Hajmo Ferenc veceras u grupe LS
Koga smo mi izbacili iz Europe
Na ponos sviju nas u voljenoj BiH
GOLEM SI ZELJO
Komsija ako treba pomoc oko topovskih i pirotehnike javi se,treba go.vna onaka pocerat sto dalje od kluba
Nemoj me pogresno shvatiti, ali vi bas imate dobar potencijal da napravite dobru fudbalsku pricu u Tuzli. Jedan klub iz jednog grada (ne vjerujem da iko iz Tz moze navijati za Azmirovu prciju), dobra finans. podrska lokalne vlasti... Jos kad bi uboli kakvog finog sponzora i pametne ljude u klubu, mogli bi zaista puno napraviti. Ja recimo nisam mogao da vjerujem kada mi je Radovac rekao kolike su plate u Velezu. Definitivno su se ujedinili Bosnjaci iz Hercegovine i guraju Velez svim silama (tako i treba).Karambeu je napisao/la: ↑18 avg 2021, 00:57Ova raspodjela novca nema veze sa Vladom Federacije nego opcenito o raspodjeli novca iz budzeta u okviru federacije. 845 000 je iznos koji je Sloboda prosle godine dobila od Grada Tuzle, ove godine je taj iznos cini mi se 1 175 000. Prije dvije godine Sloboda je dobila jednokratnu pomoc od 150 000 KM od Vlade Federacije i to je to, mi imamo skoro svake godine po zagarantovan milion od grada od cega nekih 200-250 000 odlazi na reprogram prema poreskoj.
hasic je kao ona baba iz komsiluka koja busi djeci lopte i vice kako se omladina bode dzointovima u venu.mislim da se i spominje da red army ne bi trebao nositi crninu...odudara od tradicije i vuce na black army.hasic je narucio kombinezone koje ce svi nositi na domacim utakmicama ako neko bude odudarao dace ostavkumostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 07:42E pa mozete ga poduvat svi Hasicu. 99, 9 %ljudi je uz njega.
Vi bi rusili ono sto je izgradjeno nakon toliko muka i peripetija svojim neodgovornim ponasanjem?
E nece da mozeMi garda sa tribine koja je prosla sve Velezove muke poslije rata nece nikome to dozvoliti !
Valja kategorizaciju stadionu obezbjediti. Sama ta tribina košta oko 4 miliona.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:03Bogme pare od institucija, pare od Evrope, sponzori...i kaže nema za pojačanja![]()
Šta ste se stisli![]()
Čoek razočaran, jer je platio šestroici avion i smještaj za Irsku, s tim da ih je pet samo išlo, šestog su zagubili uz putjubitubi je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:31hasic je kao ona baba iz komsiluka koja busi djeci lopte i vice kako se omladina bode dzointovima u venu.mislim da se i spominje da red army ne bi trebao nositi crninu...odudara od tradicije i vuce na black army.hasic je narucio kombinezone koje ce svi nositi na domacim utakmicama ako neko bude odudarao dace ostavkumostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 07:42E pa mozete ga poduvat svi Hasicu. 99, 9 %ljudi je uz njega.
Vi bi rusili ono sto je izgradjeno nakon toliko muka i peripetija svojim neodgovornim ponasanjem?
E nece da mozeMi garda sa tribine koja je prosla sve Velezove muke poslije rata nece nikome to dozvoliti !
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:39Valja kategorizaciju stadionu obezbjediti. Sama ta tribina košta oko 4 miliona.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:03Bogme pare od institucija, pare od Evrope, sponzori...i kaže nema za pojačanja![]()
Šta ste se stisli![]()
Druze,.to je tako.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:41Generalno bi trebalo da se uvede reda na tribinama.
Ne može ba bakljada i kad igramo sa Željom i sa Rudarom. Nema smisla.
Ono, donijeli smo pirotehnike, da se ne baca![]()
Onda uglavnom šačica navijača nabija klubu kazne od saveza.
Jah, oni idu i na gostovanja, imaju pravo na to.
Momak iz Vogošče je dobro nastradao od topovskog na sjeveru. I to nije jedini slučaj.
I onda se neko čudi što je sve manje navijača. Koji ludak će pustiti dijete na navijačku tribinu poslije toga?
mostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:54[quote=Herero post_id=8470696 time=1629268847
Čoek razočaran, jer je platio šestroici avion i smještaj za Irsku, s tim da ih je pet samo išlo, šestog su zagubili uz puta ovi mu ovako vraćaju, znači postojao je dogovor između njih šta I kada paliti...menatlita
![]()
Nikome nije plaćen put u Irsku. Bilo ko iz RA ili UGMR je mogao ići ako plati 2000KM.Herero je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:40Čoek razočaran, jer je platio šestroici avion i smještaj za Irsku, s tim da ih je pet samo išlo, šestog su zagubili uz putjubitubi je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:31hasic je kao ona baba iz komsiluka koja busi djeci lopte i vice kako se omladina bode dzointovima u venu.mislim da se i spominje da red army ne bi trebao nositi crninu...odudara od tradicije i vuce na black army.hasic je narucio kombinezone koje ce svi nositi na domacim utakmicama ako neko bude odudarao dace ostavkumostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 07:42E pa mozete ga poduvat svi Hasicu. 99, 9 %ljudi je uz njega.
a ovi mu ovako vraćaju, znači postojao je dogovor između njih šta I kada paliti...menatlita
![]()
a daaaaaj nemoj me lijecitimostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:59Druze,.to je tako.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:41Generalno bi trebalo da se uvede reda na tribinama.
Momak iz Vogošče je dobro nastradao od topovskog na sjeveru. I to nije jedini slučaj.
I onda se neko čudi što je sve manje navijača. Koji ludak će pustiti dijete na navijačku tribinu poslije toga?
I na ovoj utakmici protiv Slobode nekoliko djece od 7-8 godina sam vidio kako na centralnoj tribini istraumatizirano placu nakon eksplozije topovskog udara dok ih ocevi pokusavaji utjesit.
Dovedu ljudi djecu da im prenesu ljubav na Velez , a ovi idioti ih traumatiziraju.
Pa realno, dođe momak lupam 16 godina, kaže ocu idem na utakmicu, gdje na navijačku tribinu, e ne može, nisam te ja odgajao da te neko napravi invalidom.mostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:59Druze,.to je tako.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:41Generalno bi trebalo da se uvede reda na tribinama.
I na ovoj utakmici protiv Slobode nekoliko djece od 7-8 godina sam vidio kako na centralnoj tribini istraumatizirano placu nakon eksplozije topovskog udara dok ih ocevi pokusavaji utjesit.
Dovedu ljudi djecu da im prenesu ljubav na Velez , a ovi idioti ih traumatiziraju.
Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 09:09Pa realno, dođe momak lupam 16 godina, kaže ocu idem na utakmicu, gdje na navijačku tribinu, e ne može, nisam te ja odgajao da te neko napravi invalidom.mostar_mo je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:59Druze,.to je tako.Shategabri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 08:41Generalno bi trebalo da se uvede reda na tribinama.
Sad će vjerovatno biti onih koji će se smijati ovom, ali to je tako.
Onda se neko buni što se navijačke grupe nazvaju narkomanima, klošarima...pa daj radi malo na reputaciji, pa neće biti tako, biće i više raje na navijačkoj tribini da ne izgleda jadno i čemerno.
Ah da, nije onda to to, mora se paliti, da grmi, nije hor bečkih dječaka![]()
Zar Tuzla CIty ima navijače da ih Husić postrojava?Antipolitika3 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 09:18Ultrasi postrojavaju igrace a Husic navijace
Mocan lik![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.