Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2012, 23:27

Henderson je napisao/la:U subotu Sochaux - Lille :D
Napraviću veliki transparent Molim te Eden potpiši za Liverpool pa da me Carlo, Anfield i OTNYS_YNWA ne provociraju na sportsport.ba u vezi transfera :lol:
a ko te provocira? pa jarane mi samo govorimo da ti izvori ne valjaju :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 jan 2012, 23:30

Bi'će prenos na arenisport, Rizo - očekujem da vidim transparent. :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2012, 23:39

‎"I'm just here. I've signed a contract here and this is the team I'm playing for," Carroll said. "I love it here. All the lads are great with me in training and away from the training ground everyone has been great with me as well."
http://apps.facebook.com/theguardian/fo ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;

**** ti i sky sports i espn i sve koji su objavili ono sranje danas.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 jan 2012, 00:02

Možda i nije toliko relevantno sa samim klubom al'...

http://www1.skysports.com/football/news ... -Noone-bid" onclick="window.open(this.href);return false;

Craig Noone, sjećate ga se sa utakmice Brighton - Liverpool u Carling Cupu i koji je najpoznatiji po tome što je popravljao krov Stevenu Gerrardu, je izgleda blizu prelaska u Cardiff, trenutno trećeplasirani tim u Championshipu. Mnogo mi je drago zbog njega i pravi primjer kako nikada ne treba odustajati od nečega što voliš. Ko zna, možda ga nekad kasnije i Liverpool pokupi. Ionako smo uvijek u manjku krilnih igrača. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2012, 08:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:De Comolli, sredi tog Cavanija ljubim te u potiljak..

Protiv Uniteda pogodili Kuyt ( 18 ) i Agger ( 5 ). :mrgreen:
prije ce nam rizo edena srediti nego comolli bilo koga :D

rizo reci mu da mu je fera rekao da mu je karijera gotova ako ne dođe u liverpool :D

izgleda gerrard opet povrijeđen.

procitah da se nakon cavanija, teveza sada spominje i mascherano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kad vidim ovakva imena znam odma da je trac u pitanju i da necemo nikoga dovoditi ove zime. da se pise o bentu, sinclairu, hoilletu i sl. vjerovao bi da ima neke sanse da se transfer desi.
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 30 jan 2012, 09:33

Liverpool offer to take Manchester City Carlos Tevez on loan .. Jesmo navali na ovog sebicnjaka al ako dodje moze izaci na dobro da se osveti svima koji su ga podcjenjivali i pljuvali :lol:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 30 jan 2012, 11:00

slika
:lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jan 2012, 11:46

fera je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:De Comolli, sredi tog Cavanija ljubim te u potiljak..

Protiv Uniteda pogodili Kuyt ( 18 ) i Agger ( 5 ). :mrgreen:
prije ce nam rizo edena srediti nego comolli bilo koga :D

rizo reci mu da mu je fera rekao da mu je karijera gotova ako ne dođe u liverpool :D

izgleda gerrard opet povrijeđen.

procitah da se nakon cavanija, teveza sada spominje i mascherano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kad vidim ovakva imena znam odma da je trac u pitanju i da necemo nikoga dovoditi ove zime. da se pise o bentu, sinclairu, hoilletu i sl. vjerovao bi da ima neke sanse da se transfer desi.
Odakle to sad.... :?
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2012, 11:49

Red Assassin je napisao/la:Liverpool offer to take Manchester City Carlos Tevez on loan .. Jesmo navali na ovog sebicnjaka al ako dodje moze izaci na dobro da se osveti svima koji su ga podcjenjivali i pljuvali :lol:
Zašto da ne? Igrači tipa Tevez, Bellamy, Suarez su oni koji se uklapaju u igru Liverpoola. P&M! :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2012, 12:02

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Liverpool offer to take Manchester City Carlos Tevez on loan .. Jesmo navali na ovog sebicnjaka al ako dodje moze izaci na dobro da se osveti svima koji su ga podcjenjivali i pljuvali :lol:
Zašto da ne? Igrači tipa Tevez, Bellamy, Suarez su oni koji se uklapaju u igru Liverpoola. P&M! :mrgreen:
po meni bi to bio sjajan posao za nas... nije on bas toliko skrt....jos s obzirom na to kako se bellers pokazao ja sam za ta pojacanja iz citya :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 jan 2012, 12:05

A odakle to da je Gerrard povrijeđen? :roll: Nadam se da je kriva informacija, i da je razlog zbog čega je izašao samo umor. :) Tevez, Bellamy, Suki.. SS riješen! :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2012, 12:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:A odakle to da je Gerrard povrijeđen? :roll: Nadam se da je kriva informacija, i da je razlog zbog čega je izašao samo umor. :) Tevez, Bellamy, Suki.. SS riješen! :mrgreen:
ne znam tacno odakle je cini mi se da je neki lik na twitteru objavio... vjerovatno je laz.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 30 jan 2012, 14:08

Kenny Dalglish is adamant that Liverpool will conduct no business in what is left of the transfer window.

The boss expects no new additions to the first-team squad at Melwood before the window closes on Tuesday night.

He said: "There'll be nothing happening here in the transfer window, in or out.

"There's no need to ask any questions about transfers or speculation or anything else."

eto sad :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2012, 14:49

Naravno da nije povrijeđen, nego je to samo da se umire navijači njegovom lošom predstavom. Svakako ne bi igrao protiv Wolvesa jer je red da i on malo odmori.
Protiv Wolvesa očekujem ovakvu postavu:
------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
-----Adam-----Hendo-------
Downing-Shelvey-Bellamy-
-------------Kuyt------------

S obzirom da je Carrol odigrao najbolju utakmicu ove sezone u dresu Liverpoola očekujem ga na klupi. Možda je za očekivati Enriqea na klupi a Aurelija u prvom timu ili Kellyija na desnom beku a Glena na lijevom.
70% Wolvesa čine Flecher, Hennesey i Jarvis. Treba nam Kelly na desnom beku da zaustavi Jarvisa a vjerujem da je sam Skrtel dovoljan da zaustavi Flechera.
Pitanje je šta ćemo sa Henneseyom? Krenuo bih sa dva napadača a pogotovo kada se zna da Wolves u zadnjih 6 utakmica nema pobjede a gori mu pod nogama, što znači da moraju napasti.
Ovako bih to ja posložio:
-----------------Reina---------------
---Kelly---Skrtel---Agger---Glen---
-Downing-Adam-Shelvey-Bellamy-
----------Carrol--------Kuyt---------
:mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 30 jan 2012, 15:27

evo sad se prica da smo navodno spremni ponudit 14 mil eura za huntelaara,naravno da od toga nema nista i bas mi ide na zivce iz dana u dan povezivanje sa igracima ajde jos ovo malo vremena sto je ostalo do kraja prelaznog da prodje

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 30 jan 2012, 15:36

AlwaysLiverpool je napisao/la:evo sad se prica da smo navodno spremni ponudit 14 mil eura za huntelaara,naravno da od toga nema nista i bas mi ide na zivce iz dana u dan povezivanje sa igracima ajde jos ovo malo vremena sto je ostalo do kraja prelaznog da prodje

Kakav Huntelar kakvi bakrači nema nama pojačanja ovu zimu jos pogotovo napadac jer se sad Luis vraca a Carroll nakazuje na nest bolju formu al to je sve nista.. :D
Mozda na ljeto dovedemo Cavania, Hazarda ako izborimo LP ako ne onda mozemo zaboravti na ova dva igraca. :D
Meni onaj De jong iz Twentea uopste nije slab sta vi mislite..? :O :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 30 jan 2012, 17:28

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... goalkeeper" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto kako nas je King zeznuo, nema pojačanja, 4 sata poslije, prvo pojačanje, a nadam se i ne posljednje. :P

http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... ool-switch" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo će takođe biti novo pojačanje, rječ je o još jednom golmanu. :roll:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jan 2012, 17:52

Kenny Dalglish says there will be no movement in or out of the club this transfer window..... but the Wolves manager has said Liverpool had asked to change the game from Tuesday night to Wednesday night!
Što li je tražio da se utakmica pomjeri? Možda zbog Cavanija? :lol: :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 jan 2012, 18:02

31.01.2012. Wolverhampton - Liverpool liga
06.02.2012. Liverpool - Tottenham liga ( vraća se Suarez )
Liverpool v Tottenham Hotspur ( 21 h )
Referee: M Oliver
Assistants: P Kirkup, M Mullarkey
Fourth Official: M Atkinson

11.02.2012. United-Liverpool liga
18.02.2012. Liverpool - Brighton FA cup
26.02.2012. Liverpool - Cardiff Carling cup finale

Ovo je naš raspored u narednih mjesec dana.

Kingu nkad ne treba vjerovati kada su u pitanju transferi, ali eto, doveli smo dva velika pojačanja :mrgreen:

P.S. Ne znam kako je ovo svima promaklo :roll:
Liverpool announce deal with 3k Battery

Liverpool FC continues to grow its partner portfolio with the announcement of a new partnership in Thailand with leading car-battery manufacturer 3K Battery.
The partnership will see the club working with 3K Battery to help raise their profile by engaging Liverpool FC's supporters throughout Thailand, where 3K Battery is based.
Established in 1986, 3K Battery is a leading manufacturer and the largest exporter of '3K' to over 70 countries. The company is listed on the Thailand Stock Exchange.
Ian Ayre, managing director of Liverpool FC, said: "We are continuing to team up with successful companies around the world which once again shows the value of the club's brand globally. 3K Battery is a forward-thinking company and, as with all our partnerships, we have taken time to form a relationship with 3K Battery so we can support mutual goals more effectively and provide significant brand visibility. Weerawat Kohpaiboon, senior vice president of 3K Products Co Ltd, added: "We are very excited to officially engage in a partnership deal with one of the most admired English football clubs, Liverpool FC, who has a long history and massive fan base around the world, especially in South-east Asia. We strongly believe that the partnership with Liverpool FC will enable us to create a successful and valuable campaign for Thai football fans and consumers for both 3K Battery and Liverpool FC in Thailand."

Ovo je 14. u nizu sponzor koji je FSG doveo u klub i svaki sponzor je iz različite države.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 30 jan 2012, 18:32

http://www1.skysports.com/football/news ... ny-request" onclick="window.open(this.href);return false;

McCarthy odbio zahtjev Kinga da se odloži utakmica za srijedu. Čine se, jer je neki transfer u pitanju, nadam se da je Cavani.
McCarthy says Dalglish contacted him requesting to change the game to the following day due to Liverpool's potential business in the transfer market.
:P

"I know Liverpool wanted to play the game on the Wednesday and asked me about it and I said 'no chance'.

"We are going down to QPR on Saturday so why would I play a day later? I want as much time to prepare for both games but I could understand Liverpool's request.

"Kenny just asked me because they might be doing something (in the transfer market) and I understood it - but he understand my reasons for not changing."
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.