Je li to ovo?Viper je napisao/la:Zagreb - Cedevita 2
Apoel ne daje gol
Novi Pazar - Borča 1X
Borac - Zeljo 1pX
Chelsea - Benfica 1X
Aalborg - Sonderjyske 1
Radnički K - Partizan 2
Kvota: 9,20
Aalborg - Midtjylland
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Je li to ovo?Viper je napisao/la:Zagreb - Cedevita 2
Apoel ne daje gol
Novi Pazar - Borča 1X
Borac - Zeljo 1pX
Chelsea - Benfica 1X
Aalborg - Sonderjyske 1
Radnički K - Partizan 2
Ne, ovo ti je rukomet danska zeneproFCB je napisao/la:Je li to ovo?Viper je napisao/la:Zagreb - Cedevita 2
Apoel ne daje gol
Novi Pazar - Borča 1X
Borac - Zeljo 1pX
Chelsea - Benfica 1X
Aalborg - Sonderjyske 1
Radnički K - Partizan 2
Aalborg - Midtjylland
http://www.volleyservice.ru/index.php?option=com_online" onclick="window.open(this.href);return false;proFCB je napisao/la:Ljudi moze li mi itko pronaci Din. Moscow vs Odintsovo odbojka, da pratim poene uzivo??? ne mora biti stream, makar poene???
zahvaljujem!!!Livnobet je napisao/la:http://www.volleyservice.ru/index.php?option=com_online" onclick="window.open(this.href);return false;proFCB je napisao/la:Ljudi moze li mi itko pronaci Din. Moscow vs Odintsovo odbojka, da pratim poene uzivo??? ne mora biti stream, makar poene???
Jbg brate bolje da nisi pratio xD **** Borac primi gol u 45. minutiproFCB je napisao/la:pratim,al nema mi tog aalborg-a u ponudi u williamsu
Neznam za Wiliams, al' u Premieru to ne bi bila kvota 1, tj. pao bi...pilotbabo je napisao/la:Imam zelju na listicu,prvo poluvrijeme x.Obradujte me da je kvota 1 posle prekida.Listic je uplacen u Wiliamsu
E jbgmandraX je napisao/la:Neznam za Wiliams, al' u Premieru to ne bi bila kvota 1, tj. pao bi...pilotbabo je napisao/la:Imam zelju na listicu,prvo poluvrijeme x.Obradujte me da je kvota 1 posle prekida.Listic je uplacen u Wiliamsu
Kvota bi trebala biti jedan, u Williamsu. Prošle godine isto tako imao sam na Partizan protiv Vojvodine 1 i bio prekid kod 2-1 za partizan nekih 15-tak min do kraja... E sada možda primjenjuju dvostruke standarde kako im paše...ne bi me iznenadilo.Viper je napisao/la:E jbgmandraX je napisao/la:Neznam za Wiliams, al' u Premieru to ne bi bila kvota 1, tj. pao bi...pilotbabo je napisao/la:Imam zelju na listicu,prvo poluvrijeme x.Obradujte me da je kvota 1 posle prekida.Listic je uplacen u Wiliamsu
Eto vidiš zbog čegamasteRofPoker je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto je 1.5 kvota na Cedevitu protiv Zagreba ako Zagreb ima velike probleme s rosterom?
Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.