RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Najbolji je danas bio. Nisu mu mogli pera odbit po njegovoj strani. Pretrcao je gomilu ali neiskusan. Uzme loptu presjece napad i onda syebe sve
tata jedini. Sve ce to doc vremenom. Beton je i spreman ko bik
-
Juventino1995
- Kontakt:
RA
U desetom kolu obezbjedili drugu ligu, 20 godina klub na sredini ili u donjem dijelu tabele,u kupu isto nikad blizu finala ali RA je uvijek tu, i kod kuce i na strani.
U desetom kolu obezbjedili drugu ligu, 20 godina klub na sredini ili u donjem dijelu tabele,u kupu isto nikad blizu finala ali RA je uvijek tu, i kod kuce i na strani.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Svaka cast normalnim likovima koji kontaju ali brato papci ovu ljubav nikad nece skontati. Ispali prije pola godine,djeca bez priprema,zadnji gol dali protiv Borca u BL prije 3-4 mjeseca,znas da ces vidjeti poraz ali opet podrska na stadionu bolja nego kod nekih koji se bore za titulu. Citavu tekmu ni jedna ruzna rijec prema onim golobradim mladicima koji su facom isli na kopacku,izrazi lica nakon primljenih golova koji ne pokazuju nikakvo razocarenje nego ponos jer su uz klub koji vole i za koji žive. Cestito je izgubiti od boljeg ali jos vise cestito biti uz svoj klub i biti ponosan sto navijas za njegs. Da se rodim milion puta i da znam da u tih milion puta necemo nista osvojit nebi se dvoumio sekunde za najljepsu petokraku na svijetu. PonosJuventino1995 je napisao/la:RA![]()
![]()
Chemie Leipzig 12.03.2016 Podrška od navijaca bivšeg prvaka DDR-a

Ljubav koja se prenosi s koljena na koljeno. Najmlađi brato danas

Brat si moj

Brat si moj

Mazla stvarno vise pusis qurac. Idi bola u Titovu vilu i učlani se u udruženje nakon toga u KN i prijavi se za Doboj kod Kaknja. Beze te raja ofira. Ma ja bola. Budi brato
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja jednom rekoh pa evo da ponovim Yebo ligu bez Veleža
Brat si mojnarodniheroj je napisao/la:![]()
pastrmka gigante , yebo mazlu bolan, vi ste legende, gledam vas u Subotu pofino na stadionu
![]()
![]()
Ja jednom rekoh pa evo da ponovim Yebo ligu bez Veleža![]()

Šta da ti kažem brato. Ispali prije pola godine,bez uprave,sa djecom u prvom timu koja nisu ni pripreme prosli,zadnji gol dali protiv Borca u BL a zadnju dobili nekad davno Drinu u Zvorniku slucajno. 20 godina patnje i borbi za opstana. Ovo što Velež ima i što za njega navija je rang pupčane vrpce koja spaja majku i dijete. Kada gubiš 0:3 a vidiš ponos u očima kod ljudi nema dalje. Hvala na toj zadnjoj rečenici jer tako i jest. Vratit čemo se akobogda. Nek si živ i zdrav kao i svi koji tako normalno razmišljaju kao ti
- Tristan
- Kontakt:
Na 5:10 neki vas brato sa Vozdovca.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Postavio sam ja taj klip prije 2-3 mjeseca. Hvala u svakom slučaju i tebi i brati iz Voždovca 
Velež i Široki ne slažu se sa zajedničkom izjavom Saveza i 14 klubova da je Premijer liga regularna
Mart 16, 2016 15:05:00
U zajedničkoj izjave Savez i 14 klubova su istaknuli da je prvenstvo regularno, da se sudijske greške dešavaju, kao i da nije korektno optuživati pojedince iz NS/FS BiH
NS/FS BiH i 14. klubova BH Telecom Premijer lige BIH, svjesni svih okolnosti koje se odnose na takmičenje u sezoni 2015/2016, a posebno odluke o skraćenju lige na 12 klubova od sezone 2016/2017, izjavljuju slijedeće:
- Prvenstvo u BH Telecom Premijer ligi je regularno, a organizacija takmičenja i suđenje su na mnogo višem nivou u odnosu na raniji period,
- Sudijske greške se dešavaju, ali ne postoji tendencija favorizovanja ili dezavuisanja bilo kojeg kluba,
- Nadležni organi NS/FS BiH vode takmičenje u skladu sa propisima NS/FS BiH,
- Svi klubovi imaju mogućnost ulaganja odgovarajućih pravnih lijekova ukoliko smatraju da su oštećeni bilo kojom odlukom i od njih zavisi da li će ih koristiti u takvim situacijama,
-Nije primjereno i korektno optuživati pojedince iz NS/FS BiH za vlastite slabosti. Svaki klub treba da bude fokusiran na postizanje što boljih rezultata shodno pravilima igre i u duhu fair-playa, te da na taj način doprinese regularnosti takmičenja,
- Pozivaju se navijači i svi koji su na bilo koji način involvirani u takmičenje da se uzdrže od ponašanja koja mogu vrijeđati druge i da korektnim odnosom prema svim akterima potvrde da je fudbal najljepša sporedna stvar na svijetu.
Klubovi koji su ovo potpisali su Borac, Čelik, Drina, Mladost, Olimpic, Rudar, Radnik, Sarajevo, Slavija, Sloboda, Travnik, Vitez, Zrinjski i Željezničar. Znači, Velež i Široki Brijeg jedini su koji odbili ovo potpisati.
Mart 16, 2016 15:05:00
U zajedničkoj izjave Savez i 14 klubova su istaknuli da je prvenstvo regularno, da se sudijske greške dešavaju, kao i da nije korektno optuživati pojedince iz NS/FS BiH
NS/FS BiH i 14. klubova BH Telecom Premijer lige BIH, svjesni svih okolnosti koje se odnose na takmičenje u sezoni 2015/2016, a posebno odluke o skraćenju lige na 12 klubova od sezone 2016/2017, izjavljuju slijedeće:
- Prvenstvo u BH Telecom Premijer ligi je regularno, a organizacija takmičenja i suđenje su na mnogo višem nivou u odnosu na raniji period,
- Sudijske greške se dešavaju, ali ne postoji tendencija favorizovanja ili dezavuisanja bilo kojeg kluba,
- Nadležni organi NS/FS BiH vode takmičenje u skladu sa propisima NS/FS BiH,
- Svi klubovi imaju mogućnost ulaganja odgovarajućih pravnih lijekova ukoliko smatraju da su oštećeni bilo kojom odlukom i od njih zavisi da li će ih koristiti u takvim situacijama,
-Nije primjereno i korektno optuživati pojedince iz NS/FS BiH za vlastite slabosti. Svaki klub treba da bude fokusiran na postizanje što boljih rezultata shodno pravilima igre i u duhu fair-playa, te da na taj način doprinese regularnosti takmičenja,
- Pozivaju se navijači i svi koji su na bilo koji način involvirani u takmičenje da se uzdrže od ponašanja koja mogu vrijeđati druge i da korektnim odnosom prema svim akterima potvrde da je fudbal najljepša sporedna stvar na svijetu.
Klubovi koji su ovo potpisali su Borac, Čelik, Drina, Mladost, Olimpic, Rudar, Radnik, Sarajevo, Slavija, Sloboda, Travnik, Vitez, Zrinjski i Željezničar. Znači, Velež i Široki Brijeg jedini su koji odbili ovo potpisati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
O
Pij Sky Colu i podrži svoj fudbalaski klub. Kažu naša ide ko luda i najbolje od svih,ne mogu je napripravit koja je potražnja
Bola kad pođu raja po gradu hodat bez obrva i trepavica
ma nema veze Forza Velež Forza Sky Cola 

Pij Sky Colu i podrži svoj fudbalaski klub. Kažu naša ide ko luda i najbolje od svih,ne mogu je napripravit koja je potražnja
Bola kad pođu raja po gradu hodat bez obrva i trepavica
Klubovi dobijaju neku siću naravno, nismo samo mi to potpisali, ukupno je 12 klubova iz PL.bambus je napisao/la:I koliko Velez dobija po flasi ?
Bolje i domaću brlju piti nego uvoznu.Nije ni prava Cola nimalo manji otrov.A u nas su se raja očeličila od destilata u ratu za naredne 3 generacije!Cocaine je napisao/la:O
Pij Sky Colu i podrži svoj fudbalaski klub. Kažu naša ide ko luda i najbolje od svih,ne mogu je napripravit koja je potražnja![]()
![]()
Bola kad pođu raja po gradu hodat bez obrva i trepavica![]()
![]()
ma nema veze Forza Velež Forza Sky Cola
Znam da nije samo Velez..Celik dobija 1 fening od svake boce hahahahahahaahaanel81m je napisao/la:
Klubovi dobijaju neku siću naravno, nismo samo mi to potpisali, ukupno je 12 klubova iz PL.
!
Pa eto vam rjesenja za vracanje duga. Kupite i popijete devedeset milijardi sky colabambus je napisao/la:Znam da nije samo Velez..Celik dobija 1 fening od svake boce hahahahahahaahaanel81m je napisao/la:
Klubovi dobijaju neku siću naravno, nismo samo mi to potpisali, ukupno je 12 klubova iz PL.
Ima i ta mjesta,samo je racun blokiran,pare idu na neki drugi racun,vjerovatno stranacki.Cocaine je napisao/la:Pa eto vam rjesenja za vracanje duga. Kupite i popijete devedeset milijardi sky cola![]()
![]()
![]()
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.