Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Daje mi lik 1 za 1 za iphone 4. A kontam, četvorka je poprilično zastarjela i dobro bi mi doošlo osvježenje, pa me interesuje imal ko kakve info iz prve ruke, bez ovih internih upadica 

naprijed rejal
- AlfredBorden
- Kontakt:
ostavi sebi jabuku onda, covjece kakav alcatel, sta se tebi desava? 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Xperia Z c6603...vrijedil 300 KM, korištena ali odlično očuvana.
Da.marcelo12 je napisao/la:Xperia Z c6603...vrijedil 300 KM, korištena ali odlično očuvana.
Allegri je gospodin!
Imal ko manje pristrasan?AlfredBorden je napisao/la:ostavi sebi jabuku onda, covjece kakav alcatel, sta se tebi desava?
Ovaj samo u lumiju vjeruje

naprijed rejal
Hvala Carli.
- red devil88
- Kontakt:
Ovako imam problem sa svojom lumiom 635 naime kad mi je telefon zakljucan ne,dolaze mi poruke na fb i whatsapp isto koo da se wifi iskljuci cim se mob zakljuca, jel imao neko ovaj problem i kako da te rijesim ?!
Glory Glory Man United !!! 

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Mjenjaj ja imam obični idol i dobro me sluzi, x je zvijerka po specifikacijamaSveti je napisao/la:Imal ko manje pristrasan?AlfredBorden je napisao/la:ostavi sebi jabuku onda, covjece kakav alcatel, sta se tebi desava?
Ovaj samo u lumiju vjeruje

jedino slabo updateju sistem ostalo je sve super

Imam i ja Idola haman godinu dana i za moje potrebe je taman
Kupljen u BH Telekomu, radi sve normala bez ikakvih problema iako sam čuo od par ljudi da su imali problema i da su nosili na servis. Ja iskreno nisam imao nikakvih smetnji do sada.
p.s. Koju aplikaciju preporučujete za "prepoznavanje pjesme" ?

p.s. Koju aplikaciju preporučujete za "prepoznavanje pjesme" ?

FORZA MARŠAL !!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
SoundHoundhodža je napisao/la:p.s. Koju aplikaciju preporučujete za "prepoznavanje pjesme" ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Xperia M2 ?
Dobar telefon ?
I otac ga *ebo, samo puno velik
Dobar telefon ?

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Uzmi,dok se nije predomislio.Sveti je napisao/la:Daje mi lik 1 za 1 za iphone 4. A kontam, četvorka je poprilično zastarjela i dobro bi mi doošlo osvježenje, pa me interesuje imal ko kakve info iz prve ruke, bez ovih internih upadica
Veci ekran,bolja i zadnja i prednja kamera,vise RAMa,bolji procesor,vise memorije...
Ako ti se ne svidi,mozes ga prodat,pa kupit 4s

#miasanmia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ova cijena od 199 dolara je samo u Americi uz dvogodišnji ugovor.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u postavkama wifi, mislim pod advanced imas opciju da ukljucis da ti je i dalje konektovan wifi kad se zakljuca telefonred devil88 je napisao/la:Ovako imam problem sa svojom lumiom 635 naime kad mi je telefon zakljucan ne,dolaze mi poruke na fb i whatsapp isto koo da se wifi iskljuci cim se mob zakljuca, jel imao neko ovaj problem i kako da te rijesim ?!
Lumia 830 ima veci senzor, unaprijedjenu opticku stabilizaciju slike, dakle, iduca nokai 1030 nece imati grbu kao nokia 1020, jer su uspjeli stanjiti OISsemir01 je napisao/la:
ubiti taj OIS je malo deblji dio kamere, jer vidite na 1020 izbocinu, sada ima i malu izbocinu iphone 6 , to su sad uspjeli stanjiti pa i staviti na slabije modele citaj lumia 830 pa nagore
Re: AW: Mobilni- gdje, kako, šta?
Dobar telefon sigurno. Samo su kameru mogli popraviti. Htio sam ga uzeti al' izletilo nesto bolje.romeo je napisao/la:Xperia M2 ?
Dobar telefon ?![]()
Allegri je gospodin!
Re: AW: Mobilni- gdje, kako, šta?
imam ja M2 i zadovoljan sam sa telefon,a kamera onako solidna,fina slika budeCarli je napisao/la:Dobar telefon sigurno. Samo su kameru mogli popraviti. Htio sam ga uzeti al' izletilo nesto bolje.romeo je napisao/la:Xperia M2 ?
Dobar telefon ?![]()

Danas se prijavio na pretplatu, onaj paket student I. Gdje mogu provjeravati koliko mi je mb neta ostalo i koliko je minuta razgovora ostalo. Danas je htjelo pa poslije opet nece i ne dosupno bilo.
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.