Ma bitno je lave da ti znas sta je najbolje za Arsenal, necu da se prepirem, iritantan si lik otkako sam dosao na ovaj forum.AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko si ti jadan da je to nevjerovatno. Ali tebe treba zaobilaziti, nemas ti pojma. Po tebi je Shava bio nase najbolje krilo.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
SkySports :

Vise bih njega volio nego MarouanaArsenal, Tottenham and Everton linked with Toulouse midfielder Etienne Capoue
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
HighburyHigh je napisao/la:Jao jao, o scoutu kojeg kluba imamo cast da pricamo ? Znate sta je najgore ovdje, sto vama ovdje niko ne valja. Ja ne znam sta ocekujete, koga bi ti to doveo npr ? Problem je sto ne postoji jedan takav igrac koji bi udovoljio tvoje zahtjeve. Mozda Cavani, sa cijenom oko 60 mil. Lici li tebi to na nesto sto bi Arsenal dao olako, pa eno i Chelsea sa tolikim novcem ne moze da priusti to, to su vec astronomske cifre koje su ogroman rizik.Seaman je napisao/la:Higuan je truba u španjolskoj ligi koja je puno lakša od engleske za postizanje golova,a sad se očekuje kao očekuje esplozija njega u Arsenalumalo morgen,čak je kramp Giroud bolji od ovog argentinskog krampa jer je u stanju dobiti koji zračni duel,dok je obojici realizaciji na razini amatera,Arsenalu treba jedan pravi napadač sa finom završnicom a ne ovo **** argentinsko.Wenger nastavlja sa svojim blistavim procjenama,od svih opcija on bira najgoru moguću
Shvatam to za Higuaina zbog lose forme ove sezone, i losijih partija koje je pruzao, i ja sam bio skeptik, i jos uvijek jesam. Ali pogledajte malo prosle sezone, on je skoro u svakoj sezoni zabijao 20+ golova, sto ga i cini jako dobrim strijelcem, pa cak je imao i manju minutazu od Benzeme, a opet je vise golova davao. Kao sto Makaveli gore kaze, ako ga Wenger uspije vratiti u pravu formu on moze cuda raditi, i uzevsi u obzir da je 20 mil pa za hajmo reci dokazanijeg napadaca jako dobra i pristupacna cijena, zasto ne ? Uzmi jos u obzir da je Wenger kralj za cjenkanje i da sigurno ta cijena uvijek moze da ide jos nize. Ja cak trenutno i ne vidim nekoga na trzistu koji je jako dobar strijelac i kosta slican novac i koji bi mogao udovoljiti vasim prohtjevima. Ti igraci sto vi zelite su nerealni, Cavani za 60 mil ili Fellaini+Higuain pa cak i Rooney mogu za te pare. Budimo realni i prepustimo nekome ko se razumije u nesto slicno da radi svoj posao, a ne bezveze naglabati se po forumu oko toga. Dok ne bude oficijelno i dok ga ne budemo vidjeli u igri, nema potrebe nista govoriti.
kratko i jasno doveo bi falkaa ili runija
Bolje nikoga ne dovoditi, nego bacati pare na Higuaina.
Vidim da je neko spomenuo Suareza. Odlicno bi bilo kad bi on dosao. Napokon da se dovede neko pravo pojacanje.
Vidim da je neko spomenuo Suareza. Odlicno bi bilo kad bi on dosao. Napokon da se dovede neko pravo pojacanje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Rockefeller
- Kontakt:
Rooney svaku drugu ima prosjecnu golgetersku sezonu. Dao je manje golova od Pipite ove sezone. Ja bih Wazu uzeo samo zbog borbenosti. To mi je vaznije od davanja golova.
I ja bih volio njega, al razlika u kvalitetu izmedju Rooneya i Higuaina ne postoji. Prvi je dao cak 4 gola manje od Higuaina.
Falcao je tek potpisao ugovor. On je nedostupan (14 mio. po sezoni btw. ).
Jedina dva dostupna na bilo koji nacin a bolja igraca od Pipite su Cavani i Suarez. Problem je da jednog hoce Chelsea a drugog Real.
Meni se dolazak Pipite svidja jer je prije svega odlican fudbaler a onda i jer se nece buniti ako bude na klupi kojim slucajem i sto moze bez problema igrati sa Giroudom.
I ja bih volio njega, al razlika u kvalitetu izmedju Rooneya i Higuaina ne postoji. Prvi je dao cak 4 gola manje od Higuaina.
Falcao je tek potpisao ugovor. On je nedostupan (14 mio. po sezoni btw. ).
Jedina dva dostupna na bilo koji nacin a bolja igraca od Pipite su Cavani i Suarez. Problem je da jednog hoce Chelsea a drugog Real.
Meni se dolazak Pipite svidja jer je prije svega odlican fudbaler a onda i jer se nece buniti ako bude na klupi kojim slucajem i sto moze bez problema igrati sa Giroudom.
runi iako možda daje manje golova od ovog trabanta Higuana,daje puno veći doprinos za ekipu.Čovjek igra od napadača pa do desnog bočnog pokriva sve kad treba.Iako su za njegov dolazak šanse 0.1%.Tu bi još Bentekea dodao, radije bi njega vidio u dresu Arsenala nego Higuana
A jel Real hoce i Benzemu da proda? Jel moguce kako njega dovesti a ne Higuaina?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa bolji je Higuain od Benzeme.Greivis je napisao/la:A jel Real hoce i Benzemu da proda? Jel moguce kako njega dovesti a ne Higuaina?
Jest u stonom tenisu, mozda.Rosicky je napisao/la:Pa bolji je Higuain od Benzeme.Greivis je napisao/la:A jel Real hoce i Benzemu da proda? Jel moguce kako njega dovesti a ne Higuaina?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ima i ta prica o dovodjenu Fabregasa , ali tu je u igri i Man.utd ... e sad , koliko se sjecam on je govorio da bi u Engleskoj jedino za Arsenal mogao igrati , je li covjek od rijeci pitanje je sad ....
Inace , sa dolaskom one brazileske prevare u Barcelonu Fabregasovo vrijeme na terenu ce sljedece sezone biti jos puno manje , ali vidjet cemo jos oko toga ....
Ja mislim da smo ipak najblize Felainiju , Everton ce njega tesko zadrzati - a mi smo cini mi se navalili ,.... jednostavno ne zelim da vjerujem da Wenger vrijeme i pare trosi na Higuaina iako bi se lako mogli neki drugi igraci dovesti (za te resurse)
Inace , sa dolaskom one brazileske prevare u Barcelonu Fabregasovo vrijeme na terenu ce sljedece sezone biti jos puno manje , ali vidjet cemo jos oko toga ....
Ja mislim da smo ipak najblize Felainiju , Everton ce njega tesko zadrzati - a mi smo cini mi se navalili ,.... jednostavno ne zelim da vjerujem da Wenger vrijeme i pare trosi na Higuaina iako bi se lako mogli neki drugi igraci dovesti (za te resurse)
hoće li više biti prestavljanje Cesara ili je to još jedna u nizu medijskih patki 
ŠPANJOLSKA: Casillas; Azpilicueta, Ramos, Albiol, Monreal; Martínez, Fabregas,Cazorla; Mata, Torres, Navas.
Lijepo,lijepo
Lijepo,lijepo
jos jedna odlicna stvar...Nicklas Bendtner expects to leave Arsenal in the next two weeks
sto se tice pozicije DM-a moje zelja je jos uvijek Capoue, a ako ne moze on svejedno Wanyama ili Fellaini
Higuain krempita? Ne hvala. Giroud je dovoljno dobar.
Ako dođe Fellaini svi furamo njegovu frizuru, ok?
Nije potrebno ni govoriti koliko bi nas on unaprijedio. Nema više lahko proć, ne-ne.
Sagna?-Pero-Kos-Gibbo
.........Fellaini..........
Rušioci.
Ako dođe Fellaini svi furamo njegovu frizuru, ok?
Nije potrebno ni govoriti koliko bi nas on unaprijedio. Nema više lahko proć, ne-ne.
Sagna?-Pero-Kos-Gibbo
Rušioci.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Slažem se,pogotovo za frizuru.....Semsudin je napisao/la:Higuain krempita? Ne hvala. Giroud je dovoljno dobar.
Ako dođe Fellaini svi furamo njegovu frizuru, ok?![]()
Nije potrebno ni govoriti koliko bi nas on unaprijedio. Nema više lahko proć, ne-ne.![]()
Sagna?-Pero-Kos-Gibbo
Rušioci.
METAL WILL NEVER DIE!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Kakva je ovo slika Fellainija sto kruzi u dresu Arsenala...Ima li od toga ista
Dao Bog da sta bude,Fellaini i Rooney,takvi igraci trebaju ovom Arsenalu fajteri da se tuku za ekipu.Njih dvojica kad bi dosli i niko vise ne treba Bgm
Dao Bog da sta bude,Fellaini i Rooney,takvi igraci trebaju ovom Arsenalu fajteri da se tuku za ekipu.Njih dvojica kad bi dosli i niko vise ne treba Bgm
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
BigBigBang
- Kontakt:
Higuain je obicni flop, Wenger je definitivno lost the plot ako ovog hamelja dovede. Treba dovesti Bentekea u spic, Giroud je PEle za Higuaina.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
eSkluziva, Wazza i Wenger uhvaćeni zajedno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.