Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
ni ja ga ne branim daleko od toga ali da je jedini odgovorni 100% nije
sto se tice Adidasa oni su ocito zabrinuti jer su svjesni da ako ne izborimo top4 dolazak superzvijezde u klub tesko da je moguc samim tim prodaja dresova nece biti velika sto njima nikako ne ide u prilog
sto se tice Adidasa oni su ocito zabrinuti jer su svjesni da ako ne izborimo top4 dolazak superzvijezde u klub tesko da je moguc samim tim prodaja dresova nece biti velika sto njima nikako ne ide u prilog
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Nije jedini odgovoran, ne radi se o klubu budzeta 1000 KM (po pitanju njegove pozicije). Svi podnose izvjestaje ili jednostavno prikazani uspjeh na kraju godine (govorim za sportski sektor).
Uobicajna je praksa da je managaer prvi na udaru, jer on uz pomoc tog i tog kroji transfer plan, dok opet Ed i ostatak uprave u dogovoru sa vlasnicima, prave taj dugorocni plan, ali Gaal je u ovom momentu zaduzen i odgovoran za prvi tim. Njegov neuspjeh prvi dolazi do uprave koja treba procjenu sta i kak dalje.
Ed nije sveta krava i ne moze biti. Ubjedjen sam da se nesto kuha, samo sto to ide presporo za nase navijacko oko. Naprosto previliki je ulog da bi se sjedilo skrstenih ruku.
I nek se desi spor izmedju Fergija, Eda ili koga vec, taman ce stati na tome. Uvijek ima neko iznad koji ce donjeti konacan sud.
Uobicajna je praksa da je managaer prvi na udaru, jer on uz pomoc tog i tog kroji transfer plan, dok opet Ed i ostatak uprave u dogovoru sa vlasnicima, prave taj dugorocni plan, ali Gaal je u ovom momentu zaduzen i odgovoran za prvi tim. Njegov neuspjeh prvi dolazi do uprave koja treba procjenu sta i kak dalje.
Ed nije sveta krava i ne moze biti. Ubjedjen sam da se nesto kuha, samo sto to ide presporo za nase navijacko oko. Naprosto previliki je ulog da bi se sjedilo skrstenih ruku.
I nek se desi spor izmedju Fergija, Eda ili koga vec, taman ce stati na tome. Uvijek ima neko iznad koji ce donjeti konacan sud.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije jedini, al jest najodgovorniji, jer ako njemu pripisujemo uspjehe na finansijskom planu, onda neuspjeh na sportskom isto tako treba pripisati njemu najvise, jer ako trener snosi odgovornost za rezultate, onda mora i Ed snositi posljedice kao njegov sef, onaj koji ga je doveo tu, kao i u svakoj normalnoj firmi. On je ta ruka Glazera, on ima najveci uticaj na njih i on je u kontaktu sa njima i njega su i postavili na tu poziciju jer smatraju da je sposoban obaviti ono sto je u njihovom najboljem interesu. Ovaj Board of directors je tu da mu pruzi pomoc u donosenju bitnih odluka, ali se na kraju sve svodi na njegovu rijec, dakle on mora biti sposoban na vrijeme shvatiti i pronaci muda objasniti Glazerima da je vrijeme da Lujo ide, a to se ne dogadja jer zna da ono sto je planirano nije ispunjeno i ocito nema jasan plan sta poslije, jer da ima ta odluka bi vec bila donesena. A ni spomenuti odbor mu ne pomaze puno u tome, cak stavise.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Aaaaaa kakav promasaj martialll
Ljudi, možemo li pikati ovu nebu-pod-oblake Martiala šansu kao značajan napredak 
P.S. Jeste li vidjeli Carsona, golmana Derbya - ispala tiba, a reklama na dresu "just eat". Oplakah
P.S. Jeste li vidjeli Carsona, golmana Derbya - ispala tiba, a reklama na dresu "just eat". Oplakah
Lose igramo. Napredak 0%.
@Septerra
Kakav crni napredak sa tvrdoglavkom, on i dalje ne misli da radi išta loše. Istina je tužna da se na prvi pogled ovdje ne može vidjeti ko je premijerligaš, što je nakon silnih investicija koje smo imali sramota. Mi protiv ovih ne izgledamo ništa pametnije ni bolje nego protiv bilo koga u EPL.
EDIT: Evo Rooneya. jest iz ofsajda, ali je majstorski
Kakav crni napredak sa tvrdoglavkom, on i dalje ne misli da radi išta loše. Istina je tužna da se na prvi pogled ovdje ne može vidjeti ko je premijerligaš, što je nakon silnih investicija koje smo imali sramota. Mi protiv ovih ne izgledamo ništa pametnije ni bolje nego protiv bilo koga u EPL.
EDIT: Evo Rooneya. jest iz ofsajda, ali je majstorski
Zadnja izmjena: al..., dana/u 29 jan 2016, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Wazza 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Bravooo kapitenu...
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Roooooney, majstor se vratio

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Go u prvom poluvremenu
kakav pogodak busilice
Navijaci se negase jbt...
-
Elangelito7
- Kontakt:
Zivim za dan kad ce morgan dat loptu naprijed. Lingard nevidljiv.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sad ide kontra, dva puta se čisto Mata otvara, Martial ne daje loptu... Frajer samo Rooneyu daje, i to ako nikako ne može sam. koji mu je?
EDIT: Eeee moji jadovi, ko da sam znao, izbasiše nas ljudi BH PL akcijom, kako samo naivno
EDIT: Eeee moji jadovi, ko da sam znao, izbasiše nas ljudi BH PL akcijom, kako samo naivno
Zadnja izmjena: al..., dana/u 29 jan 2016, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
J*** te zivote,jedna sansa go
pojedinac(Rooney) nešto napravio i gol zabili... kao tim tanko, par poluprilka... u 30 minuti mi se počelo spavati, a džezvu kahve popio.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Zabi ga Derby yebo te .
Jao Lingarda, ode šut u aut
Lingard bi kod Fergiea vec kofere pakovao. Klupa se ubila za njegovu guzicu.
Ok, igra nam je **** golo i ocite su takticke falinke ali igraci su odron totalni. Pa to ne moze duela uzeti ili odigrati brzi pas ili samo pas... Cast izuzetku Rooneyu koji jedini zna sta igra i kako treba igrati.
Cameron dobar za sada, skroz hladnokrvna igra.
Ok, igra nam je **** golo i ocite su takticke falinke ali igraci su odron totalni. Pa to ne moze duela uzeti ili odigrati brzi pas ili samo pas... Cast izuzetku Rooneyu koji jedini zna sta igra i kako treba igrati.
Cameron dobar za sada, skroz hladnokrvna igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.