Plače mi se
Moderator/ica: rio_Ferdy88

ovaj sa vettelove desne strane nije srbinTheVerminator je napisao/la:
Vettel prvi srpski šampion u F1.
Shut the fuck up !neo je napisao/la:Majke mi raspravljate se kao da je vettel bosanac, alonso srbin a masa uleti onako ko hrvat. De odvadite malo.
Sent from my GT-I9000

Nije okMaGiCa je napisao/la:@schweinsteiger
Odmori malo. OK![]()
Jedno je navijati za nekoga, a drugo je biti slepi obozavalac. Vettel ima dominantan bolid i to rezultati pokazuju. Nije to uopste do ljudske percepcije, vec do statistickih parametara.
Webber nije klasa Vettela, pa samim tim nije ni mogao da ima te rezultate u istom tom bolidu.
Problem je sto je u odnosu na glavne konkurente (Alonsa, Hamiltona i Raikkonena), Vettel imao jaci auto. Zapravo, nije ni to problem, jer u F1 uvek ima neko najbolji bolid. Problem je u debilnom shvatanju da je upravo Vettel sine qua non conditio ovih rezultata RBa, a ne Newey i Red Bull kao tim. Dakle, tim mu je dao najbolji auto, koji je on odvezao do titule. Kad bude pobedjivao van najboljeg auta, tada nece biti default vozac.
A za to da Vettel "ne zna voziti", reci mi gde sam napisao, da se izvinim odmah. Ali ne, lepse je lagati i konstruisati pricu nego racionalno se postaviti prema nekome/necemu.
A zaboravio si kad je frajer osvajao bodove u Minardiu, vidi se da pratiš Formulu od pojave AlonsaMaGiCa je napisao/la: Webber nije klasa Vettela
sihre mu bolan bacio, zakljuco mu sudbinu kad je preletioneurofunk je napisao/la:Vidi se kolko pratiš F1![]()
da pratis znao bi da je u prvoj polovici sezone Red Bull imao velikih problema sa bolidom, nakon onog sudara kad je Grosjean preletio Alonsa sve im je krenulo. Uštimali su bolid i Vettel je pobjedio na sljedeće četiri trke. Nije to zato što je on ekspoldirao i počeo bogovski da vozi. jednostavno kvalitet bolida je došao do izražaja i to je to.
Bez kersa,drsa i sličnih glupostiyoungredcomps je napisao/la:ovaj sa vettelove desne strane nije srbin
[youtube][/youtube]
ovo je bilo utrkivanje.trkali su se cak i na kvalifikacijama.respect nando
i Verstapen ih je osvajao u arrowsu, pa jel iko bitan? najmrzi vozac f1 uveliko je webber.. ispod prosjecni vozac kojeg je sreca pogledala sa red bullomlegenda reala je napisao/la:A zaboravio si kad je frajer osvajao bodove u Minardiu, vidi se da pratiš Formulu od pojave AlonsaMaGiCa je napisao/la: Webber nije klasa Vettela![]()
A ti da čitaš malo bolje postove vidio bi da ja ništa za Alonsa nisam rekao. Govorim o Vettelu i kako je od te trke Red Bull bio nepobjediv.Amoxicillin je napisao/la:sihre mu bolan bacio, zakljuco mu sudbinu kad je preletioneurofunk je napisao/la:Vidi se kolko pratiš F1![]()
da pratis znao bi da je u prvoj polovici sezone Red Bull imao velikih problema sa bolidom, nakon onog sudara kad je Grosjean preletio Alonsa sve im je krenulo. Uštimali su bolid i Vettel je pobjedio na sljedeće četiri trke. Nije to zato što je on ekspoldirao i počeo bogovski da vozi. jednostavno kvalitet bolida je došao do izražaja i to je to.
vidi se da ne pratis u f1, uz duzno postovanje..Slatinash_7 je napisao/la:Nakon sezone ili dvije povremenog gledanja F1 na streamovima ovu sam pogledao skoro kompletnu,a zadnji deset utrka svaki krug..Nmg se odmaci od cinjenice da su RBR i Mclaren imali dosta jaci bolid od Ferrarija i da je to odredilo sudbinu sampiona ove sezone,no da krenemo malo redom,F1 nikad gora,razvodnjena kvaliteta,jedini razlog zasto je Vettel uspijevao doci sa zadnje na 5-6 poziciju ove zadnje 2 utrke..Znaci da to sto si 24 ne znaci nista kad ispred sebe imas 6 bolida koji kasne 3 sekunde po krugu najmanje..a zatim imas vozace koji posteno ne znaju odbraniti najobicniji napad i onda za 10 krugova ti prestignes 10 automobila po defaultu,razlog zasto je Alonsu izgubio titulu,ili ako vam je lakse zasto je Vettel osvojio...Stv su bili u par deka sto bi se reklo,sudbinu Alonsa odredise 2 najgluplja sudara ikad sto je dozivio u karijeri..Massa prelos,zadnji 5 utrka se probudio,nije bilo dovoljno..Ne znam,nmg nekako da napisem post kakav zelim,sezona u najmanju ruku cudna,pozelio sam dolijevanje goriva i te neke stvari definitivno fale,DRS ide u prilog vozacima koji sa 18 za sekundu dodju do 10 mjesta,pravila su mi skroz cudna..Htio bi da cestitam Vettelu na tituli koju je osvojio,da Alonsu pozelim bolji bolid sljedece sezone iako mu to evidentno nece omoguciti u ekipi jer znaju da je on sa ficom konkurentan,zelim da Raikonnen zamjeni Hamiltona ako je to moguce,da pokusa uzeti titulu i eto to je otprilike to...
PS nek se Massa prebaci u neki drugi tim a Perez ili Petrov da dobiju istu...