Solidan , nije neki igrac , ali Bogami nije ni talašika. Mislim da ce izboriti mjesto u prvih 11 kod vasharis10 je napisao/la:pozzz,znal ista ovaj bajraktarevic semir?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dobar igračharis10 je napisao/la:pozzz,znal ista ovaj bajraktarevic semir?
-
samosarajvo
- Kontakt:
AHhaha ..varaš se i to dobro.Trpkovic je napisao/la:Pratim ja vasu temu unazad mozda tri godine i sjecam se da je uvijek isto. Vidi nam raspored ima da sve razvalimo, titula uzimamo i na kraju se prica svede na to, eh kad smo mi u bivsoj jugoslaviji osvojili dvije titule, ili mi smo evropska ekipa igrali smo s Man Utd, a kad pitas koje kola ili faza, ma to nije bitno.High je napisao/la:Lijepo si to smislio, drago mi je što pratiš ovu temu.
Tako se vrtite u krug..
Iskreno, nadam se da ce te sastaviti neku ekipu pa bar u kupu da dodete do finale...
Pratio sam ova pojacanja i moje skromno misljenje, da su bolji igraci otjerani, a dovedeni opet neki debeli ..
Mozda se varam...
Vidjet cemo ...
P.S.
**** SA TEME
A kako si ti to pratio pojacanja Sarajeva???Trpkovic je napisao/la:
Iskreno, nadam se da ce te sastaviti neku ekipu pa bar u kupu da dodete do finale...
Pratio sam ova pojacanja i moje skromno misljenje, da su bolji igraci otjerani, a dovedeni opet neki debeli ..
Evo aj ti odgovorno tvrdim, da smo sigurno, ali SIGURNO, jaci nego proslu sezonu.
Druga je stvar da li ce to biti dovoljno za neki trofej, o tome se moze diskutovati, a u stvari sve cemo vidjeti na terenima.
100% tačan info.
Adilovic narucio rukavice iz Ljubljane, preuzima ih sutra ujutro 15 do 10 na gl. autobuskoj stanici xD
Adilovic narucio rukavice iz Ljubljane, preuzima ih sutra ujutro 15 do 10 na gl. autobuskoj stanici xD
04.10.2009. - 04.07.2012.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako sam dobro skapirao iz nekih tekstova Tatomirovic sada igra stopera ?
To je svakako prirodna pozicija za njega i cekao sam da ga tu vidim,bas me zanima sta sada moze tu.
To je svakako prirodna pozicija za njega i cekao sam da ga tu vidim,bas me zanima sta sada moze tu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne bih se slozio s tobom. Ekipa kojoj je otislo sest igraca iz prve postave, a dovale igrace iz ekipa koje su ispadale iz lige ne moze biti nikako jaca. Igraci koji su dovedeni nisu neka klasa za ove sto su otisli, pa da kazes sad smo prejaki.Vamos je napisao/la:A kako si ti to pratio pojacanja Sarajeva???Trpkovic je napisao/la:
Evo aj ti odgovorno tvrdim, da smo sigurno, ali SIGURNO, jaci nego proslu sezonu.
Druga je stvar da li ce to biti dovoljno za neki trofej, o tome se moze diskutovati, a u stvari sve cemo vidjeti na terenima.
Evo uzet cu za primjer Obucu koji je napadac za sve ove sto ste doveli ili imate u ekipi, a on je otjeran. Jeste star ali je klas realno ...
Sto se tice Hadzica ja ga se sjecam kad je igrao za Rudar Kakanj i Zelju i gledao sam ga dosta puta i ono sto on zna to je pasti u sesnestercu i zagraditi se. Spor je ko puz i nece da trci, znaci ne odskace od Obuce. Ali sto covjek voli padati i valjati se to ce te tek vidjeti. Iskreno, da je neki igrac nije.
Da ste jaci nego prosle sezone, to se vi samo tjesite i nadata. Ali kad bi bili malo realni i pisali realno bez stavljanja ljubavi prema klubu vidjeli bi da niste na pravom putu.
Otjerati deset igraca i dovesti novi deset i to sve uigrati za mjesec danan i igrati evropu je za male klubove koji ne znaju sta hoce...
Uglavnom sve ce se vidjeti ..
Čuva Bog Želju svog !!
Da. Igrao je stopera i protiv Tavriye i sada protiv Splita. Po viđenom u te dvije utakmice, pogotovo protiv Splita koju sam uživo gledao Ivan je pojačanje za našu zadnju liniju. Agresivniji je i brži od Zrnanovića, to se vidi odmah na prvu. Ostaje još da se uigra s Torlakom, vidjelo se protiv Splita u par situacija da im je ovo tek druga tekma u paru.Devil je napisao/la:Ako sam dobro skapirao iz nekih tekstova Tatomirovic sada igra stopera ?![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Svaki pravi navijač i svaki pravi čovjek želi pravdu, da se ono nikad više ne ponovi i da počivaš u miru Vedrane
R.I.P. Vedran Puljić ! 04.10.2009-04.07.2012
R.I.P. Vedran Puljić ! 04.10.2009-04.07.2012
-
samosarajvo
- Kontakt:
Prvo Emir nije otjeran, sam je otisao jer je misli da ne moze dati onoliko koliko se od njega ocekuje i otisao je.Slazem se da je i sa 33 godine klasa za sve u ligi ali sta je tu je.Trpkovic je napisao/la:Ne bih se slozio s tobom. Ekipa kojoj je otislo sest igraca iz prve postave, a dovale igrace iz ekipa koje su ispadale iz lige ne moze biti nikako jaca. Igraci koji su dovedeni nisu neka klasa za ove sto su otisli, pa da kazes sad smo prejaki.Vamos je napisao/la:A kako si ti to pratio pojacanja Sarajeva???Trpkovic je napisao/la:
Evo uzet cu za primjer Obucu koji je napadac za sve ove sto ste doveli ili imate u ekipi, a on je otjeran. Jeste star ali je klas realno ...
Sto se tice Hadzica ja ga se sjecam kad je igrao za Rudar Kakanj i Zelju i gledao sam ga dosta puta i ono sto on zna to je pasti u sesnestercu i zagraditi se. Spor je ko puz i nece da trci, znaci ne odskace od Obuce. Ali sto covjek voli padati i valjati se to ce te tek vidjeti. Iskreno, da je neki igrac nije.
Da ste jaci nego prosle sezone, to se vi samo tjesite i nadata. Ali kad bi bili malo realni i pisali realno bez stavljanja ljubavi prema klubu vidjeli bi da niste na pravom putu.
Otjerati deset igraca i dovesti novi deset i to sve uigrati za mjesec danan i igrati evropu je za male klubove koji ne znaju sta hoce...
Uglavnom sve ce se vidjeti ..
Drugo, nije otislo 6 igraca iz prve postave, otisla su 2 igraca iz prve postave a to su Dilaver Zrnanovic i Husic.
A 2 je daleko od 6.
Husic jest igrao prvu ali nije briljirao, ni blizu kolko se ocekivano.Vucina je davno ispao iz prve postave.Matko to nije ni bio sem jedne utakmice a i sto je igro je bilo katastrofa.Keno,Amel,Bajraktarevic,Trebinjac se ne mogu nazvati igracima za FKS pa nisu gubitak...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Ovi maltezani nisu losi cini mi se prvak im odigra savrseno juce prvu utakmicu u LP Predstavnik Malte Valletta je sa osam golova u mreži ispratil ekipu Lusitansa iz Andore
- moustapha
- Kontakt:
Mogu se izvesti dva zakljucka, jedan je da Maltezani nisu losi, a drugi je da su ovi iz Andore praaaaaavo losi.ZELJO MOJA je napisao/la:Ovi maltezani nisu losi cini mi se prvak im odigra savrseno juce prvu utakmicu u LP Predstavnik Malte Valletta je sa osam golova u mreži ispratil ekipu Lusitansa iz Andore
#divovi
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ima ti i ta mjesta
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Po utakmici sa Sarajevom uvjerit cete se da je to drugo u pitanju. Pretpostavljam jedno 3 ili 4 nula za Sarajevo.
...Život za Široki...
@samosarajevo
To sto se tice Obuce da je tako vrlo se gadno varas. Momak voli Sarajevo i sigurno bi i on volio da je ostao jos u klubu, pa bar da ulazi kad je potrebno. Ali poznato je sta vam uprava radi i tjera sve sto je vase od stariji igraca, pa do omladinaca...
Sto nije Comor otjeran, a gori je od svi ovih sto su otisli. Mislim razmisli malo ..
A opce je poznato da vama ko god ode nije nista valjao ..
Vas je problem sto samo neke stvari necete da gledate realno i isto kao da ste slijepe neke stvari. Ne mogu da skontam nikako kako vjerujete patku kako je Obuca rekao da ne moze vise. Po koji bi to igrac rekao, pa mislim stvarno .. Nego hajde da se mi fino razidemo, ti ces dobiti pare koliko ti dodemo, a reci ces to i to .. nebitno ..
Nego, gledao sam nesto ove Maltezane i nisu losa ekipa. Evo kad pogledas i reprezenataciju njihovu nema vise nabijanje po pet ili sest komada. Ulazu u fudbal koliko toliko, treba biti na oprezu, a prolaz ne smije dolaziti u pitanje ..
To sto se tice Obuce da je tako vrlo se gadno varas. Momak voli Sarajevo i sigurno bi i on volio da je ostao jos u klubu, pa bar da ulazi kad je potrebno. Ali poznato je sta vam uprava radi i tjera sve sto je vase od stariji igraca, pa do omladinaca...
Sto nije Comor otjeran, a gori je od svi ovih sto su otisli. Mislim razmisli malo ..
A opce je poznato da vama ko god ode nije nista valjao ..
Vas je problem sto samo neke stvari necete da gledate realno i isto kao da ste slijepe neke stvari. Ne mogu da skontam nikako kako vjerujete patku kako je Obuca rekao da ne moze vise. Po koji bi to igrac rekao, pa mislim stvarno .. Nego hajde da se mi fino razidemo, ti ces dobiti pare koliko ti dodemo, a reci ces to i to .. nebitno ..
Nego, gledao sam nesto ove Maltezane i nisu losa ekipa. Evo kad pogledas i reprezenataciju njihovu nema vise nabijanje po pet ili sest komada. Ulazu u fudbal koliko toliko, treba biti na oprezu, a prolaz ne smije dolaziti u pitanje ..
Čuva Bog Želju svog !!
trpkovicu, od 20 postova 9 ti je na temi FK Sarajevo. Voliš nas?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Vjeruj ti da je Comor najbolje pripremljeni igrac lige ubjedljivo lik jednostavno puca od snage, samo je fol sto je prvo on igrao na pogresnoj poziciji, koja nije njegova, drugo los je bio sto jest jest, i kad nije bio najgori vjeruj on je jedina meta bio istocne tribine, uvijek se njemu posvalo i kad nije kriv, sta ce nije lik ni izasao na teren vec je Comor kriv, znaci stalan pritisak je nemoguce izdrazati, al et borio se sa tim, sad igra na svojoj poziciji zadjeg veznog i protiv Splita je bio uz Diattu najbolji igrac i dobio je najveci aplauz.
fcsarajevo.baDodatna podrška za naše igrače.- Djeca iz doma Bjelave na tribinama Koševa
Sutrašnja utakmica protiv FC Hibernians će pored redovnih navijača biti obogaćena i grupom djece iz KJU Doma za djecu bez roditeljskog staranja "Bjelave". Poznato je da naš Klub inače podržava humanitarne aktivnosti i ovim putem najavljujemo jednu od takvih.
Naime, u želji da upotpunimo raspust ove dječice odlučili smo da ih ugostimo tako što ćemo im omogućiti praćenje utakmice uz poseban tretman.
Do kraja mjeseca jula, igrači našeg Kluba namjeravaju i posjetiti djecu u Domu i priuštiti im ugodno druženje i zabavu.
Svi na stadion, nema prenosa.
I života vam, ignorišite ove padobrance.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Do sada izgleda odlicno vidjecemo kad se upotpuni pano
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.