FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
mada ću pokrenuti ,,lavinu,, ...moram reći da je Vojvodić napravio veliki promašaj u onom intervju-u..ono je zvučalo jako ponižavajuće , po cijeli,,BIHAĆ,,....(MOŽDA NIJE MISLIO NIŠTA RUŽNO) ali da je neko u onom kontekstu spomenuo LUKAVAC , ne bi mi bio nimalo drag , kao što ni on nije drag ljudima u BIHAĆU...IPAK JE BIHAĆ ZA MENE GRAD HEROJ.... bez obzira na rivalstvo fudbalskih timova...baš me zanima kako će ga dočekati , kad bude radnički gostovao.???
-
- Kontakt:
Iako licno ne vjerujem da je vojvodic mislio nesto posebno s namjerom da uvrijedi Bihac morace da pojede ono sto je pokakio i tu ne vidim ista sto bi pokvarilo misljenje i odnos koji lukavcani imaju prema bihacu i obrnuto. Svako ko je normalan treba da se izdigne iznad tih pijacarskih fazona i konkretno bihac posmatra upravo tako kako si na ti rekao kao grad heroj. Sve ostalo je manje bitnosova12 je napisao/la:mada ću pokrenuti ,,lavinu,, ...moram reći da je Vojvodić napravio veliki promašaj u onom intervju-u..ono je zvučalo jako ponižavajuće , po cijeli,,BIHAĆ,,....(MOŽDA NIJE MISLIO NIŠTA RUŽNO) ali da je neko u onom kontekstu spomenuo LUKAVAC , ne bi mi bio nimalo drag , kao što ni on nije drag ljudima u BIHAĆU...IPAK JE BIHAĆ ZA MENE GRAD HEROJ.... bez obzira na rivalstvo fudbalskih timova...baš me zanima kako će ga dočekati , kad bude radnički gostovao.???
Ne znam kako je u ostalim krajevima BiH, ali u TK je običaj da se kaže "igramo protiv Lukavca, Srebrenika, Gračanice...", to je ono kad ti ne pada na pamet ime kluba ili kad jednostavno nekome hoćeš da pojasniš da igraš s klubom iz tog grada.
Kao autor video priloga znam sigurno da je Vojvodić mislio na Jedinstvo, a već sam napisao da je bio u pitanju Željo, Sarajevo ili Velež, on bi istim epitetom počastio bilo koji klub. Dakle, radi se o klubu, a ne o gradu.
Međutim, Bišćani, tvrdoglavi i ponosni, ne žele prihvatiti ništa drugo osim da je Vojvodić rekao nešto kontra njihovog grada. Pa dobro, drugovi...mislite šta hoćete.
Ipak, prije toga shvatite da posrano Jedinstvo dolazi nama u Lukavac za par sedmica.
Nismo zaboravili Edina Jakupovića, Čalu, Nuspahića...
Prvo ćemo te dugove da kvitamo, pa onda ostalo.
Toliko.
Pozz.
Kao autor video priloga znam sigurno da je Vojvodić mislio na Jedinstvo, a već sam napisao da je bio u pitanju Željo, Sarajevo ili Velež, on bi istim epitetom počastio bilo koji klub. Dakle, radi se o klubu, a ne o gradu.
Međutim, Bišćani, tvrdoglavi i ponosni, ne žele prihvatiti ništa drugo osim da je Vojvodić rekao nešto kontra njihovog grada. Pa dobro, drugovi...mislite šta hoćete.
Ipak, prije toga shvatite da posrano Jedinstvo dolazi nama u Lukavac za par sedmica.
Toliko.
Pozz.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Nadam se da mislis prije svega na sebe kad govoris o ovom kvitanju i da ces ti prvi krenut da kvitas mozda sa svojim drugom kasperom. Isto kao sto si obecao da ces izaci sa papirima ko je i kako poslovao u radnickom prije dvije godine pa jos cekamo na to iako sam te prozivao ovdje par puta zbog toga. Sad si se ponovo izvukao iz misije rupe kada se izgleda vraca tvoj miljenik vojvodic. Isto tako se nadam da ces ti prvi otic u bihac i rec to ˝posrano jedinstvo˝ pred njihovim navijacima a ne da neko od siouxa dobije zbog tvoje hrabrosti na netu. A kada dodje ta utakmica ti ces vjerovatno da budes u graccanici da snimas bratstvoZoom088 je napisao/la:Ne znam kako je u ostalim krajevima BiH, ali u TK je običaj da se kaže "igramo protiv Lukavca, Srebrenika, Gračanice...", to je ono kad ti ne pada na pamet ime kluba ili kad jednostavno nekome hoćeš da pojasniš da igraš s klubom iz tog grada.
Toliko.
Pozz.
E jesi i ti naporan sa tim uvlačenjem **** jedinstvu! To isto jedinstvo se takmiči u rangu ispod najjadnije lige evrope,i sta sad treba mislit o njima i o ostalih 14 ekipa u ligi. naravno da su svi posrani, zajedno sa radničkim.
Daj ba šta ste ograničeni kao balkon
-
- Kontakt:
Ako pokusas da shvatis post sto vjerovatno nisi, nigdje nisam spomenuo jedinstvo i jedinstvo me ne interesuje. Napisano je da nije uredu i da bi i ja bio ljut da je neko Lukavac spomenuo u tom konetkstu kao vojvoda Bihac i ne moze me niko uvjerit da je to uredu. Dalje posto sam primjetio da si vecinu gostovanja propratio kod kuce preko foruma mogu da pretpostavim da pratis samo domace utakmice i da su ti gostovanja misaona imenica. E pa druze i ti i zoom i svi ostali koji prijetite kod kod kuce i dizete tenzije otidjite na stranu pa pricajte tako. Ja se ne uvlacim nikom nego razmisljam zdravo o tim momcima koji prate Radnicki od gorazda do bihaca i koji mogu da udju u probleme zato sto ste vi hrabri preko neta. A na kraju krajeva upoznati smo svi kako su momci iz Sile Nebeske ugostili nase momke tamo a i kako su oni docekani ovdje pa bi najmanje sto se moze uraditi bilo da ne se ponizava ni njihov klub ni grad bez razloga. A to sta je radio jakupovic janjos ili bilo ko drugi je poprilicno nebitno u odnosu na grad bihac. Ali ako vi i dalje mislite da treba nesto vracat bujrum imate priliku pa budite frajeri.studeni je napisao/la:E jesi i ti naporan sa tim uvlačenjem **** jedinstvu! To isto jedinstvo se takmiči u rangu ispod najjadnije lige evrope,i sta sad treba mislit o njima i o ostalih 14 ekipa u ligi. naravno da su svi posrani, zajedno sa radničkim.
Ima života i izvan fudbala, od toga se ne živi. a ti nastavi da hodaš po utakmicama i dalje, današnja omladina ima lijepu perspektivu.
I dalje stojim pri tome da su ovi iz Bihaća osjetljivi kao glavić. zadnjih sezona se svakako bore za opstanak u ovoj posranoj ligi,i izjava se odnosila na klub a ne na grad.
I dalje stojim pri tome da su ovi iz Bihaća osjetljivi kao glavić. zadnjih sezona se svakako bore za opstanak u ovoj posranoj ligi,i izjava se odnosila na klub a ne na grad.
-
- Kontakt:
Ako je vjerovati pričama novi trener Radničkog je Darko Vojvodić, dva nova igrača trebaju da dođu u narednim danima, radi se o kvalitetnim provjerenim igračima (nešto kao što smo uradili i prošle sezone sa Slomićem i Salihovićem kad smo ih doveli u 5 kolu) i ekipa u petak ide u karantin pred utakmicu sa Slobodom....

-
- Kontakt:
Ako ima istine u tome, odlično. Sa ta dva igrača sa ovom ekipom na čelu sa Vojvodom nećemo biti ništa lošiji nego li prošle sezone, izgurat nekako ovu polusezonu, ne zaostati puno za prvim pa proljeće opet dočekati u euforiji, a čim je dovedem Vojvoda jasne su i ambicije, da je drugačije ne bi bilo logike. Naravno, trebat će vremena da se ekipa uigra, al neće to bit toliko teško sa Darkom.samolukavac je napisao/la:Ako je vjerovati pričama novi trener Radničkog je Darko Vojvodić, dva nova igrača trebaju da dođu u narednim danima, radi se o kvalitetnim provjerenim igračima (nešto kao što smo uradili i prošle sezone sa Slomićem i Salihovićem kad smo ih doveli u 5 kolu) i ekipa u petak ide u karantin pred utakmicu sa Slobodom....
-
- Kontakt:
Eto ga Darko Vojvodić je opet tu s nama, stari članovi uprave koji nisu bili tu takođe su se vratili, spominju se i neka pojačanja blizu povratka u Radnički je i Dejan Tasić koji je igrao prošlu polusezonu za nas, ali takođe se spominje i Alen Škoro da bi mogao doći u Radnički sad koliko ima istine u tome vidjećemo (sa 32 godine koliko sad ima dobro bi nam došao pa bar pola sezone) možda je i dobro što je Ibraković sad u Sarajevu, biće jako zanimljivo u narednim danima što se tiče Radničkog, i da petak je karantin pred utakmicu 

svojevremeno sam se smijao našima u Bratstvu kad su otpuštali i vraćali iste igrače i trenere, sad se smijem vama...niđe veze
Undici stelle - ACM 1899
Smijat ces se kad vam dodjemo u Gracanicu na celu sa gospodinom Vojvodic Darkombaltazar1 je napisao/la:svojevremeno sam se smijao našima u Bratstvu kad su otpuštali i vraćali iste igrače i trenere, sad se smijem vama...niđe veze

14/88
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka vam cast ako ste dali Vojvodi toliko para (cuo sam ali ipak to uzimam sa rezervom). Mislim da toliko ne podjelite prvom timu.
Aferim!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ima se, može se.Probisvjet je napisao/la:Svaka vam cast ako ste dali Vojvodi toliko para (cuo sam ali ipak to uzimam sa rezervom). Mislim da toliko ne podjelite prvom timu.Aferim!

ma ja se vraćam samo u ono vrijeme kad nas je Vojvodić ,,izdao,, - napustio...i uprava , i navijači , i svi u gradu su bili ogorčeni , a sad opet dolazi kao spasioc...pisao sam već , samo kod nas može , odem ti dodjem ti...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
DARKO dolazi zbog para to nije mogao odbiti ebiga..pa i Slobodu kad je napustao i odlazio u Celik da igra meni licno je rekao idem ba zbog para ljudi mi stan i auto daju , a kaze ovdje u Tuzli zivim kod djevojke...ebiga tako je to danas ides svugdje gdje ima para...Slobodu su svi izbjegavali jer nije bilo para, a sad kad ima svi se jagme svi bi ponovo bili u upravi, ponovo bili treneri i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ljudi dragi sta izmisljate toplu vodu,logicno da su mu ponudjene dobre pare.Dugo pratim Radnicki i za vrijeme dok ga je on vodio prosle sezone ekipa nije nikad bolje igrala,ozbiljnije i profesionalnije nije se nikad radilo.Posle je bilo sto je bilo,al u svakom slucaju dobar potez da se malo poprave posle ovog ocajnog poteza sa crnkom.Bolje Vojvodi dati pare,koji sigurno vrijedi nego nekom drugom.Uostalom imali smo priliku da vidimo sta su drugi treneri ukljucujuci i crnku mogli da urade sa ovom ekipom,veliko nista!!!Tako da negativci,kriticari,tisina,da izguramo ovu polusezonu,a onda aBd stize zlatno proljece 

-
- Kontakt:
Danas na treningu Vojvoda ih postrojio kao u vojci heheheh, ne smije niko da pisne 

- Probisvjet
- Kontakt:
Zapamtite ovaj post. Nikada vise ocekivanja necete imati, a vise razocaranja. Vojvoda ovaj put nece donijeti nista dobro. Zapamtite.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
buraz, mi ne ocekujemo nista , apsolutno nista,,, mi idemo na tusanj ispred naseg grada , jer ga volimo i samo za njega zivimo,,, pa neka bude 5-0 za vas , i dalje cemo biti uz radnicki...pozz i vidimo se u subotu uz dobro raspolozenje svih na tusnju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.