FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
@schweinsteiger Nisi me shvatio,kazem moramo imati kvalitetnog treceg igraca u odbrani zbog problema sa kartonima,a to je jedino Martinez 
- gerdmuller
- Kontakt:
Pretpostavljam da ce na Old Traffordu biti neizvjesna tekma.Igramo bez Dantea i to ce se vjerojatno osjetiti u igri.No na Allianz Areni ce biti totalno druga prica i sigurna pobjeda,uvjeren sam u to.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ako svi predstavljaju samo navijace Bayerna, onda da, ovako preporucam da djecu odvedete u drugu sobu jer ce biti samo za 18+BadrHari je napisao/la: Znaci utakmica koju ce svi gledati,![]()
United realno nema sta traziti u ovom duelu, bolje bi prosli ako bi predali i trazili da se tekma registruje 3-0 za vas, ali posto nece onda je petarda zagarantovana![]()
Al` posto ste vi poznati kao merhametli klub, valjda budete imali milosti i sacuvate se malo za polufinala
Zao mi je sto se trenutno događa sa Unitedom.Nadam se da cete na ljeto obnoviti ekipu i da cemo vas svi ponovno gledati u vrhu Premiershipa i Lige Prvaka,hebo Chelsea i City to su klubici dok je Man.Utd.institucija
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Velika nasa prednost (osim u igrackom kvalitetu),je ta sto igramo prvu utakmicu na Old Traffordu,suvisno je pricat' koliko prednost imamo na taktickom smislu, siguran sam da ce Pep izdomonirat' padavicara Moyesa.
Ne vjerujem da ce se izosatnak Dantea puno osjetit', imamo Javia koji to moze kvalitetno zakrpit'.
I njima fali Evra,a pravu zamjenu za njega nemaju,tako da ce to biti ogroma sansa za Robbena.
Jedino u cemu su jaci to su napadaci,imaju Rooneya i RvP koji nam mogu zadat' probleme.
Ali zato na svim ostalim pozicijama smo dosta jaci,nasu najveca sansa ce bit' po krilima, jer Manco ima smijesne bekove, koji ne mogu parirat' dvojcu Ribery-Robben.
Ne vjerujem da ce se izosatnak Dantea puno osjetit', imamo Javia koji to moze kvalitetno zakrpit'.
I njima fali Evra,a pravu zamjenu za njega nemaju,tako da ce to biti ogroma sansa za Robbena.
Jedino u cemu su jaci to su napadaci,imaju Rooneya i RvP koji nam mogu zadat' probleme.
Ali zato na svim ostalim pozicijama smo dosta jaci,nasu najveca sansa ce bit' po krilima, jer Manco ima smijesne bekove, koji ne mogu parirat' dvojcu Ribery-Robben.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 21 mar 2014, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
RvP povreda, 4-6 sedmica ...anelbavarac je napisao/la: Jedino u cemu su jaci to su napadaci,imaju Rooneya i RvP koji nam mogu zadat' probleme.
- Desperado2
- Kontakt:
naslutio samDesperado2 je napisao/la:pa mogu reci da bruka raje i navija za ovo, i ona sto neutralno posmatra fudbal lige prvaka, crveni protiv crvenih, stari dobri Evropski klasikAstren je napisao/la:Ja sam za Manu.. to je uvijek poslastica, osim kad je Bayern bio s njima u grupi(mislim 2002-to su bile utakmice za bogu plakat')..A moze i Barca da vidimo kako ce Pep da to sve postavi protiv svoih skolaraca.
Real ostaviti za kraj, dok Ronaldo ne osigura titulu najboljeh strijelca i ne zadovolji svoje egocentricne porive, pa ce i s njim biti lakse, bas da mu Lahm opet par puta probusi gume na poniju.
FC BAYERN MÜNCHEN
eto, haman smo ih navikali.
ocekuje nas tezak, ma pretezak dvomec u kojem ce englezi pred ocima svijeta pokusati da dokazu da ipak nisu za staro gvozdje i da se mogu nosit sa najjacom ekipom na svijetu.
bas me zanima hoce li prva tekma zavrsiti bez crvenih kartona
ps.
klare, trebam li napominjat da sam prvi trazio da izvucemo mancester i da me je platimi posluso
ps2.
omco, sve najbolje.
ocekuje nas tezak, ma pretezak dvomec u kojem ce englezi pred ocima svijeta pokusati da dokazu da ipak nisu za staro gvozdje i da se mogu nosit sa najjacom ekipom na svijetu.
bas me zanima hoce li prva tekma zavrsiti bez crvenih kartona
ps.
klare, trebam li napominjat da sam prvi trazio da izvucemo mancester i da me je platimi posluso
ps2.
omco, sve najbolje.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
Bas sad vidjeh, jbg.thulkazal je napisao/la:RvP povreda, 4-6 sedmica ...
Omčo nek je sretan i od mene
Gdje mogu kupiti karte online za tekmu protiv Manchestera??
Vidi Robbena jest se utrpoPEP je napisao/la:

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sto se tice zrijeba Bayern nije mogao bolje proci...
Jednostavno mislim da ovaj United nema kvalitet da ozbiljno parira Bayern-u.
Ocekujem dvije rutisnke pobjede Bayern-a i prolazak u polufinale LP-a, gdje se nadam njemackom okrsaju.

Jednostavno mislim da ovaj United nema kvalitet da ozbiljno parira Bayern-u.
Ocekujem dvije rutisnke pobjede Bayern-a i prolazak u polufinale LP-a, gdje se nadam njemackom okrsaju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Je li igramo 1ili 2??
Ovo se jednostavno mora iskoristiti, posebno nakon povrede Persie-a. Rekao sam već jedanput ali da ponovim, ne mogu nas drugi pobijediti, nego samo sami sebe.
Imamo najveću širinu kvalitetnih igrača, hvala Bogu nemamo više problema sa povredama. Očekujem za 2 - 4 sedmice Ribery na 100% kada je najpotrebnijie. Do nas je ljudi, tj. do naših igrača i našeg trenera da li ćemo vidjeti polufinale ili ne. Od polufinala je sve moguće, očekujem da će nam dati Real i to uzvrat u Madrid-u.
Imamo najveću širinu kvalitetnih igrača, hvala Bogu nemamo više problema sa povredama. Očekujem za 2 - 4 sedmice Ribery na 100% kada je najpotrebnijie. Do nas je ljudi, tj. do naših igrača i našeg trenera da li ćemo vidjeti polufinale ili ne. Od polufinala je sve moguće, očekujem da će nam dati Real i to uzvrat u Madrid-u.
citam ove druge teme i zapade mi za oko da se vecina navijaca zali na preyebeni raspored...
kakav je nas
ah da, u berlinu ce kapiten podici salataru

kakav je nas
ah da, u berlinu ce kapiten podici salataru
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
nema vezeNeutral je napisao/la:očekujem da će nam dati Real i to uzvrat u Madrid-u.
koliko god real izgledao mocno, ne vjerujem da imaju recept za kompaktne ekipe kakva je bayo.
nadam se da ce francuzi napraviti senzaciju i izbaciti celzi.
jednostavno, ne volim kad bayo igra protiv ekipa koje parkiraju autobus.
Ma nije moglo bolje, definitivno najlakši protivnik uz dužno poštovanje.
Protiv Olympiacosa su odigrali stvarno dobru utakmicu i treba im čestitati na prolazu, ali i pored toga je Olympiacos imao dosta dobrih prilika koje nisu iskoristili. Šta god mislili navijači Uniteda, ali nije puno trebalo da Olympiacos zabije i izbaci ih na Teatru snova.
Odbrana im dosta loša, pogotovo Evrina strana. Perez, Salino i Campbell su prolazili kako su željeli u srijedu.
Protiv Bayerna će tu prvu utamicu igrati Buttner
Veza spora i nekreatvina, a Giggs sa 40 godina najbolji veznjak u ekipi. Napad je dosta dobar, ali bez kvalitetnog veznog reda ne može doći do izražaja.
Tako da, sve osim dvije pobjede je, za mene lično, razočarenje
Edit
BREAKING: Following further investigation, Robin van Persie has a sprained knee, which will keep him out for around four to six weeks.
Protiv Olympiacosa su odigrali stvarno dobru utakmicu i treba im čestitati na prolazu, ali i pored toga je Olympiacos imao dosta dobrih prilika koje nisu iskoristili. Šta god mislili navijači Uniteda, ali nije puno trebalo da Olympiacos zabije i izbaci ih na Teatru snova.
Odbrana im dosta loša, pogotovo Evrina strana. Perez, Salino i Campbell su prolazili kako su željeli u srijedu.
Protiv Bayerna će tu prvu utamicu igrati Buttner
Veza spora i nekreatvina, a Giggs sa 40 godina najbolji veznjak u ekipi. Napad je dosta dobar, ali bez kvalitetnog veznog reda ne može doći do izražaja.
Tako da, sve osim dvije pobjede je, za mene lično, razočarenje
Edit
BREAKING: Following further investigation, Robin van Persie has a sprained knee, which will keep him out for around four to six weeks.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvi Englezi kad su oni znali igrat fudbala, sve kloc do kloca, ovo će biti samo jedan lakši sparing trening za vas.sekerbay je napisao/la: ocekuje nas tezak, ma pretezak dvomec u kojem ce englezi pred ocima svijeta pokusati da dokazu da ipak nisu za staro gvozdje i da se mogu nosit sa najjacom ekipom na svijetu.
Oni će u očima svijeta upravo potvrditi da su za starog gvožđa, samo ih može spasiti da vi smanjite gas i smilujete se u demoliranju onoga što je ostalo od Uniteda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Desperado2
- Kontakt:
nije mogao bolji zrijeb, ustvari volio bi da je u polufinalu, a za finale i da ne spominjem, ali svejedno, bitno je da ih je Bayo izvukao, uvjek su to zanimljivi dueli, ma cak i 0:0 da se zavrse, klasika je klasika, ima taj neki posebni šmek. United nije to vise onaj Fergusonov, kao recimo onaj iz 99-te, famozne ili par godina kasnije, ovom Unitedu ponekad Everton očita lekciju, dok Bayern nikad jaci, stoga, strogi favoriti smo u obje tekme, moje misljenje.
FC BAYERN MÜNCHEN
- OnlyUnited
- Kontakt:
Msm pa nije United tamo neki Unterhaching. Bayo ima bolje karte, ali Manchester ima neke snase, kolika god bila. Ova utakmica treba da bude spektakl. Pored Rooneya, tu je dosta igraca koji imaju iskustva u lp, osvojili su mnogo toga, tako da ocekujem dobre duele. U svakom slucaju sretno.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- bavaraccccc
- Kontakt:
Odlican zdrijeb!
koga prenose sutra na eurosportu???? recite da je Baya? 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pise ovamo da prenose Bayu naseg...bavaraccccc je napisao/la:Odlican zdrijeb!koga prenose sutra na eurosportu???? recite da je Baya?
A sad treba pogledat na eurosportu oficijalno.. mislim da nas ipak prenose
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.