FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Albanska Teuta vodi protiv izraelskog Beitara, moze se protiv ovih izraelaca igrat
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sljedeći je Veseli.braco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:46Kad sad ovako pogledaš realno fino su prošli ovi igrači što su nas napustili.Kemo otišao u ligu koja je jača od naše i Lokomotiva koja je startala od 2. pretkola LP i već redovno igra za njih, Dženo također u jaču ligu od naše, Ramović u drugu švicarsku što nije loše za njega sa finansijskog aspekta pogotovo ako imaju ambicije za ulazak u viši rang to bi za njega bio jackpot. Pavić u realno tanku ligu ali je Shkendija uvijek u europskim kvalifikacijama, Jovanović ide u elitni rang australijske lige. Jedino još da vidimo gdje će Veca.
Da vidimo da li se kroz godinu i po spremio za Engleske Premijer Lige

Rumunija i Rumuni nisu svjesni kakav im je majstor dosao.braco je napisao/la: ↑27 avg 2020, 16:26Zajmović pred realizacijom inostranog angažmana!
Zajmović je neko vrijeme bio slobodan igrač, a danas je dogovorio realizaciju inostranog angažaman, i to u Rumuniju, prenose tamšonji mediji.
Naime, ovaj 25-godišnjak će novoj sezoni nastupati za ekipu Poli Iasi koja je u provom kolu rumunskog prvenstva upisala minimalan trijumf nad ekipom Sepsi Sf. Gheorghe.
Trener Daniel Pancu se odlučio za Zajmovića jer smatra da nekadašnji član Željezničara i Travnika može pojačati konkurenciju jer je Andrei Cristea bio jedini napadač.
Prije potpisa ugovora Zajmoviću koji je jedno vrrijeme bio član hrvatskih klbuova Lokomtive i Sesveta preostaje da odradi ljekarski pregled.
Za sve Zaimove fanove
Izrazio zelju da malo odmori od foruma, a ima nekih i novih privatnih obaveza pa ne moze stici biti mod.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakvi hajlajtsi, ovo nema 90% igrača koji ovdje slove kao pojačanje. Od blata ćemo te praviti, Dženo!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Letimično sam popratio ovo sa propalom utakmicom. Zanima me tko sad snosi trošak putovanja, nije to mala lova, vjerujem ko nas godišnji budžet 
- MocMahale444
Meni je zao sto je Zaim otisao al et.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ja sam iskreno mislio da će Amar od Zaima napraviti Ibrahimovića. Ali najiskrenije.
Željezničar za život cijeli!
- dubioza144
- Kontakt:
Dok je on bio mladost je padala sa 6 0
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
Preselio na forumski ahiret.
Irfo vrati se skuhao ti je Virto PAŠTAŠUTU.
Ako se utakmica igra 10 ili 12 sept. To znaci da bi mogli kmati mozda sve igrace pa cak i Zeca u pogonu i da se suprostavimo ****
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Sta je sad s ovim igracima sto su zarazeni? Hoce li biti u protokolu kad se bude igrala ta utakmica? Postoji li mogucnost da budu negativni do tad?
Postoji, ako budu negativni na testiranju pred tu eventualnu utakmicu, ne vidim zašto ne bi mogli igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:35Sta je sad s ovim igracima sto su zarazeni? Hoce li biti u protokolu kad se bude igrala ta utakmica? Postoji li mogucnost da budu negativni do tad?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Al treba paziti ove ostale, negdje ih cuhnut u sumu po šatorima.
Ekspedicija FK Željezničar na sarajevski aerodrom slijeće večeras oko pola devet, a oni neće ulaziti u aerodromsku zgradu, nego će njihove isprave granična služba pregledati na pisti aerodroma. Oni prilikom dolaska neće prolaziti kroz zgradu aerodroma iz predostrožnosti. Prilikom njihovog dolaska biće prisutni i epidemiolozi koji će izvršiti pregled i utvrditi stanje u kojem se nalaze fudbaleri i članovi ekspedicije, te donijeti dalje odluke, rekla nam je portparolka Državne granične službe, Franka Vican.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
[quote=balkanika post_id=7813987 time=1598537690 user_id=39652]
[quote=iguita post_id=7813885 time=1598535402 user_id=45946]
E jesi mi ti neki mozak.Da nisi otputovao na utakmicu ne bi dobio novac za nastup od uefe.Ovako sta god se desi inkasirao si oko 250 000 eura
[/quote]
Ajde ponovo procitaj sta sam napisao i pokusaj prepoznati sarkazam. Znam da nije za svakoga al eto, bar se potrudi
[/quote]
Boli me tuki za sarkazam kad je Zeljo u pitanju.
[quote=iguita post_id=7813885 time=1598535402 user_id=45946]
E jesi mi ti neki mozak.Da nisi otputovao na utakmicu ne bi dobio novac za nastup od uefe.Ovako sta god se desi inkasirao si oko 250 000 eura
[/quote]
Ajde ponovo procitaj sta sam napisao i pokusaj prepoznati sarkazam. Znam da nije za svakoga al eto, bar se potrudi
[/quote]
Boli me tuki za sarkazam kad je Zeljo u pitanju.
-
- Kontakt:
Ma ja, ali nesto ne vjerujem da nakon 10-15 dana mogu biti negativni ako su sad pozitivni.Raonffa je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:38Postoji, ako budu negativni na testiranju pred tu eventualnu utakmicu, ne vidim zašto ne bi mogli igrati.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 avg 2020, 17:35Sta je sad s ovim igracima sto su zarazeni? Hoce li biti u protokolu kad se bude igrala ta utakmica? Postoji li mogucnost da budu negativni do tad?
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 51 gost.