Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

nidjo_barca
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la nidjo_barca » 15 nov 2009, 00:00

Joj je.bem ti pa kako cu veceras zaspat,pojedoh se :cry:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 nov 2009, 00:00

ovi postovi posle utakmice mi nekako potvrdjuje moj stav da je ovdje nekako najvise maloljetnika kojima je vec bilo vrijeme na spavanje. posle onih nerealnih prognoza o masakriranju portugala na njihovom terenu do ovih o katostrofalnoj igri bh reprezentacije. ovo je jedna od najboljih igara u posljednje vrijeme u gostima. a sto su za protivnika imali jednu spremnu i kvalitetnu ekipu portugala to je drugi padež

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 nov 2009, 00:00

Znas sta je meni jedino drago veceras? Sto MURATOVIC NIKAD VISE NECE IGRAT ZA REPKU. IMA IPAK BOGA.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 15 nov 2009, 00:01

Ma hajde necemo sada traziti dlaku u jajetu. Ne daj boze da smo izgubili sa dva ili tri gola razlike svi bi za sve vas bili K.rci kako vec pojedince i nazivate. Morate i vi shvatiti da nije lahko izaci pred 60 000 ljudi i igrati onako vaznu utakmicu, a svi smo svjesni da pojedini igraci onakvu atmosferu nikada nisu u zivotu dozivjeli. Po meni su svi dobro odigrali, nazalost nismo pogodili, odnosno nismo imali srece, ali se iskreno nadam ce se sreca vratiti u uzvratnoj utakmici u Zenici i da cemo svi zajedno slaviti.
Hendikep ce biti neigranje Spahica, i mislim da ce to mjesto zauzeti Mravac ili Milenkovic, dok ce odsustvo Muratovica i Rahimica vjerovatno upotpuniti Pjanic i Bajramovic ( Medunjanin ). Moja jedina zamjerka je peglanje ispred naseg gola, samo mi je to cupalo zvice i sudija koji je na kraju utakmice donosio i vise nego sumnjive odluke jer je vidio da je vrag odnio salu i da smo odlucno krenuli po izjednacenje.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2009, 00:01

Misimovica i Dzeku je trema unistila noge su im se osjekle, u zivotu nisam vidio da se neko onako prepao na utakmici,mozete me napadati,kuditi i sve ali je nazalost tako bilo,ja njih volim ali ovo se vise nesmije desavati,pa nisu pocetnici jbt.

Nadam se da ce u Zenici biti bolje u pobjedu nesumnjam pred nasim najboljim i najvatrenijim navijacima.

Volim kad igrac igra odlucno onako kao Spahic,Rahimic onako kako je Pjanic usao **** se protiv koga igra,samo hladne glave.

Poz sad idem na logout :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 15 nov 2009, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 15 nov 2009, 00:01

pirotehnik je napisao/la:Nasa najveca prednost je sto smo sada ranjeni lav.. Zenica nam je biti ili nebiti, a nemamo bolje mjesto za takvu situaciju. Portugalci imaju prednost, i mislim da im je prioritet sacuvati istu dok im nasi skoce za vrat..

Bice dobro, bice 3:1.
Ma usrat' ce se Portugalci kad dodju u Zenicu i vide sta je pravo navijanje :) i kad im Dzeko dva gola u dvije minute zabije ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 nov 2009, 00:01

slika

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 nov 2009, 00:02

Prestanite sa glupim komentarisanjem kako je ko igrao.Treba pogledati reprizu i to prilika da se na miru i bez emocija pregleda utakmica i tek onda davati misljenja kako je ko igrao.Da vam iskreno kazem kao da sam u bunili i transu gledao utakmicu pa je vrlo tesko davati neke analize......
Bice Bog uz nas u zenici.....

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 nov 2009, 00:02

dzeko i ibisevic katastrofa, nisu se oznojili... miske kriminalno los, sta je ono ba, ne mogu da vjerujem. j3betim ti vise precke i stative

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 15 nov 2009, 00:02

Bosnier je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:kako spavati veceras u picku materninu :roll:
Pa 'ebo te mislim da mi je šećer na 200 skočio...Bože sačuvaj!!! :(
Ja neznam kako cu spavati veceras aaa jbte kako mi je krivo :(
ma nekako cu i zaspati...ali ajde skontajte kako sad postavit ekipu.. nemam ni pretstave kako krenuti...
jbt. krenut 3-4-3 na kraju...a oni sto su najavili da skinu ogradu..ma neka nose precke i stative
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 15 nov 2009, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 15 nov 2009, 00:02

anonimus je napisao/la:U Zenici mora da gori kao nikad do sad al bukvalno poderite grla koji cete biti dole svih 90 min da nemogu da cuju kas sudija zvizdi nista jos nije gotovo mozda nas **** sreca nekad i pogleda
Da treba 90 minuta bez prestanka iz sveg glasa navijati , pritisak vrsiti na gostujuce navijace i sudiju, a pogotovo na pocetku treba izvizdati himnu Portugala

Pamti pa vrati !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 15 nov 2009, 00:02

Ibricic najbolji iako je kriv za gol..Salihovic takodje odmah uz Ibricica..Je li igrao Ibisevic?? :D Sve manje i manje mi se on svidja...Izgleda da on moze samo Mainzu gol da zabije sada.....Da ga nije bilo na onoj odbijenoj Muslimovic bi siguno zabio..Ovako je morao da gadja da mu ovaj ne odbrani kao sto je nekome vec i odbranio ranije....E moj jarane, okaci ti kopacke o klin, boji se ko pi.....urina neka...

MIKIII_ZE
Kontakt:

Post Postao/la MIKIII_ZE » 15 nov 2009, 00:02

sramota za sve vas ako se muratovic nije borio nije niko a rahimic je bio najbolji na terenu a gledaj kako ste bezobrazni niko nece da kaze da su ibisevic i muslimovic bili najgori najlakse je svaliti na igraca koji radi najprljavije poslove za cijelu ekipu a to su rahimic i muratovic niko nece da kaze da je taj muratovic prekinuo akciju kod gola a da je salihovic ispao pa da je ispao mali ibricic, zato kazem vazna je borba a svi su se borili ZA MENE SU SVI LAVOVI

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 nov 2009, 00:02

joj komentara majko!! Pa sta ste sebi umislili? da mozete nesto "sada" ocjenjivat. Ja bih da se ovaj forum pribere, da svi predaju svoje legitimacije na uvid, i svi koji nisu punoljetni da im se zabrani pristup. Pa da onda vidimo kakvo je misljenje "javnosti" BiH, a ne neke balavurdije. Sram vas bilo prognozirate kao da ste vrhunski strucnjaci a neznate sigurno ni osnovu fudbala. Ja se eto odricem ovog foruma koji u veci podrzava fasiste koji haraju ovim forumom. I samo da kazem da ovaj forum koriste najveca balavurdija. Zgrozen sam i mislim da moja raja je to vec DAVNO vidjela i ne korist ovaj forum. Moje ZBOGOM, i BOSNA je u meni.
Dragon Town

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 nov 2009, 00:03

nani...nanu ti cigansku, jeste frajer fukara i to zesca. pepe, suluda spodobo, hodajuci potencijalni ubojica :twisted:
onaj naturalizovani portugalac liedson mi je isao najvise na onu stvar, cova udara laktom, samarom, gujicom...ma cim stigne, a jos napadac.

nasi, ko nasi...dali su sve od sebe, ne mogu podnijeti kritiku na ibricica, vec vidim da su neki poceli pljuvati po njemu. samo cu reci da nam je lijeva odbrambena strana bila najvise suplja.
i jos nesto...ne mogu prezalit sto nece biti Spahica u revansu :cry:
Vom Jäger zum Gejagten

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 15 nov 2009, 00:03

Ultragotiva prečka stativa ! :( :(
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 15 nov 2009, 00:03

Bosnier je napisao/la:Ibricic se borio ko lav , Muratovic i Rahimic isto , netrebamo nikome prigovarati

Ali Marjan:

Pa ljudi dali je ovo moguce zasto nas Bosance veseljake, pa sta smo mi bogu zgrijesili :D :D

Marjan legenda :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Iks brate
Kontakt:

Post Postao/la Iks brate » 15 nov 2009, 00:03

Pa koi je vama qrac? :S Ćiro sad nema pojma,ma kako vas nie sramota! Doveo nas je u baraž jbm mu!

Trebamo biti ponosni na igrače,nismo imali srece i šta sad : / Vjerujem da ćemo ih pobijediti u Zenici...Veliki hendikep neigranje Spahića ali Bože moj...Idemo dalje!
so i can stand strong,hold my ground,nobody can budge Rise / i was once hit by a bus...10 people on that bus died

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 15 nov 2009, 00:04

nasam se da ce od pocetka igrati ,,muslimovic,pjanic,medunjanin,bajramovic,milenkovic umjesto salihovica a salihovica gurnuti prema naprijed frajer je veceras dao dushu na terenu :o i uz sudjenje rosetia kojiu ce nadam se posteno odraditi posao za razliku od engleza smecara
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 15 nov 2009, 00:04

a ovi portugalci pa to su picke najvece...bacaju se sami na travnjak,mamu im ****

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.