Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arsene, yebo ti Higuain nanu u poprdnjak.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Eto nek je Giroud klasa,nek je Bendtner bio klasa
Park gerilac,Chamakh marokanski tigar.
Higuain za sve njih izmislio fudbal.
Park gerilac,Chamakh marokanski tigar.
Higuain za sve njih izmislio fudbal.
1946
Isto ko sto je Higuain u stanju da iznenadi tako je i Giroud. Po meni los igrac, kontao sam kad bi vam dosli rooney i fellaini odlicni bi bili sljedece sezone al Wenger opet po svome.
Kao da ce Higuain uspjet uspjet izborit mjesto u prvom timu ispred Girouda.
Al mozda ovo znaci prelazak na nekada dominantnu Arsenalovu taktiku 4-4-2.
Al mozda ovo znaci prelazak na nekada dominantnu Arsenalovu taktiku 4-4-2.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
BigBigBang
- Kontakt:
hule_barca je napisao/la:Vidim da Pipita dolazi. Nije loše, mada se mora bolje ako se misle trofeji tražiti. Higuain je dosta čudan igrač. Zna biti u fantastičnoj formi, ali također i u znatno suprotnoj. U Argentini odlično sarađuje sa Messiem te je prvi strijelac kvalifikacija. U Realu na momente igra odlično, na momente veoma loše. Moguće da podijeljena minutaža sa Benzemom nije najbolje uticala na njega. Ipak, očekujem da u Arsenalu imajući onakav vezni red iza sebe da zabije dobar broj pogodaka. Minimalno 15-20 u ligi, samo ako Walcott ne bude opet srao da igra u špicu
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovako realno nesto za Higuaina.
Koliko se prica da je krampa nije ni upola.
Svi zaboravljamo da je on do dolaska Ronalda u Real bio najbolji strelac 3 sezone za redom.Tesko je igrati napadaca a imas Ronalda u ekipi.Ne kazem da ce uspjeti ali je sigurno lakse postizati golove kada 50% lopti ide na tebe.
Higuain nije slucajno nosio dres Reala 7 godina.
Koliko se prica da je krampa nije ni upola.
Svi zaboravljamo da je on do dolaska Ronalda u Real bio najbolji strelac 3 sezone za redom.Tesko je igrati napadaca a imas Ronalda u ekipi.Ne kazem da ce uspjeti ali je sigurno lakse postizati golove kada 50% lopti ide na tebe.
Higuain nije slucajno nosio dres Reala 7 godina.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Arsenalu treba jedan Eriksen ili Isco ili Maher (Adam Maher, strasan igrac a nije skup). Pored toga treba bolji golman, npr. Begovic i jedan dobar defanzivac ili jos bolje, defanzivni vezni (ili i jedan i drugi, ovisno o Vermaelenu).
Napadac u tom slucaju i ne mora biti neka ogromna klasa.
Napadac u tom slucaju i ne mora biti neka ogromna klasa.
- ASD
- Kontakt:
Arsenalu trebaju veliki igraci koji znaju rjesavati utakmice.
Higuain je u Realu prosjecan igrac, ali za Englesku Ligu je klasa.
Higuain je u Realu prosjecan igrac, ali za Englesku Ligu je klasa.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 jun 2013, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
------------------???-------------------
-----Wilshere----------Cazorla---------
Samo fali odlican zadnji vezni i to je to.
-----Wilshere----------Cazorla---------
Samo fali odlican zadnji vezni i to je to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Arsenal linked XI: Cesar, Pisczek, Williams, Ginter, Alaba, Gundogan, Fellaini, Grenier, Cesc, Villa & Higuain.
Subs: Rooney, Benteke, Pogba.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Mozes li isto ovo napisati za prosli prelazni rok !? Cisto informativno me interesuje koja su se imena pojavljivala a koja su na kraju zavrsila na EmiratimaHarun93 je napisao/la:Arsenal linked XI: Cesar, Pisczek, Williams, Ginter, Alaba, Gundogan, Fellaini, Grenier, Cesc, Villa & Higuain.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma zgrabit Bentekea, Felainija i Cesara uzeti ako Sczecznyu opet dodju zute minute i to je tim. Ali naravno mozemo se udarati nogom u guzicu ako ijedan od ovih dodje jer bi mogli pare skrsit za Argentinsku letvu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- hule_barca
- Kontakt:
Pa dobro, nisam mislio na strašan vezniBigBigBang je napisao/la:hule_barca je napisao/la:Vidim da Pipita dolazi. Nije loše, mada se mora bolje ako se misle trofeji tražiti. Higuain je dosta čudan igrač. Zna biti u fantastičnoj formi, ali također i u znatno suprotnoj. U Argentini odlično sarađuje sa Messiem te je prvi strijelac kvalifikacija. U Realu na momente igra odlično, na momente veoma loše. Moguće da podijeljena minutaža sa Benzemom nije najbolje uticala na njega. Ipak, očekujem da u Arsenalu imajući onakav vezni red iza sebe da zabije dobar broj pogodaka. Minimalno 15-20 u ligi, samo ako Walcott ne bude opet srao da igra u špicu![]()
Da, stvarno strasan vezni red imamo
Mes Que Un Club
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Wengerovo je da odluci, ja mu jos vjerujem. Ako ce dovesti nekog nek dovede, ako nece ne mora(za spica). Dok na DMF mora dovesti nekog.
Celik!3,2,2.
Podolski i probijanje po boku,ne idu u istu rečenicu
neznam koga je on probio od kad je u Arsenalu,lik ima jedino najbolju završnicu od svih trenutnih napadača i šut,ostalo je diskutabilno
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Bendtner rek'o da je u pregovorima s 5-6 timova i da ce ovo ljeto sigurno napustiti Arsenal.
Ma nema ovo vise smisla , eno Jovetic ode u Juventus ... pa muko moja crna , jedan Juventus koji je prije 3 godine igrao u drugoj ligi i koji ima jedno 10000 puta manje prihoda od Arsenala moze pored nas da bira koga ce ... nebi se zacudio ni da Kos-a uzmu , tj. nedaj boze da ponude - nebi tu bilo puno cjenkanja , ni 10% onog kako mi to radimo ...
J....e se vise i uprava i Wenger i svi redom .... prodajte i Stadion i igrace i ime kluba , po mogucnosti i grb jer se i za njega mogu uzeti neke pare ....
Cuj ti samo kolicine jada u toj recenici "Rekordni Arsenalov transefer , 20mil za Higuaina" ... koji trofej cemo mi da napadnemo sa takvom politikom , ni u BHT Premier Ligi nebi bili prvi favorit a kamoli negdje drugo
J....e se vise i uprava i Wenger i svi redom .... prodajte i Stadion i igrace i ime kluba , po mogucnosti i grb jer se i za njega mogu uzeti neke pare ....
Cuj ti samo kolicine jada u toj recenici "Rekordni Arsenalov transefer , 20mil za Higuaina" ... koji trofej cemo mi da napadnemo sa takvom politikom , ni u BHT Premier Ligi nebi bili prvi favorit a kamoli negdje drugo
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Pa logično da će izabrati Juve u kojem će vrlo lako i sljedeće godine da osvoji poneki trofej jer u Italiji je to najjača ekipa trenutno. Realno jbg.
datum 09.06.2013, ne mogu da vjerujem da mozete bit toliko frustrirani a prelazni period jos nije kako treba ni poceo,sto ste ba smijesni ljudi,garant cemo mi svojim komentarima nesto promijenit i otjerat il dovest nekog igraca,sacekajte kraj prelaznog roka,sacekajte prva 3-4 kola pa cemo onda psovat da nam bude lakse ako bude potrebe,sto se tice higuaina,itekako ce se uklopit u igru arsenala,nemojte da pljujete po covjeku toliko
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.