ce Vasilic biti taj koji ce igrati stopera a pozicija koja po meni najvise skripi je lijevi bek odnosno tu gdje mislis da ce igrati Stanic. Ne znam vidjet cemo...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 29 okt 2010, 16:16

djale je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Sigurno je da će biti par promjena u prvih 11, i mišljenja sam da će novajlije ipak biti dostojne zamjene i da će uspješno odgovoriti postavljenim zadacima.
Brko ima nacin sta i kako, recimo da su svi igraci kaznjeni zbog loseg nastupa protiv komsija menstualne boje prilicno velikim iznosima, dok sa druge strane kazne nece biti ako se uzme utakmica u mostaru.
ODBIO IM 20% OD PLATE, AKO OSVOJE 10 BODOVA U NAREDNA 4 KOLA, VRATICE IM A AKO OSVOJE 12 IDE BONUS. " 20% od svake plate niko od nas nije rekao ne, Amare reci nam de ima li tu manipulacije..." :D
Utakmica u Mostaru neće biti naročito atraktivna, :roll: ne očekujem puno golova.
Tokom cijele sezone, kad ne igra Radovanović, mi smo deficitarni po lijevoj strani. :roll: Ako ne budemo puno griješili u otvaranju, utakmica bi se mogla odvijati onako kako nama odgovara, nisam pesimista. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 29 okt 2010, 18:41

-A- je napisao/la:Cisto diskusija na zdravim osnovama uz blago zezanje,to je nesto sto je pozitivno samo da nisu uvrede i teske provokacije :mrgreen: A o tome koliko je ko,i kada (Zeljeznicar je igrao i za vrijeme fasisticke NDH,jel da :mrgreen: ) bio rezimski klub,mozemo i o tome...ali bi nas to odvelo u zucnu raspravu,pa ne mislim da je pametno da povlacimo takve teme. :mrgreen:

Svako dobro,i onako navijacki :mrgreen: :mrgreen: ,nadam se da cete doci bez boda iz Mostara :mrgreen: :mrgreen:
Željo je ukinut tada...KOMPLEKSI ČINE ČUDA MOJ maleni GARGAMELE...Željezničar se nije odazvao dekretu za "primirak" u članstvo Hrvatskog nogometnog saveza NDH, odnosno njegovog Podsaveza Sarajevo. Nakon toga su ga ustaške vlasti rasformirale i njegovu opremu podijelile klubovima koji su se odazvali zahtjevu za preregistraciju.Jedan klub tada nije ni postojao. ;)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 29 okt 2010, 21:26

da li je neko gledao na TV1 debatu..bile neke legende iz Želje i sarajeva..tema su bila nesto Manijaci i pitice..kakav je derbi sa ili bez ovo dvoje..nisam siguran..pa ako neko ima link..ili je gledao emisiju neka posta..ili ako hoce na PP :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 29 okt 2010, 21:44

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:da li je neko gledao na TV1 debatu..bile neke legende iz Želje i sarajeva..tema su bila nesto Manijaci i pitice..kakav je derbi sa ili bez ovo dvoje..nisam siguran..pa ako neko ima link..ili je gledao emisiju neka posta..ili ako hoce na PP :mrgreen:
Bilo bi to fino vidjeti. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 29 okt 2010, 21:53

mozel vama otvorit tm org ?

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 29 okt 2010, 22:00

LiMvOtElJoZe je napisao/la:mozel vama otvorit tm org ?
Veza je prekinuta

Dokument ne sadrži podatke.

* Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
trenutaka.

* Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
vašeg računala.

* Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
Firefox dovozlu pristupiti Internetu.
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 29 okt 2010, 22:13

sad moze...

vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt :D
BRAVE HEART 1979-2005

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 okt 2010, 23:11

Jug je nasa sveta strana.

slika

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 29 okt 2010, 23:13

Mandrak je napisao/la:Jug je nasa sveta strana.

slika
Fenerbahçe SK...1907♥

1921♥

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 okt 2010, 23:17

Gledam raspored tekmi na proljeće i iznenadih se koliko nam je lagan. Zato bi bilo super još kada bi sada uzeli još 10 bodova u ove 4 tekme 8-)

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 29 okt 2010, 23:20

edotm87 je napisao/la:
sad moze...

vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt :D

Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca! ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 okt 2010, 23:25

ami je napisao/la:
edotm87 je napisao/la:
sad moze...

Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca! ;)
koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?
Za zivot cijeli!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 29 okt 2010, 23:32

?[/quote]
sad moze...

vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt :D[/quote]

Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca! ;)[/quote]
koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?[/quote]

nezz sto uopste spominjes bilo sta sto ima veze sa pitarima i onda se posle zalis kad "nagrnu " na nasu temu :mrgreen:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 okt 2010, 23:34

lottdogg je napisao/la:?
sad moze...

vrlo vjerovatno novo pojacanje torpeda sa koseva, Admir Rascic pitarski prascic... na sta su ovi pitari spali jbt :D[/quote]

Rascic nije potpisao ali ce ubrzo, u Januaru treba da dodu jos dva i to ekstra igraca! ;)[/quote]
koga to zanima ovde na ovoj temi svega ti?[/quote]

nezz sto uopste spominjes bilo sta sto ima veze sa pitarima i onda se posle zalis kad "nagrnu " na nasu temu :mrgreen:[/quote]
nisam ja ni spominjao, da me zanima spomenuo bi, al posto me ne zanima koji cu qrac spominjati ;)
Za zivot cijeli!

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 29 okt 2010, 23:36

Imal iko od manijaka da skuplja ulaznice sa utakmica ?? ako ima nek mi se javi na pp imam mu neke fine iz 2000 i 1999 :)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 29 okt 2010, 23:38

Utakmica u Mostaru neće biti naročito atraktivna, :roll: ne očekujem puno golova.
Tokom cijele sezone, kad ne igra Radovanović, mi smo deficitarni po lijevoj strani. :roll: Ako ne budemo puno griješili u otvaranju, utakmica bi se mogla odvijati onako kako nama odgovara, nisam pesimista. ;)[/quote]
Ono sto mi bode oci po toj lijevoj strani je da Visca vrlo cesto nece ili ne vidi Radovanovica koji mu se otvara i koji ima vrlo koristan centarsut , koji zbog tog ispaljivanja cesto ostavlja supljinu u odbrani.
Zadnja izmjena: djale, dana/u 29 okt 2010, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.