Boston Celtics

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la Stefan Effenberg » 05 jul 2016, 20:54

KenoRob je napisao/la:Zao mi sto smo Horforda potpisali. Nije mi zao para zaboli me za tudje pare vec smatram da Horford uopste nije neki igrac pogotovou ovim godinama sad sto tek dolaze. Trebali smo se oslonit na nase pikove kad nismo mogli privuc nekog boljeg
Ne slažem se jer smatram da je Al Horford vrlo dobar igrač i ako je ovdje bila prilika nadograditi ekipu mi smo je iskoristili. Biti 4 puta All Star ipak nešto govori o igraču. Zašto ne bi iskoristili ovdje priliku i pojačali ekipu preko FA? A i Danny Ainge je nešto morao učinit ili preko tradea ili preko drafta tako da je po meni ovo dobar potez.

Bit će bolji od svih naših visokih a ako će igrati PF onda će to biti fenomenalno jer tu može pružiti najviše. Sad smo bili prosječna ekipa a ovako postajemo 2 ekipa Istoka hands down. A za budućnost je to itekako važno ako želimo privući ponovno dobre FA kojih će svakako biti idućih dvije godine.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 05 jul 2016, 21:37

Dobar Brown, svidja mi se. :thumbup:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 jul 2016, 00:10

Stefan Effenberg je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Zao mi sto smo Horforda potpisali. Nije mi zao para zaboli me za tudje pare vec smatram da Horford uopste nije neki igrac pogotovou ovim godinama sad sto tek dolaze. Trebali smo se oslonit na nase pikove kad nismo mogli privuc nekog boljeg
Ne slažem se jer smatram da je Al Horford vrlo dobar igrač i ako je ovdje bila prilika nadograditi ekipu mi smo je iskoristili. Biti 4 puta All Star ipak nešto govori o igraču. Zašto ne bi iskoristili ovdje priliku i pojačali ekipu preko FA? A i Danny Ainge je nešto morao učinit ili preko tradea ili preko drafta tako da je po meni ovo dobar potez.

Bit će bolji od svih naših visokih a ako će igrati PF onda će to biti fenomenalno jer tu može pružiti najviše. Sad smo bili prosječna ekipa a ovako postajemo 2 ekipa Istoka hands down. A za budućnost je to itekako važno ako želimo privući ponovno dobre FA kojih će svakako biti idućih dvije godine.
Donekle se i slazem sa tobom. Horford ce unaprijediti ekipu. Playoff je zagarantovan, prva runda prolazna a za ostalo se treba pobit pa sta bude. Mozda sam ja samo razocaran jer sam ocekivao Duranta.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 jul 2016, 07:49

IlCapitano je napisao/la:Dobar Brown, svidja mi se. :thumbup:
Ako ga povrede zaobidju mogao bi zaista postati kvalitetan igrac.

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2016, 09:40

Ma angie ce neki trejd odraditi 100% dovest ce jos dvojicu minimum
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 06 jul 2016, 13:53

Rule_hz je napisao/la:Ma angie ce neki trejd odraditi 100% dovest ce jos dvojicu minimum
nema on petlju na zalost, previse igra na sigurno i evo, imamo 10 jednakih igraca a ni jedan nije ni extra kvalitete, a kamoli superstar level, pa cak ni potencijal

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 jul 2016, 15:28

Pa nema sad ni razloga za trejd, jer svakako do titule ne možemo, ne treba se zalijetati. Za Russa ne vrijedi davati ove assete koje imamo jer je FA sljedeće godine, kad ga možemo ganjati za džaba. Bolje sačekati iduće ljeto i onda pokušati napraviti neki veći potez, jer će biti dosta više igrača na tržištu, posebno onih kvalitetnih.

Inače Young opet dere u SL, strašan šuter, morali bi ga bolje iskoristiti, isto kao i Roziera i Mickeya :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 jul 2016, 16:49

KenoRob je napisao/la:Donekle se i slazem sa tobom. Horford ce unaprijediti ekipu. Playoff je zagarantovan, prva runda prolazna a za ostalo se treba pobit pa sta bude. Mozda sam ja samo razocaran jer sam ocekivao Duranta.
Ma svi smo još i danas razočarani potez ove pichkice Duranta...

Kakav potez... kakav potez... Prekuco je Jamesov potez jedno 5 puta... običan klaun i dokaz da je West prvi igrač ekipe. Jednostavno je očito takav tip igrača KD, nikad neće moći sam preuzeti ulogu prvog igrača a ako nije do ovih godina došao do tog nivoa onda neće nikad...

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nema sad ni razloga za trejd, jer svakako do titule ne možemo, ne treba se zalijetati. Za Russa ne vrijedi davati ove assete koje imamo jer je FA sljedeće godine, kad ga možemo ganjati za džaba. Bolje sačekati iduće ljeto i onda pokušati napraviti neki veći potez, jer će biti dosta više igrača na tržištu, posebno onih kvalitetnih.

Inače Young opet dere u SL, strašan šuter, morali bi ga bolje iskoristiti, isto kao i Roziera i Mickeya :)
Ma ne treba žuriti nikako, pričekati do trade deadlina i onda će se vidjeti kako stoje stvari... ima odličnih FA slijedeće godine kao i one poslije i najkasnije 2018. bi mi trebali imati ekipu za naslov. Imamo prostora za jednog max igrača već sada a sa tradeom se može ubosti i još jedan.

Prostora ima i opcije su tu a nadam se da će si igrači podići value sa vrlo dobrom sezonom pa ćemo biti još konkurentniji na FA tržištu iduće dvije godine.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 jul 2016, 18:15

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 06 jul 2016, 18:53

znam ja da nema se sta zuriti sto se tice trejda,mislim da ga je sada lakse dovest nekim trejdom i ponudit mu bolji ugovor a ko zna kakva ce situacija iduce sezone biti kad su ekipe u pitanju, mislim da mi ne mozemo dovest nekog super stara kad je slobodan 100% tvrdim a sada ako ga trejdom zatraziis i onda je lakse sa njim iduce godine dovest 2 3 solidna igraca koji ce se uklopiti sa ovim sadasnjim i ev npr rusell-a ev sto nije prod ugovor mislim da ce ga okc trejdat nekom a ovako mi imamo prostora i sta da im ponudimo za njega i jos kojeg super stara nps cusionsa i to je laksi put za nas nego kad budu slobodni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 07 jul 2016, 23:02

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2016, 08:11

Final Terry Rozier stats for Utah summer league: 18.3 ppg, 6.3 rpg, 5.3 apg, 46.1% FG
[youtube][/youtube]

:clap:

Inače Danny kaže da je još posla pred nama
Ainge on team needs still as he sees them: Shooting, a stronger center, maybe a ballhandler.
Ainge said roster is not completed. Team still looking for upgrades, especially in shooting department.
Ainge on what's next: "We are still looking at doing deals and we're certainly not finished for the summer."
:hmmmmm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 jul 2016, 09:02

a Beastbrook :problem:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2016, 09:23

miki_92 je napisao/la:a Beastbrook :problem:
Ide u Hollywood da iskoristi svoj puni potencijal :kafa:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 08 jul 2016, 11:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:a Beastbrook :problem:
Ide u Hollywood da iskoristi svoj puni potencijal :kafa:

Neka ga tamo. :mrgreen:
Sarmelino je ionako potencijalni laker... :urnebes:

Mavs
Kontakt:

Post Postao/la Mavs » 08 jul 2016, 14:20

Ne želim se previše nadati u vezi Westbrooka. Nekako mi sve miriše da će, ako ikako i želio napustiti OKC, otići put Lakersa. Ja još uvijek gajim neke nade za Butlera, mislim da bi se savršeno uklopio.
Wake up and live !

Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jul 2016, 16:33

Za Butlera cete se morati dobro ispruzit, pa izvolite. Iako, on ce otici negdje drugo, po meni, samo ako krenemo u totalni rebuild, a nedavni potezi pokazuju upravo suprotno.
Postovanje treba zaraditi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jul 2016, 18:45

Ma ne vjerujem ni ja da bi ga vi sad pustili, jedino ako ne bude ništa od ove sezone, pa onda pred kraj tamo negdje, jer su očito vaši odlučili ići na PO, pa onda iduće god ganjati nekaod ovih jačih imena kao i mi.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 jul 2016, 19:50

[youtube][/youtube]

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 10 jul 2016, 09:54

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Boston Celtics”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.