FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 20 jun 2014, 16:42

Chinaglia je napisao/la:pa dobro, ne bi me iznenadilo da duguje nekim igračima plate, jer pere pare preko Slobode :hmmmmm:
Jeste dosadni vise

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 20 jun 2014, 17:25

SiggySinatra je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pa dobro, ne bi me iznenadilo da duguje nekim igračima plate, jer pere pare preko Slobode :hmmmmm:
Jeste dosadni vise
Sarkazam.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jun 2014, 17:30

djulba je napisao/la:Jimmy dolazi u nedelju :njanjanja: A danas u 10 je prozivka nakojoj će biti neki Stefan Maletić iz Holandije i neki Amir Alihodžić iz kanzasa. :?:
Pati ovaj iz amerike ne znam ko je ali iz Kanzasa znam dva momka dva ugraca koja su sa Vedom igrala i jedan je u odbrani a drugi u napadu igra ..ako je jedan od ovih mi smo odlicnog igraca uzeli..posto Azmir je ovdje igrao po turnirima vjerovatno zna za njega i pozvao ga..vjerujte bio je bolji od Vede igrali su skupa gledao sam ih i jako mi je cudno da se nisu probili..Vedo se moze zahvalit Refi i Nihadu inace ni on se nebi probio njih dvojica su ga nekako progurali...zato kazem molim boga da jeovaj iz USA jedan od one dvojice iz Kanzasa koje sam gledao vise puta i igrao protiv njih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 jun 2014, 17:48

Jbt pa nije Jimmy,kao trener, takve reputacije da moze birati koga ce trenirat. On je na pocetku karijere i ovo ce mu biti prvi klub iz najviseg ranga pa baren to bila i bih pl. Nisu nista bolji ni uslovi u cetveroligasima na ostrvu,pogotov kad se uporede zivotni uslovi u BiH i UK. Uostalomne bi bio iznimka nit prvi na ovim prostorima, tako da nije nemoguce.. svejedno prvi zadatak je zadrzat okosnicu tima a sve ostalo je samo bonus. 2015/16 je nasa sezona ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 20 jun 2014, 17:50

SaltCityAttack je napisao/la:
djulba je napisao/la:Jimmy dolazi u nedelju :njanjanja: A danas u 10 je prozivka nakojoj će biti neki Stefan Maletić iz Holandije i neki Amir Alihodžić iz kanzasa. :?:
Pati ovaj iz amerike ne znam ko je ali iz Kanzasa znam dva momka dva ugraca koja su sa Vedom igrala i jedan je u odbrani a drugi u napadu igra ..ako je jedan od ovih mi smo odlicnog igraca uzeli..posto Azmir je ovdje igrao po turnirima vjerovatno zna za njega i pozvao ga..vjerujte bio je bolji od Vede igrali su skupa gledao sam ih i jako mi je cudno da se nisu probili..Vedo se moze zahvalit Refi i Nihadu inace ni on se nebi probio njih dvojica su ga nekako progurali...zato kazem molim boga da jeovaj iz USA jedan od one dvojice iz Kanzasa koje sam gledao vise puta i igrao protiv njih
Nije Dado ovaj je mali 93 godiste rodjen u Tuzli, brat Mujo mu je lud :D
Born Sept. 2, 1993 in Tuzla, Bosnia...son of Latif and Hasa Alihodzic...has one brother, Mujo...majoring in criminal justice.

http://www.omavs.com/ViewArticle.dbml?D ... =208863560" onclick="window.open(this.href);return false;

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jun 2014, 17:54

Skojevski je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Nije Dado ovaj je mali 93 godiste rodjen u Tuzli, brat Mujo mu je lud :D
Born Sept. 2, 1993 in Tuzla, Bosnia...son of Latif and Hasa Alihodzic...has one brother, Mujo...majoring in criminal justice.

http://www.omavs.com/ViewArticle.dbml?D ... =208863560" onclick="window.open(this.href);return false;
Lik završio pravo šta s tim?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 jun 2014, 18:28

Da vide malo ostali kakve utakmice Sloboda igra. Protivnici odlični, biti će trpanja na obje strane :D Smatram da možemo odigrati neriješeno ili možda i iznenaditi Slaviu i Karpaty, sa Partizanom možemo igrati mada tu ne očekujem neki rezultat, a Lille i Dynamo će lagano pobijediti sa tri pa možda i četiri gola razlike. U svakom slučaju lijepe utakmice, šteta što nisu u Tuzli jer bi klub zasigurno mogao zaraditi preko 100.000 KM od ulaznica.
slika
slika
slika
slika
slika

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 jun 2014, 18:28

Zna li se sta oko ove trojice sto nisu dosli redzepi hadzic i krpic .... :?:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 jun 2014, 20:33

Brzi,Hadžić,Redžepi,Krpić su vjerovatno dobili produženi odmor...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 20 jun 2014, 20:46

Ermih Huseinbašić, Irfan Fejzić i Sabahudin Jusufbašić u narednim danima bi se trebali pojaviti na Tušnju.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 20 jun 2014, 21:21

Krpić inozemni angažman, HNL.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

dosada
Kontakt:

Post Postao/la dosada » 20 jun 2014, 21:30

Heller je napisao/la:Dovest Jovica sljedece godine i nek povede kvalitetnih crnja :mrgreen:
al odmah ga nazvati nek pocne sa selekcijom ,da probere..... :D :crazy:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 20 jun 2014, 22:07

Ljudi moji šta je ovo, Bešiktaš , Gala, Lille, Dinamo, šta se ovo dešava

Husićuu :tokralju:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 jun 2014, 22:12

Vidite ljudi kakve odlične vijesti stižu,kažem vam ja samo sabura ;) Što smo slušali loše vijesti slušali smo,sredina tabele za predstojeću sezonu i to je to,onda napasti narednu na sve frontove,možda ovu pokušati napasti KUP ali opet vidjećemo.Predsjednik nas veseli sa ovim pripremnim tekmam to je nevjerovatno.Btw.naručen dres Bešiktaša,čekam odgovor da vidim kako da mi proslijede :cool: :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 22:24

Gorki je napisao/la:Vidite ljudi kakve odlične vijesti stižu,kažem vam ja samo sabura ;) Što smo slušali loše vijesti slušali smo,sredina tabele za predstojeću sezonu i to je to,onda napasti narednu na sve frontove,možda ovu pokušati napasti KUP ali opet vidjećemo.Predsjednik nas veseli sa ovim pripremnim tekmam to je nevjerovatno.Btw.naručen dres Bešiktaša,čekam odgovor da vidim kako da mi proslijede :cool: :bih:
Pa kupi na e-bayu dres, stiže za manje od mjesec a sigurno.
Mićo je Fićo!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jun 2014, 22:46

Kako bi bilo lijepo dovesti jednu od ovih ekipa na Tusanj a iskren da budem uopste ne sumnjam da ce prije pocetka sezone doci neka jaka ekipa, te tako jos jednom napuniti Tusanj i svakako malo popraviti stanje na racunu naseg kluba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 20 jun 2014, 22:49

Znači ako Krpić ide ,više prostora ostaje za Jusufbašića,može se dokazati sad prvu polusezonu u protivnom noga iz kluba :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 20 jun 2014, 22:55

Omerbavarac je napisao/la:Kako bi bilo lijepo dovesti jednu od ovih ekipa na Tusanj a iskren da budem uopste ne sumnjam da ce prije pocetka sezone doci neka jaka ekipa, te tako jos jednom napuniti Tusanj i svakako malo popraviti stanje na racunu naseg kluba.
Mislim da je dogovoreno tekma na Tusnju s najvecim klubom u BH i najtrofejnijim Željom pred početak sezone ;)
Mićo je Fićo!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jun 2014, 22:56

HercegovinaBosna je napisao/la: Mislim da je dogovoreno tekma na Tusnju s najvecim klubom u BH i najtrofejnijim Željom pred početak sezone ;)
Nije to jaka ekipa, treba Slobodi neko jaci. Zeljo bi svakako bio napunjen.
Zelimo neku Evropsku ekipu, ne Bosanski oprdak.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 20 jun 2014, 22:56

jedini recept za oporavak kluba je punjenje Tusnja....sa tim se daje i upravi signal da su navijaci iza njih i da stoje iza njihovog rada...Husic ce to svakako prepoznati kao i do sada...znaci,svaka tekma minimum 3000,4000 hiljade a jace 5 do 6 milja i to je to....izreklamirat bilobordima sezonske karte i ponovo organizovati crveno crnu noc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.