Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2010, 15:12

Da, igrao je Aquillani protiv Rabotničkog.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 24 avg 2010, 15:14

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2010, 15:16

Sad sam pitao liverpoolovi navijača, kažu da jeste igrao, a sad kad vidim da je i @monolog rekao znači 100%. Ništa od njega do januara u EL, ali nema veze samo da on ne bude puno vremena van terena.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 avg 2010, 15:20

Ne vjerujem da će od ovoga biti šta, jer mislim da je Marotta i Del Neri znaju koliko Diego znači Juventusu. Jedino kad bi se predao Diego pa za te pare dovesti pravog napadača, a riješiti se Jaquinte i kupiti lijevog beka, drugačije ne vjerujem da će biti. Ali bliži se kraj prelaznog roka pa ćemo vidjeti.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 avg 2010, 15:23

Hm, rekao bih da je posljednja Misketova predstava ujedno i značila nedolazak Diega u Wolfsburg. Eh sad, zavisi koliko su u Wolfsburgu ludi(ne kažem da je Diego loš), pa da ispočetka grade ekipu(ipak je većina na Misketovim leđima). Po meni, Diego sasvim sigurno ostaje u Juventusu, nekako mi je nelogično da ga se želite riješiti nakon samo jedne neuspjele sezone. Prije bih tipovao na odlazak antitalenta Meloa, negoli na odlazak Diega. No, kako Juventus posluje u posljednje vrijeme(ne računajući Krasu), sve je moguće.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2010, 15:45

Melo ili Sissoko.. jedan mora napustiti ekipu.. Sissoko mi je nevjerovatno drag bio, ali ovo nije vise nas Momo.. dok za Mela ne smijem trositi tastaturu..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 24 avg 2010, 15:46

Monolog je napisao/la:Hm, rekao bih da je posljednja Misketova predstava ujedno i značila nedolazak Diega u Wolfsburg. Eh sad, zavisi koliko su u Wolfsburgu ludi(ne kažem da je Diego loš), pa da ispočetka grade ekipu(ipak je većina na Misketovim leđima). Po meni, Diego sasvim sigurno ostaje u Juventusu, nekako mi je nelogično da ga se želite riješiti nakon samo jedne neuspjele sezone. Prije bih tipovao na odlazak antitalenta Meloa, negoli na odlazak Diega. No, kako Juventus posluje u posljednje vrijeme(ne računajući Krasu), sve je moguće.
ja ne kontam kako ikako mogu da pomisljaju na prodaju diega, pa lik je fenomanalan igrac..
veliki bi gubitak bio kad bi ga prodali..

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 avg 2010, 16:03

SKY Italia: Ultim ora " Diego e' un passo dal Wolfsbrugh "

Kada su pitanju talijanski mediji , svašta oni mlate, ali prodati Diega, ludost, no zakon tržišta zna biti čudan...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2010, 17:10

za Diega to jos nije nis potvrdjeno,al Trezeguet se prodaje,to je sigurnija vijest
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 avg 2010, 17:41

juventus 0244 je napisao/la:Sad sam pitao liverpoolovi navijača, kažu da jeste igrao, a sad kad vidim da je i @monolog rekao znači 100%. Ništa od njega do januara u EL, ali nema veze samo da on ne bude puno vremena van terena.

Ako Liverpool ispadne od turaka, onda ne treba cekati janura. Normalno, ako i mi odemo u grupnu fazu :D

Nego nesto drugo...jeste da je bio kanta prosle godine i redovno je bio kritikovan, ali Melo bi mogao da nam zacepi usta svima redom, ukoliko povrati formu koju je imao u Violi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IKSS
Kontakt:

Post Postao/la IKSS » 24 avg 2010, 18:04

Evo Diego odlazi a dolazi Di Natale 8-) 8-) 8-) ;)
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 avg 2010, 18:16

IKSS je napisao/la:Evo Diego odlazi a dolazi Di Natale 8-) 8-) 8-) ;)
SKY Italia je to upravo javila za Di Natalea.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2010, 19:37

Di Natale IN,Trez Out,a mozda i Diego,mada ne vjerujem :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 avg 2010, 20:04

sa tvoje tastature u bozije usi adinjo :mrgreen: kad bi igrao onako kao iz Viola.. jao jao.. gdje bi nam kraj bio :D

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 avg 2010, 22:00

Izgleda da su samo sitnice ostale do ispunjenja posla između torinskog Juventusa i Udinesea. Sve bi trebalo biti gotovo ili u utorak kasno navečer ili tijekom srijede. U klubu iz Udina je u utorak organizirano predstavljanje momčadi za novu sezonu, koja starta tijekom vikenda, a tom prilikom je predsjednik kluba tužnim glasom ustvrdio:
- Juventus je poslao ponudu za Di Natalea.
Antonio di Natale, 32-godišnji napadač Udinesea i talijanske reprezentacije, na Friuliju igra od daleke 2004. godine, te je konstantno među najboljim strijelcima talijanske Serije A. Prošle je sezone bio prvi strijelac sa čak 29 pogodaka u 35 odigranih utakmica.
- Ne znam što da kažem. Ako mene pitate ostao bih u Udinama do kraja karijere. Ovdje mi je lijepo. Dugo sam tu, odavno sam se priviknuo na ovo okruženje - rekao je Di Natale.
No, talijanski, ali i svjetski mediji, navode da je njegov prijelaz u Juventus gotova stvar. Istovremeno, izgleda da je siguran odlazak Davida Trezegueta iz Juventusa, kao što se opet aktualizirao mogući odlazak Brazilca Diega iz Torina.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 avg 2010, 22:16

Kao sto je i sam rekao, ostaje u Udinama do kraja. Nema od toga nista.

Opet glasine za Diega. Vise su dosadni. Ako ipak nesto ima u glasinama, nadam se da ce nesto a la:

Marotta se fino zahvali Wolfsburgu ( na kraju ih posalje u tri PM :D )

Marotta ima nekog keca u rukavu ( aguero, robinho, itd)

Nista drugo ne vidim sto bi bilo pozitivno po nas u slucaju da Diego ode.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 avg 2010, 22:44

Ma ostaje nam Diegito, prodajemo Trezea, Grosa, Hasana, Cama i dovodimo lijevog beka, štopera i napadača :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 02:23

Uno due trezege..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 13:18

Di Natale sasvim blizu dolaska u Juventus

Izgleda da su samo sitnice ostale do ispunjenja posla između torinskog Juventusa i Udinesea. Sve bi trebalo biti gotovo ili u utorak kasno navečer ili tijekom srijede.

U klubu iz Udina je u utorak organizirano predstavljanje momčadi za novu sezonu, koja starta tijekom vikenda, a tom prilikom je predsjednik kluba tužnim glasom ustvrdio:

- Juventus je poslao ponudu za Di Natalea.

Antonio di Natale, 32-godišnji :mrgreen: :mrgreen: napadač Udinesea i talijanske reprezentacije, na Friuliju igra od daleke 2004. godine, te je konstantno među najboljim strijelcima talijanske Serije A. Prošle je sezone bio prvi strijelac sa čak 29 pogodaka u 35 odigranih utakmica.

- Ne znam što da kažem. Ako mene pitate ostao bih u Udinama do kraja karijere. Ovdje mi je lijepo. Dugo sam tu, odavno sam se priviknuo na ovo okruženje - rekao je Di Natale.

No, talijanski, ali i svjetski mediji, navode da je njegov prijelaz u Juventus gotova stvar. Istovremeno, izgleda da je siguran odlazak Davida Trezegueta iz Juventusa, kao što se opet aktualizirao mogući odlazak Brazilca Diega iz Torina.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 14:49

Juve se va por en Van der Vaart

Segun la Prensa italiana Juve ofrece 14 millones de euros, pero Florentino Perez pide 16,17 mill.Van der Vaart, con el que el club quiere hacer caja, no quiere marcharse, le gusta mucho a tecnico pero Mourinho tiene que hacer tres descartes para quedarse con una plantilla de 23.
http://www.as.com

Juventus zeli V.der Varta

Mediji u Italiji prenose da Juve nudi 14 mill eura, ali Florentino Perez zeli 16,17 mill.Van der Vaart ne zeli otici iz kluba, svidja se puno treneru ali Mourinho mora prekriziti 3 igraca i ostati sa timom od 23.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []