Pogba je napisao/la:Moj Dantes moj.

Pa niko ne mora spomenuti i izricito naglasiti da je Tevez bolji od Balea ili Riberia ili svaka druga kombinacija, ali pitanje je gledas li fudbal uopce covjece.
Pa tog Teveza ja ne bih mijenjao za dva Riberia, ovakvog Teveza, da ne govorim za velskog kopitara.
Pa ovaj Tevez ubija i ako iole Fifa ove godine bude objektivna bit ce u top 5 igraca za zlatnu loptu.
A i bez ovakve sezone ga ne bih mijenjao za ovu dvojicu, stvar ukusa naravno.
Vezni red Juventusa spomenuti i bacati drkicu pri tome na Jamesa i Kroosa je za placa.
Mislim, vrhunski igraci, ali veza sastavljena os Vidala, Pogbe, Marchisia, Pereyre i Pirla je i vise nego fantasticna.
Znam tvoj stil, uzaludno je da sada nesto pises, tesko je s vama koji ste poznati kao mrzitelji ovog kluba, nema tu konstruktivne price. Dovoljno je pogledati tvoje postove na farsopoli temi.
Spominje Iniestu koji je gotovo bivsi igrac onog momenta kada je zagazio u 30-tu.

Drugih se necu doticati sada.
vidiš ti si kulturan momak pa ću sa tobom da budem ozbiljan... ja ne kažem da juventus ne može dobiti reala i otići u finale, uzeti titulu samo su mi sad ta poređenja kako oni imaju vrh igrače neozbiljna i smiješna.
kažeš da je inijesta star čim je ušao u 30-e, pa šta je onda pirlo yebo ga ja?
vidal, je jako precijenjen igrač, koji bojim se van Juvetovog sistema nigdje ne bi mogao funkcionisati. naravno treba ga poštovati što gine za klub, ali znanje? svakako srce nadoknadi svako umijeće, talenat i znanje.
pogba je pogba već sada top world class
golman vam je legenda, odbrana dobra i prije svega uigrana.
bejla i riberija ne bi mogao ni dobiti za 2 teveza sve i da hoćeš..
na papiru juventus jeste najtanji, ali šta to znači? ništa. i atletiko je bio pa je zamalo uze, čelzi je uze, porto takođe...