Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 08 jun 2013, 23:27

Svako ko ga je gledao vidio je da je lik teska krampa koja fula i nemoguce, pogotovo u utakmicama gdje je rezultat neizvjestan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 jun 2013, 23:53

BigBigBang je napisao/la:Svako ko ga je gledao vidio je da je lik teska krampa koja fula i nemoguce, pogotovo u utakmicama gdje je rezultat neizvjestan.
Brate moj ja na Pipitu ovako gledam, Henry je bio flop u Juventusu, Bergkamp je bio još veći flop u Interu, Adebayor je bio osrednji napadač u Monacu. Svi ovi igrači su zablistali kod nas, pa što ne bi i Higuain. Ako dođe dobrodošao je, ja mu riječi necu reci dok ne vidim kako će se snaći, a ako dadne 20 golova u ligi skidam mu kapu makar ih redom davao Norwichu, West Bromwichu i Ipswichu(da ne pokvarim rimu, znam da nisu Premiership :mrgreen: )
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jun 2013, 00:03

Ma Higuain se dosta bolje uklapa u filozofiju Arsenala od Girouda recimo.
Mislim da ga Wenger moze ''ozivjeti'' i da racuna na to.

Bilo bi fino i kada bi uzeo Fellainija ili Capuea, desnog beka i Cesara.

Wilshere ce sljedece sezone biti Arsenalovo najvece pojacanje.
Samo da bude zdrav ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 09 jun 2013, 00:26

Da, bolji je od Žirua. Ali, ne toliko da sad izletimo za napadača a da nam nešto drugo, bitnije ostane nepokriveno. DMF prvenstveno.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 09 jun 2013, 00:44

Marsal je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Svako ko ga je gledao vidio je da je lik teska krampa koja fula i nemoguce, pogotovo u utakmicama gdje je rezultat neizvjestan.
Brate moj ja na Pipitu ovako gledam, Henry je bio flop u Juventusu, Bergkamp je bio još veći flop u Interu, Adebayor je bio osrednji napadač u Monacu. Svi ovi igrači su zablistali kod nas, pa što ne bi i Higuain. Ako dođe dobrodošao je, ja mu riječi necu reci dok ne vidim kako će se snaći, a ako dadne 20 golova u ligi skidam mu kapu makar ih redom davao Norwichu, West Bromwichu i Ipswichu(da ne pokvarim rimu, znam da nisu Premiership :mrgreen: )
ne brini se , kod na je svaki go zlata vrijedan ... koliko znam ove nas je sezone izbacio 4.ligas

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jun 2013, 00:46

Jedva cekam da vidim nasu navalu iduce sezone, Ramsey i Arteta kreiraju napade :mrgreen: a udarne napadacke igle Walnut, Podolski i Higuain :lol: :lol: NEma sta svi ce strepiti pred ovakvom silinom.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 jun 2013, 00:50

BREAKING: Arsenal To Confirm Higuain Signing Next Week

According to the latest reports, Arsenal are in advanced talks with Real Madrid to sign their striker Gonzalo Higuain and if everything goes well, they could wrap up the deal by next week.

Many Spanish newspapers reported that Wenger directly held talks with Higuain and his agent. This could play a huge role in luring the player away from the sights of other interested clubs like Juventus, Liverpool and Tottenham. Now Arsenal are favorites to sign him.

Last season, Higuain was over shadowed by Ronaldo and Benzema, but he still managed to score 16 goals in 28 games for Real Madrid. Real Madrid management already confirmed that Higuain will not be a part of next season’s plans.

After Robin Van Persie’s departure, Arsenal are desperate for a 25 goal/season striker. :lol: Higuain is probably what Arsenal need now. With his directness and good finishing skills, he can score goals for fun in this Arsenal team who usually creates a lot.

If the deal goes through, Higuain will become Arsenal’s all time record signing (£20 million).

Capoue told he can leave Toulouse if Arsenal offer more than 10 million comes in

Arsenal, Spurs and Everton transfer target Etienne Capoue has been told by the Toulouse management that he can leave the club if an interested party can come in with a good offer. Arsenal all but signed the defensive midfielder in January but the move hit an unforeseen snag on deadline day. However,Toulouse will currently allow the midfielder to move on, considering a viable offer comes along.
With Arsenal’s interest in Fellaini widely known, Capoue would make an acceptable backup option, although his passing is suspect, and there are doubts about his technical ability. Still, he should make a decent foil for Fellaini, at the very least.
A £10m bid was rejected in January from QPR, so that will give some indication as to the asking price.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jun 2013, 00:58

Stvarno ako je Higuainov transfer ta najvaljivana demonstracija finansijske moci od strane Gazidisa, hebes nasu finansijsku moc...

Kurce se po medijima imamo lovu, doslo je vrijeme za World Class pojacanja i onda dovedu Higaina kao dokaz toga :lol:

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 09 jun 2013, 00:59

Higuain,Gundogan,Bender 62 m F 8-) 8-)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2013, 01:04

Mislim da je stvarno neozbiljno pljuvat igrača i nazivat ga flopom a da nije odigrao utakmicu za klub. Higuain ima jednake šanse da eksplodira kao što ima jednake šanse da ne bude ništa posebno. Već sam nabrojao primjere Henrya i Bergkampa, smijem se kladit da su neki tad govorili vidi Wengera jest prolupo yebo mater svoju, dovodi nekog flopa Henrya a mog'o uzet Tore Andre Floa za manje pare.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jun 2013, 01:10

Henry je dosao kao mlad igrac, 21 godina i najbolje je tek bilo pred njim a Higuain u decembru puni 26. Higuain je po meni bio flop i kad je zabijao u Realu bruku golova jer taj napadac trpa samo kad je njegova ekipa 30 puta jaca i vec vodi 2-3 razlike a kamoli danas ni to ne moze.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 09 jun 2013, 01:12

Idući tjedan uz ovog krampa ako je vjerovati izvještajima od prije predstavit će Cesara i Williamsa :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 jun 2013, 01:13

:lol:

Cuj Higuain explodirati.Pa taj ne moze sjesti na wc solju a da ne promasi.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2013, 01:13

Ne znam Paja, vidjet ćemo. Nije kasno za njega, možda nas sve pozitivno iznenadi. Trebamo vjerovati Wengerovim procjenama, da se razumijemo i ja sam skeptičan po tom pitanju, i ja bih radije Cavanija ili Lewandovskog ali ne može...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 jun 2013, 01:16

Samo da ne gledam Girouda kako plazi jezik,tacno mozemo vratiti i Alidierea i Bendya,bice mi lakse.
1946

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 jun 2013, 01:17

Nikad necu prezalizi olako rijesavanje danskog bombardera koji ej imao sve predispozicije da postane legenda Arsenala.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 09 jun 2013, 01:22

BigBigBang je napisao/la:Nikad necu prezalizi olako rijesavanje danskog bombardera koji ej imao sve predispozicije da postane legenda Arsenala.
Slazem se.Beny je bio Arsenalova buduca udarna igral.Adekvatan nasljednik Van Pussya.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 jun 2013, 02:35

malo pretjerujete sa higuainom al haj. Nije ni wenger na pijaci pa hajd daj šta bilo nit je kupovina u zadnjih 5 minuta. Valjda zna šta radi, nije baš da smo mi pametniji od njih. Higuain je dao preko 100 golova za real, ne može svaki bit neznačajan da ga yebeš. A možda ni ne dođe uopšte.
Vođa zna.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 09 jun 2013, 02:43

Vidim da Pipita dolazi. Nije loše, mada se mora bolje ako se misle trofeji tražiti. Higuain je dosta čudan igrač. Zna biti u fantastičnoj formi, ali također i u znatno suprotnoj. U Argentini odlično sarađuje sa Messiem te je prvi strijelac kvalifikacija. U Realu na momente igra odlično, na momente veoma loše. Moguće da podijeljena minutaža sa Benzemom nije najbolje uticala na njega. Ipak, očekujem da u Arsenalu imajući onakav vezni red iza sebe da zabije dobar broj pogodaka. Minimalno 15-20 u ligi, samo ako Walcott ne bude opet srao da igra u špicu :mrgreen:
Mes Que Un Club

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 jun 2013, 09:34

Vezni red u Arsenalu i nije vise tako strasan kao sto je nekad bio.
Sto se tice Higuaina, ne znam sta bi rekao. Mislim da je u stanju da iznenadi i prijatno i neprijatno. Mozda je ovo neka prekretnica u filozofiji Arsenala pa na kraju bude mali korak za Arsenal a veliki za covjecanstvo. :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.