on je prijedorcanin meni se cini. cudno da niko nije barem porazgovarao s njimgringobih je napisao/la:Ovaj Miroslav Radović uopste nije bezveze igrac a igra lijevo krilo...
Evo pogodak koji je danas dao Lechu(Buricu)...
http://www.2shared.com/file/6-6fYkkS/Radovic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
naše, belgijsko i hrvatsko/srpskohroni je napisao/la:Zna li iko kakav je i ciji drzavljanstvo ima Dino Arslanagic? Evo vidim ga na klupi Standarda! 1993 godiste.
- legenda reala
- Kontakt:
dijalog je napisao/la:naše, belgijsko i hrvatsko/srpskohroni je napisao/la:Zna li iko kakav je i ciji drzavljanstvo ima Dino Arslanagic? Evo vidim ga na klupi Standarda! 1993 godiste.
„Od svoje 15. godine nastupam za omladinske reprezentacije Belgije, sa kojom sam bio učesnik europskih i svjetskih prvenstava. Ipak, cijelo vrijeme čekam poziv iz Bosne i Hercegovine. Ali, do njega još uvijek nije došlo. Međutim, moja je želja poznata, želim igrati za Bosnu i Hercegovinu jer tu zemlju volim, a time bih učinio porodicu ponosnijom, jer su moji roditelji ranije živjeli u BiH, dodao je u razgovoru za „Avazov Sport", mladi defanzivac, Dino Arslanagić.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Za Avaz niko nikad nije izjavio da ne zeli igrat za BiH. Ma nije nijedan izjavio ni da ima ikakve dvojbe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Po avazu i Neven Subotić je tek nakon dugogodišnjeg čekanja poziva iz Bosne se razočaran odlučio za druge opcije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- legenda reala
- Kontakt:
Nije ova izjava iz Avaza, nego bilo na onom sportinu
Ma Subotić kad je bio igrač Mainza(druga liga), da je onda dobio poziv od naših sigurno bi pristao, ni on se nije nadao ovako uspješnoj karijeri
Klop da nije prešo u BVB ne bi ni on napravio ovakvu karijeru
Iako sjećam se ja njegovih intervijua iz Sporta(imam ih sad na stotine u paketu moj Dylane ko ti onih stripova
) odbijao je većinom da priča o reprezentaciji, uvijek je kao spominjao klub pa će to sve ići postepeno, nikad on nije imo želje da igra za nas
Nisu ni oni navaljivali toliko, samo su eto reklamirali ga da se pokuša sa njim 
Ma Subotić kad je bio igrač Mainza(druga liga), da je onda dobio poziv od naših sigurno bi pristao, ni on se nije nadao ovako uspješnoj karijeri
Iako sjećam se ja njegovih intervijua iz Sporta(imam ih sad na stotine u paketu moj Dylane ko ti onih stripova
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Nije ova izjava iz Avaza, nego bilo na onom sportinu
dodao je u razgovoru za „Avazov Sport", mladi defanzivac, Dino Arslanagić.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Sad je H-avazka.Posto je to Fahro k'o fol ''prodao''bivsoj hanumi,sitnica dvjesto milionaK.M.Yebote ko da kilu kajmaka uzima.Te novine ni za velike nuzde nisu sigurne,mozes hemoroide zaraditi.
P.S Bolic je nakon podignute slusalice skontao Zubotica,da bi radije ovaj zaigrao i za Kambodju nego za BIH.
P.S Bolic je nakon podignute slusalice skontao Zubotica,da bi radije ovaj zaigrao i za Kambodju nego za BIH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dabogda svaku izgubili ovako

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Od svih nabrojanih "uspjela" tri ili četiri momka 
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta je to u basel-u sve neki degeni drze desnu stranu 
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Ma kakav on, pored Bega, Šehića i Burića nema mjesta u A timu nikako.Nek' brani za Sloveniju, yebala ga ona.
DRUG NEBI TI PUNCA
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Pozicija izmedju stativa je jedina koja odlicno pokrivena u reprezentaciji. Elvisu svaka cast ali nema sanse da on ikada dobije priliku pored Begovica i Sehica.
Ma ja ba.. ta tri su extra, jos sigurno ce se pojavit jos talenata tipa taj slovenac.bagrcavi je napisao/la:Ma kakav on, pored Bega, Šehića i Burića nema mjesta u A timu nikako.Nek' brani za Sloveniju, yebala ga ona.
slazem se da pored Begovica nam ne treba golman za najmanje 10 godina. samo sam pitao misljenje vas forumasa. 
Gledate li utakmice bh. nogometne reprezentacije i da li biste možda jednog dana željeli biti na golu Zmajeva?
Svakako, redovno pratim utakmice Zmajeva i svim srcem navijam za njih. Bez dvojbe, bio bih veseo kada bih dobio poziv selektora da jednog dana branim. Ukoliko dođe do toga, vjerovatno bih prihvatio poziv. Naglašavam vjerovatno jer sam ja, ipak, rođen u Sloveniji, osjećam se kao Slovenac, ali dio mene voli i bh. selekciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ko ono reče da će Supić izjavit da su mu hakovali profil, nek se citira da mu čestitam. Supiću, **** jedno neandertalno.
naprijed rejal
Nema druge izvlakuseSveti je napisao/la:ko ono reče da će Supić izjavit da su mu hakovali profil, nek se citira da mu čestitam. Supiću, **** jedno neandertalno.
http://www.gamingcounter.com/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.