Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
The Warriors' effective field-goal percentage of 58.5 percent is the highest mark in NBA history.
The Warriors have had the league's best defense since Nov. 1, having allowed 98.4 points per 100 possessions over their last 20 games.
Durant DPOY?Jeftha je napisao/la:The Warriors' effective field-goal percentage of 58.5 percent is the highest mark in NBA history.
The Warriors have had the league's best defense since Nov. 1, having allowed 98.4 points per 100 possessions over their last 20 games.
Mislim da je petorka sigurna, a za nagradu nisam siguran. Posto nema Kawhia, opet je Draymond prvi favorit.Luminary je napisao/la:Durant DPOY?Jeftha je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:ESPN : “Lonzo vs. LeBron.. rivalry in the making"![]()
![]()
![]()
![]()
Zakljucaj temu, bacaj kljuceve. Gasi te sve!
![]()
![]()
Ugaše no.sajo10 je napisao/la:miki_92 je napisao/la:ESPN : “Lonzo vs. LeBron.. rivalry in the making"![]()
![]()
![]()
![]()
Zakljucaj temu, bacaj kljuceve. Gasi te sve!
![]()
![]()
@ESPNNBA
The @sixers will be debuting their "Statement" alternate jerseys tonight vs. OKC. #SixersAllAccess
A u ostalim vijestima...KingJamesMVP je napisao/la:Puno zanimljivih utakmica večeras: Philla vs Thunderi, Pacersi vs Pistonsi, Nuggetsi i Pelicani i za kraj Rakete i Spursi
samo sportske vijesti pratim, politika me ne zanimaQuinlan je napisao/la:A u ostalim vijestima...KingJamesMVP je napisao/la:Puno zanimljivih utakmica večeras: Philla vs Thunderi, Pacersi vs Pistonsi, Nuggetsi i Pelicani i za kraj Rakete i Spursi
relevantna informacija za ovaj forum...KingJamesMVP je napisao/la:Bojan večeras najgori na parketu
Mislim da ima klauzulu u ugovoru za povratak u Barcusajo10 je napisao/la:Hezonja totalno grohno. Mozda povratak u Euroligu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.