Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pretili alkos i fudbalska neznalica
Prvenstveno zbog celnih ljudi u savezu, trebaju odgovarati za treci neuspjesni ciklusJohnCleese je napisao/la:Moze li mi neko definisati zbog cega bojkot?
Ako je zbog Begica, Pilava i co podrzavam ali bojim se da svako malo spamamo ovu temu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo bojkot, riba smrdi od glave!
Mislim da vise niko normalan i dobronamjeran ne podrzava Prosineckog, ali moramo znati gdje lezi problem, to je savez.
Mislim da vise niko normalan i dobronamjeran ne podrzava Prosineckog, ali moramo znati gdje lezi problem, to je savez.
Od gospodina ne ostade ni g. Dobri cevapi u sarajvu ha, zuti?? Ili je dobra lova ispod stola u savezu?
@igrajlopte 🐦
- JohnCleese
- Kontakt:
Rimes87 je napisao/la:Ma to je samo jer nije pozvao Hotica.Drape je napisao/la:Novinar koji ga je do sad uvijek branioDela @EmirDelicBiH
Dobro nam se selektor pogubio. Negdje usput je izgubio i samopouzdanje i rezone i sad je to demonstrirao.
Ne vidim ga dalje od ove dvije utakmice

Bosanski novinari i bosanski navijaci, nevidjena komedija

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kao trener me odavno razocarao, ali ovi zadnji potezi su pokazali i da je ljudska nula. Prvo se vraca nakon ostavke zbog stavki u ugovoru po kojim bi ostao bez odredjenog novca, a sada popusta pod pritiskom i poziva Hajrovica kad je ovaj u nikad goroj formi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Čovjek hoće da vrati Izeta na pravi kolosjek.
Velik si, Roberte!
Velik si, Roberte!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Podrzavam.irfo je napisao/la:Prvenstveno zbog celnih ljudi u savezu, trebaju odgovarati za treci neuspjesni ciklusJohnCleese je napisao/la:Moze li mi neko definisati zbog cega bojkot?
Ako je zbog Begica, Pilava i co podrzavam ali bojim se da svako malo spamamo ovu temu.
Zato mislim da ne trebamo negodovati/ "protestvovati" ovdje, a teme predvidjene za takve budu fino zasuskane i neaktivne.
Svabo je to...
Svabo je to...
Prazno Bilino Polje je najbolja poruka sta mislimo o radu saveza i selektora! 

- JohnCleese
- Kontakt:
Savez je taj koji nije prihvatio otkaz.Justin je napisao/la:Kao trener me odavno razocarao, ali ovi zadnji potezi su pokazali i da je ljudska nula. Prvo se vraca nakon ostavke zbog stavki u ugovoru po kojim bi ostao bez odredjenog novca, a sada popusta pod pritiskom i poziva Hajrovica kad je ovaj u nikad goroj formi.
Sto se tice Hajrovica obrazlozio je njegovo pozivanje.
A sto se tice tebe kao poznavaoca ove igre trebao bi znati da je forma prolazna a klasa vjecna

Kako bi to izgledalo kada bi iskljucivo na osnovu forme selektirali reprezentativce pa svaka 2 mjeseca remont. Kontinuitet je nuzan i za selekcije poput Francuske, a kamoli za nas.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
DrFilgud je napisao/la:Prazno Bilino Polje je najbolja poruka sta mislimo o radu saveza i selektora!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Navedi jednu evropsku reprezentaciju osim BiH koja na spisku ima dva igraca koji nisu ni medju 18 igraca u klubu iz SAUDIJSKE LIGE?JohnCleese je napisao/la:Savez je taj koji nije prihvatio otkaz.Justin je napisao/la:Kao trener me odavno razocarao, ali ovi zadnji potezi su pokazali i da je ljudska nula. Prvo se vraca nakon ostavke zbog stavki u ugovoru po kojim bi ostao bez odredjenog novca, a sada popusta pod pritiskom i poziva Hajrovica kad je ovaj u nikad goroj formi.
A sto se tice tebe kao poznavaoca ove igre trebao bi znati da je forma prolazna a klasa vjecna![]()
Kako bi to izgledalo kada bi iskljucivo na osnovu forme selektirali reprezentativce pa svaka 2 mjeseca remont. Kontinuitet je nuzan i za selekcije poput Francuske, a kamoli za nas.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 23 sep 2019, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bice raje kao protiv Lihtenstajna.
Hajmo pretpostaviti da ostavimo tribine Bilinog polja PRAZNIMA a pobijedimo Finsku...odemo u Grcku i pobijedimo.
Dolazi nam Italija u novembru...sta cemo tada, jer Robi je i dalje selektor?!
Eventualni poraz od Finske bi puno rekao, bio on s navijačima ili bez.
-
- Kontakt:
Pozivanjem vise napadaca.JohnCleese je napisao/la:Ne vidim kako je pojacao napad ?samoposmatram je napisao/la:Primis cetri komada pa pojacas napad. Priznaj ko ti kroji spisak.
-
- Kontakt:
Duljevic, Sunjic povrjedjeni a Saric i Zukanovic van forme. I nadju se na spisku za utakmice stani pani.
- JohnCleese
- Kontakt:
U tom slucaju idemo podrzati momke pred punim Bilinim protiv Italije, jer ne bojkotujemo zbog selektora vec zbog saveza.hurem je napisao/la:Hajmo pretpostaviti da ostavimo tribine Bilinog polja PRAZNIMA a pobijedimo Finsku...odemo u Grcku i pobijedimo.
Do novembra cemo vec protestvovati pred novom zgradom ili na neki drugi nacin, zar ne ? Protiv Finske cemo upozoriti savez praznim Bilinim, a usput izraziti nezadovoljstvo igrom protiv Armenije.
Tako sam ja to razumio.
Brojcano gledajuci mi smo i dalje na istom broju napadaca, naime zamijenjen Hodzic za Hadzica. I njihov ukupan broj je ostao 3samoposmatram je napisao/la:Pozivanjem vise napadaca.JohnCleese je napisao/la:Ne vidim kako je pojacao napad ?samoposmatram je napisao/la:Primis cetri komada pa pojacas napad. Priznaj ko ti kroji spisak.
Krilni igrac Milosevic zamijenjen Hajrovicem. Tako da ..?
Svabo je to...
Svabo je to...
Jasno da savez nije prihvatio otkaz. I on se onda povukao jer u ugovoru stoji da bi morao isplatiti odredjenu sumu. I zato sto misli da da cemo imati samo jednog protivnika u ligi nacija i mozemo na srecu otici na prvenstvo.JohnCleese je napisao/la:Savez je taj koji nije prihvatio otkaz.Justin je napisao/la:Kao trener me odavno razocarao, ali ovi zadnji potezi su pokazali i da je ljudska nula. Prvo se vraca nakon ostavke zbog stavki u ugovoru po kojim bi ostao bez odredjenog novca, a sada popusta pod pritiskom i poziva Hajrovica kad je ovaj u nikad goroj formi.
A sto se tice tebe kao poznavaoca ove igre trebao bi znati da je forma prolazna a klasa vjecna![]()

Ako je klasa vjecna onda se ta klasa uvijek poziva. A ne ignorises je dok je u formi i onda zbog pritiska pozoves kad postane rezerva u klubu. A i nazvati Hajrovica nekom klasom je smijesno. Ogranicen igrac.
Ovo ja najslabija grupa kvalifikacija. Finci nigdje drugo ne bi bili u opticaju da zavrse na drugom mjestu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ljudi , nemojte vjerovati da je neko nekoga uslovljavao i ucjenjivao. Sjeli ljudi i dogovorili se, ako vec sve nije unaprijed bilo izrezirano da se kupi vrijeme.Justin je napisao/la: Jasno da savez nije prihvatio otkaz. I on se onda povukao jer u ugovoru stoji da bi morao isplatiti odredjenu sumu. I zato sto misli da da cemo imati samo jednog protivnika u ligi nacija i mozemo na srecu otici na prvenstvo.![]()
Ako je klasa vjecna onda se ta klasa uvijek poziva. A ne ignorises je dok je u formi i onda zbog pritiska pozoves kad postane rezerva u klubu. A i nazvati Hajrovica nekom klasom je smijesno. Ogranicen igrac.
Ovo ja najslabija grupa kvalifikacija. Finci nigdje drugo ne bi bili u opticaju da zavrse na drugom mjestu.
Samo kod nas je moguce da poslodavac (savez) uslovljava propalog trenera da ostane, a ovaj kao nece.

To je ekipa bez skrupula i prosinecki se uklopio. Ovi botovi ovdje samo traze razloge da omeksaju situaciju i nadju alibi grobarima reprezentacije.
Da, to je najžalosnije, u grupi gdje prva 2 idu dalje, gdje ti je drugi konkurent za drugo mjesto **** Finska, su kvalifikacije gotove nakon samo 6 utakmica. Bravo.Justin je napisao/la:
Jasno da savez nije prihvatio otkaz. I on se onda povukao jer u ugovoru stoji da bi morao isplatiti odredjenu sumu. I zato sto misli da da cemo imati samo jednog protivnika u ligi nacija i mozemo na srecu otici na prvenstvo.![]()

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Semrush [Bot], sirBobbyMoore i 8 gostiju.