FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 03 apr 2013, 14:22

Maksimalno 10 dana će biti out, dakle vjerovatno će igrati protiv PSG-a. 8-)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 apr 2013, 14:36

Vandelanoitte je napisao/la:Kako se Realu namješta ova Liga Prvaka al nema veze jedva čekam to finale na Wembleyu kako ćemo ih oderat majku im cigansku.Prvo u Milanu,sad u Parizu očekujem i u Minhenu krađu sudija.
sta u milanu, tamo je bilo sve regularno...ako mislis na onu situaciju kod prvog gola, ruka nije bila..
a ovo u parizu je sramotno nema sta, gol ibrahimovica me podsjetio na gol bayerna protiv fiorentine u firenci kad je ofsajd bio 2m a ne 1...ali eto ako nista, ovo se vratilo barci za onaj ofsajd mesija kod 2.gola protiv milana na camp nou, a koji je, realno bio presudan za milan...mada se ta dva ofsajda ne mogu porediti, ali ofsajd je ofsajd...i ono je sanchez vise simulirao nego sto je bio penal, ali et...ja ne kazem da nije penal..ali..
malo realnosti nije na odmet..
ako se iko treba brinuti za tu utakmicu, onda ste to vi..jer sad vi imate fobiju od reala kao sto su oni prije 2 godine imali fobiju od barce..tako da vi nista necete oderati...i da znas nisam navijac reala, ali ljudi vas u zadnje vrijeme taru, i reci tako nesto je krajnje nepostivanje i uobrazenost..
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 03 apr 2013, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 apr 2013, 14:37

jucer rutinski 8-)

nadam se da ovo s messijem nije nest ozbiljnije jer jako fali...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2013, 14:39

hurem je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Kako se Realu namješta ova Liga Prvaka al nema veze jedva čekam to finale na Wembleyu kako ćemo ih oderat majku im cigansku.Prvo u Milanu,sad u Parizu očekujem i u Minhenu krađu sudija.
sta u milanu, tamo je bilo sve regularno...ako mislis na onu situaciju kod prvog gola, ruka nije bila..
a ovo u parizu je sramotno nema sta, gol ibrahimovica me podsjetio na gol bayerna protiv fiorentine u firenci kad je ofsajd bio 2m a ne 1...ali eto ako nista, ovo se vratilo barci za onaj ofsajd mesija kod 2.gola protiv milana na camp nou, a koji je, realno bio presudan za milan...mada se ta dva ofsajda ne mogu porediti, ali ofsajd je ofsajd...i ono je sanchez vise simulirao nego sto je bio penal, ali et...ja ne kazem da nije penal..ali..
malo realnosti nije na odmet..

Fiorentina je također zabila jedan gol iz ofsajda protiv Bayerna i ne kakite o tome više :roll:

I što se Realu namješta ? Mislite u smislu da daju Bayernu najjače protivnike da ne igraju protiv Reala ? :lol:

Pomalo je dosadno uvijek čitati nebuloze o svađama Real-Barca. Na terenu treba pokazati ko je bolji i oba tima su u takmičenju tako da aBd time will show 8-)

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 03 apr 2013, 14:41

Bayern je zabio gol Fiorentini iz ofsajda, tacnije Klose ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 03 apr 2013, 14:49

mislim da bi messi mogao igrati u uzvratu,ali da će biti na klupi,pa ga ubaciti ako bude potreba...

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 03 apr 2013, 14:57

Valdes za divno cudo .... dobro branio (Y)
Nije krivac ni kod jednog gola .... dok je par puta odlicno odbranio suteve Ibre - Pastorea i Lavezzia.

Alves - zvjerka - samba ma KRALJ
Alba - losa partija i blijedo izdanje sinoc. Puno su ovi iz Pariza pazili tu njegovu stranu,
Pique - ove sezone po meni katastrofa ( kao i prosle )
Mascherano - ni blijeda kopija igraca koji se pod vodstvo Guardiole proslavio na poziciji stopera.

Biskvit - sinoc ispod prosjeka, ofanzivni dio korektan dok je u defanzivi izostala podrska
Xavi - dirigirao koliko je mogao, mada je falio koji njegov direktniji i ostriji zadnji pas.
Iniesta - ispario sa terena sinoc, pogotovo kada je presao na krilo.

Sanchez - svaka tebi cast za trcanje i za iznudjeni penal al' hajd ti ziv bio i da Bog da se proslavio gdje god odes.
Villa - UZASAN. Jedan od mojih miljenika ama bas nista nije napravio sinoc.
Messi - Blijedo izdanje a opet savrsen. Klub bi trebao promjeniti ime u FC Messi jer realno 80 % ovise od njegove realizacije ( nazalost i nisam od onih koji s.v.r.s.a.v.a.j.u na Messija )

zamjene necu ni komentirati. Jedino pozitivno je sto ce eto Messi biti spreman za uzvrat jer ako ne bude ova nimalo bezazlena ekipa Pariza mogla bi proci dalje.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 03 apr 2013, 15:05

Kako ce bit spreman kad je uzvrat vec sljedece sedmice? :?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 apr 2013, 15:38

Donnie Darko je napisao/la:Kako ce bit spreman kad je uzvrat vec sljedece sedmice? :?
100% je otpisan za mec sa mallorcom ali za psg nije jer velike su sanse da se oporavi do tad ,jer nije ozbiljna povreda ko sto se mislilo

mundodeportivo
"Las pruebas médicas a las que ha sido sometido Leo Messi esta mañana han confirmado que el argentino sufre una lesión muscular en el bíceps femoral de la pierna derecha y es baja segura para el partido de este fin de semana contra el Mallorca, pero no para el partido de vuelta contra el PSG.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 15:48

Ne treba rizikovati sa Messijem treba biti potpuno fit a Barca i bez njega može riješiti PSG.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 apr 2013, 19:39

Stark bi mogao završiti sa suđenjem u LP-u. Iz Barcelone su se žalili i na situaciju kada je Stark izbacio 2 povrijeđena igrača Barcelone kako bi im se ukazala pomoć. :roll: Eh, sad se ja ne mogu sjetiti je l' tad na vrijeme ušao Alves, jer bi postojala mogućnost (ukoliko je i on tad bio van terena) da se Barcelona tada branila sa 8 igrača. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 apr 2013, 19:48

Nije usao nijedan od te dvojice.
Dakle branili su se sa 8 igraca.
Ali samo suti, sve je dobro dok Barcu zakidaju. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 apr 2013, 19:51

slika
Na pravi pogled sam mislio da mu je samo nos u ofsajdu kad ono.. ..

Ima da ih plodimo na Kamp Nou. 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Hendrix
Kontakt:

Post Postao/la Hendrix » 03 apr 2013, 21:48

Inače izgleda da su se svi pomirili da smo bez Diosa u uzvratu..

Alba: "It's a shame we'll have to miss Messi, he's the best player in the world. But we have players to replace him and to qualify." #ucl
Sóc Culer.

"Simple football is the most beautiful. But playing simple football is the hardest thing." - Johan Cruyff

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 apr 2013, 01:06

Riquelme: 'Iniesta je jednostavno čudesan'.
Iniesta radi stvari koje nitko drugi ne može.

Slazem se u potpunosti. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 apr 2013, 09:29

slika

treca garnitura dresova za sljedecu sezonu ce biti crne boje
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 apr 2013, 10:02

Hendrix je napisao/la:Inače izgleda da su se svi pomirili da smo bez Diosa u uzvratu..

Alba: "It's a shame we'll have to miss Messi, he's the best player in the world. But we have players to replace him and to qualify." #ucl
Alba je ovo čini mi se izjavio odmah poslije utakmice, a ozbiljnost Messijeve povrede se znala tek sutradan.
Tako da, ne mora ništa da znači...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 04 apr 2013, 13:03

GOAT ce biti na klupi , vjerujem da ce dobiti 1 poluvrijeme i zabiti 2 gola sejkovima iz Pariza.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 04 apr 2013, 14:07

Momci, kakva je?

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2013, 14:09

Baz je ruzna tetovaza.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.