Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 31 jan 2012, 19:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Defou/Ba/Tevez ili CAVANI! Dajte nam Urugvajca breee!! :mrgreen:
Urugvajac samo sto nije dosao :mrgreen:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 31 jan 2012, 19:09

Stvarno ne znam zasto se uprava nije bacila na dovodjenje jakih pojacanja...zar nije bilo bolje sad recimo dovesti Cavanija i jos neko jako krilo pa im ostane ova polusezona da se malo uigraju s ekipom i kad krene sljedeca da se odmah jurisa na sami vrh...ovako ce izgledati januarski rok proci bez nekih velikih imena a onda u augustu dovedu 2,3 igraca kojima ce onda trebat vremena do januara da se uigraju s ekipom i tad ce vjerovatno biti situacija slicna ovoj :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 31 jan 2012, 19:11

reds je napisao/la:Izgleda da su večerašnje utakmice u drugom planu. :mrgreen:

Dakle u 20:45 počinje meč na Molineux protiv Wolvesa.Domaćin ne zna za pobjedu već 10 posljednih utakmica i posljedni put su slavili još početkom posljednje mjeseca prošle godine na svom stadionu protiv Sunderlanda.Poslije toga niz od 10 mečeva u kojima su zabilježili 5 remia i 5 poraza koji su ih doveli do predposljednjeg mjesta na tabeli.Liverpool s druge strane već uobičajno igra po sistemu toplo hladno.U velikim mečevima pobjeđuje,a kiksa protiv slabijih ekipa.Posljednji u nizu takvih kikseva je bio poraz od Boltona sa 3:1.Domaći menadžer neće moći računati na Craddock i Henrya,dok King ne može računati samo na Suareza,Spearinga i Lucasa koji je izgubljen do kraja sezone.Pobjeda je imperativ za obje ekipe,ma koliko to čudno zvučalo al' ako je Bolton mogao do pobjede mogu i Wolvesi tako da će oni sigurno krenuti po istu.Nadam se da će Liverpool konačno doći do zlata vrijedna 3 boda i ostati u utrci za LP.Prognoza 1:2. :D
Men se čini da im fali jo i Jamie O´Hara inače njihov glavni vezni igrač..
Ovo je zadna Suarezova tekma sto sjedi na tribinama jedva cekam Tottenham ....:D ;)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jan 2012, 19:15

anfield je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Defou/Ba/Tevez ili CAVANI! Dajte nam Urugvajca breee!! :mrgreen:
Urugvajac samo sto nije dosao :mrgreen:
Kunem ti se Bogom da bih odma' nakon utakmice otišao u kafanu i ne bih se trijeznio 3 dana! :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2012, 19:22

SGLS je napisao/la:Men se čini da im fali jo i Jamie O´Hara inače njihov glavni vezni igrač..
Ovo je zadna Suarezova tekma sto sjedi na tribinama jedva cekam Tottenham .... :D ;)
Ja ne naiđoh na tu informaciju ali ako je to tim bolje.Mada džaba im svi igrači ako Liverpool bude na nivou,to je ključ.Biće zanimljivo vidjeti sastav.Nadam se Bellamyu od početka s obzirom da nije igr'o protiv Uniteda.Otprilike ovako nešto:Reina,Glen,Skrtel,Agger,Enrique,Adam,Henderson,Gerrard,Bellamy,Downing i Carroll.
FK Pjetlovi

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 31 jan 2012, 19:26

reds je napisao/la:
SGLS je napisao/la:Men se čini da im fali jo i Jamie O´Hara inače njihov glavni vezni igrač..
Ovo je zadna Suarezova tekma sto sjedi na tribinama jedva cekam Tottenham .... :D ;)
Ja ne naiđoh na tu informaciju ali ako je to tim bolje.Mada džaba im svi igrači ako Liverpool bude na nivou,to je ključ.Biće zanimljivo vidjeti sastav.Nadam se Bellamyu od početka s obzirom da nije igr'o protiv Uniteda.Otprilike ovako nešto:Reina,Glen,Skrtel,Agger,Enrique,Adam,Henderson,Gerrard,Bellamy,Downing i Carroll.
Meni se čini da sam negdje procitao samo sad se nebi sjetio gdje da me ***** ;) al vidjecemo u 21:45 ..;)
Potpuno se slazem sa sastavom da sam ja trener istog bi izveo to je najbolje sto imamo ... :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jan 2012, 19:35

Slažem se sa sastavom reds, i mislim da će Kenny izvesti taj tim. :)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 31 jan 2012, 19:47

O'Hara je povrijedjen, a kapiten Karl Henry suspendovan ;)

Red je da pobijedimo veceras, necemo valjda 3 zaredom u ligi bez pobjede.Moguce da Kenny odmori neke igrace, jer su prosle sedmice kup-mecevi protiv Manchestera bili iscrpljujuci.Ali mora se priznati da nas utakmica sviju manje zanima veceras :mrgreen: nemojte se previse nadati, i ako bude pojacanje, sumnjam da ce biti neka svjetska klasa.Ne vjerujte glasinama, jer oni koji ih objavljuju veze nemaju o tome sto KK planira.Zapravo, sumnjam da iko osim njega i Comollia uopce zna sta se desava :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 jan 2012, 19:52

Wolves team v Liverpool: Hennessey, Foley, Berra, Johnson, Ward, Knightly, Jonsson, Frimpong, Edwards, Jarvis, Fletcher. #WWFC #LFC”

Jarvis zayeban! :D

#LFC : Reina; Johnson, Agger, Skrtel, Enrique; Henderson, Adam, Spearing, Kuyt; Bellamy, Carroll.

BELLAMYYYYYYYYYYYYY!!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 jan 2012, 20:03

Kakav crni Jarvis, taj isp'o iz forme pne, yebeni su Fletcher i Frimpong, al' ne vjerujem da nam mogu zabit gol...

Bitno je da igra Kuyt!

ps sta je sa Stevenom?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jan 2012, 20:09

Mene stvarno interesuje kada King planira odmoriti Enriqea i Hendersona? :? U junu izgleda :roll:
Aurelio na klupi :roll: Shelvey na klupi :roll: Kelly na klupi :roll:
Čestitam mu što je Carrola stavio od prve minute i Kuyta i Bellamyija. Od njih očekujem barem jedan pogodak, e sad je samo pitanje da li će odbrana izdržati 90 minuta da ne primi go. Agger i Enriqe iz utakmice u utakmicu igraju sve slabije i slabije u odbrani, s tim da to Agger nadoknadi u fazi napada. Skrtel i Glen su standardno dobri.
Vidjećemo koliko je Spearing spreman za utakmicu.
Mislim da će noćas ključan igrač biti Adam uz već spomenuti trojac u napadu.
Biće ovdje ili 0:1 ili 1:1, uglavnom 2 do 3 gola na utakmici :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2012, 20:19

Henderson je napisao/la:Mene stvarno interesuje kada King planira odmoriti Enriqea i Hendersona? :? U junu izgleda :roll:
Čestitam mu što je Carrola stavio od prve minute i Kuyta i Bellamyija. Od njih očekujem barem jedan pogodak, e sad je samo pitanje da li će odbrana izdržati 90 minuta da ne primi go. Agger i Enriqe iz utakmice u utakmicu igraju sve slabije i slabije u odbrani, s tim da to Agger nadoknadi u fazi napada. Skrtel i Glen su standardno dobri.
samo se žališ u zadnje vrijeme... koji će ih vrag odmarati? ne želim gledati aurelia na beku i warda kako ga siluje, kelly je igrao prošlu tako da je sad vrijeme za klupu. nemoj mislit da imam nešto protiv tebe nego jednostavno nisi upravu :)

Spearing je u prvoj - napokon nećemo igrati problema s napadima protivnika. Ne sviđa mi se što nema Downinga, ali mi se sviđa što su Bellamy i Big Andy u vrhu napada :D

IDEMO PO POBJEDU!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

AlwaysLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la AlwaysLiverpool » 31 jan 2012, 20:22

dajte linkova ko ima !!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 31 jan 2012, 20:25

Carlo lave,de ubaci koji sopcast link :roll: ,ja trazio nmg da nadjem... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 jan 2012, 20:26

http://www.sport24.me/streams/CreepyTV7.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false; eto tu ima par.

Ja neću gledati,nema Gerrarda. :mrgreen:
FK Pjetlovi

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 31 jan 2012, 20:30

King Kenny je napisao/la:Carlo lave,de ubaci koji sopcast link :roll: ,ja trazio nmg da nadjem... :mrgreen:
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 31 jan 2012, 20:34

sportlemon.tv uvijek odlicni linkovi :) Ae sretno nam
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 jan 2012, 20:36

King Kenny je napisao/la:Carlo lave,de ubaci koji sopcast link :roll: ,ja trazio nmg da nadjem... :mrgreen:
Vjeruješ li mi da ni jedan sopcast do sad nisam našao :mrgreen:

http://www.livefootballol.com/streaming ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ovdje će vjerovatno biti na kineskom i rumunskom, samo ne znam hoće li biti pred početak utakmice ili kad utakmice počne :D

do sad se zadovolji ovim - http://www.livefootballol.com/streaming ... -2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 31 jan 2012, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 jan 2012, 20:37

Carlo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Mene stvarno interesuje kada King planira odmoriti Enriqea i Hendersona? :? U junu izgleda :roll:
samo se žališ u zadnje vrijeme... koji će ih vrag odmarati? ne želim gledati aurelia na beku i warda kako ga siluje, kelly je igrao prošlu tako da je sad vrijeme za klupu. nemoj mislit da imam nešto protiv tebe nego jednostavno nisi upravu :)

Spearing je u prvoj - napokon nećemo igrati problema s napadima protivnika. Ne sviđa mi se što nema Downinga, ali mi se sviđa što su Bellamy i Big Andy u vrhu napada :D

IDEMO PO POBJEDU!
Možda zato što je meni bolji Shelvey od Hendersona, ali King ne da svoj škotski ponos i neće da prizna da je Ćelo bolji od Hende. Jer je Hendo plaćen 16 miliona funti a Shelvey 3. Jer je King doveo Hendu a Shelveya Roy.
Shelvey je meni bolji u igri prema naprijed, u igri prema nazad, ima jači šut, smije krenuti prema naprijed, brži je od Hende ... Hendo nije pokazao ništa još od Fulhama. Je li dovoljno razloga zašto?
Enriqeu treba odmora i to pod hitno. Onaj Enriqe od početka sezone ne bi nikad promašio ono što je ovaj sada promašio u utakmici sa Cityijem niti bi onaj Enriqe od početka sezone napravio onako kardinalnu grešku kao ovaj sada protiv Uniteda. Možda zbog toga?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 31 jan 2012, 20:37

Ne znam zasto,ali ubjedjen sam u pobjedu veceras!Moramo biti konstantni i konacno poceti osvajati bodove protiv slabijih klubova,jer upravo na njima se titula i osvaja!
Ocekujem da Bellamy udje u formu i veceras zabije 1-2.

IN KENNY WE TRUST

" Sa bismiletom" veceras... :lol:
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.