iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,idemo ponovowienultras je napisao/la:uzivajte dok ste prvi,sledece sezone mozete pricati kako ste do pred kraj sezone bili prvi...LloriS je napisao/la:Ma daj bolan ne raspravljajte se sa njima, ljudi prvi smo uzivajte u ovim trenutcima![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo sta god napises ljudi odmah dolaze 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de se ba malo opusti...pa sta ti hoces,jbtLloriS je napisao/la:Evo sta god napises ljudi odmah dolaze
Pa sto nisi pisao do prije 10 minuta, ja da nisam napisao ovdje maloprije ne bi ni vi doslistaragarda je napisao/la:de se ba malo opusti...pa sta ti hoces,jbtLloriS je napisao/la:Evo sta god napises ljudi odmah dolaze![]()
..da niko sem biscana ovdje ne pise i komentarise
![]()
A jesi pametan, pa ko ulazi na ove teme nego navijači. Da ne ulaze ministri, direktori i ostali političari.Rafael30 je napisao/la: Problem je sto ovo nije navijacki forum.
Pametni milion puta ljudi opominju da ovo nije forum o kojem ce se raspravljat o tribini, o tome kako smo mi napravi vama sacekusu, kako ste vi nama napravili i kako smo se rokali, kako mi zapalimo 20 baklji vi 25, nego forum o kojem ce se raspravljat o stvarima koje su vise vezane za teren, upravu, politiku kluba bla bla...
Nije da ja nebi volio da ima jedan pdf da mozemo i o tome ali...
A jbm ti Lijanovica gledam ga 10 godBiscann je napisao/la:de gledajte pink ljudi , nije zajebancija hahaha![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jest,tako je..zbog tebe dolazimoLloriS je napisao/la:Pa sto nisi pisao do prije 10 minuta, ja da nisam napisao ovdje maloprije ne bi ni vi doslistaragarda je napisao/la:de se ba malo opusti...pa sta ti hoces,jbtLloriS je napisao/la:Evo sta god napises ljudi odmah dolaze![]()
..da niko sem biscana ovdje ne pise i komentarise
![]()
Cim sam vidio ove u plavim majicama, ćao zdravoLloriS je napisao/la:A jbm ti Lijanovica gledam ga 10 godBiscann je napisao/la:de gledajte pink ljudi , nije zajebancija hahaha![]()
Staragarda samo ti pisi ajde, uzivaj na ovom forumu nemoj da ti slucajno sta fali

Da pojedinci zive u Bihacu i nekad prodju kroz centar kad je tzv. spica znali bi zasto Sile nebeske nema u velikom broju i kakve generacije se radjaju u Bihacu 
Pa iz mog drustva samo ja idem na tribine sa navijacima, ostali ne mogu smisliti da budu medju navijacima jbg takva su vremena trenutno 
MAAAAAAAAAAALBAAAAAAAAAAAŠIIIIIIIIIIĆ 0 1
Auuu idemoooo
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
- sigurnoable
- Kontakt:
Premier Liga!!!!!!!!
.....sad poslije utakmice jedva cekam svoje drage Tuzlake da nam kazu kako su culi da nam je prodata ova utakmica
Utakmica nije zavrsena. Svasta se moze desiti za 45 minuta.sigurnoable je napisao/la:Premier Liga!!!!!!!!![]()
![]()
.....sad poslije utakmice jedva cekam svoje drage Tuzlake da nam kazu kako su culi da nam je prodata ova utakmica
nerkolfc je napisao/la:Utakmica nije zavrsena. Svasta se moze desiti za 45 minuta.sigurnoable je napisao/la:Premier Liga!!!!!!!!![]()
![]()
+ 8 kola do kraja prvenstva
Pobjeda je bolja od orgazma!
+ 1-1 u TuzliGorki je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:Utakmica nije zavrsena. Svasta se moze desiti za 45 minuta.sigurnoable je napisao/la:Premier Liga!!!!!!!!![]()
![]()
+ 8 kola do kraja prvenstva
Dobijemo li mi ovo i protiv Bratstva bit ce veselo u nastavku 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.