Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Osim13
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Osim13 » 05 jul 2020, 15:21

Ma treba im reći djeco vama u kakvom god toku krene karijera igraćete garant, štaviše, kao cvajtaši ili turkofili otvarate supreme bosniak footballer paket povlastica
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 jul 2020, 15:26

Becirov brat Nedim je u sezoni 18/19 bio u Tuzla Cityu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 jul 2020, 15:27

Treba to napasti oko Becira. Velika bi steta bila da izgubimo njega.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 jul 2020, 15:32

Nadam se da bi njega mogla pokolebati i konkurencija u Švicarskoj, kod nas bi sigurno haman igrao, dok je tamo sve pitanje.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 jul 2020, 15:48

U stoperskoj konkurenciji, pored zvijezda Akanjija (24) i Elvedija (22), ima i Comert (22) koji je Već član seniora.
Tu je i Leonidas Stergiou (18), smatraju ga većim ili barem podjednakim talentom kao Omeragića.
Uz već iskusne Schara (28), Klosea (30), Imao bi žestoku konkurenciju kod Švicaraca.
Kod nas bi brzo upao u prvih 11 i mislim da bi mu to bila i razboritija opcija.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 05 jul 2020, 15:51

Osim13 je napisao/la:
05 jul 2020, 15:32
Nadam se da bi njega mogla pokolebati i konkurencija u Švicarskoj, kod nas bi sigurno haman igrao, dok je tamo sve pitanje.
ispred elvedija i akanjia opcija u narednih 5 godina moze biti jedino ako bude novi de liht, 2 mlada i dobra stopera.
ako hoce nešto instant onda smo mu mi prva opcija deff

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 jul 2020, 15:53

I instant i da traje, kažem kakva mu je konkurencija on već sad komotno može u startnih 11 i da ne napreduje ni zrno ostao bi tu.

Hajde sine u nas, vazda je sa kitama lakše bilo

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 jul 2020, 16:14

Osim13 je napisao/la:
05 jul 2020, 15:53
I instant i da traje, kažem kakva mu je konkurencija on već sad komotno može u startnih 11 i da ne napreduje ni zrno ostao bi tu.

Sjecas li se Amira Agica iz Zelje? On ti je jedan od glavnih koji vode brigu o karijeri Omeragica.

Becir ide u Salzburg 90%, a o reprezentaciji sam dobio diplomatski odgovor kako ce tek donijeti odluku i razmisliti i da ga je nas savez kontaktirao.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 jul 2020, 16:23

Samo da petkovic ga ne pozove u septembru za ligu nacija. Meni se cini da je liga nacija kao kvalifikacija cime te osiguraju za sebe.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 jul 2020, 16:27

Maestro je napisao/la:
05 jul 2020, 16:23
Samo da petkovic ga ne pozove u septembru za ligu nacija. Meni se cini da je liga nacija kao kvalifikacija cime te osiguraju za sebe.
Zato se to mora odma napast, nema čekanja. Sad su skoro sve utakmice seniora "takmičarske", vežu igrača za tu reprezentaciju.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 05 jul 2020, 16:40

Hadzikadunic se najmanje spominje od te trojice
A u ovom momentu je sigurno bolji igrac i od becira i od anela
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 jul 2020, 16:41

Salih1984 je napisao/la:
05 jul 2020, 16:40
Hadzikadunic se najmanje spominje od te trojice
A u ovom momentu je sigurno bolji igrac i od becira i od anela
Istina, igra na ozbiljnijem nivou i u jakoj ekipi.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 05 jul 2020, 16:45

ne vjerujem da je previdjen dennis kad je trenutno bolji od anela, nadam se da se oko anela dize frka jer je trenutni u svedskoj a da se dennis zavrsava stovremeno u tajnosti
:ljepota:

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 05 jul 2020, 16:46

ono sto je sigurno...Petkovic zna nas jezik, i prakticno smo osudjeni na njegovu dobru volju. ako zazmuri na jedno oko, prepustice ga nama...petkovic je dobar covjek i evo mu prilike da na indirektan nacin napravi nesto dobro za zemlju u kojoj je rodjen....ako htio moze i svicarskoj javnosti ponudit jake argumente zasto ne zove becira. jer svica ima jaku konkurenciju.

nas savez treba raditi na zavrsavanju becira ali ne smijemo biti bas tako transparentni i alarmirati svicarsku javnost...rakitic je prosao pakao zbog svoje odluke. europejci al u k.urcu. :)

sigurno da bi odlazak u salzburg ili bilo gdje drugo, olaksao stvar za donosenje odluke, skinuo pritisak sa porodice....a sa pozicije igrackog razvoja, sigurno da je Bosna logican izbor. osim ako ces traziti dlaku u jajetu...

ne bi bilo zgoreg da ga Pjanke i kapiten nekad okrenu na telefon...a za svaki slucaj tu je i tajni agent Juka :)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 05 jul 2020, 16:47

Nije rakitic nikakvi problema imao u svicarskoj tada. Jest da je uzbuna bila ali daleko od strasnog.

Tuta Petrov

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 jul 2020, 16:59

Rahimić je jedan od najcjenjenijih stranaca u ruskom fudbalu, Merso Ahmetović je među 15 najboljih strijelaca Rostova svih vremena i skoro legenda kluba, treba iskoristiti svakog preko koga se može doći do igrača, u konkretnom slučaju Denisa.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 jul 2020, 17:04

Wandelanoite je napisao/la:
05 jul 2020, 16:14
Osim13 je napisao/la:
05 jul 2020, 15:53

Sjecas li se Amira Agica iz Zelje? On ti je jedan od glavnih koji vode brigu o karijeri Omeragica.

Becir ide u Salzburg 90%, a o reprezentaciji sam dobio diplomatski odgovor kako ce tek donijeti odluku i razmisliti i da ga je nas savez kontaktirao.
Znam znam , početkom 2000-ih igrao u Želji.

Dobro je, neka ima naših ljudi oko njega.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 05 jul 2020, 17:06

Maestro je napisao/la:
05 jul 2020, 16:47
Nije rakitic nikakvi problema imao u svicarskoj tada. Jest da je uzbuna bila ali daleko od strasnog.
:hmmmmm:
Dobio sam i desetak pisama. Moja je glava bila precrtana crnim križem iznad čega je pisalo: "Ivane, mrtav si". A jednom mi je poslana i karta za Zagreb u jednome smjeru - kazao je Rakitić.
''Sve je počelo telefonskim pozivima mojim roditeljima. 'Jugo-****, **** iz Švicarske',
Najgore od svega bilo je to što je zbog mene patila moja obitelj. Sestra mi je tada imala 12 godina, mnogo je plakala, bila je tužna. Bratski sam volio najradije je vidjeti nasmijanu.''

Obitelj je dulje vrijeme živjela u strahu.

''To nije lijepa situacija i ne može netragom nestati. Meni je bila nova i pokušavao sam je odbaciti
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 05 jul 2020, 17:14, ukupno mijenjano 2 puta.

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 05 jul 2020, 17:10

Maestro je napisao/la:
05 jul 2020, 16:47
Rakitić je imao itekakvih problema kad je odbio Švicarsku, poslušaj što su njegovi roditelji izjavili po pitanju toga. Kažu da su im prijeteća pisma i pozivi bili svakodnevica nakon njegova odluke.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 jul 2020, 17:16

Nanovija izjava Anela
Sada, nakon nedjeljnog poraza od 1: 0 od Elfsborga, 21-godišnjak također rukuje informacijama u bosanskim medijima i poriče da su to istinite.

- I sama sam to vidjela i mislim da je sada malo previše. Rekao sam to prije i kažem to sada, još nisam donio odluku. Što god isplivalo u medijima, to nije istina. Ne volim kad ljudi šire lažne glasine. Čim kažem da je nešto u redu, ali ako ne kažem ništa, zašto stvarati lažne glasine? kaže Dplayu.

Ahmedhodžić smatra da trenutno nema fokus na budući izbor reprezentacije.

- Teško je (donijeti takvu odluku). Trenutno se ne fokusiram na to. Pokušavam se usredotočiti na FF Malmö, pa o tome trenutno ne razmišljam previše.
Nepopularno mišljenje: Navijači koji stalno prozivaju savez da ništa ne radi i time ih tjera da javno izlaze sa tim na dovođenju kojih igrača se radi se najveći krivci kad dođe do ovog cirkusa i nereda: švedski portali prenose šta se piše na našim portalima, stalno pitaju za izjave porodicu i igrača, društvene mreže gore od komentara, traži se od selektora Švedske da ga pozove...Sve počne kad samo jedan bosanski medij javno pita porodicu ili igrača da li ima kontakata sa našim savezom.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia, MostarNeretva i 27 gostiju.