Sloboda ce u Evropu 99%, nisam spominjao nikakve titule.....do titule ima jos da se igra 6 kola.....club21 je napisao/la:Samo bi se osvrnuo na raspored koji spominješ ako znaš sa kim sloboda igra do kraja ne bi to napisao , dovoljna činjenica da sloboda zadnju igra u mostaru koja će odlučiti titulu a da ne spominjem široki i sarajevo.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako prednos nad pratiocem 5 bodova nije razlog da se ne razmišlja o tituli i u legalu sa konkurentom šta jest.Skver je napisao/la:Sloboda ce u Evropu 99%, nisam spominjao nikakve titule.....do titule ima jos da se igra 6 kola.....club21 je napisao/la:Samo bi se osvrnuo na raspored koji spominješ ako znaš sa kim sloboda igra do kraja ne bi to napisao , dovoljna činjenica da sloboda zadnju igra u mostaru koja će odlučiti titulu a da ne spominjem široki i sarajevo.
Ovo je prilika koja se ukaže jednom u 10 godina i to treba prihvatiti objeručke i poginuti za nju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjet cemo sve, moze otici ovo u bilo kojem smjeru. Zeljo, Sloboda, Zrinjski i Siroki su svi podjednaki i svako moze uzeti trofej do kraja.
Sarajevo mislim da nece osvojiti ligu jer ganjaju dvije ekipe, npr Slobodu mogu dobiti i prestici je uz jedan kiks Slobode. Ali nemaju medjusobnu utakmicu sa Zrinjskim.
Isto tako ima duel Sarajevo-Zeljo gdje ce neko nekog izbaciti iz utrke. Tako da Sarajevo ne moze ganjati Zrinjskog za titulu, mogu Slobodu jer imaju medjusobni.
I zato mislim da Sarajevo nece uzeti titulu jer nema utakmicu protiv Zrinjskog i ima medjusobni sa Zeljom gdje ce jedna ekipa ispasti iz utrke.
Trenutno su sanse po meni 50% Zrinjski, 30% Sloboda, Zeljo 10% i Sarajevo 10%.
Dok u kupu po 33% Sloboda, Zeljo i Siroki.
Sarajevo mislim da nece osvojiti ligu jer ganjaju dvije ekipe, npr Slobodu mogu dobiti i prestici je uz jedan kiks Slobode. Ali nemaju medjusobnu utakmicu sa Zrinjskim.
Isto tako ima duel Sarajevo-Zeljo gdje ce neko nekog izbaciti iz utrke. Tako da Sarajevo ne moze ganjati Zrinjskog za titulu, mogu Slobodu jer imaju medjusobni.
I zato mislim da Sarajevo nece uzeti titulu jer nema utakmicu protiv Zrinjskog i ima medjusobni sa Zeljom gdje ce jedna ekipa ispasti iz utrke.
Trenutno su sanse po meni 50% Zrinjski, 30% Sloboda, Zeljo 10% i Sarajevo 10%.
Dok u kupu po 33% Sloboda, Zeljo i Siroki.
Ma x na Grbavici 1 na Tusnju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko zabije u gostima ide dalje. Ako odigra Zeljo 1:0 protiv nas na Grbavici mi ispadamo..DoeTz je napisao/la:Ma x na Grbavici 1 na Tusnju.
- FrantoBauzek
Od zadnjih devet utakmica, Sloboda je pobijedila sedam, jednu nerjeseno i jednu izgubila. Tu sto je izgubila je upravo protiv Zelje koji, iako je dobro stojao u terenu, vise sretno nego spretno pobijedio u tom dvoboju. Treba biti realan. Nemoj biti (tipicni egocentricni)Sarajlija jbt.
Ove sezone Sloboda je igrala vjerovatno najljepsi fudbal u ligi. Doduse i Zrinjski u nekoliko navrata je igrao veoma lijepo, to sto sam upratio
Sloboda nije favorit u ovom susretu i u kupu. Zeljo je doveo dobre igrace, nanizao pobjeda a najvise od svega, njihovi navijaci kazu da je on apsolutni favorit protiv Slobode. Ovo zadnje je presudno. Golemo je to...
Ove sezone Sloboda je igrala vjerovatno najljepsi fudbal u ligi. Doduse i Zrinjski u nekoliko navrata je igrao veoma lijepo, to sto sam upratio
Sloboda nije favorit u ovom susretu i u kupu. Zeljo je doveo dobre igrace, nanizao pobjeda a najvise od svega, njihovi navijaci kazu da je on apsolutni favorit protiv Slobode. Ovo zadnje je presudno. Golemo je to...
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Prije da ce bit 0-0 na Grbavici.tuzlak1987 je napisao/la:Ko zabije u gostima ide dalje. Ako odigra Zeljo 1:0 protiv nas na Grbavici mi ispadamo..DoeTz je napisao/la:Ma x na Grbavici 1 na Tusnju.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zeljo je autsajder protiv Slobode, ne prebacujte lopticu. Mi smo autsajderi protiv svih ekipa te se borimo za opstanak, pa vi ste to konstantno govorili, ne mijenjajte ploču sad.
Sloboda definitivno ne igra najljepši fudbal..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sto bi se pravdao? Realno, svak'ima pravo na svoju racunicu. Sloboda je daleko slabiji protivnik za Siroki i naravno da ocekujem da ga Zeba pristavi i da Kjosevski kiksa. To su nadanja, nema sumnje da Zeljo vec u srijedu ne zavrsi posao. 100%PipiDugaCarapa je napisao/la:Šta se pališ, i danas ću navijati za Jocu da vrati bar malo od onoga što nam je duzan. Više ne ovisimo sami o sebi, titulu uzeti ne mozemo, a vi ste nam za vratom, kao i Sarajevo sa utakmicom manje.. Naravno da ću navijati da izgubite i jedni i drugi.UltrasNotRed je napisao/la:Kad u srijedu bude juris Zeba, bilo bi tu smijeha?PipiDugaCarapa je napisao/la:Taman da izasli iz sesnaesterca nismo, njihovih devedeset sansi se ne moze porediti sa jednom nasom, koja je rezultirala golom.
Taman da se sastavili sa loptom nismo, bar nas nisu maltretirali, kao sto jesu jednu ekipu. Ne sjecam se koja tacno je u pitanju
Je li igra Sloboda sa Sirokim slijedecu? Mislio sam da ovo nikad necu reci ali.. Juris Zeba, juris Sloboda !
Za Siroki bi Sloboda bila laksi protivnik u eventualnom finalu kupa. Oa nek'bude juris Zeba, da se ispuni i tvoja zelja. Kjosevski na aparatima, ocekujem kiks.
Uostalom, šta se pravdam ja?
HAJDE JOCO, JE.BO TI PAS MATER !
Zeljo nije favorit protiv Slobode, već potpuni autsajder. Ovi se bore za titulu, a mi za opstanak. Tako mi bar rekoše pojedini pitari i navijače najneuspješnijeg kluba u historiji fudbala.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ko ce u ovoj ligi u dvije utakmice dobiti Slobodu ? Niko
Ko ce ove sezone dobit slobodu na tusnju ?narodniheroj je napisao/la:Ko ce u ovoj ligi u dvije utakmice dobiti Slobodu ? Niko
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pa napomenuo sam u dvije utakmice, nisam spominjao tri utakmice, u 3 cemo ih vjerovatno dobitirodrigo87 je napisao/la:Ko ce ove sezone dobit slobodu na tusnju ?narodniheroj je napisao/la:Ko ce u ovoj ligi u dvije utakmice dobiti Slobodu ? Niko![]()
- FrantoBauzek
jovanmaksimovic je napisao/la:zeljo uzima sve do kraja osim druge finalne utakmice sa sirokim, gdje ce pustiti remi u sirokom brijegu... zrinjski ili mi prvaci a zeljo rutinski kup uzima...
To je mozda bila prica prije silnih pojacanja i najavljivanja plavog proljeca. Sad ste pak promjenili plocu. Vi ste favoriti do kraja. Navijaci vasi tek, uh, najbolji prognozeri uz izuzetnu objektivnost. Golemo je toPipiDugaCarapa je napisao/la:Zeljo je autsajder protiv Slobode, ne prebacujte lopticu. Mi smo autsajderi protiv svih ekipa te se borimo za opstanak, pa vi ste to konstantno govorili, ne mijenjajte ploču sad.
Nadamo se najboljem, to je jedino sto nama je preostalo protiv apsolutnih favorita
Pa da si napisao da igra, od pada u nesvjest pao bih preko tastature
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Željo je odradio predobar posao, što se vidi i po rezultatima, al oni mene uopšte nisu fascinirali svojom igrom u ovom proljetnom dijelu, jedino protiv Olimpica i nekako se može reć da su dominirali, mada ispadali su u odbrani dosta, malo su opuštenije tu ušli. Opet to ne mora ništa značit naravno jer pobjedama se ne gleda u zube, al da su nepobjedivi, pa i nisu, nekad su i imali više sreće nego pameti, neće uvijek. Hajde nek ste se i vi nadigli poslije pobjede na Tušnju, nadam se da će se i vaši igrači tako nafurat. Zna se šta tad bude.
Husref odmarao neke igrače, očigledno je da neće odustat od kupa. Dobro će se namučit i jedni i drugi da dođu do finala.
Husref odmarao neke igrače, očigledno je da neće odustat od kupa. Dobro će se namučit i jedni i drugi da dođu do finala.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
Apsolutni favoriti na svim frontovima. Navijaci njihovi kazu, golemo je to 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako pogledamo tabelu realno je ocekivati da Zrinjski i Sloboda imaju vece sanse da se plasiraju u Evropu od ostalih...za to trece mjesto koje vodi u Evropu pored Zelje konkurisu Sarajevo i Siroki, valjda se i oni pitaju.....niko ne spori ovdje niciji kvalitet, plus imamo Radnika kojeg nikako ne smijemo otpisati tek tako....po meni Sarajevo ima vece sanse od Zelje i Sirokog sto se tice prvenstva....za kup BiH ce mo vidjeti sta ce se desavati....tu ce biti raznih igrica i kombinacija....moje misljenje.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne brini ti za igrace i strucni stab, oni su debelo oprezniji nego, recimo ja, da nije tako, mi bi vec protiv borca ili vas izgubili, ali nismo... edis ih cvrsto na zemlji drzi, ali nije ni prvi ni posljedni put da mi proljece odigramo sjajno (1998, 2004, 2007, 2010, 2012, 2015)...wobly92 je napisao/la:Željo je odradio predobar posao, što se vidi i po rezultatima, al oni mene uopšte nisu fascinirali svojom igrom u ovom proljetnom dijelu, jedino protiv Olimpica i nekako se može reć da su dominirali, mada ispadali su u odbrani dosta, malo su opuštenije tu ušli. Opet to ne mora ništa značit naravno jer pobjedama se ne gleda u zube, al da su nepobjedivi, pa i nisu, nekad su i imali više sreće nego pameti, neće uvijek. Hajde nek ste se i vi nadigli poslije pobjede na Tušnju, nadam se da će se i vaši igrači tako nafurat. Zna se šta tad bude.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Zeljo da je imao ovakvu ekipu od starta,sad bi imao rijeseno prvenstvo. Cinjenica.
- FrantoBauzek
Nista bez duple krune za Zelju na kraju sezone. Apsolutni favoriti. Navijaci kazu. To jednostavno mora tako biti. Golemo je to 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno, nastupilo je plavo proljeće što znači da ćemo gotovo pa sigurno obezbijediti opstanak.
@wobly
Niko više ne igra lijepo, iz jednostavnog razloga što se svi za nešto bore. Za titulu, europska takmičenja, opstanak ili na kraju krajeva ekipe poput Veleza ili Drine uđu rasterećno u utakmicu, a nekog će zajeb.ati sto posto. Ne postoji ekipa koja će se opustiti, sem onih koje su već ispale..
Uostalom, ni uigrali se još nismo, a što se mene tiče, mozemo pobijediti svaku utakmicu na ovaj način. Bolje nego da igramo brzo, tačno, sa impozantnom transformacijom, a naposlijetku prospemo bodove.
@wobly
Niko više ne igra lijepo, iz jednostavnog razloga što se svi za nešto bore. Za titulu, europska takmičenja, opstanak ili na kraju krajeva ekipe poput Veleza ili Drine uđu rasterećno u utakmicu, a nekog će zajeb.ati sto posto. Ne postoji ekipa koja će se opustiti, sem onih koje su već ispale..
Uostalom, ni uigrali se još nismo, a što se mene tiče, mozemo pobijediti svaku utakmicu na ovaj način. Bolje nego da igramo brzo, tačno, sa impozantnom transformacijom, a naposlijetku prospemo bodove.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.