FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 05 apr 2013, 19:04

Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Ako su vec mislili dati 40 miliona za Hummelsa ( a ne mogu ga dovesti ) mogu onda dati i nekih 25-30 miliona za belgijanca.
Ili Kompanya da dovedu .. samo ne znam kolika je njegova cijena i da li bi presao u Barcelonu posto znamo da je kapiten Citya.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 19:05

M4kaveli je napisao/la:Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Ako su vec mislili dati 40 miliona za Hummelsa ( a ne mogu ga dovesti ) mogu onda dati i nekih 25-30 miliona za belgijanca.
Ili Kompanya da dovedu .. samo ne znam kolika je njegova cijena i da li bi presao u Barcelonu posto znamo da je kapiten Citya.
p da, je klasa od igraca. mislio sam na ovog gore alderweildera kako li vec :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 05 apr 2013, 19:11

M4kaveli je napisao/la:Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Možda je neka klasa (mada meni licno nije ,ali eto o okusima se ne raspravlja).
Poenta je : kad ga nisu htjeli dovesti kad se sam nudio i kad je bio mnogo jeftiniji (Totenhem ga je doveo u svoje redove za 12 milioa) - zašto bi ga sad (svega godinu kasnije) dovodili za 30-tak miliona :o :shock: nema nikakve logike
Pa time bi se Barca sami po sebi popišala. A to nije odlika velikih klubova.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 apr 2013, 19:43

DesimaL je napisao/la:Navodno bi Barçine majice za trening u narednoj sezoni mogle izgledati ovako.

slika

Sta je ovo jebote zivot :lol: :lol:

Grad Barcelona:

slika

..ideja je zanimljiva ali loše izgleda :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 apr 2013, 20:54

Navijači Lyona nadaju se kako će njihov klub što prije prodati Dejana Lovrena.

Hrvatski defanzivac, sa svojim greškama iz utakmice u utakmicu, jedan je od najzaslužnijih što Lyon nije vodeća ekipa francuskog šampionata.

Ipak, uprkos lošim igrama često se spominje mogućnost da Lovren karijeru nastavi čak i u velikoj Barceloni.

Navijači Lyona to jedva čekaju… Čak su putem “Twittera” pokrenuli kampanju pod nazivom “Lovren u Barceloni”.

Uredništvo španskog “El Mundo Deportiva” nije sigurno moglo očekivati da će njihovu anketu (o tome koga bi Barcelona trebala da dovede kao pojačanje u zadnju liniju), navijači Lyona iskoristiti da podvale svog “Trojanskog konja”.

Odaziv je bio prilično dobar, glasalo je oko 13.000 čitatelja. Od te brojke, čak oko pet hiljada glasova stiglo je od navijača Lyona. Naravno, svi su bili mišljenja da je Lovren “kalibar” za Katalonce.

Francuski mediji ističu da je svojim katastrofalnim kiksevima, ove sezone Lovren direktno “oštetio” Lyona s najmanje 12 bodova.

Francuski sportski dnevnik L’Equipe, je Lovrena ove sezone tri puta izabrao za najgoreg igrača kola u francuskom prvenstvu. To do sada nije uspjelo nijednom igraču osim njega.

:lol: :lol: :lol: :lol:

a ja se smijem toj anketi jutros kontam sta je citaocima pa lovren ima najvise glasova :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 05 apr 2013, 21:03

barca_87 je napisao/la:Navijači Lyona nadaju se kako će njihov klub što prije prodati Dejana Lovrena.

Hrvatski defanzivac, sa svojim greškama iz utakmice u utakmicu, jedan je od najzaslužnijih što Lyon nije vodeća ekipa francuskog šampionata.

Ipak, uprkos lošim igrama često se spominje mogućnost da Lovren karijeru nastavi čak i u velikoj Barceloni.

Navijači Lyona to jedva čekaju… Čak su putem “Twittera” pokrenuli kampanju pod nazivom “Lovren u Barceloni”.

Uredništvo španskog “El Mundo Deportiva” nije sigurno moglo očekivati da će njihovu anketu (o tome koga bi Barcelona trebala da dovede kao pojačanje u zadnju liniju), navijači Lyona iskoristiti da podvale svog “Trojanskog konja”.

Odaziv je bio prilično dobar, glasalo je oko 13.000 čitatelja. Od te brojke, čak oko pet hiljada glasova stiglo je od navijača Lyona. Naravno, svi su bili mišljenja da je Lovren “kalibar” za Katalonce.

Francuski mediji ističu da je svojim katastrofalnim kiksevima, ove sezone Lovren direktno “oštetio” Lyona s najmanje 12 bodova.

Francuski sportski dnevnik L’Equipe, je Lovrena ove sezone tri puta izabrao za najgoreg igrača kola u francuskom prvenstvu. To do sada nije uspjelo nijednom igraču osim njega.

:lol: :lol: :lol: :lol:

a ja se smijem toj anketi jutros kontam sta je citaocima pa lovren ima najvise glasova :lol:
Ma gluposti brate ;) ...ne treba puno pridavati pažnje tome, niti ce Barca baciti pare na Lovrena.
Pa lik nije standradan ni kod Štimca u repki (niti je bio ko Bilića) - a da u jednu Barcu pređe :lol: koja traži prije svega stopera svjetske klase.
Jedno su želje navijaca Lyona da nekome uvale tog flopa, a realnost drugo.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 apr 2013, 21:17

HAHAHAHAHAHAHA "Navijači jedva cekaju da ode u Barcu"
Nezele ga ni oni,jedva cekaju da ode.
Keep walking.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 apr 2013, 22:23

[youtube][/youtube]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 apr 2013, 22:42

Lillard je napisao/la:[youtube][/youtube]
8-)
Alves najvise voli s Messijem.
Nije ni cudo kakav show rade na terenu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 apr 2013, 22:44

M4kaveli je napisao/la: Nije ni cudo kakav show rade na terenu.
Slažem se da posjeduju iznimne glumačke sposobnosti.
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 apr 2013, 23:27

[youtube][/youtube]

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 05 apr 2013, 23:56

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 apr 2013, 00:07

[youtube][/youtube]

MES QUE UN CLUB !!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 apr 2013, 13:59

Veceras u 10.Po meni je kasnije bolji termin,imam lijepo vremena,a nikoga nema u kuci,pa uzivat.Abidal od pocetka,malo sam ambiciozan.Delufeu isto,ima jos igraca da dobiju priliku.
Keep walking.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 apr 2013, 14:09

Ocekivani sastavi za vecerasnji mec na Camp Nou slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 06 apr 2013, 15:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ocekivani sastavi za vecerasnji mec na Camp Nou slika

slika
fontas i kod mallorce na klupi :(
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 apr 2013, 15:03

Ma nema od Fontasa nista, los je on skroz.
Ali zato Giovani Dos Santos rastura u Mallorci ..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 apr 2013, 15:06

Jedno je sigurno. Mallorci se sprema petarda večeras. Trebala bi i odbrana Barce biti na nivou i ostvariti clean sheet.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 apr 2013, 15:10

Kad se Pedro vraća?
Keep walking.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 apr 2013, 15:54

Cautinho je napisao/la:Kad se Pedro vraća?
Vratili su se i on i Adriano.
Ali vjerovatno jos uvijek nisu fizicki spremni ..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.