Biciklizam

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji vozač po vama osvaja Vueltu:

Froome
18
31%
Quintana
7
12%
Contador
20
34%
Uran
2
3%
Rodriguez
4
7%
Aru
5
8%
Talansky
3
5%

Ukupno glasova: 59

MElloo
Kontakt:

Re: Biciklizam

Post Postao/la MElloo » 23 jun 2018, 19:16

branimir85 je napisao/la:Chris Horner is back :roll:
vozit će prvenstvo Amerike,ima malo manje od 100godina :mrgreen:
Opet se poceo drogirat

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 23 jun 2018, 21:09

MElloo je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:Chris Horner is back :roll:
vozit će prvenstvo Amerike,ima malo manje od 100godina :mrgreen:
Opet se poceo drogirat
vjerovatno je počeo konzumirati Landisove pripravke :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 24 jun 2018, 14:23

vrlo zanimljiva utrka španjolskog prvenstva
Gorka IZ. uzeo naslov i prekinuo dugogodišnju dominaciju Movistara na prvenstvu
iako je i on bivši :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 24 jun 2018, 19:59

NRR
Belgija :arrow: Lampert
Slovačka :arrow: Sagan
(slovaci i česi maju zajedničku utrku)
Portugal :arrow: Goncalves
Poljska :arrow: Kwiat
Slovenija :arrow: Mohorić

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 25 jun 2018, 19:03

Movistar izbacio sastav za TDF:
Amador, Bennati, Erviti, Rojas, Soler, Landa,Quintana,Valverde
vidjećemo kako će ovo izgledati na TTT, a srećom za Naira koji je prva opcija za GC,ITT ide dosta gore-dolje
Soler je poveden vjerovatno samo kao pomoć na brdima,Landa je druga GC opcija,dok Valverde će voziti
svoju trku -njegov cilj je ove godine SP.
puno ili čak možda previše opcija :think:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 25 jun 2018, 23:42

branimir85 je napisao/la:Movistar izbacio sastav za TDF:
Dobri su, nema sta. A dobro je i da nemaju vise izgovora, sad su kao i SKY. Najbolje bi bilo da Froome vozi (a 90% hoce), a da ga uzmu, Nairo naprimjer, sve drugo bi bilo manje zanimljivo. :D

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 26 jun 2018, 01:20

bvb je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:Movistar izbacio sastav za TDF:
Dobri su, nema sta. A dobro je i da nemaju vise izgovora, sad su kao i SKY. Najbolje bi bilo da Froome vozi (a 90% hoce), a da ga uzmu, Nairo naprimjer, sve drugo bi bilo manje zanimljivo. :D
ako frumi dođe trebat će ga čuvati specijalci :mrgreen:
a što se tiče naira ne baš ruta za njega,ovo ja kao dušu dalo za ajkulu iz Messine.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 26 jun 2018, 16:38

OSf
slika
cilj uzeti što više etapni pobjeda,a Bob će u planinama da radi sam za sebe ako želi neki dobar GC
plasman,nek vidi kako je D.Martinu bilo.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 jun 2018, 22:25

branimir85 je napisao/la: ako frumi dođe trebat će ga čuvati specijalci :mrgreen:
a što se tiče naira ne baš ruta za njega,ovo ja kao dušu dalo za ajkulu iz Messine.
Sta mislis valja li probati Nibalija @10.0 (ili jos bolje @7.0 bez Froome-a)? Izgleda mi dobro - Quintana problemi s ITT-om i kockicama, Porte vozac za 1-2 sedmice ( :lol: ), Landa moze bit dobar samo kao vodonosa, kad god je kapiten podbaci. Top3 Nibalija je 3.35. A mozda rasporedit na Nibalija i Naira (bez Frooma, @5.5 @7.0).

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 26 jun 2018, 22:51

bvb je napisao/la:
branimir85 je napisao/la: ako frumi dođe trebat će ga čuvati specijalci :mrgreen:
Sta mislis valja li probati Nibalija @10.0 (ili jos bolje @7.0 bez Froome-a)? Izgleda mi dobro - Quintana problemi s ITT-om i kockicama, Porte vozac za 1-2 sedmice ( :lol: ), Landa moze bit dobar samo kao vodonosa, kad god je kapiten podbaci. Top3 Nibalija je 3.35. A mozda rasporedit na Nibalija i Naira (bez Frooma, @5.5 @7.0).
pa baci nešto sitno na Nibsa ,nema baš puno MTF za Naira ,a ima fini spusteva gdje bi mu Mohorić
ako ga budu vodili mogao dosta pomoći i sam što kažeš kockice i ITT
gledam baš sad GC vozače nikad jača konkurencija :crazy: a ne znam može li se kladiti na točkastu
Barguil mi je tu zanimljiv,vozi za Pro.contiekipu- slaba momčad pa bi mogao kao i prošle godine nju gonjati.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 jun 2018, 23:00

branimir85 je napisao/la:pa baci nešto sitno na Nibsa ,nema baš puno MTF za Naira ,a ima fini spusteva gdje bi mu Mohorić
gledam baš sad GC vozače nikad jača konkurencija :crazy: a ne znam može li se kladiti na točkastu
Barguil mi je tu zanimljiv,vozi za Pro.contiekipu- slaba momčad pa bi mogao kao i prošle godine nju gonjati.
Ma ja, na cenera moze, samo nek ima nesto. Tesko je na nekog jace, stvarno moze svasta bit, i ja sad gledam listu, strasno. Jbt Bardet dole negdje na desetom mjestu, a i iza njeg ima dobrih. Ima bijela i zelena majica, to sam vidio, a bice i tackasta, bude uvijek. Ne znam, izgleda da je bas propo lik, imao je haman i nekih privatnih problema. Mada, nista to ne mora znacit za tackastu, ako ima motiva da je uzme moze uzet. Al' nije lose probat sigurno ako je kvota ok. Za bijelu Bernal @1.80 i Soler @4 (mozda Benoot @10 nije lose), a Sagan zelena @1.38.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 26 jun 2018, 23:05

bvb je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:pa baci nešto sitno na Nibsa ,nema baš puno MTF za Naira ,a ima fini spusteva gdje bi mu Mohorić
Ma ja, na cenera moze, samo nek ima nesto. Tesko je na nekog jace, stvarno moze svasta bit, i ja sad gledam listu, strasno. Jbt Bardet dole negdje na desetom mjestu, a i iza njeg ima dobrih. Ima bijela i zelena majica, to sam vidio, a bice i tackasta, bude uvijek. Ne znam, izgleda da je bas propo lik, imao je haman i nekih privatnih problema. Mada, nista to ne mora znacit za tackastu, ako ima motiva da je uzme moze uzet. Al' nije lose probat sigurno ako je kvota ok. Za bijelu Bernal @1.80 i Soler @4 (mozda Benoot @10 nije lose), a Sagan zelena @1.38.
za Solera mislim da neće ni završiti TDF koliko će morati da radi za ovu trojku :mrgreen:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 26 jun 2018, 23:06

Vozi li Lopez?

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 26 jun 2018, 23:13

bvb je napisao/la:Vozi li Lopez?
ne ,ovdje Fulsang ide kao GC vozač
ali bit će zanimljiv kod Sunweba jer i tomica će voziti TDF,a Kelderman mi nije baš pokazao da može
biti prva opcija.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 29 jun 2018, 00:12

La Gazzetta: Froome, Thomas, Poels, Bernal, Moscon, Kwiatkowski, Castroviejo, Rowe.
:crazy:
ništa navijamo za francuske huligane :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 29 jun 2018, 00:16

branimir85 je napisao/la:La Gazzetta: Froome, Thomas, Poels, Bernal, Moscon, Kwiatkowski, Castroviejo, Rowe.
Izdajico. Tejay ove godine ide u rang Hinkapija kad se pomisli o pomocnicima.
btw za kog da naivjam iduce sezone :(

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 29 jun 2018, 00:20

MElloo je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:La Gazzetta: Froome, Thomas, Poels, Bernal, Moscon, Kwiatkowski, Castroviejo, Rowe.
ne znam jesi me dobro razumio,mislim na to da netko u brdima doslovno skine fruma s bicikla ako se pojavi na TDF-u :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 29 jun 2018, 00:21

branimir85 je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
ne znam jesi me dobro razumio,mislim na to da netko u brdima doslovno skine fruma s bicikla ako se pojavi na TDF-u :mrgreen:
Ja mislio ag2r :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 29 jun 2018, 00:25

ali nemam ništa ni protiv Bardeta jer znam da će on i ekipa biti agresivni
a ne kao wheelsucker Uran prošle godine,čovjek se samo šlepao
i valjda martinu se vrati nešto od prošle godine jer je bio odličan do onog pada.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 29 jun 2018, 23:01

MElloo je napisao/la:btw za kog da naivjam iduce sezone :(
Pa za Trek valjda. :lol:

Sta je s Ad'H, ides li? :D

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []