Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
bice zanimljivo sutra pratiti kraj ovog prelaznog roka jer Kenny nesto muti i ja mu ne vjerujem da pojacanja nece biti 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Nema pojačanja u januaru ja cisto sumnjam da ce nas KK iznenaditi..
al kako se kaze nada umire zadnja bice zanimljivo sutra..jedva cekamm..

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Ma onaj pravi podli, prefrigani Škot. Samo da mu se zayebavati.Carlo je napisao/la:Što li je tražio da se utakmica pomjeri? Možda zbog Cavanija?Kenny Dalglish says there will be no movement in or out of the club this transfer window..... but the Wolves manager has said Liverpool had asked to change the game from Tuesday night to Wednesday night!![]()

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Fakat me zanima sta me ceka sutra kad dodjem iz skole jer se u Liverpoolu nesto muti sa tranferima i bit ce nesto od tranfera.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako ne znate?
Haman su vaši opet u našem dvorištu.
Pogađate, na redu je Demba Ba. Sutra bi to trebalo biti iskristalisano, no ja se i dalje nadam da je u pitanju prava medijska patka. Dovoljni su vam Carroll + Enrique. 

Haman su vaši opet u našem dvorištu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jel valja ta serija sta sa tvog avatara ? odavno kontam da je pocnem gledati davno je skinuo...Bertrand je napisao/la:Ma onaj pravi podli, prefrigani Škot. Samo da mu se zayebavati.Carlo je napisao/la:Što li je tražio da se utakmica pomjeri? Možda zbog Cavanija?Kenny Dalglish says there will be no movement in or out of the club this transfer window..... but the Wolves manager has said Liverpool had asked to change the game from Tuesday night to Wednesday night!![]()
ja i dalje mislim da nece biti pojacanja.
You are someone else I am still right here
Goran Pandev 99% ostaje u Napoliu, takođe imaju i Lavezzia, te sigurno i druge kvalitetne napadače. King želi da odloži utakmicu protiv Wolvsa, govori kako neće biti transfera do kraja. Šta reći? Na šta vas ovo asocira? 

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Justified? Nisam lično gledao. Nešto sam tražio i naiđoh na ovaj avatar i svidio mi se. Kasnije vidim da je omot za Justified.fera je napisao/la: jel valja ta serija sta sa tvog avatara ? odavno kontam da je pocnem gledati davno je skinuo...
ja i dalje mislim da nece biti pojacanja.

Greatness dies
Iz tvojih usta u Bozije usihanniz je napisao/la:Goran Pandev 99% ostaje u Napoliu, takođe imaju i Lavezzia, te sigurno i druge kvalitetne napadače. King želi da odloži utakmicu protiv Wolvsa, govori kako neće biti transfera do kraja. Šta reći? Na šta vas ovo asocira?

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Sutra se pripremite, it's deadline day. Bilo je preludo prošli put. Prošle godine sam došao relativno kasno kući ali just in time za Carrolla. Ista situacija i sutra.
Sve nekako sugerira da će biti nekakvog biznisa. Mislim, nema razloga da nas McCarthy fura. Ili ima?

Kenny standardno zavlači i zavlači. Comolli šuti i pojavljuje se samo na slikama potpisa ugovora. Ba se počeo spominjati uz onu poznatu da ima otkupnu klauzulu od samo 7m funti. Postali smo "rasisti", moramo nekako dokazati da nismo a kud bolje rješenje od odličnog igrača a uz to i igrača crne boje.

Kenny standardno zavlači i zavlači. Comolli šuti i pojavljuje se samo na slikama potpisa ugovora. Ba se počeo spominjati uz onu poznatu da ima otkupnu klauzulu od samo 7m funti. Postali smo "rasisti", moramo nekako dokazati da nismo a kud bolje rješenje od odličnog igrača a uz to i igrača crne boje.

Greatness dies
Kako javljaju engleski mediji, Keni Dalgliš želi da obraduje navijače kluba jednom „bombom“ pred kraj prelaznog roka i već je spremio 18 miliona funti kako bi Marina doveo na Enfild.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Joj kad se sjetim prošle godine... Prvo je u petak torres zatražio transfer nakon što je odbijena ponuda chelseaja... Pa onda je u subotu i nedjelju sam trenirao... Eh, ponedeljak je bio preinteresantan i za mene tužan zbog odlaska torresa, ali s druge strane više sam se radovao zbog dolaska Carrolla i Suareza nego što sam tugovao za torresom.
Sjećam se ko da je bilo jučer
Dolazim ja iz škole oko jedan kad ono na ss.ba "Odbijena ponuda Liverpoola za Carrolla od 30 miliona" pa pola sata kasnije "Odbijena ponuda od 35 miliona za Carrolla"... eh, onda sam upalio SSN i kad vidim Carroll izlazi iz crnog auta (mislim da je bio Porsche) i usput priča na telefon i piše da smo dogovorili transfer Carrolla. Rekoh šta li će biti sa torresom, volio bih da su obojica tu, ali skontah da je nemoguće. I mislim nek ide fernando u sto **** materina, kad može Gerrard čekati sto godina na titulu mogao je i on
I navečer od osam-devet vidim Carroll izlazi iz auta i ulazi u Melwood - to mi je jedna od najljepših uspomena otkad pratim Liverpool
Sjećam se ko da je bilo jučer

I navečer od osam-devet vidim Carroll izlazi iz auta i ulazi u Melwood - to mi je jedna od najljepših uspomena otkad pratim Liverpool

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Eee @Carlo, ako se sjećam dobro, ti si prošlog januara 31. postavio link za SSN live, koji je išao direktno cijeli dan. Eh, želim da mi učiniš, kao i svima vjerujem, i da to učiniš i sutra.
Bio bih zahvalan.

Greatness dies
Ja se sjećam da je pukla oficijelna stranica Liverpoola nakon što je Carroll potpis'o.
Btw.sutra očekujem opet ludnicu.Mislim da bi King mogao iznenaditi sa nekim igračm al' šta je tu je.Bitno je da se Suarez vraća brzo i da je Liverpool u utrci za LP kao i u borbi za oba kupa.Iako se ne potpiše novo ime nema veze.Sigurno da će sutra biti ludnica i veliki broj transfera pogotovo u EPL.

Btw.sutra očekujem opet ludnicu.Mislim da bi King mogao iznenaditi sa nekim igračm al' šta je tu je.Bitno je da se Suarez vraća brzo i da je Liverpool u utrci za LP kao i u borbi za oba kupa.Iako se ne potpiše novo ime nema veze.Sigurno da će sutra biti ludnica i veliki broj transfera pogotovo u EPL.

FK Pjetlovi
biće ako Bog daBertrand je napisao/la:Eee @Carlo, ako se sjećam dobro, ti si prošlog januara 31. postavio link za SSN live, koji je išao direktno cijeli dan. Eh, želim da mi učiniš, kao i svima vjerujem, i da to učiniš i sutra.Bio bih zahvalan.

" onclick="window.open(this.href);return false;
highlights + analiza za onoga ko nije gledao utakmicu

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Svi vidjeli i svi znamo da je to prosto nemoguce.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
Ali ako to iko moze uraditi u ovom dijelu svemira, onda je to on.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Gledao sam i mnogo veće stvari koje izvode, tako da je ovo sasvim moguće.SiggiSmallz je napisao/la:Svi vidjeli i svi znamo da je to prosto nemoguce.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BluesForever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Stari majstor.. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.