Aha, ma nisam ti stigao odgovoriti, halali, a nisam uspio naći, jedino torrent ili da promijeniš IP adresu sa browsecom, addon za chrome, samo ga instaliraj sa https://chrome.google.com/webstore/deta ... bgdodcjboh, imaš i za mozzillu isto. Onda samo prebaciš na američki ip tu u addonu i odeš na onaj link što sam postavio.BernardBarnjak je napisao/la:
A ovo moje pitanje upuceno tebi ima veze sa privatnim porukama
P.s. Butleru bi bas dobro stajao zeleni dres.
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@ rio
Hvala.
Joj kako mi se Butler sada vrti po glavi... Bas bih volio da ga nekako dovedemo.
Hvala.
Joj kako mi se Butler sada vrti po glavi... Bas bih volio da ga nekako dovedemo.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma previše su ovi tražili za Butlera, ne znam jesi li vidio to.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma previše su ovi tražili za Butlera, ne znam jesi li vidio to.
Jesam, po nekima je previse a po nekima je ok. Vidjet cemo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ako je Horford samo dio paketa koji ce dovest Duranta u Boston onda sam zadovoljan sa svim. Ako jos jedna velika zvijezda ne dodje u Boston onda je ovo jedan kretenski potpis tridesetgodisnjaka 4 god 113 mil. Horford iznadprosjecan igrac NBA
Pa kako mislis dovesti velike igrace ako nemas neku zvijezdu u ekipi? Privuci ih rijecima, cekaju te Smart, Sully i Olynik.. il sta?
Cak i da ne dodje Durant, potpisivanje Horforda je sjajna stvar. Boston i sa njima ima prostora u cap-u koliko hoce, narocito ako se ne nastavi saradnja sa Amiirom i Jerebkom. Bolje dati tolike pare za kvalitetnog centra, kad vec postoji masa prostora u cap-u, nego uci u istom sastavu u novu sezonu. Ako nista, barem je veca sansa da se uhvati neki All star slobodan igrac narednog ljeta.. narocito ako se iskoriste ovi pikovi Bruklina za dovodjenje jos nekog igraca tipa Butler.
Cak i da ne dodje Durant, potpisivanje Horforda je sjajna stvar. Boston i sa njima ima prostora u cap-u koliko hoce, narocito ako se ne nastavi saradnja sa Amiirom i Jerebkom. Bolje dati tolike pare za kvalitetnog centra, kad vec postoji masa prostora u cap-u, nego uci u istom sastavu u novu sezonu. Ako nista, barem je veca sansa da se uhvati neki All star slobodan igrac narednog ljeta.. narocito ako se iskoriste ovi pikovi Bruklina za dovodjenje jos nekog igraca tipa Butler.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Dolazak ovog Horforda je odličan za nas i bit će pojačanje svakako.
Nego, šta bi vi učinili ako ne dođe Durant?
Slijedećih dana trade za Butlera ili Cousinsa? Ili pričekati slijedeće ljeto i napasti FA?
Nego, šta bi vi učinili ako ne dođe Durant?
Slijedećih dana trade za Butlera ili Cousinsa? Ili pričekati slijedeće ljeto i napasti FA?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Edelman zove KD

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šta sada Danny, vjerovatno aktivirati kod Amira i Jerebka tu opciju za još jednu god kao prvo, vjerovatno će tražiti nekoga za 1+1 i opet čekati iduće ljeto, jer nema druge, naoružati se strpljenjem. Ne treba reagovati ishitreno i davati nekom 4-5 god.
P.S Ko god smatra da KD nije pichka nek se ne nađe uvrijeđen što sam reagovao onako, ali on je pichka i to ne može promijeniti sve i da zaigra za nas
P.S Ko god smatra da KD nije pichka nek se ne nađe uvrijeđen što sam reagovao onako, ali on je pichka i to ne može promijeniti sve i da zaigra za nas
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ja i dalje kritikujem DA... 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa šta je mogao još ovdje uraditi, realno teško da je išta više, doveo je Horforda, imao šansu za KD-a veću negoli 25 ostalih timova u ligi, ali jbg treba priznati da je GSW daleko ispred nas (i većine lige) po pitanju kvaliteta, i to bi ostalo tako sve da smo imali i Butlera još. Nema tu neke filozofije, KD je donio odluku koja će mu najprije donijeti prsten, stavio je po strani sve ono što će takva odluka značiti za njegov legacy i njegov status u ligi i kod saigrača i navijača.BernardBarnjak je napisao/la:Ja i dalje kritikujem DA...
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma yebo KD-a svakako je previse nerealno bilo da dode
Nek zaganja Ainge Butlera svim mogucim sredstvima.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Da ne spamam tamo temu sa nama...
Praćenje me stvarno psihički iscrpilo a ovaj kukavički potez Duranta me stvarno dotukao do kraja.
Smatram da je Horford odličan izbor, po mojoj želji i moji nadanjima tako da ovdje mogu čestitati Dannyu i upravi. To će po meni biti definitivno veliki upgrade u odnosu na ovo što imamo sada na PF i C pozicijama. Ali, po meni je PF i tamo je pružao najbolje partije ako me sjećanje služi. Tako da sam iskreno sretan što smo doveli ovakvog igrača koji nam je zbilja i falio i to je svakako odličan potez.
Šta sada? Kako dalje? Upravo to sam vas pitao jučer pa ne dobih odgovor.
Ne znam, zaista ne znam. U jednom trenutku bih trejdao par igrača i BKN pick/ove za Butlera ili Cousinsa kako bi postali zaista contender ako ništa više jer bi onda imali zaista pravu ekipu ali da li bi to bilo dovoljno za naslov?
Ili ih dovesti samo da bi dokazali da nam fali još samo jedan igrač za naslov pa bi se neko možda lakše odlučio za nas?
U drugom bih ostao miran i čekao iduće ljeto gdje će opet Durant možda prolaziti kroz ovo a i West, Curry i Griffin su slobodni...
A i nadam se zaista TOP 2 picku iduće sezone jer Netsi imaju sve predispozicije da budu opet slabi na jakom draftu.
A 2018. su Free Agenti Harden, Cousins, Hayward, Chris Paul, Brook Lopez i PAUL GEORGE sa player optionom i samo 28 godina kao i Cousins.
Ili ostaviti sve kako je i dobiti konačno vrhunskog igrača sa drafta pa pričekati 2018. i ubosti neke ove FA?
Šta bi vi napravili?
Ma prvo se moram skupit jer sam zadnja 3 dana non stop na iglama bio tako da su mi živci popustili dobrano i teško da sad mogu biti objektivan, pretpostavljam da smo svi bili napeti ovih zadnjih par dana.BernardBarnjak je napisao/la:Stefan Effenberg je napisao/la:Ne vjerujem da ću ovo napisati ali..... baš sam razočaran i zato... daj tog Wadea u Cavse za još godinu ili dvije last ridea and fuck them again...
Lako cemo za cavse. Sta cemo mi? Zakolutalo se 100 stvari a mi smo jos uvijek bez poteza pravog...
Praćenje me stvarno psihički iscrpilo a ovaj kukavički potez Duranta me stvarno dotukao do kraja.
Smatram da je Horford odličan izbor, po mojoj želji i moji nadanjima tako da ovdje mogu čestitati Dannyu i upravi. To će po meni biti definitivno veliki upgrade u odnosu na ovo što imamo sada na PF i C pozicijama. Ali, po meni je PF i tamo je pružao najbolje partije ako me sjećanje služi. Tako da sam iskreno sretan što smo doveli ovakvog igrača koji nam je zbilja i falio i to je svakako odličan potez.
Šta sada? Kako dalje? Upravo to sam vas pitao jučer pa ne dobih odgovor.
Ne znam, zaista ne znam. U jednom trenutku bih trejdao par igrača i BKN pick/ove za Butlera ili Cousinsa kako bi postali zaista contender ako ništa više jer bi onda imali zaista pravu ekipu ali da li bi to bilo dovoljno za naslov?
Ili ih dovesti samo da bi dokazali da nam fali još samo jedan igrač za naslov pa bi se neko možda lakše odlučio za nas?
U drugom bih ostao miran i čekao iduće ljeto gdje će opet Durant možda prolaziti kroz ovo a i West, Curry i Griffin su slobodni...
A i nadam se zaista TOP 2 picku iduće sezone jer Netsi imaju sve predispozicije da budu opet slabi na jakom draftu.
A 2018. su Free Agenti Harden, Cousins, Hayward, Chris Paul, Brook Lopez i PAUL GEORGE sa player optionom i samo 28 godina kao i Cousins.
Ili ostaviti sve kako je i dobiti konačno vrhunskog igrača sa drafta pa pričekati 2018. i ubosti neke ove FA?
Šta bi vi napravili?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma napast odma kroz trejd Butlera ili Cousinsa,nek se uigraju sa ekipom,onda 2018 godine napast tog drugog koji ce uz Horfoda i ko ce vam vec ostat na ovim mizernim ugovorima potpisanim prosle i predprosle sezone napast titulu..sad se ne isplati nista previse radikalno raditi nakon ovog poteza Duranta,mozda ne potpisu on ili Curry sljedece sezone,ko zna..treba zadrzat fleksibilnost,ali istovremeno i ugiravati ekipu za nesto vise..Mislim da cak sad imate i viska igraca na rosteru,to je veliki minus za Ainge,draftom skoro nista nije dobio,samo se nakrcao role igracima..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne možeš zadržati i te sa mizernim ugovorima i dobiti Butlera il Cusinsa, već se pokušalo to i nisu ovi htjeli da čuju, morali bi im dati sve pickove i sigurno 2 ili 3 igrača, Crowdera, Bradlyea i Smarta pretpostavljam.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Slatinash_7
- Kontakt:
E pa to je drugi par cipela ako ovi nece trejdat pod svaku cijenu..Ako Brown moze biti imalo slican Crowderu,onda bi pristao poslati njega,Bradleya i neke pikove(nikako sve moguce) za Butlera,da se ne izgubi taj backcourt,to je sad previse vazno u NBA..Cousinsa probat preko FA dovesti i to je to..rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa ne možeš zadržati i te sa mizernim ugovorima i dobiti Butlera il Cusinsa, već se pokušalo to i nisu ovi htjeli da čuju, morali bi im dati sve pickove i sigurno 2 ili 3 igrača, Crowdera, Bradlyea i Smarta pretpostavljam.
Slatina Bog i batina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa oni su tražili i Browna, tj taj pick, pickove iduće godine od Netsa i Crowdera i Bradleya. Znaju da mogu to tražiti jer ima čovjek još 4 god kod njih na odličnom ugovoru.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Aaa igra odbranu Brown 
Zao mi sto smo Horforda potpisali. Nije mi zao para zaboli me za tudje pare vec smatram da Horford uopste nije neki igrac pogotovou ovim godinama sad sto tek dolaze. Trebali smo se oslonit na nase pikove kad nismo mogli privuc nekog boljeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.