NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 20:13

IronMany je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:Slobodno priznaj idimi i ostani anoniman :geek: Topla voda davno izmišljena,svi znamo šta se radi i opet dođemo dole:ti,ja,blavor,huso,haso........Kad odlučite nešto promjeniti ali javno i konkretno javi se u pp ja sam prvi uz vas MAJKE MI MOJE,ALLAHA MI.A do tad :opaopa:
Sta imam priznati ? Ako stvarno mislis da ovo sve pisem radi takvog necega, mogu ti reci da si se debelo zayebao i da zivis u zabludi. Objasnio sam ti zasto ovo pisem. Pa postaje jednostavno smijesna prica kako covjek BUKVALNO LAZE SVE OKO SEBE, a narod popusi svake godine istu pricu. Pa to je fenomen zesci. PRESMIJESNO ZA GLEDATI.
Ili je narod toliko blentav ili tu nesto trece ne stima.

Sad naravno cekamo nakon zadnjeg kola da se desi ta famozna javna skupstina i da se javno poloze racuni. Mada, to ce se desiti kad na vrbi zasvrbi kitonijus.
Pa laže i tebe dok si svaku tekmu dole ČOVJEČE.Ja ti nisam neki balavac da te provociram i pišem gluposti.Ja volim BRATSTVO i prije "STALJINA" sam ga volio i uvjek ću ga voljeti KONTAŠ :clap:

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 10 maj 2014, 20:20

7aprildomemoj je napisao/la:Bratstvo pratim preko 30 i kusur godina al danas me bilo sramota kad gledam onu patnju igrača Budućnosti da uguraju loptu u gol a ovi naši bilmezi se izmiču. OK je nek su pustili Banovićane da probaju ostati u ligi ali brate gdje ćeš onu smijuriju naplaćivati 3 KM :oops: Da je klub klinac obični i cirkus uvjerio sam se na izlazu kad dva igrača domaćih izlaze na službeni ulaz u dresovima i idu prema izlazu sa tribine da se biju sa nekim navijačima koji su im dobacivali :clap: Sad se vraćamo na iskustvo pa se pokazuje ko je bio u pravu, djeca koja su svršavala na Dasine izjave o PL i moju prognozu još u avgustu prošle godine kad sam rekao da ćemo na kraju biti između 4 i 7 mjesta :wave: . Još sam rekao da će priča o PL trajati do aprila a onda slijedi otrežnjenje. Veliko :wave: djeci i pripremite se na nove Dasine bajke o PL na ljeto. Ne zaboravite da je izborna godina pa će vam vaš ljubimac puniti uši bajkama o PL i evropskim utakmicama do godine :salut:
I ti ćeš doć protiv KAKNJA opet gledat :ljepota: Mene je bilo stid protiv GRADINE kad se SIDO sklanjao pahhh šta :?: Juve namjestio prvenstvo haloooo.Ovdje sve neki pametni likovi,mudraci i poštenjačine.Hebo vas brko a vi njega i KETIJA naravno :opaopa:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 20:23

Ja ove godine bio samo na dvije utakmice dole. :mrgreen:

Vjerovao ti ili ne.... ne treba meni da ja idem na tekme da bi znao kako ste igrali. Ako hocu, informacije same dodju do mene :mrgreen:

Ovo danas je bila lakrdija zesca. Cim nema kartona a Buducnost se borila za opstanak, moze se odmah zakljuciti da je evidentno utakmica prodana.

Al' ajd necu dalje.... sipao sam sol na ranu dovoljno. Boli to vas i pored mene i mog pisanja podosta, znate i sami. Nego ovako namjerno dodjem pa vas provociram sa istinom jer znam da boli. A nista sladje nego se nasladjivati nad ovim koji bi u nekim trenutcima zivot dali da Nizerazredni Klub Bratstvo ulazi ove sezone u PL jer je eto to BRKO REKO :lol:

Uzdravlje.... :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 10 maj 2014, 20:27

Pohlupo si lončiće BLUTUD :crazy: Ovdje je riječ o tome da neki nasjedaju na bajke o PL i pišu stranice o tome kako je Daso obećo PL i sigurno ulazimo. Kad im ukažeš da od toga nema ništa onda si neprijatelj kluba, ljubitelj Cipiripija itd. Ja na Bratstvo dolazim zato što taj klub volim preko 30 godina, propratio sam više treninga nego neko tekmi, obišo pola bivše države prateći ih al me duša boli šta se radi od kluba za koji je nekad čitava čaršija i opština disala. Samo me tješi što su ljudi prolazni a klub vječan ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 20:52

7aprildomemoj je napisao/la:Pohlupo si lončiće BLUTUD :crazy: Ovdje je riječ o tome da neki nasjedaju na bajke o PL i pišu stranice o tome kako je Daso obećo PL i sigurno ulazimo. Kad im ukažeš da od toga nema ništa onda si neprijatelj kluba, ljubitelj Cipiripija itd. )
Malo si ti izgleda pohlupo loncice :D .. onaj ko dode na utakmicu , ko voli fudbal i podrzava Bratsvo odmah je Dsain igrac :mrgreen: daj ba osvjesti se covjece , mene boli i za brkom i cipiripijem i za tvojih 30 godina gledanja treninga boli me kar ;) ...ako neko voli sto Bratsvo se ne bori za opstanak , odmah je dasin :lol: :lol: :lol: znam da vbam je tesko volili bi vi da je Braststvo ispalo ili se bori za opstanak , bili bi najsretniji, ovako siguran prvoligas i znam da vam nije lako :rol: :rol: :rol: al sta ces :mrgreen:
**** je napisao/la:
5 godina čekaš na ovaj trenutak da se osvetiš mrskim Banovićima i čovjek ti se u facu posere
svako ima svoj osjecaj neka si nam ti docaro svoj :lolno: :lolno: :lolno:
eto subote pisi blavore a u subotu opet na tribinu i :rol: :rol: :rol:
nemoj sam neka ti i Ta rik pomogne :thumbup:

Navalite opet evo vam tema BRATSTVO SIGURAN PRVOLIGAS :clap: :clap: :clap:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 10 maj 2014, 21:21

O Albox pa gdje si čovječe, samo sam čeko da se ti nađeš u postu koji nije bio tebi namjenjen :urnebes: ali se očito pronašao u onom dijelu za djecu i bajke :clap: Ti si ovdje najviše pisao o Dasi i PL i Daso reko, Daso obećo, idemo sigurno u PL, a sad si zadovoljan sredinom tabele :crazy: Idi sad u caffe Daso po cenera i slušaj priče o PL i jurišanju iduće sezone :pinokio:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 21:22

**** je napisao/la: U svakom postu te boli K.A.R.I.N.A,,,ujedi mene za prst pa nek svako svoju ranu sisa,, :opaopa: :opaopa:
:lol: :lol: :lol: :lol:
7aprildomemoj je napisao/la:O Albox pa gdje si čovječe, samo sam čeko da se ti nađeš u postu koji nije bio tebi namjenjen :urnebes: ali se očito pronašao u onom dijelu za djecu i bajke :clap: Ti si ovdje najviše pisao o Dasi i PL i Daso reko, Daso obećo, idemo sigurno u PL, a sad si zadovoljan sredinom tabele :crazy: Idi sad u caffe Daso po cenera i slušaj priče o PL i jurišanju iduće sezone :pinokio:
nemoj tako 7april, njeg boli ka.rina :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

yebe se njemu sto on dodaje lopte u 17 godini dok drugi igraju i treniraju sa prvom postavom :mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 maj 2014, 23:10

Daso nakon prvog gola Buducnosti "Halo evo dali ste prvi gol sada ce i drugi gol pa posaljite pare"
Tako je bilo......Dali su prvi gol i daso se hvata za Mobitel i nekog zove,ako nije tako bilo onda :evil: :evil:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 23:35

7aprildomemoj je napisao/la:O Albox pa gdje si čovječe, samo sam čeko da se ti nađeš u postu koji nije bio tebi namjenjen :urnebes: ali se očito pronašao u onom dijelu za djecu i bajke :clap: Ti si ovdje najviše pisao o Dasi i PL i Daso reko, Daso obećo, idemo sigurno u PL, a sad si zadovoljan sredinom tabele :crazy: Idi sad u caffe Daso po cenera i slušaj priče o PL i jurišanju iduće sezone :pinokio:
Kao sto sam reko tup.ane nemam veze nikakve sa dasom , a ti evo dokazi kada sam ja citiro dasu i pisao Daso reko , Daso obeco PL , Idemo sigurno u PL izvoli :D uvjeri raju da nisi tup.an i da ne pises nebvuloze , da te nisu godine sustigle i da ti nije zao sto ti zivot prode ni u sta :urnebes: :urnebes: :urnebes: sto se tice cenera javite se u PP ima baba fala bogu, sice uvijek za vas :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:... nastavite patiti :lol: :lol: :lol:
NADAM SE DA CES NACI CITATE KADA SAM JA PISO DASO REKO, DASO OBECOPL, IDEMO SIGURNO U PL , NECES VALJDA ISPASTI GLUPAN PRED RAJOM :D :D :D :urnebes: :D :urnebes:
Zadnja izmjena: ALBOX, dana/u 10 maj 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 maj 2014, 23:39

GracanicaAA je napisao/la:Daso nakon prvog gola Buducnosti "Halo evo dali ste prvi gol sada ce i drugi gol pa posaljite pare"
Tako je bilo......Dali su prvi gol i daso se hvata za Mobitel i nekog zove,ako nije tako bilo onda :evil: :evil:
Mislim da nije uspio ni "okrenuti" broj, a vec je bilo 1-2 :?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 23:41

IronMany je napisao/la:

yebe se njemu sto on dodaje lopte u 17 godini dok drugi igraju i treniraju sa prvom postavom :mrgreen:
Sta ces meni 17 ti to samo mozes pozeliti , zivot je preda mnom , ne zalim ni zbog cega , ne zalim ako sutra umrem (ko pojedini :mrgreen: ) a nisam nista u zivotu napravio , izheboi me nakakav Daso :urnebes: :urnebes: :urnebes: a tako sam bio dobar a Daso mi unisti karijeru :shifty: :shifty: barem ne daj da ti djeca isto prozive kao ti , gledaj da im buude bolje :D hajd zdravo :wave: :wave: :wave:

Evo nastavite dalje dok vam cir ne proradi :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
BRATSTVO SIGURAN PRVOLIGAS

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 maj 2014, 23:52

Smirite se malo!

moderator
Hayley <3

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 10 maj 2014, 23:53

ALBOX je napisao/la:
IronMany je napisao/la:

Sta ces meni 17 ti to samo mozes pozeliti , zivot je preda mnom , ne zalim ni zbog cega , ne zalim ako sutra umrem (ko pojedini :mrgreen: ) a nisam nista u zivotu napravio , izheboi me nakakav Daso :urnebes: :urnebes: :urnebes: a tako sam bio dobar a Daso mi unisti karijeru :shifty: :shifty: barem ne daj da ti djeca isto prozive kao ti , gledaj da im buude bolje :D hajd zdravo :wave: :wave: :wave:

Evo nastavite dalje dok vam cir ne proradi :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
BRATSTVO SIGURAN PRVOLIGAS
Ti si dijete polupao loncice debelo :urnebes:

Vidim pominjes neku karijeru i gore nekog Tarika, zalim slucaj ne zovem se tako :njanjanja:

Na krivom si tragu :kafa:

Rekao sam ti da neces nikad saznat ko sam i sta sam nazalost po tebe. :guz:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 10 maj 2014, 23:56

IronMany je napisao/la:
Ti si dijete polupao loncice debelo :urnebes:

Vidim pominjes neku karijeru i gore nekog Tarika, zalim slucaj ne zovem se tako :njanjanja:

Na krivom si tragu :kafa:

Rekao sam ti da neces nikad saznat ko sam i sta sam nazalost po tebe. :guz:
Ma ne znam gdje nade ti sebe ovde ;) ne kontam te nikako , na tvom mjestu i ja ne bih
tvrdio da sam TAr ik :lol: :lol: ti si moj drug do u 4 oka ;) a tada :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 maj 2014, 23:57

Pa je li vam nije dovoljna jedna opomena od strane moderatora?

Kao da ih i ne čitate, svaki komentar naredni biti će obrisan koji je provokacija i sl i korisnik će ići na hlađenje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 11 maj 2014, 18:27

Protiv Slobode 3000, protiv Jedinstva 2500, protiv Budućnosti 200 a iduću domaću protiv Rudara 100 vjernih. Eto šta počasni predsjednik radi od kluba. Dok djeca maštaju o PL on im se po...e u po usta aoni ga opet kuju u nebesa. Govorili su ovdje da Daso neće dat Banovićima bodove radi ranijih dugova i kad su nas izbacili iz lige, pa šta bi. Al teško je od dodavača lopti i djece i očekivat da kažu, pogriješili smo, nasjeli smo na bajke, izlevatio nas je itd. Opet se čeka ljeto, pripreme i bajke o PL :urnebes: :urnebes: :urnebes: Uživajte i dalje u bajkama, a realni kažu od 4 do 7 mjesta je naš domet i tako bude na kraju :lol: :lol: Realni i iskusni kažu pričaćete o PL do kraja aprila a onda slijedi otrežnjenje i tako i bude :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: Vaš domet je caffe Daso i da kažete da vas je pozdravio :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 11 maj 2014, 19:51

@IronMany
Ja napaćenijeg lika od tebe nisam vidio. Ne kontam koji qrac tebi smeta sve što je u vezi sa brkom, ebo te on. Znalo se odma na polusezoni da mi nemamo dometa do PL. To što su neki ispušili tu priču, neka su. Zna se koja je politika kluba, zna se ko pravi sastav, sve funkcije u klubu obavlja Da$o. Ne opravdavam ono što dotični radi, al da nema njega, mi bi subotom išli po selima sjeveroistočne Bosne. Možemo biti zadovoljni plasmanom na tabeli, kako god u vrhu smo.

A tebi ako toliko smeta DASO, i ako ti je toliko nanio boli u prošlosti, i ako ti je nešto za.ebo u životu, hajde ti sine iz države pošto vidim pišeš da ti je i država nešto kriva. Njemačka traži baš takve kao ti, žilave tokmake za bauštelu..

I Daso ako ima imalo časti i obraza, do kraja sezone besplatan ulaz na Luke.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 11 maj 2014, 20:25

Sine koliku dioptriju nosis ? Citiraj gdje sam ja spomenuo drzavu da je meni ona nesto kriva? :?

Cuj ja da se selim iz drzave? Ma napaceni, slagani i Dasinim qrcem izjebani u zdrav mozak Gracanicki carsijanercicu, napusi mi se qrca jer neces ti meni da odredjujes gdje cu ja da zivim i kad i gdje cu da idem. Koji si ti qrac u svom zivotu da ti nekome kazes kada iznosi istinu i yebe vas u zdrav mozak sa tom istinom, da se seli iz drzave?

Magarac jedan radi takvih koji bi ljude, koji smiju reci istinu i iznijeti je, izmjestili u neke druge drzave, nama i jest ovakva drzava. Tokmak ti tata tvoj koji te nauci tako razgovarat sa drugima. Ja ovdje nisam nikoga vrijedjao onako kako ti i pojedinci to radite i ne bivate nagradjeni banovima. (naravno, nakon ovoga ocekujem i ja ban jer sam se spustio na vas kocijaski nivo i izasao sam iz granica perverzno dobre provokacije i usput zdrave i istinite, od koje se kosa dize na glavi)

A ovo je prvi puta da vrijedjam i da se spustam na takav nivo na kojem ste vecina vas koji Nusreta Helica branite i pored toga sto vam je slagao i porusio snove o PL. Znam, boli vas istina, boli vas ona mnogo ... ali vi nikako da se otrijeznite i sve vam je sad ok.

Sad nesto pricate kako vam je sve po tamam, kako ste vi zadovoljni sezonom,a u toku sezone ste na sva usta napadali sve koji su govorili da je prica o premijer ligi isprazni trik dobijanja glasova i bacanje prasine u oci vama vjernim navijacima i da je to ustvari nedosanjani san i jedna najobicnija LAZ izgovorena iz usta manipulatora velikih masa.
Tokmak si ti kad ne razumijes da to sto pisem tako kako pisem, ne mora automatski znaciti da tog smrada i mrzim. Hvala Bogu pa mi se putevi ne susrecu sa njegovim ni u kakvoj sferi zivota i tako ce biti uvijek. Ali tokmak si jer mislis da ako provociram radi toga sto mu se svakodnevno podnosi izvjestaj sta se ovdje pise i povezujes to sa mrznjom.

Idi sad u caffe Daso pa naplati cenera jer si mi se kao nagovorio. :kafa:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 maj 2014, 20:42

Želim da čestitam gračanlijama.
Nadam se da nam je konačno svima došlo iz guzice u glavu u kantonu.

Dok mi ganjamo sportske furke, ljudi nam kroje lige mjesecima unarijed, dogovaraju ispadanje, dogovoraju promocije i to sve pored najmnogoljudnijeg i najfudbalskije regije u državi. U kanotnu se na svim nivoima takmiči oko 130 klubova i nadam se da smo sv došli tobe.

Pozdrav iz Tuzle
tuzlanska Sloboda

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 11 maj 2014, 21:24

Eto ja opet i iduce godine idem ,isto kao i vi(naravno ako vas zdravlje posluzi ,ipak su to godine :D ) , na Luke da gledam i da bodrim Bratstvo :clap: :D
i opet mi svejedno , a vama :mrgreen:
ALBOX je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:... nastavite patiti :lol: :lol: :lol:
NADAM SE DA CES NACI CITATE KADA SAM JA PISO DASO REKO, DASO OBECOPL, IDEMO SIGURNO U PL , NECES VALJDA ISPASTI GLUPAN PRED RAJOM :D :D :D :urnebes: :D :urnebes:
Da te podsjetim ,nemoj ispadat upgl pred rajom ... ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.