Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovo su vec punjene paprike
- kupus army
- Kontakt:
Sto se bruka sto kaze da nije penal,tacno covjek kaze prvo je bio faul na Mertensu i da je Rejna izbio loptu ispred Cuardada ?IlCapitano je napisao/la:Maca, nauči pravila, nogometna i ovog foruma. Prestani trolati i orestani se brukati.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Maca je uvijek bio realan

Nije izbio nego ispod ruke mu prošla i nastavila istom putanjom naprijed
Penal ko suza
Kao i prvi
Penal ko suza
Kao i prvi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- IlCapitano
- Kontakt:
Odgovorio si sam sebi u istoj rečenici.kupus army je napisao/la:Sto se bruka sto kaze da nije penal,tacno covjek kaze prvo je bio faul na Mertensu i da je Rejna izbio loptu ispred Cuardada ?IlCapitano je napisao/la:Maca, nauči pravila, nogometna i ovog foruma. Prestani trolati i orestani se brukati.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Smijesno bilo koje takmicenje u Italiji za ovaj Juve koji je za bar 2 klase jaci od svih drugih,pa ljudi se setaju prvo pol i onda vide vrag odnio salu i zabiju 3 komada ko od sale ekipi koja je kao trebala da se bori za titulu
Maca se provaljuje 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kako je izbio?kupus army je napisao/la:Sto se bruka sto kaze da nije penal,tacno covjek kaze prvo je bio faul na Mertensu i da je Rejna izbio loptu ispred Cuardada ?IlCapitano je napisao/la:Maca, nauči pravila, nogometna i ovog foruma. Prestani trolati i orestani se brukati.
Prosla ispod njega i onda srusio Cudrada...lopta putanju uopste nije promjenila samo je malo usporio...
- kupus army
- Kontakt:
jelle@ Pa kako je usporio,ako je nije dirao ccc ?
Pa nisam ni reko da je nije diro...al je nije ocstio...pa jbt ev opet je bila repeticija .. Cudarado je pao na loptu...et koliko je otisla daleko....frajer je samo pipno i da nije srusio Cuadrada ovaj bi ga zabio hladno...kupus army je napisao/la:jelle@ Pa kako je usporio,ako je nije dirao ccc ?
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 28 feb 2017, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve je cisto hehe
- kupus army
- Kontakt:
Evo sad iz drugog ugla,nema sanse da je ovo za penala,lopta najmanje matar otisla u desno,a ne kako vi tvrdite da nije mijenjala putanju.jelle je napisao/la:Pa nisam ni reko da je nije diro...al je nije ocstio...pa jbt ev opet je bilo Cudarado je pao na loptu...et koliko je otisla daleko....frajer je samo pipno i da nije srusio Cuadrada ovaj bi ga zabio hladno...kupus army je napisao/la:jelle@ Pa kako je usporio,ako je nije dirao ccc ?
Pa kako je onda Cuadrado pao na nju ? cuj cak metar...i nebi je Cuadrado stigo da ga ovaj nije srusio ?kupus army je napisao/la:Evo sad iz drugog ugla,nema sanse da je ovo za penala,lopta najmanje matar otisla u desno,a ne kako vi tvrdite da nije mijenjala putanju.jelle je napisao/la:Pa nisam ni reko da je nije diro...al je nije ocstio...pa jbt ev opet je bilo Cudarado je pao na loptu...et koliko je otisla daleko....frajer je samo pipno i da nije srusio Cuadrada ovaj bi ga zabio hladno...kupus army je napisao/la:jelle@ Pa kako je usporio,ako je nije dirao ccc ?
Ilcapitano budi realan, prvi penal gluma, a prije toga faul nad madzom i nikom nista.
Faul nad Mertensom, na 18 niata, penal u istom napadu nad Albiolom nista, i kontra za Juve, penal, a Reina dira loptu, znaci NE MORA JE UHVATITI SAMO DA JE DODATKNE PRIJE IGRACA, i to nije penal.
Juve i jeate najjaci zbog ovakvih sudiskih odluka.
Ovo je fijasko, cirkus.i sta sve ne...
Sent from my E5603 using Tapatalk
Faul nad Mertensom, na 18 niata, penal u istom napadu nad Albiolom nista, i kontra za Juve, penal, a Reina dira loptu, znaci NE MORA JE UHVATITI SAMO DA JE DODATKNE PRIJE IGRACA, i to nije penal.
sve cisto u obe situacije. ionako Napoli nije napravio nista osim gola. 
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Penal nad Albiolom cist , a Dybala gluma...jesi relan..isto kosto je penal nad Ederom cits , a Dzekin gluma...etmacahz je napisao/la:Ilcapitano budi realan, prvi penal gluma, a prije toga faul nad madzom i nikom nista.
I ne vi ste najaci ....posteni..zat i primate svaku drugu tekmu u Lp 7 komada..
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 28 feb 2017, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kvadrata letio metar u desno
Letači kuad
Letači kuad
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ha ha ha kako da ne, čisto, za izbacivanja iz lige. Al piso sam ja vec o Anjelijima, njihovom utocaju u Italiji, u ekonomiji, politici, pa onda redm, pa.na kraju i na savezu i.sudijama.
Naravno, sudija ce dobiti odličnu devetku i kao nagradu sudice finale kupa, i u Rimu protiv Rome jer se jako dobro pokazao
Naravno, sudija ce dobiti odličnu devetku i kao nagradu sudice finale kupa, i u Rimu protiv Rome jer se jako dobro pokazao
bio je penal nad napolitancima prije nego sto je pukla kontra, cim su supci iz torina pokazali samo jedan usporeni snimak i to iz najgoreg ugla iz kojeg se nista nije moglo vidjeti.
da nije bio penal pokazali bi to iz pedeset uglova, ali ovako se pametno zataskalo.
penal na kvadradom je vjerovatno bio (iako reina jest prvi dodirnuo loptu), upitniji je onaj gdje je dijaboli nagazio pola palca dok je lopta bila dva metra od njega
mada nebitno, napolitanci su sami sebe sjebali, nevjerovatno kako se svi ukenjaju kad igraju protiv juventusa.
da nije bio penal pokazali bi to iz pedeset uglova, ali ovako se pametno zataskalo.
penal na kvadradom je vjerovatno bio (iako reina jest prvi dodirnuo loptu), upitniji je onaj gdje je dijaboli nagazio pola palca dok je lopta bila dva metra od njega
mada nebitno, napolitanci su sami sebe sjebali, nevjerovatno kako se svi ukenjaju kad igraju protiv juventusa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
macahz je napisao/la:Ha ha ha kako da ne, čisto, za izbacivanja iz lige. Al piso sam ja vec o Anjelijima, njihovom utocaju u Italiji, u ekonomiji, politici, pa onda redm, pa.na kraju i na savezu i.sudijama.
Znam znam...8 finala Lp ...2 osvojojena...roma poznata po 7 komada u Lp...jaki i posteni...jadni ne mogu doci na vrh od zlog Juventusa ....Porto sugavi ih isamara