FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Ako su vec mislili dati 40 miliona za Hummelsa ( a ne mogu ga dovesti ) mogu onda dati i nekih 25-30 miliona za belgijanca.
Ili Kompanya da dovedu .. samo ne znam kolika je njegova cijena i da li bi presao u Barcelonu posto znamo da je kapiten Citya.
Ako su vec mislili dati 40 miliona za Hummelsa ( a ne mogu ga dovesti ) mogu onda dati i nekih 25-30 miliona za belgijanca.
Ili Kompanya da dovedu .. samo ne znam kolika je njegova cijena i da li bi presao u Barcelonu posto znamo da je kapiten Citya.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
p da, je klasa od igraca. mislio sam na ovog gore alderweildera kako li vecM4kaveli je napisao/la:Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Možda je neka klasa (mada meni licno nije ,ali eto o okusima se ne raspravlja).M4kaveli je napisao/la:Pa Vertonghen je klasan igrac a uz to ima i veoma dobru tehniku.
Poenta je : kad ga nisu htjeli dovesti kad se sam nudio i kad je bio mnogo jeftiniji (Totenhem ga je doveo u svoje redove za 12 milioa) - zašto bi ga sad (svega godinu kasnije) dovodili za 30-tak miliona

Pa time bi se Barca sami po sebi popišala. A to nije odlika velikih klubova.
DesimaL je napisao/la:Navodno bi Barçine majice za trening u narednoj sezoni mogle izgledati ovako.
Sta je ovo jebote zivot![]()
Grad Barcelona:

..ideja je zanimljiva ali loše izgleda

Pobjeda je bolja od orgazma!
Navijači Lyona nadaju se kako će njihov klub što prije prodati Dejana Lovrena.
Hrvatski defanzivac, sa svojim greškama iz utakmice u utakmicu, jedan je od najzaslužnijih što Lyon nije vodeća ekipa francuskog šampionata.
Ipak, uprkos lošim igrama često se spominje mogućnost da Lovren karijeru nastavi čak i u velikoj Barceloni.
Navijači Lyona to jedva čekaju… Čak su putem “Twittera” pokrenuli kampanju pod nazivom “Lovren u Barceloni”.
Uredništvo španskog “El Mundo Deportiva” nije sigurno moglo očekivati da će njihovu anketu (o tome koga bi Barcelona trebala da dovede kao pojačanje u zadnju liniju), navijači Lyona iskoristiti da podvale svog “Trojanskog konja”.
Odaziv je bio prilično dobar, glasalo je oko 13.000 čitatelja. Od te brojke, čak oko pet hiljada glasova stiglo je od navijača Lyona. Naravno, svi su bili mišljenja da je Lovren “kalibar” za Katalonce.
Francuski mediji ističu da je svojim katastrofalnim kiksevima, ove sezone Lovren direktno “oštetio” Lyona s najmanje 12 bodova.
Francuski sportski dnevnik L’Equipe, je Lovrena ove sezone tri puta izabrao za najgoreg igrača kola u francuskom prvenstvu. To do sada nije uspjelo nijednom igraču osim njega.
a ja se smijem toj anketi jutros kontam sta je citaocima pa lovren ima najvise glasova
Hrvatski defanzivac, sa svojim greškama iz utakmice u utakmicu, jedan je od najzaslužnijih što Lyon nije vodeća ekipa francuskog šampionata.
Ipak, uprkos lošim igrama često se spominje mogućnost da Lovren karijeru nastavi čak i u velikoj Barceloni.
Navijači Lyona to jedva čekaju… Čak su putem “Twittera” pokrenuli kampanju pod nazivom “Lovren u Barceloni”.
Uredništvo španskog “El Mundo Deportiva” nije sigurno moglo očekivati da će njihovu anketu (o tome koga bi Barcelona trebala da dovede kao pojačanje u zadnju liniju), navijači Lyona iskoristiti da podvale svog “Trojanskog konja”.
Odaziv je bio prilično dobar, glasalo je oko 13.000 čitatelja. Od te brojke, čak oko pet hiljada glasova stiglo je od navijača Lyona. Naravno, svi su bili mišljenja da je Lovren “kalibar” za Katalonce.
Francuski mediji ističu da je svojim katastrofalnim kiksevima, ove sezone Lovren direktno “oštetio” Lyona s najmanje 12 bodova.
Francuski sportski dnevnik L’Equipe, je Lovrena ove sezone tri puta izabrao za najgoreg igrača kola u francuskom prvenstvu. To do sada nije uspjelo nijednom igraču osim njega.

a ja se smijem toj anketi jutros kontam sta je citaocima pa lovren ima najvise glasova

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ma gluposti bratebarca_87 je napisao/la:Navijači Lyona nadaju se kako će njihov klub što prije prodati Dejana Lovrena.
![]()
![]()
![]()
![]()

Pa lik nije standradan ni kod Štimca u repki (niti je bio ko Bilića) - a da u jednu Barcu pređe

Jedno su želje navijaca Lyona da nekome uvale tog flopa, a realnost drugo.
- Cautinho
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHA "Navijači jedva cekaju da ode u Barcu"
Nezele ga ni oni,jedva cekaju da ode.
Nezele ga ni oni,jedva cekaju da ode.
Keep walking.
Lillard je napisao/la:[youtube][/youtube]

Alves najvise voli s Messijem.
Nije ni cudo kakav show rade na terenu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Slažem se da posjeduju iznimne glumačke sposobnosti.M4kaveli je napisao/la: Nije ni cudo kakav show rade na terenu.
naprijed rejal
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
[youtube][/youtube]
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Cautinho
- Kontakt:
Veceras u 10.Po meni je kasnije bolji termin,imam lijepo vremena,a nikoga nema u kuci,pa uzivat.Abidal od pocetka,malo sam ambiciozan.Delufeu isto,ima jos igraca da dobiju priliku.
Keep walking.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji mec na Camp Nou 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
fontas i kod mallorce na klupirio_Ferdy88 je napisao/la:Ocekivani sastavi za vecerasnji mec na Camp Nou

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ma nema od Fontasa nista, los je on skroz.
Ali zato Giovani Dos Santos rastura u Mallorci ..
Ali zato Giovani Dos Santos rastura u Mallorci ..
Jedno je sigurno. Mallorci se sprema petarda večeras. Trebala bi i odbrana Barce biti na nivou i ostvariti clean sheet.
Vratili su se i on i Adriano.Cautinho je napisao/la:Kad se Pedro vraća?
Ali vjerovatno jos uvijek nisu fizicki spremni ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.