FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2014, 21:34

Klare je napisao/la: ovakvo vrijeme se i koristi da se malo zakuha...
Jes' kad bi svi mislili kao ti...
Čudna je to sorta i ja im se ne bih približavao (bolje da r...hmm :mrgreen: naprazno, nego da ih vi podstičete).

Vidim da mnogi ne mogu odoliti (ti si prvi nitkov :) ) i na koncu se dočekujete na nož i omalovažavanje, pa ako vam je to zadovoljstvo - uživajte. Tu nema niti će biti konstruktivne rasprave, pazi da ne pređeš bijelu liniju jer tamo te neki s nestrpljenjem očekuju. :lol:
gerdmuller je napisao/la:Zna li netko ljestvicu sa najvise uclanjenih navijaca? Znam da je Benfica godinama prva a mi smo joj se nedavno priblizili(pretpostavljam da ih prestizemo za par godina) al me zanima tko je treci,cetvrti...
http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_ ... ortvereine" onclick="window.open(this.href);return false;
Vom Jäger zum Gejagten

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 mar 2014, 21:39

geronimo je napisao/la:
Klare je napisao/la: ovakvo vrijeme se i koristi da se malo zakuha...
Jes' kad bi svi mislili kao ti...
Čudna je to sorta i ja im se ne bih približavao (bolje da r...hmm :mrgreen: naprazno, nego da ih vi podstičete).

Vidim da mnogi ne mogu odoliti (ti si prvi nitkov :) ) i na koncu se dočekujete na nož i omalovažavanje, pa ako vam je to zadovoljstvo - uživajte. Tu nema niti će biti konstruktivne rasprave, pazi da ne pređeš bijelu liniju jer tamo te neki s nestrpljenjem očekuju. :lol:
gerdmuller je napisao/la:Zna li netko ljestvicu sa najvise uclanjenih navijaca? Znam da je Benfica godinama prva a mi smo joj se nedavno priblizili(pretpostavljam da ih prestizemo za par godina) al me zanima tko je treci,cetvrti...
http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_ ... ortvereine" onclick="window.open(this.href);return false;
Danke poglavice :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 mar 2014, 21:54

vala je klare u pravu. bas su zasluzili da im se visi na temi.
mislim da bi trebalo ispratiti mancesterski derbi. :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 21:57

sekerbay je napisao/la: mislim da bi trebalo ispratiti mancesterski derbi. :mrgreen:
Pored derbija iz Berlina? :?
E necemo vala, nizi stalez nije vrijedan Bavarske paznje. 8-)

PS: Dobro, gledacemo drugo jer ce biti slobodnog cajta. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2014, 22:00

Ma jašta je. Nego, trebaš smisliti novi nick. :D
Šaćir nije loš, jelte? :mrgreen:

Pitanje je vremena kada će...

ps: omere, znaš kako ga slatki misli ispratiti. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 mar 2014, 22:02

ma mislio sam da se napise par rijeci uoci derbija ( :mrgreen: ) i komentar nakon sto ih citi rastavi na proste faktore.
Omerbavarac je napisao/la:Pored derbija iz Berlina?
berlin je zrtva ( :!: :twisted: 8-)) kojoj ce se uvaliti 4 komada - tim ciji cemo teren natopiti vopijem. 8-)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 mar 2014, 22:05

geronimo je napisao/la:Nego, trebaš smisliti novi nick
ako si ti geronimo, ja cu uzet siting bul :)
geronimo je napisao/la:Pitanje je vremena kada će...
kaj bolan :shock: neidze to zbog sitnica.
geronimo je napisao/la:ps: omere, znaš kako ga slatki misli ispratiti
kako :?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2014, 22:13

sekerbay je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Pitanje je vremena kada će...
kaj bolan :shock: neidze to zbog sitnica.
Mislio sam na uvrede sa njihove strane ili ne daj Bože neke psovke nakon ili tokom meča.
Ono, jedva će čekati da nekoga mršnu.
sekerbay je napisao/la: kako :?
Nisam ni mislio da nećeš gledati meč u Berlinu, nego da ćeš šejtanima pristajati na muku nakon evt. lošeg rezultata gegen citizensa.
Vom Jäger zum Gejagten

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 mar 2014, 22:15

guber_90 je napisao/la:Ovi navijaci Jedinstva su hama kolektivno poludili (cast izuzecima) :lol: , ako im navijaci Bayerna pisu po temi, onda navijaci Bayerna su provokatori, a kada nema navijaca Bayerna, onda se pitaju gdje su isti i pokusavaju isprovocirati na sve moguce nacine da se pojavimo tamo :lol: .
Ne mogu s nama,ne mogu bez nas :mrgreen:
U najmanju ruku su cudni navijaci engleskih klubova,ima ih par za probrat,ovo ostalo :?
Niko ne zeli pricati o trenutnoj situaciji,samo neke slike iz naftalina se izvlace,a od tad' ih se vise puta opucalo :D

Prije ce priznati navijaci i Reala i Barcelone da nisu favoriti protiv nas,nego one nafake iz Engleske,ali hajde :)

Uvijek me nesto strah pred neku utakmicu reci da cemo nekoga pregaziti,ili nesto tako,ali kad pogledam ovaj sastav Jedinstva...Da im igraju i Evra i van Persie opet bi izgledali inferiorno naspram nas.
Na nekim pozicijama smo duplo bolje pokriveni od njih,ne znam sta treba da se desi da ne prodjemo.

Šaćir dominira. :mrgreen:
#miasanmia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 mar 2014, 22:27

geronimo je napisao/la:Mislio sam na uvrede sa njihove strane ili ne daj Bože neke psovke nakon ili tokom meča.
Ono, jedva će čekati da nekoga mršnu.
ma znas da to men ne smeta. :)
geronimo je napisao/la:nego da ćeš šejtanima pristajati na muku nakon evt. lošeg rezultata gegen citizensa.
zasluzili su, sto jes´ jes´ :mrgreen:

ps.
u koliko sati igra bayo :?
majke mu ga zabijem, u podne imam neki poslovni termin... :twisted:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 22:37

sekerbay je napisao/la: u koliko sati igra bayo?
U dvadeset casova.
sekerbay je napisao/la:majke mu ga zabijem, u podne imam neki poslovni termin... :twisted:
Na tekmu mozes zakasniti i to samo u slucaju da je poslovni partner plavusa sa bujnim izraslinama ( :mrgreen: ), dok na proslavu jednostavno moras stici. :D

PS: nego sta cemo mi sa ovim ponovnim otvaranjem teme Miralem Pjanic? Pep je haman opet gricnuo za naseg madjionicara. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2014, 22:42

Jedino u slučaju odlaska Kroos-a.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2014, 22:44

schweinsteiger je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:Ovi navijaci Jedinstva su hama kolektivno poludili (cast izuzecima) :lol: , ako im navijaci Bayerna pisu po temi, onda navijaci Bayerna su provokatori, a kada nema navijaca Bayerna, onda se pitaju gdje su isti i pokusavaju isprovocirati na sve moguce nacine da se pojavimo tamo :lol: .
Ne mogu s nama,ne mogu bez nas :mrgreen:
U najmanju ruku su cudni navijaci engleskih klubova,ima ih par za probrat,ovo ostalo :?
Niko ne zeli pricati o trenutnoj situaciji,samo neke slike iz naftalina se izvlace,a od tad' ih se vise puta opucalo :D

Trenutna situacija je da imate bolji igracki kadar,boljeg trenera i da ste u boljoj formi. Al porediti United s tamo nekim Bundeligaskim klubovima je u najmanju ruku smijesno. Ima par stvari koje mogu i Unitedu ici na ruku... prije svega to je Guardiola...bez obzira koliko je dobar trener i sto njegov Bayern nemilice trpa NEDORASLE protivnike,on svojim cudnim potezima (poput guranja martineza na stopersku poziciju,ili lahma kao zadnjeg veznog) moze itekako povecati Unitedu sanse protiv Vas.

Druga stvar je ako se Moyes potpuno zatvori protiv vas (sto je na trenutno situaciju za ocekivati), moze se desiti da dodjete do 16-erca i da onda neznate kuda s loptom. To nije prolazilo ni u Barceloni,necu ni u Bayernu.

United je ranjen...ali i ovakav United moze parirati najvecim klubovima u evropi. Jer znas kako kazu,"forma je prolazna,klasa je vjecna".

Da budem iskren,nemislim da ce Bayern natrpati Uniteda na Old traffordu kao sto vi mnogi mislite. Prvi mec ce odluciti jedan gol. Ako ga vi dobijete,sve je rijeseno. Ali ako mi budemo u prednosti,bez vaseg gola,sve ce ici na nasu stranu,upravo zbog onog pokusavanja da s loptom udjete u gol.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 22:51

Problem za vas navijace Uniteda je taj da Bayern utakmicu na Old Traffordu nece sigurno zavrsiti bez postignutog gola. Pokusavam da se sjetim kad je Bayern zanji put zavrsio utakmicu u LP-a bez pogotka ali ne mogu nikako da se sjetim. Molio bih da me neko podsjeti.

I puno slabiji su davali Unitedu golove a kako ce tek Bayern.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 24 mar 2014, 22:51

Omerbavarac je napisao/la:U dvadeset casova.
taman, aBd stizem.
Neutral je napisao/la:Jedino u slučaju odlaska Kroos-a.
+1
pjana bi bio idealna zamjena, sto jes´ jes´.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 24 mar 2014, 22:55

Jedva cekam tekmu,ko se zadnji smije najsladje se smije ;)
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 mar 2014, 22:56

Omerbavarac je napisao/la:Problem za vas navijace Uniteda je taj da Bayern utakmicu na Old Traffordu nece sigurno zavrsiti bez postignutog gola. Pokusavam da se sjetim kad je Bayern zanji put zavrsio utakmicu u LP-a bez pogotka ali ne mogu nikako da se sjetim. Molio bih da me neko podsjeti.

I puno slabiji su davali Unitedu golove a kako ce tek Bayern.
Nema tog niza na svijetu koji nije prekinut,tako da ce pitanje i kad ce neko vas zaustaviti. Pa jarane onom jadnom Arsenalu ste dali jedva dva gola iako je imao igraca manje na terenu. Da niej bilo one majstorije Kroosa, na kraju bi zavrsilo bez pogodaka.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2014, 23:01

majestic24 je napisao/la: Nema tog niza na svijetu koji nije prekinut,tako da ce pitanje i kad ce neko vas zaustaviti. Pa jarane onom jadnom Arsenalu ste dali jedva dva gola iako je imao igraca manje na terenu. Da niej bilo one majstorije Kroosa, na kraju bi zavrsilo bez pogodaka.
Sta mislis koliko bi ekipa probilo onaj Arsenalov bunker?
Ja kazem da bi maksimalno tri, cetiri ekipe uspjele postici gol, jer protiv onakve granitne odbrane od dva pa u nekim slucajevima i tri zida bi malo ko prosao.

A to za taj niz se slazem, svemu dodje kraj ali United nije sposoban da bude taj sretnik. :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2014, 23:06

Mozda ja jesam bio u nekom stalnom pokretu proteklih dana, ali listao sam forum, šarnuh po nešto i nigdje ne zapazih te uvrede Manchesterovaca.... :D Znam da u takvim stvarima su Arsenalovci prednjačili uvijek....
A moram da se podsjetim duela s Realom prije 2 godine, tada se vodila žestoka, uzbudljiva diskusija ali sve u granicama fair playa, bilo je zanimljivo.

S Barcom kada se naš Bayo sastao, isto se može reći da je bilo sve u granicama fair playa i onako žestoke diskusije, ali kvalitetne.

Majestic gore par ispravnih stvari reče. Samo u jednoj stvari je i on u zabludi kao mnogi drugi (pa možda čak i u dvije).
Prva, koja je definitivna je to da Lahm na šestici nije nikakvo loše eksperimentisanje, nego vrlo uspješana eksperiment i jedno od oružja više protiv određenih protivnika.
Drugo, Martinez na stoperu opšte nije loša varijanta. S ovakvom strategijom, taktikom koju praktikuje Pep Javi će biti na stoperu itekako koristan. Poenta je što Pep želi iz same odbrane odlično otvaranje igre, želi da odmah počne kreativna igra u začetku. A po meni Javi ni protiv Mainza nije bio loš, nego je problem što su mnogi ga navikli gledat u vezi, pa mu sada prebrojavaju greške nazad.
Te greške će vremenom nestati, ali ja sam vidio dosta dobrih stvari od njega i na toj poziciji, dosta presječeni lopti, pogotovo što daleko izađe pa već vrlo rano presjeće napad. Hajmo reći on ne igra klasično stoperski, a upravo zbog toga i tim načinom igre treba da poveća tu dominaciju na terenu koju Pep želi. Pep želi da se napadi protivnika rano presijecaju.

Problem je što odbrana često ostane na vjetrometini. S obzirom na visoku postavku, niti jedan stoper ne može trenutno izgledati bezgriješno. Znači nije problem u tome da je bilo ko od naših stopera ove sezone lošiji, nego jednostavno takva je postavka igre. Ovakav stil igre mora još napredovati i vremenom će to još bolje izgledati. Greške koje se dešavaju su normalna pojava i siguran sam da se protiv najvećih protivnika neće dešavati.

A ManU-a treba shvatiti ozbiljno, mogu oni biti nagazna mina, ali samo ako Bayern ne pruži maksimum. Ako naši igrači zapnu i iscrpe svoj potencijal, prolazak ne bi trebao doći u pitanje. Kvalitet je na našoj strani. Ali nije ManU toliko lak protivnik koliko neki misle, jer šećko dobro neki dan navede primjer njihovog navalnog reda...
Ali generalno, meni je bilo svejedno koga ćemo dobiti za protivnika.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 mar 2014, 23:07

kingwazza je napisao/la:Jedva cekam tekmu,ko se zadnji smije najsladje se smije ;)
Šta radiš ti na temi skakavaca? Zar ti nisi neka viša vrsta, možda ti je ispod nivoa da pišeš ovdje, dečko iz Kantabrije možda?!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.