FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Je li igramo 1ili 2??
Ovo se jednostavno mora iskoristiti, posebno nakon povrede Persie-a. Rekao sam već jedanput ali da ponovim, ne mogu nas drugi pobijediti, nego samo sami sebe.
Imamo najveću širinu kvalitetnih igrača, hvala Bogu nemamo više problema sa povredama. Očekujem za 2 - 4 sedmice Ribery na 100% kada je najpotrebnijie. Do nas je ljudi, tj. do naših igrača i našeg trenera da li ćemo vidjeti polufinale ili ne. Od polufinala je sve moguće, očekujem da će nam dati Real i to uzvrat u Madrid-u.
Imamo najveću širinu kvalitetnih igrača, hvala Bogu nemamo više problema sa povredama. Očekujem za 2 - 4 sedmice Ribery na 100% kada je najpotrebnijie. Do nas je ljudi, tj. do naših igrača i našeg trenera da li ćemo vidjeti polufinale ili ne. Od polufinala je sve moguće, očekujem da će nam dati Real i to uzvrat u Madrid-u.
citam ove druge teme i zapade mi za oko da se vecina navijaca zali na preyebeni raspored...
kakav je nas
ah da, u berlinu ce kapiten podici salataru

kakav je nas
ah da, u berlinu ce kapiten podici salataru
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
nema vezeNeutral je napisao/la:očekujem da će nam dati Real i to uzvrat u Madrid-u.
koliko god real izgledao mocno, ne vjerujem da imaju recept za kompaktne ekipe kakva je bayo.
nadam se da ce francuzi napraviti senzaciju i izbaciti celzi.
jednostavno, ne volim kad bayo igra protiv ekipa koje parkiraju autobus.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ma nije moglo bolje, definitivno najlakši protivnik uz dužno poštovanje.
Protiv Olympiacosa su odigrali stvarno dobru utakmicu i treba im čestitati na prolazu, ali i pored toga je Olympiacos imao dosta dobrih prilika koje nisu iskoristili. Šta god mislili navijači Uniteda, ali nije puno trebalo da Olympiacos zabije i izbaci ih na Teatru snova.
Odbrana im dosta loša, pogotovo Evrina strana. Perez, Salino i Campbell su prolazili kako su željeli u srijedu.
Protiv Bayerna će tu prvu utamicu igrati Buttner
Veza spora i nekreatvina, a Giggs sa 40 godina najbolji veznjak u ekipi. Napad je dosta dobar, ali bez kvalitetnog veznog reda ne može doći do izražaja.
Tako da, sve osim dvije pobjede je, za mene lično, razočarenje
Edit
BREAKING: Following further investigation, Robin van Persie has a sprained knee, which will keep him out for around four to six weeks.
Protiv Olympiacosa su odigrali stvarno dobru utakmicu i treba im čestitati na prolazu, ali i pored toga je Olympiacos imao dosta dobrih prilika koje nisu iskoristili. Šta god mislili navijači Uniteda, ali nije puno trebalo da Olympiacos zabije i izbaci ih na Teatru snova.
Odbrana im dosta loša, pogotovo Evrina strana. Perez, Salino i Campbell su prolazili kako su željeli u srijedu.
Protiv Bayerna će tu prvu utamicu igrati Buttner
Veza spora i nekreatvina, a Giggs sa 40 godina najbolji veznjak u ekipi. Napad je dosta dobar, ali bez kvalitetnog veznog reda ne može doći do izražaja.
Tako da, sve osim dvije pobjede je, za mene lično, razočarenje
Edit
BREAKING: Following further investigation, Robin van Persie has a sprained knee, which will keep him out for around four to six weeks.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakvi Englezi kad su oni znali igrat fudbala, sve kloc do kloca, ovo će biti samo jedan lakši sparing trening za vas.sekerbay je napisao/la: ocekuje nas tezak, ma pretezak dvomec u kojem ce englezi pred ocima svijeta pokusati da dokazu da ipak nisu za staro gvozdje i da se mogu nosit sa najjacom ekipom na svijetu.
Oni će u očima svijeta upravo potvrditi da su za starog gvožđa, samo ih može spasiti da vi smanjite gas i smilujete se u demoliranju onoga što je ostalo od Uniteda
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Desperado2
- Kontakt:
nije mogao bolji zrijeb, ustvari volio bi da je u polufinalu, a za finale i da ne spominjem, ali svejedno, bitno je da ih je Bayo izvukao, uvjek su to zanimljivi dueli, ma cak i 0:0 da se zavrse, klasika je klasika, ima taj neki posebni šmek. United nije to vise onaj Fergusonov, kao recimo onaj iz 99-te, famozne ili par godina kasnije, ovom Unitedu ponekad Everton očita lekciju, dok Bayern nikad jaci, stoga, strogi favoriti smo u obje tekme, moje misljenje.
FC BAYERN MÜNCHEN
- OnlyUnited
- Kontakt:
Msm pa nije United tamo neki Unterhaching. Bayo ima bolje karte, ali Manchester ima neke snase, kolika god bila. Ova utakmica treba da bude spektakl. Pored Rooneya, tu je dosta igraca koji imaju iskustva u lp, osvojili su mnogo toga, tako da ocekujem dobre duele. U svakom slucaju sretno.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- bavaraccccc
- Kontakt:
Odlican zdrijeb!
koga prenose sutra na eurosportu???? recite da je Baya? 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pise ovamo da prenose Bayu naseg...bavaraccccc je napisao/la:Odlican zdrijeb!koga prenose sutra na eurosportu???? recite da je Baya?
A sad treba pogledat na eurosportu oficijalno.. mislim da nas ipak prenose
FC Bayern !!!!!
i na oficijalnoj stranici pise da prenose Bayern..ali ko ce ih znati..koliko su samo puta promjeniliBavaracZenica je napisao/la:Pise ovamo da prenose Bayu naseg...bavaraccccc je napisao/la:Odlican zdrijeb!koga prenose sutra na eurosportu???? recite da je Baya?
A sad treba pogledat na eurosportu oficijalno.. mislim da nas ipak prenose
Da, da, brkati druže.sekerbay je napisao/la:eto, haman smo ih navikali.![]()
Klimam glOvom i češem bradu pitajući se kako će se ovi jadnici provesti.
Jbmu, kad nam kapo ode u knast moramo udarati u kost i prosipati njegovu špiku, uglavnom predvođenom arogantnošću.
Gospone 'uzkličnik'Bixente je napisao/la:Je li igramo 1ili 2??
I to je pogodnost (doduše, za obje ekipe) gdje je razmak između tekmi malo duži.
Moralo bi biti, jbga, niko ili slabo ko je tako odvažan kao Tuchel. To se mora viĐeti.bavaraccccc je napisao/la:koga prenose sutra na eurosportu???? recite da je Baya?
Vom Jäger zum Gejagten
A kad je gorilo, nama Unterhaching valj'o samo takoOnlyUnited je napisao/la:Msm pa nije United tamo neki Unterhaching. Bayo ima bolje karte, ali Manchester ima neke snase, kolika god bila. Ova utakmica treba da bude spektakl. Pored Rooneya, tu je dosta igraca koji imaju iskustva u lp, osvojili su mnogo toga, tako da ocekujem dobre duele. U svakom slucaju sretno.
Tad su psovali Bujtonju i njegov podmukli start s leđa u već ozlijeđeni zglob ružnog.Astren je napisao/la: glavna figura(tada Rodney) kao povrijedjen i nece igrati prvu, a kad tamo on na terenu, to nije bilo fino.
Teško da sada blefiraju, jer nema žvake, a ruku na herciku sasvim mi je svejedno kako će oni istrčati.
Vom Jäger zum Gejagten
A bas je neki nikakav,stoljeca prakticiranja incesta su ucinila svojegeronimo je napisao/la: Tad su psovali Bujtonju i njegov podmukli start s leđa u već ozlijeđeni zglob ružnog.
Teško da sada blefiraju, jer nema žvake, a ruku na herciku sasvim mi je svejedno kako će oni istrčati.
Ma moram da organizujem put i isceprkam sta love,da mogu otici na tekmu Bajerna.
Posto imam dugu voznju dó Minhena. Pa mi odgovara sto je 9Aprila!!
Aha. Tamo odakle dolaziš su mahom simpatizeri engleskih klubića, pa ti je vjerovatno teško organizovati ekipicu koja je spremna za taj put.Bixente je napisao/la:Ma moram da organizujem put i isceprkam sta love,da mogu otici na tekmu Bajerna.
Najradije, ali ne vjerujem u taj blitzkrieg. Pored svega bih se više radovao nekoj drama završnici, nekoj frljoki...zašto ne i voleju.Astren je napisao/la:Treba to odmah razbucati u prvih 15 minuta i zdravo ziveo
Više boli.
Vom Jäger zum Gejagten
Moj Geronimo ja sam ti u Danskoj, neka 3sata od Hamburga pa ima dobra konekcija vozom. Ali bi volio da prije toga obezbijedim kartu da nemoram tamo svercere ganjati, i Bog zna po kojoj cijeni!! Pa mi je zato blize u Englesku.
Ali gdje cu ja sam na brodu sa ful opremom. Ludilo.
Jos karte nema ispod 300 eura!!
Ali gdje cu ja sam na brodu sa ful opremom. Ludilo.
Jos karte nema ispod 300 eura!!
Znam Liza, znam (samo što te ja nisam htio odati - ipak je to privatnost). Ne znam, raspitaj se na drugim mjestima (ovdje ti ko slabo putuje, osim možda antona i gerdmullera). Engleska bliže ali skuplja. Hm, imaš i 3 sata do Hamburga (ipak nisi na pograničnom području) pa onda gotovo 1000km do Minhena.Bixente je napisao/la:Moj Geronimo ja sam ti u Danskoj
Dakle karta je problem. Hajde vi koji se bakćete sa tim stvarima pomozite čovjeku.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma moj geronimo nema veze mi smo svi putnici prolaznici na ovom svijetu, pa mi nije nesto ni bitno da krijem gdje sam!! Nego covjek ovdje nije ni tamo ni vamo.Bas nezgodno a zelja mi otici na nasu Allianz Arenu. I to bas LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.