FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovako losem velezu veceras bi Sloga dala dva gola, jednostavno nemamo muda i to je to.
Malo kuci na misice, na publiku, u gostima tesko koji bod da uzmemo sa ovako kukavickom igrom.
A upravi i direktoru (sportskom) da se zahvalim na angazovanju pojacanja, mi smo ekipa za sredinu tabele.
Malo kuci na misice, na publiku, u gostima tesko koji bod da uzmemo sa ovako kukavickom igrom.
A upravi i direktoru (sportskom) da se zahvalim na angazovanju pojacanja, mi smo ekipa za sredinu tabele.
I nastavljamo sa igrom bez muda u gostima i ove godine, gdje nas svako živi može pobijediti bilo kako i bilo kada (sreća pa nismo igrali sa Jagodicom Bobicom i oni bi nas dobili kući), pokušavam shvatiti ovakav mentalni sklop ali definitivno ne mogu .. zaista NEVJEROVATNO
Zadnja izmjena: Hilmo123, dana/u 03 sep 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
A sta se desava sa Stilicem?
Meni ovo pocinje smrditi na ono doba Ivkovic-Stilic. Nemoguce da covjek nije ni u planovima toliko dugo. Nesto meni tu ne stima.
Ova utakmica, posusje i tuzla city su nam alarm da slo u padu i da se MORA MNOGO JACE RADITI I TRUDITI.
Meni ovo pocinje smrditi na ono doba Ivkovic-Stilic. Nemoguce da covjek nije ni u planovima toliko dugo. Nesto meni tu ne stima.
Ova utakmica, posusje i tuzla city su nam alarm da slo u padu i da se MORA MNOGO JACE RADITI I TRUDITI.
Postali smo prava domaćinska ekipa koja će 95% bodova skupiti na domaćem terenu i možda, možda bod ili dva sa gostovanja do kraja.
Mi smo samo savremenija verzija Travnika.
Realno naša ekipa je po kvaliteti, 7 ili 8. ekipa u ligi, da bi se dočepali Evrope mi moramo davati 200 % na svakoj tekmi.
Mada mislim da od toga ove sezone ipak nema ništa.
Mi smo samo savremenija verzija Travnika.
Realno naša ekipa je po kvaliteti, 7 ili 8. ekipa u ligi, da bi se dočepali Evrope mi moramo davati 200 % na svakoj tekmi.
Mada mislim da od toga ove sezone ipak nema ništa.
-
- Kontakt:
Zasto Drinu ne probati na ofanzivnom veznom? Decko ocito obozava da asistira i kreira sanse, mozda bi se dobro snasao. Jeste da pravi sanse protivnicima, ali da se to ispraviti. Kada bi ga istrpili jedno 7-8 sezona na 10 nadosao bi. Sta mislite?
1921
To sam pisao ovdje i kad se pobjeđivalo.
Za preskromni Zeljin budzet i ne mozemo dovesti bolje igrace od Turunjanina, Rustemovica i slicno. A moramo dovesti neke igrace, moramo imati neki roster.
Ovo je realnost trenutnog Zelje. Nema nijednog igraca sa klupe koji bi mogao nesto pokrenuti, kada se lomi utakmica.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 sep 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Bode u oči ovo da je "sve na terenu bilo zadovoljavajuće". Neko neutralan bi prebacio u 60. minuti.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Kosorić je za tebe Drina, Franz Beckenbauer, pi*kice ona mala, nije prvi put da nas koštaš direktno gola.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Bekric ga je zavukao Basicu do grla sa "pojacanjima".
Ne vrijedi se nervirati. Valjda se stabilizujemo za nekih desetak godina.
Ne vrijedi se nervirati. Valjda se stabilizujemo za nekih desetak godina.
Pročepit će negdje.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
FUJ!
Gadi mi se ovakav pristup. Citavo drugo poluvrijeme se u igrali na x niti jedne **** akcije niti prodora naprijed nismo imali. Pa igrate protiv **** Veleza sta vam je pickice. Sve sto su uradili jeste izbij naprijed pa ako prodje-prodje. Negdje u 60toj minuti sam prokomentarisao da cemo primiti gol u 90toj i to se ostvarilo nagradjeni su golom smijesnom reakcijom Drine i to nakon 45 **** minuta taktike izbij-nabij.
PS.
DRINI RAZDUZITI SVU OPREMU I UPISATI MALOG NA FAKULTET, PA ZBOG NJEGA CE SLJEDECE KOLO NA GRBAVICI BITI 2 HILJADE MANJE
Gadi mi se ovakav pristup. Citavo drugo poluvrijeme se u igrali na x niti jedne **** akcije niti prodora naprijed nismo imali. Pa igrate protiv **** Veleza sta vam je pickice. Sve sto su uradili jeste izbij naprijed pa ako prodje-prodje. Negdje u 60toj minuti sam prokomentarisao da cemo primiti gol u 90toj i to se ostvarilo nagradjeni su golom smijesnom reakcijom Drine i to nakon 45 **** minuta taktike izbij-nabij.
PS.
DRINI RAZDUZITI SVU OPREMU I UPISATI MALOG NA FAKULTET, PA ZBOG NJEGA CE SLJEDECE KOLO NA GRBAVICI BITI 2 HILJADE MANJE

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kako drugi klubovi imaju para a mi klub sa najviše navijača i svojim stadionom nemaju. Pa valjda uprava služi zato da donese pare.
Svaki če igrač prije otiči u Posušje i Gošk jer tamo imaju veče plate. Sramota.
Ada ne govorim o velikanima iz lige petice poput Širokog, Borca, Zrinskog koji su za nas postali Mančester siti
-
- Kontakt:
I hocel neko odgovarati za ove igrace sto su dovedeni? Ili je i ovo jedan proces stabilizacije, zivo me zanima kako ce nas to ovi stabilizovati.
Ovo je najgora grupa igraca koja je dosla u jednom prelaznom roku poslije rata, i onda kad nismo za dresova imali.
Ovo je najgora grupa igraca koja je dosla u jednom prelaznom roku poslije rata, i onda kad nismo za dresova imali.
Nazalost tragicno lose izgledamo jedan udarac za 95 min pa da li smo to igrali protiv Bayerna ili Veleza.
Galic dvije godine je tu sem borbenosti NISTA pa i ja sam borben pa ne igram u Zelji pobogu.
Drina momak je totalno u padu nase je djete ali mislim da je imao previse vremena a nicim me nije uvjerio da je igrac za nas.
Mekic danas 15 pogresnih dodavanja na duzini od 5 metara kazu umor ja mislim da je momak trenutno u zvijezdama i ako se ne dohaviza jako brzo ce Drininim stopama.
Rustemovic nasa najslabija karika trenutno i misljenja sam da su Basic i Bekric promasili s njim imali smo mladzeg i boljeg igraca kojeg smo pustili u Igman mislim na Anela Pirica.
Gasal nista
Alison nespreman
Na kraju smo dobro i prosli.
Basicu mani se demagogije i pametovanja glupih pucacina uvjezbajte tri akcije i probajte sutnut posteno na gol ovo izgleda De Zebri TRAGICNOOO
Sledecu domacu utakmicu obavezno nastavite otimati najvjernijim navijacima u zemlji kospe sokice cips itd a da nije bilo tih pitanje je veliko da li bi bilo i vas .
Bekricu prosli put ste pogodili ali ste ovaj prelazni rok us.ali da valja.
Galic dvije godine je tu sem borbenosti NISTA pa i ja sam borben pa ne igram u Zelji pobogu.
Drina momak je totalno u padu nase je djete ali mislim da je imao previse vremena a nicim me nije uvjerio da je igrac za nas.
Mekic danas 15 pogresnih dodavanja na duzini od 5 metara kazu umor ja mislim da je momak trenutno u zvijezdama i ako se ne dohaviza jako brzo ce Drininim stopama.
Rustemovic nasa najslabija karika trenutno i misljenja sam da su Basic i Bekric promasili s njim imali smo mladzeg i boljeg igraca kojeg smo pustili u Igman mislim na Anela Pirica.
Gasal nista
Alison nespreman
Na kraju smo dobro i prosli.
Basicu mani se demagogije i pametovanja glupih pucacina uvjezbajte tri akcije i probajte sutnut posteno na gol ovo izgleda De Zebri TRAGICNOOO
Sledecu domacu utakmicu obavezno nastavite otimati najvjernijim navijacima u zemlji kospe sokice cips itd a da nije bilo tih pitanje je veliko da li bi bilo i vas .
Bekricu prosli put ste pogodili ali ste ovaj prelazni rok us.ali da valja.
-
- Kontakt:
Desila se ozbiljna povreda koljena, trebao bi biti spreman nakon reprezentativne pauze.
1921
-
- Kontakt:
Pa koliko vise carapice imas profila?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑03 sep 2023, 21:58I hocel neko odgovarati za ove igrace sto su dovedeni? Ili je i ovo jedan proces stabilizacije, zivo me zanima kako ce nas to ovi stabilizovati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma ti nemaš ozbiljnog generalnog sponzora od Bosnalijeka 2003. Tad se ličilo na klub, ovo sad su bljeskovi koji su me oslijepili preko ljeta, rekoh eco nade, al mi je liga opalila šamar i resetovala na fabričke postavke i pokazala da je ovo isto udruženje filatelista a ne ozbiljna firma/klub. Razočaran sam baš. Bez šuta u dvije tekme. Zaslužen poraz da i Bašić se sa Bekrićem reseruje i uvidi gdje su greške nadam se.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Treba Sabica i Goletica zvati u prvi tim pod hitno
Ne mozemo ovako daj ba djeci sansu uz iskusne
Grbavicka tako je sve
Ne mozemo ovako daj ba djeci sansu uz iskusne
Grbavicka tako je sve
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 sep 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Evo ne znam sta misle Basic i Bekric. Nemamo para za pojacanja, dobro ok istrpiti cemo i ovo. Ali kako vi mozete trpiti igrace koji su dokazali da ne mogu igrati? U cemu je fazon?
Ima li bar dva juniora da im se ukaze povjerenje, eto makar da probaju kad ovi ne znaju.
Ispasti iz lige necemo sigurno.
Ima li bar dva juniora da im se ukaze povjerenje, eto makar da probaju kad ovi ne znaju.
Ispasti iz lige necemo sigurno.
-
- Kontakt:
Pobjedjivat kuci sto moramo, u gostima ako sta uzmemo uzmemo..jbg mora se imat neki cilj...ako je cilj evropa onda istu ganjaj..za istu ti ne trebaju sve pobjede tako da gubices sigurno
Ako nemas para onda guraj mlade, al onda ne ocekuj rezultat, a ne ti bacas i to malo para na ublehe i jos ocekujes nesto..
Vcrs ocajna tekma , al i vecina vas nije fer....sve vam je potaman, uprava, trener, igraci..ne smijes A rec odma ti daju neki pridjev i sad kad izgubimo onda tjeraj sve...xy igrac govoritr levat, onda dodje kod nas "ma dobar je vidjecete uklopice se"..onda ga ti isti prvi tjeraju
Haj prvo da se svak dogovori sam sa sobom pa cemo komentarisati.
Muftic sto puta sam reko..solidan golman al nikad nece karijeru napravit jer nema visine jbg..
Ovaj brazilac trebalo bi provjerit al smio bi se zaklet da nije profesionalni fudbaler
Ako nemas para onda guraj mlade, al onda ne ocekuj rezultat, a ne ti bacas i to malo para na ublehe i jos ocekujes nesto..
Vcrs ocajna tekma , al i vecina vas nije fer....sve vam je potaman, uprava, trener, igraci..ne smijes A rec odma ti daju neki pridjev i sad kad izgubimo onda tjeraj sve...xy igrac govoritr levat, onda dodje kod nas "ma dobar je vidjecete uklopice se"..onda ga ti isti prvi tjeraju
Haj prvo da se svak dogovori sam sa sobom pa cemo komentarisati.
Muftic sto puta sam reko..solidan golman al nikad nece karijeru napravit jer nema visine jbg..
Ovaj brazilac trebalo bi provjerit al smio bi se zaklet da nije profesionalni fudbaler
Zadnja izmjena: Napoleon1921, dana/u 03 sep 2023, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, svrakino1921, Vanja8 i 37 gostiju.