FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 21 mar 2014, 15:29

slika
:D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

ZAZA
Kontakt:

Post Postao/la ZAZA » 21 mar 2014, 15:40

Brezovac je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:
Brezovac je napisao/la:Na koga idemo u polufinalu kada prodjemo?
Koliko znam ponovo se izvlaci, pravilo od prosle godine.
Jeste sigurni u to, meni se cini da ide nekako od ove 4 tekme da se vec zna ko s kim igra poslije, tako je mislim nekad bilo :D
Ne bi me cudilo ako se bude izvlacilo da se opet steli barca real finale, al kako kazu zelje moje pusti snovi :D
Neki ovde vec vide busenje Uniteda, al mojte mislit da ce ova tekma bit lagana, u ovom dijelu natjecanja nema lagane utakmice i laganog protivnika, ako ozbiljno shvatimo protivnika nebi trebalo bit problema, al bgm ako ih podcijenimo moglo bi bit svega, toliko od mene..
Zivjeli :D
Izvlačenje parova polu-finala će se održati 11. aprila 2014. Prve utakmice polu-finala će se odigrati 22. i 23. aprila, dok će se uzvratni susreti odigrati 29. i 30. aprila 2014.
Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2014, 16:17

Mišljenja navijača Man Utd nakon žrijeba :

- I'll take 0-6 because it means we were more competitive than Barca. I think.
- We need to stock up on lube.
- In all seriousness, it's a great tie. Would rather go out against Bayern then the likes of twattish clubs like Chelsea or Real Madrid. The players and fans will be up for it, let's see what happens!
- Robben vs Buttner :lol: Holy crap
- Probably the only game where Moyes' defeatist attitude won't be criticized for.
- they may have a better team but we've got the chosen one. :lol:
- I hope we either
a) miraculously win
or
b) get absolutely smashed to smithereens so Moyes is put under more pressure
losing by 1 or 2 goals would be the worst outcome
- Shit, I forgot Evra was suspended :lol:
Plus Thiago/Kroos/Schweinsteiger vs Carrick/Fellaini
Ribery vs Rafael
It's going to be a long 180 minutes.
- Kroos, Thiago, Schweini v Carrick/Cleverley/Fellaini. Dear god.
- Robben vs Buttner
Schweinsteiger vs Fellaini
Kroos vs Carrick
Muller vs Jones
Anyone have any lube?
- Worst team we could have drawn. It'l be a fun tie though.
- Y'know whats even more depressing? Bayern can win the title this weekend.
- David vs Guardiolath.
- oh dear :lol:
This could be embarrassing
- Bad luck is following Moyes everywhere!
- Can we play 9-0-1 for both matches and try to beat the Germans on penalties?
- We're DOOMED!
- It is DAVID VS "Guardiola". The bible did tell us who win in the end.
Let's hope that David has the stones to do it.
Sorry.
- Should have kept Anderson. Worth 50 stones. :lol:
- Moyes is in the Stone Age, while Guardiola's Bayern are splitting the atom...

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2014, 16:24

Najjače je spominjanje 99-te. Kao da su zaboravili 2001 i 2010 ;)

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 21 mar 2014, 16:25

Neutral je napisao/la:Najjače je spominjanje 99-te. Kao da su zaboravili 2001 i 2010 ;)
Meni je ne moraju ni spomenuti, samo sto mi ManU spomenes meni '99-ta pada na pamet :mrgreen: . Vjerovatno se nikada necemo moci oduziti u potpunosti za to, ali ja sam zadovoljno da ovako na rate par puta vratimo, barem malo utjehe :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 mar 2014, 16:29

Neutral je napisao/la:Najjače je spominjanje 99-te. Kao da su zaboravili 2001 i 2010 ;)
Teško je to porediti. Meni je teško palo ono ispadanje 2010, kako je tebi onda bilo nakon one tri minute u Barceloni :?:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 mar 2014, 16:32

Desi se, davno je to bilo, poslije toga smo uzeli dva trofeja Lige prvaka, nadam se da ćemo nakon ove sezone imati tri na kontu. Imamo tri izgubljena finala, vrijeme je da imamo i tri dobijena (iza te famozne 99-te).

Imamo pet titula prvaka Evrope, a opet mi je to nekako malo, a jesmo se digli :twisted:

@Belmin

Bilo mi je teško. Teže mi je pao poraz na penale protiv Chelsea jer sam ubjeđen da smo kvalitetniji tim tada bili, ali to je fudbal, imaš uspone i padove.

Ova generacija jednostavno ima veliki potencijal i ovo se mora iskoristiti na najbolji način (zlatna generacija). I Milan je imao ovaku, Real, svi veći klubovi, neki su osvajali više titula neki manje, u prevodu, neki su iskoristili maksimalan potencijal, drugi ne. Bayern nije iskoristio svoj potencijal na početku (Inter ne uzimam kao primjer radi neigranja najboljeg igrača radi skandalozne odluke Uefe).

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2014, 17:06

dr.adnan je napisao/la: Pošto je danas Omeru rođendan, bio bi red da mu poklonimo protivnika danas u LP-u po njegovom izboru :-D
Ono sto sam zelio to sam i dobio. 8-)

Po meni mozda i najlaksi moguci protivnik, gledajuci trenutnu formu ali ne treba zaboraviti da je to ipak jedna velika ekipa sa puno kvalitetnih igraca.
Favoriti jesmo ali nikoga ne treba podcijeniti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2014, 17:41

Zasto sam ja pobornik Pepove ideje da Martinez ide u zadnju liniju?
Upravo zbog toga sto su Boa i Dante skloni tim kartonima :?
Dantea u prvoj utakmici nema,mislim da ce tu uletit Martinez,a ako Martinez dobije zuti,onda njega nema u Munchenu :roll:
Kartoni su vrlo bitan faktor u ovoj fazi takmicenja i moras imati dostojne zamjene,zato bih volio na ljeto jos jednog stopera ako zelimo trecu uzastopnu titulu LP :mrgreen:
Odlicna stvar u ovim fazama je to sto se uzvrat igra vec nakon 7 dana :!:

Manchester veoma cijenim kao klub,imaju nekoliko sjajnih pojedinaca koji svakome mogu pomutiti racune,ali kao kolektiv su jako losi.Ono sto sam vidio u dvomecu sa Olymp. je jako lose,bilo koja od ovih ostalih 7 ekipa bi pojela Grke al bukvalno :!:

Konacno da dobijemo jedan Engleski klub vrijedan respekta! ;)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 mar 2014, 17:55

@autogol
Skloniji je Martinez kartonima,mozda ne od Boae,ali od Dantea sigurno jeste.

Meni se zelja ispunila. :D
Odlicno izvuceni parovi sto se tice nas.
Najdrazi mi je petrodolarski derbi,jer ne volim kad igramo protiv umjetnih klubova,nikakve nabijenosti,uzbudjenja,nabrijanosti zbog tradicije,pa je bolje da jedni druge izbace.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2014, 18:17

@schweinsteiger Nisi me shvatio,kazem moramo imati kvalitetnog treceg igraca u odbrani zbog problema sa kartonima,a to je jedino Martinez ;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 mar 2014, 18:22

rio_Ferdy88 je napisao/la:
BadrHari je napisao/la: Znaci utakmica koju ce svi gledati,
Ako svi predstavljaju samo navijace Bayerna, onda da, ovako preporucam da djecu odvedete u drugu sobu jer ce biti samo za 18+ :mrgreen:

United realno nema sta traziti u ovom duelu, bolje bi prosli ako bi predali i trazili da se tekma registruje 3-0 za vas, ali posto nece onda je petarda zagarantovana :(

Al` posto ste vi poznati kao merhametli klub, valjda budete imali milosti i sacuvate se malo za polufinala :)
Pretpostavljam da ce na Old Traffordu biti neizvjesna tekma.Igramo bez Dantea i to ce se vjerojatno osjetiti u igri.No na Allianz Areni ce biti totalno druga prica i sigurna pobjeda,uvjeren sam u to.

Zao mi je sto se trenutno događa sa Unitedom.Nadam se da cete na ljeto obnoviti ekipu i da cemo vas svi ponovno gledati u vrhu Premiershipa i Lige Prvaka,hebo Chelsea i City to su klubici dok je Man.Utd.institucija ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 mar 2014, 18:55

Velika nasa prednost (osim u igrackom kvalitetu),je ta sto igramo prvu utakmicu na Old Traffordu,suvisno je pricat' koliko prednost imamo na taktickom smislu, siguran sam da ce Pep izdomonirat' padavicara Moyesa.
Ne vjerujem da ce se izosatnak Dantea puno osjetit', imamo Javia koji to moze kvalitetno zakrpit'.
I njima fali Evra,a pravu zamjenu za njega nemaju,tako da ce to biti ogroma sansa za Robbena.
Jedino u cemu su jaci to su napadaci,imaju Rooneya i RvP koji nam mogu zadat' probleme.
Ali zato na svim ostalim pozicijama smo dosta jaci,nasu najveca sansa ce bit' po krilima, jer Manco ima smijesne bekove, koji ne mogu parirat' dvojcu Ribery-Robben.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 21 mar 2014, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 mar 2014, 18:56

anelbavarac je napisao/la: Jedino u cemu su jaci to su napadaci,imaju Rooneya i RvP koji nam mogu zadat' probleme.
RvP povreda, 4-6 sedmica ...

Desperado2
Kontakt:

Post Postao/la Desperado2 » 21 mar 2014, 19:10

Desperado2 je napisao/la:
Astren je napisao/la:Ja sam za Manu :D.. to je uvijek poslastica, osim kad je Bayern bio s njima u grupi(mislim 2002-to su bile utakmice za bogu plakat')..A moze i Barca da vidimo kako ce Pep da to sve postavi protiv svoih skolaraca.
Real ostaviti za kraj, dok Ronaldo ne osigura titulu najboljeh strijelca i ne zadovolji svoje egocentricne porive, pa ce i s njim biti lakse, bas da mu Lahm opet par puta probusi gume na poniju. :D
pa mogu reci da bruka raje i navija za ovo, i ona sto neutralno posmatra fudbal lige prvaka, crveni protiv crvenih, stari dobri Evropski klasik 8-)
naslutio sam :)
FC BAYERN MÜNCHEN

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 21 mar 2014, 19:14

eto, haman smo ih navikali. :)
ocekuje nas tezak, ma pretezak dvomec u kojem ce englezi pred ocima svijeta pokusati da dokazu da ipak nisu za staro gvozdje i da se mogu nosit sa najjacom ekipom na svijetu.
bas me zanima hoce li prva tekma zavrsiti bez crvenih kartona :)
ps.
klare, trebam li napominjat da sam prvi trazio da izvucemo mancester i da me je platimi posluso :? 8-)

ps2.
omco, sve najbolje.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 mar 2014, 19:26

thulkazal je napisao/la:RvP povreda, 4-6 sedmica ...
Bas sad vidjeh, jbg.

Omčo nek je sretan i od mene 8-)

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 21 mar 2014, 19:33

Gdje mogu kupiti karte online za tekmu protiv Manchestera??

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 mar 2014, 19:38

PEP je napisao/la:slika
:D
Vidi Robbena jest se utrpo :lol:

slika

:twisted:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 mar 2014, 19:42

Sto se tice zrijeba Bayern nije mogao bolje proci...
Jednostavno mislim da ovaj United nema kvalitet da ozbiljno parira Bayern-u.

Ocekujem dvije rutisnke pobjede Bayern-a i prolazak u polufinale LP-a, gdje se nadam njemackom okrsaju. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.