Sine koliku dioptriju nosis ? Citiraj gdje sam ja spomenuo drzavu da je meni ona nesto kriva?
Cuj ja da se selim iz drzave? Ma napaceni, slagani i Dasinim qrcem izjebani u zdrav mozak Gracanicki carsijanercicu, napusi mi se qrca jer neces ti meni da odredjujes gdje cu ja da zivim i kad i gdje cu da idem. Koji si ti qrac u svom zivotu da ti nekome kazes kada iznosi istinu i yebe vas u zdrav mozak sa tom istinom, da se seli iz drzave?
Magarac jedan radi takvih koji bi ljude, koji smiju reci istinu i iznijeti je, izmjestili u neke druge drzave, nama i jest ovakva drzava. Tokmak ti tata tvoj koji te nauci tako razgovarat sa drugima. Ja ovdje nisam nikoga vrijedjao onako kako ti i pojedinci to radite i ne bivate nagradjeni banovima. (naravno, nakon ovoga ocekujem i ja ban jer sam se spustio na vas kocijaski nivo i izasao sam iz granica perverzno dobre provokacije i usput zdrave i istinite, od koje se kosa dize na glavi)
A ovo je prvi puta da vrijedjam i da se spustam na takav nivo na kojem ste vecina vas koji Nusreta Helica branite i pored toga sto vam je slagao i porusio snove o PL. Znam, boli vas istina, boli vas ona mnogo ... ali vi nikako da se otrijeznite i sve vam je sad ok.
Sad nesto pricate kako vam je sve po tamam, kako ste vi zadovoljni sezonom,a u toku sezone ste na sva usta napadali sve koji su govorili da je prica o premijer ligi isprazni trik dobijanja glasova i bacanje prasine u oci vama vjernim navijacima i da je to ustvari nedosanjani san i jedna najobicnija LAZ izgovorena iz usta manipulatora velikih masa.
Tokmak si ti kad ne razumijes da to sto pisem tako kako pisem, ne mora automatski znaciti da tog smrada i mrzim. Hvala Bogu pa mi se putevi ne susrecu sa njegovim ni u kakvoj sferi zivota i tako ce biti uvijek. Ali tokmak si jer mislis da ako provociram radi toga sto mu se svakodnevno podnosi izvjestaj sta se ovdje pise i povezujes to sa mrznjom.
Idi sad u caffe Daso pa naplati cenera jer si mi se kao nagovorio.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!