Mislim da te niko ništa nije pitao.Donnie Darko je napisao/la:Baz je ruzna tetovaza.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pedro:

Bravo Pedro, čestitke, valja zabijat' i van terena.Hoy en Barcelona ha nacido mi hijo Bryan, que está fenomenal como su mamá.

Prelosa,trebo je kod Cobera doc.Donnie Darko je napisao/la:Baz je ruzna tetovaza.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Mislim da te niko ništa nije pitao.Donnie Darko je napisao/la:Baz je ruzna tetovaza.

Kako piše Marca, Barcelona bi mogla poslati žalbu UEFA-i na pojedine sudačke odluke u utakmici protiv Paris Saint Germaina. Naime, riječ je o nedosuđenom offsideu Zlatana Ibrahimovića kod izjednačujućeg pogotka, te odluci suca da Javier Mascherano i Jordi Alba napuste igru, nakon čega je ubrzo došao i spomenuti gol Ibre.
------
Nema od tih žalbi nikakve koristi, svakako se ništa ne može promjeniti niti naknadno svirati onaj metarski ofsajd Ibre.
------
Nema od tih žalbi nikakve koristi, svakako se ništa ne može promjeniti niti naknadno svirati onaj metarski ofsajd Ibre.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako nije? Ti si pitao.Gorki je napisao/la:
Mislim da te niko ništa nije pitao.

Gorki je napisao/la:Momci, kakva je?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pito je samo one koji misle da je tetovaža lijepa, tj samo slijepe, Messija lično & autora tetovaže koji je haman također slijep.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Gorki je napisao/la:Mislim da te niko ništa nije pitao.Donnie Darko je napisao/la:Baz je ruzna tetovaza.

Ja sam mislio da on sebe dozivljava u ljepsem svjetlu.Monolog je napisao/la:Kako nije? Ti si pitao.Gorki je napisao/la:
Mislim da te niko ništa nije pitao.![]()
Gorki je napisao/la:Momci, kakva je?

haNeutral je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=uZFE_ktDh4w
http://www.youtube.com/watch?v=GYj2Iz8S2Ys
Uživajte

kad se sjetim te utakmice 2009 sa chelseom

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jedan od najdražih golova u životu je taj Iniestin....ništa finala, golovi u finalima i titule. To se ne može mjeriti sa ovim golom.
Ovrebo ološ iskljuci Abidala na pravdi Boga
u 60-toj minuti, igraju na njihovom Stamford Bridgeu sa 10 igraca pola sata i sa jednim stoperom (Pique), oni cuvaju 1-0 i cekaju kontre ko hijene, Barca nešto napada i pokušava i onda ta 92 minuta i Iniesta....ludnica nastupa.
Gol koji je mnogo toga promjenio u Barci.
Ovrebo ološ iskljuci Abidala na pravdi Boga

bluemania je napisao/la:Jedan od najdražih golova u životu je taj Iniestin....ništa finala, golovi u finalima i titule. To se ne može mjeriti sa ovim golom.
Ovrebo ološ iskljuci Abidala na pravdi Bogau 60-toj minuti, igraju na njihovom Stamford Bridgeu sa 10 igraca pola sata i sa jednim stoperom (Pique), oni cuvaju 1-0 i cekaju kontre ko hijene, Barca nešto napada i pokušava i onda ta 92 minuta i Iniesta....ludnica nastupa.
Da, samo si zaboravio napomenuti 2-3 čista penala, no nebitno to pobjednik se pamti

[youtube][/youtube]
Evo kad je Don Andres zavukao gol u finalu SP. Komentari sa razlicitih televizija.
Ovi španci nisu normalni

Evo kad je Don Andres zavukao gol u finalu SP. Komentari sa razlicitih televizija.
Ovi španci nisu normalni

Madridisti,nije bolest sve što boli 
Toni Freixa (glasnogovornik Kluba): "Poslali smo pismo žalbe UEFA-i za čudne odluke suca na utakmici protiv PSG-a. Ne očekujemo ništa ovime. Samo smo iznenađeni da profesionalni suci ne znaju neka pravila ove igre."

Toni Freixa (glasnogovornik Kluba): "Poslali smo pismo žalbe UEFA-i za čudne odluke suca na utakmici protiv PSG-a. Ne očekujemo ništa ovime. Samo smo iznenađeni da profesionalni suci ne znaju neka pravila ove igre."
- zlatan1982
- Kontakt:
definitivno najdraži gol...bluemania je napisao/la:Jedan od najdražih golova u životu je taj Iniestin....ništa finala, golovi u finalima i titule. To se ne može mjeriti sa ovim golom.
Ovrebo ološ iskljuci Abidala na pravdi Bogau 60-toj minuti, igraju na njihovom Stamford Bridgeu sa 10 igraca pola sata i sa jednim stoperom (Pique), oni cuvaju 1-0 i cekaju kontre ko hijene, Barca nešto napada i pokušava i onda ta 92 minuta i Iniesta....ludnica nastupa.
samo mi nije jasno zašto i dan danas ovi šta ne vole barsu spominju tu utakmicu kao pomoć barsi...
kao bili penali za čelzi...
pa prvi penal a koji nije sviran je bio u 16-ercu čelzija kada je messi bio u prodoru i karvaljo,ili ko već igrao rukom,i sudija nije ništa svirao...kasnije je bilo nešto slično i za čelzi ali kako sudija nije svirao prvo za barsu,tako nije poslije htio ni za čelzi svirati jer je imao taj neki jači kriterij za penal...
jedino što mi je u toj utakmici bilo nejasno je bio crveni abidalu,koji nije ni dirnuo igrača čelzija a dobio direktan crveni karton...
barsa ispada u polufinalu LP 2010 kada inter daje gol iz ofsajda,u uzvratu barsa,to jest krkić daje gol koji sudija poništava zbog igranja rukom turea,a recimo milan prije mjesec-dva daje gol barsi nakon igranja rukom...
finale 2011,united daje gol barsi iz ofsajda,sudije ništa kao nisu vidjele...i još hrpa stvari na štetu barse,ali,ne barsa ima pomoć platinija uefe itd...pa što platini ne pomaže juventusu,ionako je njihov bio igrač,ili nekom svom klubu iz francuske,jer je sramotno da jedna takva velesila u fudbalu kakva je francuska ima samo jednom osvojenu ligu prvaka...
još su mi jači oni koji če reći kako je i onaj pepeov divljački start(ili namjera) bila pomoć barsi,a za ono je trebao dobiti pola godine zabrane...
Messi je medicinski fenomen

Lionel Messi nije fenomen samo po nogometnom umijeću. Najbolji svjetski nogometaš bio je imun na ozljede čak dvije i pol godine, sve do nedavne ozljede dvoglavog bedrenog mišića desne noge zadobivene u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a…
Ista je natjerala kroničare da pogledaju u prošlost i istraže kada se omaleni Argentinac prethodno posljednji put ozlijedio. Tako ispada da je zadnju ozbiljniju ozljedu Messi imao 19. rujna 2010. godine kada mu je start Tomaša Ujfalušija natukao gležanj, zbog čega je morao pauzirati 10 dana.
Barçini liječnici otkrili što se zapravo dogodilo Leu Messiju
Otad, pa do spomenute utakmice protiv PSG-a odigrao je uz sitne problemčiće gotovo sve Barcelonine utakmice u kalendaru.
Ove je sezone Messi tako propustio samo 119 minuta u Primeri (bio je zamjena protiv Getafea i Deportiva), utakmice Kupa kralja protiv Alavesa i Cordobe, te 105 minuta u Ligi prvaka (PSG i Benfica). Posljednji put kada je propustio cijelu utakmicu u Primeri, kao što će to učiniti za vikend u ogledu protiv Mallorce, dogodilo se prošle sezone u 25. kolu protiv Sporting Gijona i to zbog akumuliranih žutih kartona.
U ranijoj fazi karijere Messi je imao problema sa osjetljivosti bedrenih mišića, pa je tako zbog toga imao tri pauze tijekom sezona 2005-06 i 2007/08, dok je 2006. godine zbog frakture pete metatarzalne kosti u lijevom stopalu pauzirao tri mjeseca.
Vjeruje se da će se najbolji svjetski nogometaš oporaviti na vrijeme za uzvrat protiv PSG-a, sljedeće srijede na Camp Nou.
Izvor

Lionel Messi nije fenomen samo po nogometnom umijeću. Najbolji svjetski nogometaš bio je imun na ozljede čak dvije i pol godine, sve do nedavne ozljede dvoglavog bedrenog mišića desne noge zadobivene u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv PSG-a…
Ista je natjerala kroničare da pogledaju u prošlost i istraže kada se omaleni Argentinac prethodno posljednji put ozlijedio. Tako ispada da je zadnju ozbiljniju ozljedu Messi imao 19. rujna 2010. godine kada mu je start Tomaša Ujfalušija natukao gležanj, zbog čega je morao pauzirati 10 dana.
Barçini liječnici otkrili što se zapravo dogodilo Leu Messiju
Otad, pa do spomenute utakmice protiv PSG-a odigrao je uz sitne problemčiće gotovo sve Barcelonine utakmice u kalendaru.
Ove je sezone Messi tako propustio samo 119 minuta u Primeri (bio je zamjena protiv Getafea i Deportiva), utakmice Kupa kralja protiv Alavesa i Cordobe, te 105 minuta u Ligi prvaka (PSG i Benfica). Posljednji put kada je propustio cijelu utakmicu u Primeri, kao što će to učiniti za vikend u ogledu protiv Mallorce, dogodilo se prošle sezone u 25. kolu protiv Sporting Gijona i to zbog akumuliranih žutih kartona.
U ranijoj fazi karijere Messi je imao problema sa osjetljivosti bedrenih mišića, pa je tako zbog toga imao tri pauze tijekom sezona 2005-06 i 2007/08, dok je 2006. godine zbog frakture pete metatarzalne kosti u lijevom stopalu pauzirao tri mjeseca.
Vjeruje se da će se najbolji svjetski nogometaš oporaviti na vrijeme za uzvrat protiv PSG-a, sljedeće srijede na Camp Nou.
Izvor
Danas sastanak uprave u vezi stadiona.
Clanovi ce glasati za jednu od dvije ponudjene opcije:
1. Rekonstrukcija postojeceg stadiona
2. Gradnja novog stadiona
Ja nikad ne bih i pomislio da se Nou Camp napusti tako da ocekujem kako ce izabrati rekonstrukciju.
Inace Pedro je dobio sina.
Clanovi ce glasati za jednu od dvije ponudjene opcije:
1. Rekonstrukcija postojeceg stadiona
2. Gradnja novog stadiona
Ja nikad ne bih i pomislio da se Nou Camp napusti tako da ocekujem kako ce izabrati rekonstrukciju.
Inace Pedro je dobio sina.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
de vi malo izbaksuzirajte messija ,da ne bude medicinski fenomen sa stakama il tako nesto 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
citam ko adriano ubrzaje oporavak da bi igro stopera protiv psg a
ccc svasta
i onako maloj odbrani jos samo treba adriano pa da silva ,alex i drustvo daju golove iz svakog moguceg prekida
nije tito valjda budala stavit ovog pored visokog bartre ili busquetsa
psg ce jedino i imat sanse iz prekida ,ovo ostalo ce sve bit svedeno na minimum ,zato barci treba prvenstveno visine a ne brzine u odbrani
ccc svasta
i onako maloj odbrani jos samo treba adriano pa da silva ,alex i drustvo daju golove iz svakog moguceg prekida
nije tito valjda budala stavit ovog pored visokog bartre ili busquetsa
psg ce jedino i imat sanse iz prekida ,ovo ostalo ce sve bit svedeno na minimum ,zato barci treba prvenstveno visine a ne brzine u odbrani
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.