Otac Miranda
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Otac Miranda
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Miranda kralju
Vazan gol za nadam se vazna 3 boda
Nije dobra igra, puno promasaja ali ipak zasluzen gol
Vazan gol za nadam se vazna 3 boda
Nije dobra igra, puno promasaja ali ipak zasluzen gol
Costa
Al' realno cist crveni za Sapounarua !
Al' realno cist crveni za Sapounarua !
Et sad ga je dobio 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Fanovi se jedino mogu brinuti kada je u pitanju energicnost Chola.Ovo nije normalno kako ovaj covjek ubrizgava adrenalin u svoje igrace.
Cestitke.
Sada Atleticu slijedi dvojac iz Valencije. Valenciji je bitnija EL pa ce zato vjerujem neke igrace odmarat, a Levante ne bi trebao bit' problem, oni su sigurni u sredini tablice. A onda Malaga i Barca i kraj price.
Josa između toga Chelsea
..
Sada Atleticu slijedi dvojac iz Valencije. Valenciji je bitnija EL pa ce zato vjerujem neke igrace odmarat, a Levante ne bi trebao bit' problem, oni su sigurni u sredini tablice. A onda Malaga i Barca i kraj price.
Josa između toga Chelsea
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Najvaznije 2 utakmice sezone slijede.Lillard je napisao/la:Cestitke.
Josa između toga Chelsea..
Chelsea na Calderonu i Valencia na Mestalli.
U koliko dobiju obe utakmice finale LP i Primera bi samo trebali biti formalnost
- Consigliere
- Kontakt:
Valencia ce pustiti Atletico, u to sam siguran. Najtezi ispit do kraja im je Levante... Malagu ce rutinski.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
@Lillard, rekoh li ja da će Costa biti nemilosrdan izvođač najstrožije kazne
Nevjerovatno je šta Cholo radi od Atletica, pa čovjek ih bukvalno vraća iz mrtvih svaki put i ne dopušta kiks. Kada je riječ o motivaciji, energiji, adrenalinu... jedini koji može u istu rečenicu s njim je Klopp. Vidi se koliko mu znači osvajanje titule i ja mu od sveg srca želim da je uzme, a po mogućnosti i CL. Niti jedno niti drugo ne bi bilo nezasluženo. Daleko od toga. Ono što njegovi ratnici pokazuju iz utakmice u utakmicu je vrijedno svih mogućih nagrada. Sama činjenica da ovako pariraju Realu i Barceloni je strašna, da ne spominjem evropska takmičenja.
Nevjerovatno je šta Cholo radi od Atletica, pa čovjek ih bukvalno vraća iz mrtvih svaki put i ne dopušta kiks. Kada je riječ o motivaciji, energiji, adrenalinu... jedini koji može u istu rečenicu s njim je Klopp. Vidi se koliko mu znači osvajanje titule i ja mu od sveg srca želim da je uzme, a po mogućnosti i CL. Niti jedno niti drugo ne bi bilo nezasluženo. Daleko od toga. Ono što njegovi ratnici pokazuju iz utakmice u utakmicu je vrijedno svih mogućih nagrada. Sama činjenica da ovako pariraju Realu i Barceloni je strašna, da ne spominjem evropska takmičenja.
Ako imali isto bodova s Realom, ko je prvak?
Atletico, zbog boljeg međusobnog omjera.floyd je napisao/la:Ako imali isto bodova s Realom, ko je prvak?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znaci dvije pobjede u sljedece tri tekme bi trebale biti dovoljne za titulu. Zadnje kolo ce biti formalnost, odnosno Barcelona pusta.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nece biti potrebe da pusta kad ce ih masakrirati iovako ionakoDonnie Darko je napisao/la:Znaci dvije pobjede u sljedece tri tekme bi trebale biti dovoljne za titulu. Zadnje kolo ce biti formalnost, odnosno Barcelona pusta.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Fudbal će da slavi nakon 38 kola 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Dzaba pare dzaba Neymar ,dzaba Bale,bila bi super stvar da ih zeznu na kraju!Dex je napisao/la:Fudbal će da slavi nakon 38 kola
Gdje je ovaj Costa prije igrao?
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
zivinaajkula je napisao/la:Dzaba pare dzaba Neymar ,dzaba Bale,bila bi super stvar da ih zeznu na kraju!Dex je napisao/la:Fudbal će da slavi nakon 38 kola
A.F.C. Bournemouth!
Bragazivinaajkula je napisao/la:Dzaba pare dzaba Neymar ,dzaba Bale,bila bi super stvar da ih zeznu na kraju!Dex je napisao/la:Fudbal će da slavi nakon 38 kola
Dosao onda u Atletico, vucao se po posudbama da bi na kraju osao u Valladolid. Sezonu poslije kupuje ga Atletico. Opet posduba, ovaj put Vallecano da bi nakon toga se vratio i poceo igrat za Atletico. I od sljedece sezone ode u Englesku Chelsea akobogda.
Znaci Atletiko komotno moze i zjaniti jednu tekmu i opet bi bili prvaci.. Nadam se da nece prosuti ovo sto imaju.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Sta je sa Ardom ? Hoce li biti spreman za CSKA ? 
Kad Atletiko igra s CSKA ?Johny je napisao/la:Sta je sa Ardom ? Hoce li biti spreman za CSKA ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.