Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

narodniheroj
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la narodniheroj » 09 apr 2016, 21:18

pinoglavi je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:J...mater ko da pišem indonežanskim jezikom :crazy: :crazy: fakat vas ima ned'o bog nikome
Jel' nisi napisao da je Zeba dao nafakaški go?
Pa šta je ako nije nafaka, zabiti gol sa 50 metara ? Pa jesam li ti u sekundi nabrojao 4-5 utakmica gdje ste u samom finišu uzimali bodove ?
Pa koji vam je qrac, kažem evo stoti put hoču i želim da uzmete titulu, ali valjda nije zločin napisati određena zapažanja koja su istinita.Šta vam je bolan ? Tačno se samo sa @zlajcijem može normalno komunicirati, i na kraju kad vas ovako čovjek sluša zapitam se šta bi bilo da sam pisao kako niste zaslužili titulu i kako treba drugi da je uzme.Ne kontam...

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 09 apr 2016, 21:19

hskzmostar je napisao/la:
Besic je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:: Bit ce zestok derbi Sarajeva i Zelje ,jedan ce otpasti za titulu nakon iduca dva kola,ja se nadam tu nerjesenom!
:urnebes:
Drug oba kluba su ispala iz utrke za titulu davno malo si se preračunao. :urnebes: derbi će odrediti jedino tko će u Europu .
Sta je 5 bodova,nista a Zeljo u naletu no netko ce na toj utakmici izgubiti ama bas sve sanse ,ovako nada uvijek postoji!
Jeste 5 bodova malo ali da se ganja samo jedan tim , ovako ganjati dva tima je previše. Derbi će odrediti samo putnika u Europu i ništa više.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 apr 2016, 21:22

Muerte je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
@Muerte

Vas sam ubacila jer sam gledala samo drugi dio sezone, tačnije od 19. kola pa do danas, jer ste se u tom periodu pokazali kao jaka ekipa, i ovo su rezultati iz tog perioda, utakmice iz prvog dijela sezone nisam gledala.
To da smo kratki sa klupom stoji, ali nije to toliko ni strašno koliko izgleda. Jesam, suspenzija prijeti petorici igrača - Zebi, Ahmetoviću, Ordagiću, Veselinoviću i Haurdiću. Danas niti jedan od njih nije dobio karton što je dobro jer nam slijedi utakmica sa Širokim.
Ne kažem ja da Sloboda nije malo oslabila u odnosu na prvi dio sezone, samo hoću da kažem da ne prekucavaju ni ostali baš, nismo mi jedini. :thumbup:
Nisam ni rekao da će prekucati, ali oni imaju taj luksuz da na sljedecoj utakmici nece osjetiti proslu. Jos tome dodas da igraju 2 manje utakmice od vas.
Pa dobro, s ovim se već slažem. Dosta im ide na ruku to što ne igraju kup, al' dobro, vidjet ćemo šta će i kako biti dalje :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2016, 21:22

hskzmostar je napisao/la:Sloboda ima tri na papiru jake momcadi iz tkz velike cetvorke za igrati susrete, ako sve izdrze i kup treba ljudima cestitat i pozelit srecu u LP ,tko zna mozda su oni ti koje BiH ceka da napokon prodje prvu prepreku u LP,ostali smo se manje vise svi u LP brukali!
Ko god osvoji cestitati mu jer je sezona i ovakva jedna od jacih od osnivanja PL, a i regularnost ove godine je ok. Zrinjski, Sarajevo, Sloboda, Zeljo svi su imali okej sudjenje..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 apr 2016, 21:27

Ma da je Europe viditi, makar nas 9 razlike dobili :mrgreen:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 09 apr 2016, 21:28

Vidim dosta ljudi spocitava i navjestava pad Slobode. Momci igraju i vise nego zasluzeno dijele to prvo mjesto. Ja sam isto bio jedan od tih koji su ocekivali kad tad pad Slobodine igre, al od toga sam odustao jos u jesenjem dijelu. Ljudi dobivaju i kad losije igraju, sto i jesu odlike prvaka. Pustit price, na kraju se bodovi broje i zbrajaju. Puno je teskih utakmica pred svima nama.
NK Široki Brijeg

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2016, 21:29

Meni toliko vise nije ni bitno to oko trofeja koliko hvatanje konstante. Eto Zrinjski je u vrhu gore gotovo 10 godina stalno pa su znali biti i prvaci, a i znali izgubiti titulu.
Jedne godine prodjes dobro i poklopi ti se, naredne ne i tako sve. Bitna je konstanta pa tada dodju i trofeji..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 apr 2016, 21:29

hskzmostar je napisao/la:Sloboda ima tri na papiru jake momcadi iz tkz velike cetvorke za igrati susrete, ako sve izdrze i kup treba ljudima cestitat i pozelit srecu u LP ,tko zna mozda su oni ti koje BiH ceka da napokon prodje prvu prepreku u LP,ostali smo se manje vise svi u LP brukali!
Najzanimljivije će biti vidjeti hoće li "razvaliti" momčad prije Europe kao ostali dosad. :mrgreen:
Hayley <3

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 apr 2016, 21:29

narodniheroj je napisao/la: Pa šta je ako nije nafaka, zabiti gol sa 50 metara ? Pa jesam li ti u sekundi nabrojao 4-5 utakmica gdje ste u samom finišu uzimali bodove ?
Pa koji vam je qrac, kažem evo stoti put hoču i želim da uzmete titulu, ali valjda nije zločin napisati određena zapažanja koja su istinita.Šta vam je bolan ? Tačno se samo sa @zlajcijem može normalno komunicirati, i na kraju kad vas ovako čovjek sluša zapitam se šta bi bilo da sam pisao kako niste zaslužili titulu i kako treba drugi da je uzme.Ne kontam...
hahahha, čovjek je s namjerom pucao na gol, pogodio, svugdje u svijetu bi mu se čitava država divila samo je kod nas nafaka :tokralju: :tokralju:
Uostalom Zrinjski nije 3 puta centar prešao u toj utakmici tako da je taj gol samo šlag na tortu. Rudaru smo zabili prije 80min, kad već nabrajaš utakmice, a ostale gdje smo dali gol u zadnjim minutama smo dominirali na terenu. Zato ti pobjeda Želje na Tušnju nije nafakaška ali ti je 10 pobjeda Slobode nafakaški. Napisao sam i ja da smo krenuli na guzove igrati ali tako su i ostali, kraj je prvenstva, prati malo i druge lige vidjeti ćeš kako lideri igraju ziheraški ;) I stvarrno me zaboli briga što ti ili neko drugi naginjete da Sloboda osvoji titulu, vjerovatno vodeći se onom bolje i oni nego škutori iz Zrinjskog , šta hoćeš da ti se klanjam jer naginješ da Sloboda osvoji titulu?
Nad tobom sunce najljepše sja

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 apr 2016, 21:32

Da bogda slijedeću dominiro , pa ga primili u zadnjoj minuti ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 apr 2016, 21:37

narodniheroj je napisao/la:Da bogda slijedeću dominiro , pa ga primili u zadnjoj minuti ;)
Ti veze nemaš šta pišeš :lol: :lol:
I što su sudije znale pogriješiti u našu korist kao protiv Borca itekako nam se vratilo u nekoliko utakmica, i ono što smo sreće imali vratilo se protiv Želje. 24 kola odigrana, ti navedeš par utakmica gdje smo dali gol u zadnjim minutama :facepalm: Normalno da će gledano čitavu sezonu biti svega, i sreće i nesreće i sudijske pravde i nepravde, najgore što navodiš utakmice gdje protivnika rastavimo samo nagrada dodje na kraju, i opet ti pišem da se slažem da kilavo igramo u zadnje vrijeme ali nijedna ekipa iz vrha tabele ne igra lepršavo u ovom dijelu ;) Bodovi se pamte, igra se briše, na kraju se podvuče crta i vidiš na čemu si ;)
Vidi ovog tuzlaka, ja naginjem da oni uzmu titulu zato jer bolje oni nego škutori iz Zrinjskog, a on mi ovako odgovara, sramota jel de? ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 apr 2016, 21:43

narodniheroj je napisao/la:
HElo je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Bezveze se našli uvrjeđeni tuzlaci.Ja sam prvi bio oduševljen vašom igrom još od priprema i Turske, ali realno lagano padate u formi.Volio bih da izdržite ali nemojte misliti da će biti ovako do kraja.Morate priznati da ste imali i dosta nafakaških bodova, niste baš dominantni na terenu protiv protivnika.Uz to, tek vam dolaze utakmice istine.
Kao što ranije rekoh, sretno vam, moje je mišljenje da će titula na kraju kod vas ili u Mostar, volio bih da dođe kod vas.U kupu naravno vam želim ispadanje, tako će mo vam na najbolji način pomoći da uzmete titulu, pored toga što ćemo vam dobiti največeg rivala.
"Nafakaski" !??? cekaj to su oni bodovi kao Zeljo na Tusnju mrtvi karambol-gol pa 3 boda ?
Šta se bolan provaljuješ sa Željinom pobjedom, čista ko suza, majstorskom taktikom + oštećeni za penal, za Želju se utišu :shhh:
Sjeti se utakmice protiv Borca na Tušnju kad ste iz ofsajda zabili gol, Prijedor u minut-dva do kraja, MDK zadnja minuta, Drina zadnja minuta, Velež zadnja sekunda, Zrinskom gol kakav više nikad neće pasti na Tušnju.Jeli ti dovoljno o nafakaškim bodovima, šta ako se dio vrati na vašu štetu ?
I opet ti ponavljam, ne hejtam vas, volio bih kad bi ste uzeli titulu.
Za tebe ti golovi i preokrati "nafaka" za mene odlika sto psihicke tako i fizicke jacine tima :salut:
Nego vidjeti cemo "majstora" i njegovu taktiku kad se bude morao otvoriti, a ne igrati sa 10 defanzivaca.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 09 apr 2016, 21:56

Gluho bilo, k'o da sam na mrvama spav'o :shock:
Uživajte, odustajem da ne bude po onoj narodnoj "ko s djecom spava popišan ustaje"

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 apr 2016, 22:02

Zeljo je trebao dobiti Slobodu sa 3-4 razlike, vi šansu kako treba napravili niste. Bolja je ona jedna Lendrićeva nego vaših 10 nebuloznih pokušaja, iz prekida naravno...

Uglavnom, Zrinjski ili Sloboda titulu osvajaju.. Zeljo, ne znam ali mislim da smo obezbijedili opstanak.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 apr 2016, 22:09

Bgm Zeljo i Sarajevo su dolazili na prag ulaska u LP, ali sad sto je bilo nemoguce da prodju tadasnje protivnike u trecem pretkolu LP (Newcastle / Dinamo Kiev) to je druga prica.
Ko god da bude prvak treba mu pozeliti srecu, ali realno tesko jos da cemo imati predstavnika koji moze otici do samog kraja tj. ulazak u grupne faze LP.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 09 apr 2016, 22:13

PipiDugaCarapa je napisao/la:Zeljo je trebao dobiti Slobodu sa 3-4 razlike, vi šansu kako treba napravili niste. Bolja je ona jedna Lendrićeva nego vaših 10 nebuloznih pokušaja, iz prekida naravno...

Uglavnom, Zrinjski ili Sloboda titulu osvajaju.. Zeljo, ne znam ali mislim da smo obezbijedili opstanak.
Da ti nisi mozda clan udruzenja slijepih i slabovidnih osoba :hmmmmm:

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 09 apr 2016, 22:13

HElo je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la:Zeljo je trebao dobiti Slobodu sa 3-4 razlike, vi šansu kako treba napravili niste. Bolja je ona jedna Lendrićeva nego vaših 10 nebuloznih pokušaja, iz prekida naravno...

Da ti nisi mozda clan udruzenja slijepih i slabovidnih osoba :hmmmmm:
Nisu nam svirali penal, niste dobili crveni. Taman bi vam 3 uvalili..
Šta ste napravili?

Čestitke Zrinjskom što su šutnuli Borac. Tačno me srce boli što mi nemamo tu čast da ih po treći put i zvaničnemo gurnemo gdje im je i mjesto..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 apr 2016, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 apr 2016, 22:14

Osttribine je napisao/la:
Bgm Zeljo i Sarajevo su dolazili na prag ulaska u LP, ali sad sto je bilo nemoguce da prodju tadasnje protivnike u trecem pretkolu LP (Newcastle / Dinamo Kiev) to je druga prica.
Ko god da bude prvak treba mu pozeliti srecu, ali realno tesko jos da cemo imati predstavnika koji moze otici do samog kraja tj. ulazak u grupne faze LP.
Mislio sam druze od kada je ovaj novi format kvalifikacija.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 09 apr 2016, 22:16

Vidis kako Barca zasra prvenstvo u spanjolskoj,sto to nebi i mi i tuzlaci nesto slicno napravili!?
:urnebes: :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 apr 2016, 22:19

Pa ocito je da mi ove godine ako odemo u Evropu imamo najslabije sanse od svih vas :D pogotovo ako nam odu neki igraci jer cemo izvlaciti ekipe teze od starta, nemamo nikakvog koeficijenta. Vjerovatno bi odmah izvukli nekog ko moze daleko dogurati..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.