FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2014, 15:50

Ne treba nam stoper kada se vraća ako Bog da Holger Badstuber, igrač koji je igrao uvijek u prvom sastavu Bayern-a, te Elf-a.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2014, 16:02

Onda vam ne treba niko :mrgreen: , mada mislim da će on teško da se vrati na onaj svoj pređašnji nivo, volio bih da se varam ali su te povrede i njegovo dugo odsustvo nešto što mu ne ide u prilog :|

Zato sam mišljenja da će možda potražiti nekog na tržištu :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2014, 16:08

Moguće da će se neko dovesti ali to neće biti neko super zvučno pojačanje. Čisto da se ima zamjena za van Buyten-a koji je igrao veoma mali broj utakmica ove sezone.

Mislim da bi trebali uzeti nekog iskusnijeg igača koji je uvijek spreman dati doprinos ekipi kada je to najpotrebnije.

I ja sam mislio da će se dovesti neki vrhunski stoper ali eto Dante je produžio ugovor.

Jedina nepoznanica je Toni Kroos, ode li on dovest će se neki veznjak, moguće da je to i Miralem Pjanić. Ako ostane, ne vjerujem da će se dovoditi neka mega pojačanja, jedino ako ode Mandžo u šta ne vjerujem, ipak je on borac (jedino na zimskoj pauzi ako Lewandowski bude igrao kao u BvB-u).

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 25 mar 2014, 16:16

Na Junaj-edovom pdfu samo je @ferdy covjek koji razumno pise sto se ovog dvomeca tice.
Halalim mu sto mi dnevnicu uzima kad one gifove pocne lijepiti :twisted:

Kroos ce ispasti izrazito glup jer ce odlazak iz Bayerna predstavljati korak nazad u njegovoj karijeri.
Miralema bi volio vise u Barci vidjeti, jer bi njima baš, ali baš lego.
Nama vise treba mlad i perspektivan stoper, jer ovo s Badstuberom ne mirise na dobro.
Dante je na vrhuncu i drzi nam odbranu, ali vremenom moze samo doziviti decline. To jest opasti kvalitetom i igrati slabije. Mora se osiguravati za buducnost.
Boateng nije konstantan, i ne vjerujem da moze bolje igrati od prosle godine, a nama treba Svjetska klasa kakvu u bekovima imamo. On to nije nikad ni bio, a sumnjam da ce postati vremenom. Volio bi da grijesim.
Van Buyten je i u poznim godinama dozivio ogroman napredak kad poredis 2010.-u i 2013.-u godinu.
Sasvim dostojna zamjena kad kolektiv funkcionise kako treba. Pod Heynckessom se nije ni osjetilo da igra trom covjek od 35 godina protiv Barce naprimjer, kad ti ne moze protivnik ni u jednom segmentu igre nista. Medjutim neozbiljno ga je koristiti za ista vise od kup utakmica.

Pitanje je koga dovesti ?
Ko ce da bude zadnji vezni 90 % utakmice i da razmjenjuje pasove s veznjacima na 50 metara od gola, a onda kad dodje do greske da to zatvori i sprijeci kontru ?
Nezahvalno je biti stoper kod Pepa, pogotovo jer vecinu utakmice bekovi nisu ni blizu tebe pa sav teret odbrane gola ostaje na tebi. Jos ako igras protiv ekipe s brzom transformacijom iz odbrane u napad.. Uff
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 25 mar 2014, 16:26

Ma uzmete Humelsa i rijesen prob na dugorocno
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 25 mar 2014, 16:57

majestic24 je napisao/la:Munian je bio u strasnoj formi one sezone kad je bilbao izbacio Uniteda iz evropske lige. Nakon toga je vise stagnirao nego napredovao.
farinelli123 je napisao/la:Nisam ga bas pratio u poslednje vreme, ali ga pamtim po odlicnim partijama. Doduse pod Bielsom.
A i vise mi se svidja on kao zamena za Bilala, nego Draksler. :mrgreen:
Muniain je igrao vrhunski u sezoni 11/12 kada su igrali i finale Europa Lige. Nakon toga slijedi veliki pad u formi u prošloj sezoni, tako veliki da su se mnogi počeli čuditi kako se to može dogoditi takvom talentu i nakon stvarno odlične sezone 11/12. Počelo se sumnjati u njega. Ono što se ja sjećam prošle sezone kod Bielse, pa tu nitko nije znao ko pije a ko plaća.

Kakav pad u formi cijelog kluba, ne samo Muniaina. Jednostavno se dogodio kratki spoj u ekipi odlaskom Martineza i sjedenjem na klupi Llorentea. Muniain je bio izgubljen u svemu tome jer je svatko igrao za sebe, toliko sebičnosti se nije odavno vidjelo na nogometnim terenima kao prošle sezone kod njih. Nije da branim Muniaina, jednostavno je bio izgubljen u vremenu i prostoru što je rezultiralo da sjedi na klupi na EP-21 u Španjolskoj repki a dirigentsku palicu su preuzeli Thiago i Isco. Tako da evo, Isco je nastavio dirigirati ekipom U-21, ali u ovim kvalifikacijama kapetan je Muniain. To dovoljno govori kakve partije ovaj momak pruža u ovoj sezoni.

Muniain ponovno igra odlično. Gledajući njegovu statistiku ne bi se moglo reći da je nešto posebno, ali eto, nije niti Riberyeva statistika bila nešto posebno u Marseilleu i prije pa je svejedno uspio napraviti vrhunsku karijeru. Što se same igre tiče, njegova igra me podsjeća na Riberya, što zbog konstitucije, što zbog okretnosti, brzine, driblinga, tako i zbog one prgavosti, oštrine i arogantnosti u pojedinim momentima. Naravno, još tu ima mjesta za napredak kao npr. u završnici, fizičkoj snagi i kondiciji ali to se sve može dobiti kad imaš dobre temelje. Isto tako, niti jedan nije golgeter a opet svojim potezima donose prevagu i gušt ih je gledati. Stoga, da, volio bih vidjeti Muniaina u Bayernu 2015. godine kada mu ističe ugovor.

Pošto gledam pa skoro svaku utakmicu Athletica ove sezone, mogu reći da osim Muniaina ima još odličnih igrača u tom sastavu i ne bih se čudio da još neki naprave veliki transfer jer očito se dobro radi u tom klubu. A što se tiče njihove igre, pa, netko je prošli tjedan nahvalio Salzburg i njihov presing kao da je to najjači presing u Europi, ja kažem da se taj presing ne može usporediti sa Athleticovim presingom jer ovi momci igraju stvarno posebno u tom segmentu igre.

Muniain je po meni idealni nasljednik Riberya.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2014, 18:21

Muniain ima potencijal da bude nešto kao Ribery, eventualno malo slabija verzija. Očigledno da ga je slava unazadila i da se okrenuo više trpanju nekih drugih rupa, a ne gola.

Pep zna šta Bayern-u treba i nekako sam siguran da će ovo na dobro izaći.

Još malo pa utakmica u Berlin-u, idemo momci do titule!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 mar 2014, 18:30

@Badr Hari

Slažem se sa tobom.
Van Buyten, kako stvari stoje, odlazi na kraju sezone i potreban je jedan stoper u svakom slučaju. A ako tome dodamo da je Badstuberova povreda takve prirode da je upitno kakav će se vratiti i koliko će vremena biti potrebno da se vrati na onaj nivo prije povrede, onda je potreba za stoperom još veća.
Bez obzira na Kirchoffa.

Od mladih bi dobar izbor bio Zouma, ali ga Chelsea ugrabi prije svih.
Mada ima dosta mladih i talentovanih stopera i pored njega, na pamet mi padaju Mangala (Porto), Ginter, Knoche.
Onda su tu i oni koje bi bilo dosta teško dovesti, Marquinhos, Varane, Nastasić.

Kao i oni kojima predviđaju blistave karijere ali koji igraju u Južnoj Americi (Doria, Balanta...).

" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se ja nešto pitam, a ne pitam, moj izbor bi bio Benatia iz Rome, mada ne spada u kategoriju mladih igrača (26).
Strašan stoper, brz, jak u duelima, čita igru, jak u igri glavom (5-6 golova ove sezone) i ono zbog čega mislim da bi bio dobar izbor u Bayernu, zna sa loptom.

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2014, 18:32

U pitanju je Roma, dakle početna ponuda minimalno 30 miliona eura :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 mar 2014, 18:34

Koliko para toliko muzike :mrgreen:

Meni lično bolji izbor od Luiza.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2014, 18:37

Da, gledao sam Romu mnogo puta ove sezone, odličan igrač. Kakav Luiz, Mourinho je i sam uvidio da je kiks igrač koji je ofanzivno jak i tehnički kvalitetan pa mu ipak u drugom planu.

Pep voli takve igrače, ne mislim na kiks igrače nego na tehnički potkovane, sve je moguće.

Ako ti nije lijeno čitati, odličan tekst o Mehdi Benatia-u.
Mehdi Benatia (26) od srpnja 2013. godine član je Rome, koja ga je dovela za 13.5 milijuna eura iz Udinesea, u kojem je prošle sezone odigrao tek polovicu prvenstvenih utakmica. No Romin sportski direktor Walter Sabatini imao je dobar nos, jer Benatia je ovog trenutka najbolji stoper Serie A, s igrama u rangu svjetskih klasa.

Neki ga već guraju u probrano društvo, drugi će to shvatiti prije ili kasnije, tim više ako pogledamo koliko su pali neki od cijenjenih stopera: Ferdinand je za penziju, sve sporiji Vidić na putu za posrnuli Inter, Pique odavno van top forme, Luiza je u Chelseaju izbacio Cahill, a Hummels je više po operacijskim salama nego travnjaku…

I dok je Sabatini fino 'nanjušio' Benatiju, puno propusta napravili su Francuzi, koji danas lupaju glavom u zid. Rođen u travnju 1987. u Courcouronnesu, malom gradiću južno od Pariza, Benatia se nogometno počeo školovati u iznimno cijenjenoj akademiji Clairefontaine, uz Hatema Ben Arfu. Ista, popularna generacija '87, bili su i Karim Benzema, Jeremy Menez, te Samir Nasri koji će kasnije s Benatijom biti cimer u Marseilleu, gdje su postali i do danas ostali najbolji prijatelji. Svi oni sudjelovali su 2004. na Euru U17, pobijedivši u finalu talentirane Španjolce, predvođene Fabregasom i Piqueom.

Trebao je to biti njegov najbolji dan života, ali pretvorio se u najgori...

Benatia doduše nije bio dio momčadi na spomenutom turniru, ali i on je označen velikim potencijalom generacije koja je Francusku i u seniorskoj konkurenciji trebala odvesti na vrh Europe, ako ne i svijeta. Barem su se tako nadali… Zasad, koliki-toliki trag u dresu A reprezentacije ostavio je Benzema. Ben Arfa, Nasri i Menez nipošto, iako odlični, i dalje su na neki način i 'nedefinirani igrači'… Makar su dobili podosta prilika i kredita u domaćim klubovima u ranijoj fazi karijere, za razliku od Benatije.

Sin Marokanca i Alžirke, nakon školovanju u Clairefontaineu, via Guingamp, završio je u Marseillu. Za voljenu momčad potpisao je sa 16 godina, a najbliže debiju bio je 5. ožujka 2006. Trebao je to biti njegov najbolji dan života, no pretvorio se u najgori. Predsjednik Marseillea Pape Diouf, frustriran jer je PSG uoči međusobnog derbija odbio dati više ulaznica gostujućim navijačima na Parku prinčeva, odlučio je protestirati na neubičajen način.

Zatražio je od navijača Marseillea da bojkotiraju utakmicu, a u prijestolnicu je odlučio poslati rezervnu momčad, prepunu klinaca željnih da zablistaju na pariškoj pozornici. Tadašnji, a zanimljivo i današnji trener Marseillea Jose Anigo poslušao je gazdu, ali Benatia nije bio jedan od talentiranih mladića koji su protiv PSG-a izvukli remi, 0:0.

Oduševio, pa odbio Mourinha

Takav tretman Benatia nije zaslužio. Pogotovo ne nakon što je u tinejdžerskim danima prošao probu kod Josea Mourinha u Chelseaju, testiran u duelima s Drogbom i ostalim vrhunskim napadačima. Mourinho je bio oduševljen, ali Benatia ga je ipak odbio, procijenivši da će u Marseillu prije dobiti šansu. Iz današnje perspektive, bila je to itekako kriva procjena, no i dokaz kakav je profesionalac Benatia i koliku želju imat za regularnim igranjem nogometa.

A što se krivih procjena tiče, što teki reći za Josea Aniga? Kada je Elie Baup 2006. želio dovesti Benatiju na posudbu u St. Etienne, Anigo mu je odgovorio da stoper može ići na kaljenje samo u neku drugoligašku sredinu.

„Istina je da nisam vjerovali u projekt s njime“, kazao je kasnije Anigo za L'Equipe.

Benatia uskoro odlazi u 2. ligu, u Tours, gdje kao posuđeni igrač dobro odrađuje svoju premijernu seniorsku sezonu. Iduće godine posuđuje ga prvoligaš Lorient, no tamošnji dugogodišnji šef stručnog stožera Christian Gourcuff na kraju ga ne koristi niti minute. U siječnju 2008. Benatia je ozlijedio ligamente koljena, a u Marseilleu nikoga nije bilo briga. Štoviše, tijekom oporavka raskinuli su ugovor s njime… Bio je to težak period za Benatiju, ali on se pokazao kao borac, a Didier Olle-Nicolle konačno kao čovjek s osjećajem da prepozna potentnog nogometaša.

„Htio sam dovesti Benatiju još u siječnju, kada je igrao za rezerve Lorienta jer mu trener nije vjerovao. Nažalost, baš u to vrijeme teško se ozlijedio. Rekao sam mu da nam se pridruži kad se oporavi. Odmah smo izgradili međusobno povjerenje, kazao sam mu da će postati prvoligaški igrač ako ostane fokusiran. On je također bio uvjeren u svoje sposobnosti“, priča Didier Olle-Nicolle, tadašnji trener drugoligaškog Clermonta.

Ne šljive vas ni 5%, ako niste Giroud s 20 golova na kontu

I doista, Olle-Nicolle je već u ljeto 2008. besplatno doveo Benatiju. Oporavljeni stoper, željan nogometa više nego ikad, uskoro je oduševio sve u Clermontu.

„Sjajno je čitao igru, predviđao poteze protivnika i izbjegavao nepotrebne prekršaje. Bio je prvi na svakoj lopti“, priča za ESPN o tom periodu tadašnji pomoćni trener Clermonta Jean-Noel Cabezas.

U stoperskom tandemu s Benatijom igrao je Jacques Salze, koji danas priča da je 'odmah bio primjetan golemi potencijal Benatije' i da je 'pravo čudo što Clermont nije dobio ponudu nijednog prvoligaša'. Svoju razočaranost time tih je godina u jednom intervjuu izrazio i sam Benatia…

„Nažalost, ako igrate u francuskoj 2. ligi i ne zabijate 20 golova po sezoni kao Hoarau ili Giroud, nitko vas neće primjetiti“, frustriran je bio Benatia.

Srećom po njega, pojavio se Udinese. Klub poznat po možda i najboljoj skautskoj službi na svijetu, uzeo je besplatno Benatiju u ljeto 2010. On je već tada bio i reprezentativac Maroka, za čiju se nacionalnu momčad odlučio igrati svjestan da u Francuskoj svojih 'pet minuta' neće dočekati. Zato ih je dočekao u Italiji, skrenuvši na sebe pozornost još u Udinama.

Rim je ipak bio zahtjevnija sredina i pravi izazov, gdje su očekivanja i razmišljanja navijača nerijetko iracionalna. Nekoliko mjeseci nakon dolaska u Romu, oko Benatije više nema dileme. On je stoper svjetske klase, kojeg je milina gledati. Visok 192 cm, Benatia je i 'lagan' i snažan. Okretan, skočan, zaista prvi na gotovo svakoj lopti, s nevjerojatnim čitanjem igre i pozicioniranjem.

Vjera, rad i potencijal došli na naplatu: Stup naj obrane Liga petica!

Uostalom, Roma uz Bayern ima najbolju obranu u Ligama petice. U 26 ligaških utakmica, Rimljani su primili svega 12 pogodaka, a čak su 17 puta sačuvali svoju mrežu netaknutom. Dakako, obranu igra cijela momčad, a ne samo stoperi, no svatko tko je gledao Romu, zna da najveće zasluge idu Benatiji.

On je najkonstantniji igrač Rome, koji boljim čini i drugog stopera (Castana) i koji zaustavlja sve ono što prođe kraj ostalih. U dosadašnjem dijelu sezone doslovce mu se mogu pronaći dvije pogreške, a pored svega, Benatia je i zabio pet pogodaka, pa još s nekoliko suigrača dijeli drugo mjesto na klupskoj ljestvici strijelaca.

Prošlog ljeta uz Romu su ga htjeli i drugi talijanski velikani, te klubovi iz Engleske. Sada je interes za njegovim uslugama još izraženiji, na Old Traffordu ga primjerice vide kao stup obrane nekog budućeg, boljeg Man Uniteda… Navodno su Romi spremni isplatiti i 35 milijuna eura za Benatiju, kojeg nažalost nećemo gledati na Svjetskog prvenstvu, jer je njegov Maroko bio neuspješan u kvalifikacijama.

Benatia žali što će svjetsku smotru gledati na TV-u, no daleko više razloga žaliti imaju Francuzi. Nisu ga znali prepoznati, a danas je superioran u odnosu na njihove centralne braniče, Ramija, Koscielnyja, Mexesa… I ostao je svoj i skroman, o čemu svjedoče u Clermontu.

„Nije zaboravio odakle je došao“, složni su Cedric Bockhorni i Eugene Ekobo, bivši suigrači koji su od Benatije prije koju godinu dobili dresove Udinesea.

A Didier Olle-Nicolle, čovjek koji mu je prvi dobio pravu šansu i najviše vjerovao, kroz smijeh priča da još uvijek čeka dres Rome. Kako igra Benatia, mogao bi ponosni Olle-Nicolle ubrzo dobiti suvenir nekog TOP europskog velikana…

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 mar 2014, 18:45

Ma zna i ovaj sa loptom više nego prosječan stoper. Istina je da je Luiz tehnički jači, ali nije velika razlika.

Čitao sam to nedavno, u pravom smislu preko trnja do zvijezda. :)

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 mar 2014, 18:49

sekerbay je napisao/la:
Onaj jučer post od Miše Mora :mrgreen: , ono sa uber trenerom, navijačima, igračima, na BajoTvu..., odavno nešto bolje nisam čuo. :lol:
covjece, kad citas njihove postove pomislis da su sve i jedan srbi. ono, gospodstinja i nadljudi koji ne mogu sastavit posta u kojem se nece osvrnut na historiju. :mrgreen:
Kuju oni neku načertaniju tamo sigurno,izmedju sebe,na celu sa potomkom kraljevske porodice s krvi "plavljom" od dresa Citya :mrgreen:
Najgore je sto pisu neke banalne stvari i onda fol,znam da nece razumiti.Mrsko mi vise i ici tamo,kad su oni uber za nas,ocigledno.

@majestic24
Ne zelim da pravim neke psolize sad (sto si secko rek'o :D ),ali mislim da je tesko odjednom tako uspjesan klub gledati kako je spao na niske grane,ako si njegov navijac.
Mislim,vi ste u cetvrtfinalu Lige prvaka,to nije ni malo nisko,ali boli vas kad neko ovde napise da niste ni protiv koga favorit,a pod SAFom se nikad nije moglo reci tako nesto.Ili su sanse 50-50,ili ste vi favoriti.

Guardiola sigurno nije minus u ovoj utakmici,ne znam kako moze biti ikako,ali eto.
Ako si gledao utakmicu protiv Arsenala,mogao si vidjeti Rafinhu na djelu kao beka,a i Lahma na sestici,a i Martineza na stoperu.Ovog zadnjeg nisi nesto puno ni gledao,ali prva dvojica su briljirala.
Martinez ce biti samo bolji na stoperu i sigurno ce poceti kao stoper utakmicu.Ono sto se meni ne svidja jeste da je veoma trom igrac,eksplozivnost nula,ali trenutno bolje opcije za stopera nemamo.
Unitedove sanse su minimalne i to je realna situacija,ja samo ne znam zasto svi misle da se mi kur'cimo kad to napisemo.
#miasanmia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 mar 2014, 18:51

Ne znam je li ko gledao ovog malca :?:

[youtube][/youtube]

Eliaquim Mangala 23 god. igrac Porta, pola Evrope je zainteresovano za njeg.
Polivalentan igrac moze pokrivat' i lijevog stoper i beka. Igrac koji obecava definitivno. 8-)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2014, 18:55

City je što se tiče Mangale bio nešto konkretniji, mislim da on dolazi kod njih na ljeto, ovi traže 40ak mil, a mislim da bi za vas Benatia kojeg Ceze pomenu bio bolji izbor, čak i onaj mladi Francuz iz Bilbaoa, Laporte, ogromni talenat, a i Inigo Martinez bi bio odličan izbor, ako ga Real ili Barca prije ne ugrabe.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 mar 2014, 19:10

Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Müller - Götze

Einwechselspieler: Starke - van Buyten, Thiago, Ribéry, Mandzukić,

slika
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 25 mar 2014, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 mar 2014, 19:15

Wo ist Thiago :|

Mislim da je ovo Gotze-u najdraža pozicija, lažna devetka.

Auf geht's Bayern!

GTI
Kontakt:

Post Postao/la GTI » 25 mar 2014, 19:46

Ima li ko kvalitetan link, da ne stopa, i da se vidi normalno. Ima mi moja web tv i satelitska al tu nigdje Bayerna. Eurosport 2-nema signala.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 mar 2014, 19:48

GTI je napisao/la:Ima li ko kvalitetan link, da ne stopa, i da se vidi normalno. Ima mi moja web tv i satelitska al tu nigdje Bayerna. Eurosport 2-nema signala.
Bice ovdje http://livesport4u.com/stream5.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako ne bude valjao, dacu ti drugi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 mar 2014, 19:49

http://bundesliga-streams.net/live/baye ... channel-1/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.