FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ne treba nam stoper kada se vraća ako Bog da Holger Badstuber, igrač koji je igrao uvijek u prvom sastavu Bayern-a, te Elf-a.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Onda vam ne treba niko
, mada mislim da će on teško da se vrati na onaj svoj pređašnji nivo, volio bih da se varam ali su te povrede i njegovo dugo odsustvo nešto što mu ne ide u prilog 
Zato sam mišljenja da će možda potražiti nekog na tržištu

Zato sam mišljenja da će možda potražiti nekog na tržištu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moguće da će se neko dovesti ali to neće biti neko super zvučno pojačanje. Čisto da se ima zamjena za van Buyten-a koji je igrao veoma mali broj utakmica ove sezone.
Mislim da bi trebali uzeti nekog iskusnijeg igača koji je uvijek spreman dati doprinos ekipi kada je to najpotrebnije.
I ja sam mislio da će se dovesti neki vrhunski stoper ali eto Dante je produžio ugovor.
Jedina nepoznanica je Toni Kroos, ode li on dovest će se neki veznjak, moguće da je to i Miralem Pjanić. Ako ostane, ne vjerujem da će se dovoditi neka mega pojačanja, jedino ako ode Mandžo u šta ne vjerujem, ipak je on borac (jedino na zimskoj pauzi ako Lewandowski bude igrao kao u BvB-u).
Mislim da bi trebali uzeti nekog iskusnijeg igača koji je uvijek spreman dati doprinos ekipi kada je to najpotrebnije.
I ja sam mislio da će se dovesti neki vrhunski stoper ali eto Dante je produžio ugovor.
Jedina nepoznanica je Toni Kroos, ode li on dovest će se neki veznjak, moguće da je to i Miralem Pjanić. Ako ostane, ne vjerujem da će se dovoditi neka mega pojačanja, jedino ako ode Mandžo u šta ne vjerujem, ipak je on borac (jedino na zimskoj pauzi ako Lewandowski bude igrao kao u BvB-u).
Na Junaj-edovom pdfu samo je @ferdy covjek koji razumno pise sto se ovog dvomeca tice.
Halalim mu sto mi dnevnicu uzima kad one gifove pocne lijepiti
Kroos ce ispasti izrazito glup jer ce odlazak iz Bayerna predstavljati korak nazad u njegovoj karijeri.
Miralema bi volio vise u Barci vidjeti, jer bi njima baš, ali baš lego.
Nama vise treba mlad i perspektivan stoper, jer ovo s Badstuberom ne mirise na dobro.
Dante je na vrhuncu i drzi nam odbranu, ali vremenom moze samo doziviti decline. To jest opasti kvalitetom i igrati slabije. Mora se osiguravati za buducnost.
Boateng nije konstantan, i ne vjerujem da moze bolje igrati od prosle godine, a nama treba Svjetska klasa kakvu u bekovima imamo. On to nije nikad ni bio, a sumnjam da ce postati vremenom. Volio bi da grijesim.
Van Buyten je i u poznim godinama dozivio ogroman napredak kad poredis 2010.-u i 2013.-u godinu.
Sasvim dostojna zamjena kad kolektiv funkcionise kako treba. Pod Heynckessom se nije ni osjetilo da igra trom covjek od 35 godina protiv Barce naprimjer, kad ti ne moze protivnik ni u jednom segmentu igre nista. Medjutim neozbiljno ga je koristiti za ista vise od kup utakmica.
Pitanje je koga dovesti ?
Ko ce da bude zadnji vezni 90 % utakmice i da razmjenjuje pasove s veznjacima na 50 metara od gola, a onda kad dodje do greske da to zatvori i sprijeci kontru ?
Nezahvalno je biti stoper kod Pepa, pogotovo jer vecinu utakmice bekovi nisu ni blizu tebe pa sav teret odbrane gola ostaje na tebi. Jos ako igras protiv ekipe s brzom transformacijom iz odbrane u napad.. Uff
Halalim mu sto mi dnevnicu uzima kad one gifove pocne lijepiti

Kroos ce ispasti izrazito glup jer ce odlazak iz Bayerna predstavljati korak nazad u njegovoj karijeri.
Miralema bi volio vise u Barci vidjeti, jer bi njima baš, ali baš lego.
Nama vise treba mlad i perspektivan stoper, jer ovo s Badstuberom ne mirise na dobro.
Dante je na vrhuncu i drzi nam odbranu, ali vremenom moze samo doziviti decline. To jest opasti kvalitetom i igrati slabije. Mora se osiguravati za buducnost.
Boateng nije konstantan, i ne vjerujem da moze bolje igrati od prosle godine, a nama treba Svjetska klasa kakvu u bekovima imamo. On to nije nikad ni bio, a sumnjam da ce postati vremenom. Volio bi da grijesim.
Van Buyten je i u poznim godinama dozivio ogroman napredak kad poredis 2010.-u i 2013.-u godinu.
Sasvim dostojna zamjena kad kolektiv funkcionise kako treba. Pod Heynckessom se nije ni osjetilo da igra trom covjek od 35 godina protiv Barce naprimjer, kad ti ne moze protivnik ni u jednom segmentu igre nista. Medjutim neozbiljno ga je koristiti za ista vise od kup utakmica.
Pitanje je koga dovesti ?
Ko ce da bude zadnji vezni 90 % utakmice i da razmjenjuje pasove s veznjacima na 50 metara od gola, a onda kad dodje do greske da to zatvori i sprijeci kontru ?
Nezahvalno je biti stoper kod Pepa, pogotovo jer vecinu utakmice bekovi nisu ni blizu tebe pa sav teret odbrane gola ostaje na tebi. Jos ako igras protiv ekipe s brzom transformacijom iz odbrane u napad.. Uff
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma uzmete Humelsa i rijesen prob na dugorocno
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Munian je bio u strasnoj formi one sezone kad je bilbao izbacio Uniteda iz evropske lige. Nakon toga je vise stagnirao nego napredovao.
Muniain je igrao vrhunski u sezoni 11/12 kada su igrali i finale Europa Lige. Nakon toga slijedi veliki pad u formi u prošloj sezoni, tako veliki da su se mnogi počeli čuditi kako se to može dogoditi takvom talentu i nakon stvarno odlične sezone 11/12. Počelo se sumnjati u njega. Ono što se ja sjećam prošle sezone kod Bielse, pa tu nitko nije znao ko pije a ko plaća.farinelli123 je napisao/la:Nisam ga bas pratio u poslednje vreme, ali ga pamtim po odlicnim partijama. Doduse pod Bielsom.
A i vise mi se svidja on kao zamena za Bilala, nego Draksler.
Kakav pad u formi cijelog kluba, ne samo Muniaina. Jednostavno se dogodio kratki spoj u ekipi odlaskom Martineza i sjedenjem na klupi Llorentea. Muniain je bio izgubljen u svemu tome jer je svatko igrao za sebe, toliko sebičnosti se nije odavno vidjelo na nogometnim terenima kao prošle sezone kod njih. Nije da branim Muniaina, jednostavno je bio izgubljen u vremenu i prostoru što je rezultiralo da sjedi na klupi na EP-21 u Španjolskoj repki a dirigentsku palicu su preuzeli Thiago i Isco. Tako da evo, Isco je nastavio dirigirati ekipom U-21, ali u ovim kvalifikacijama kapetan je Muniain. To dovoljno govori kakve partije ovaj momak pruža u ovoj sezoni.
Muniain ponovno igra odlično. Gledajući njegovu statistiku ne bi se moglo reći da je nešto posebno, ali eto, nije niti Riberyeva statistika bila nešto posebno u Marseilleu i prije pa je svejedno uspio napraviti vrhunsku karijeru. Što se same igre tiče, njegova igra me podsjeća na Riberya, što zbog konstitucije, što zbog okretnosti, brzine, driblinga, tako i zbog one prgavosti, oštrine i arogantnosti u pojedinim momentima. Naravno, još tu ima mjesta za napredak kao npr. u završnici, fizičkoj snagi i kondiciji ali to se sve može dobiti kad imaš dobre temelje. Isto tako, niti jedan nije golgeter a opet svojim potezima donose prevagu i gušt ih je gledati. Stoga, da, volio bih vidjeti Muniaina u Bayernu 2015. godine kada mu ističe ugovor.
Pošto gledam pa skoro svaku utakmicu Athletica ove sezone, mogu reći da osim Muniaina ima još odličnih igrača u tom sastavu i ne bih se čudio da još neki naprave veliki transfer jer očito se dobro radi u tom klubu. A što se tiče njihove igre, pa, netko je prošli tjedan nahvalio Salzburg i njihov presing kao da je to najjači presing u Europi, ja kažem da se taj presing ne može usporediti sa Athleticovim presingom jer ovi momci igraju stvarno posebno u tom segmentu igre.
Muniain je po meni idealni nasljednik Riberya.
Muniain ima potencijal da bude nešto kao Ribery, eventualno malo slabija verzija. Očigledno da ga je slava unazadila i da se okrenuo više trpanju nekih drugih rupa, a ne gola.
Pep zna šta Bayern-u treba i nekako sam siguran da će ovo na dobro izaći.
Još malo pa utakmica u Berlin-u, idemo momci do titule!
Pep zna šta Bayern-u treba i nekako sam siguran da će ovo na dobro izaći.
Još malo pa utakmica u Berlin-u, idemo momci do titule!
@Badr Hari
Slažem se sa tobom.
Van Buyten, kako stvari stoje, odlazi na kraju sezone i potreban je jedan stoper u svakom slučaju. A ako tome dodamo da je Badstuberova povreda takve prirode da je upitno kakav će se vratiti i koliko će vremena biti potrebno da se vrati na onaj nivo prije povrede, onda je potreba za stoperom još veća.
Bez obzira na Kirchoffa.
Od mladih bi dobar izbor bio Zouma, ali ga Chelsea ugrabi prije svih.
Mada ima dosta mladih i talentovanih stopera i pored njega, na pamet mi padaju Mangala (Porto), Ginter, Knoche.
Onda su tu i oni koje bi bilo dosta teško dovesti, Marquinhos, Varane, Nastasić.
Kao i oni kojima predviđaju blistave karijere ali koji igraju u Južnoj Americi (Doria, Balanta...).
Da se ja nešto pitam, a ne pitam, moj izbor bi bio Benatia iz Rome, mada ne spada u kategoriju mladih igrača (26).
Strašan stoper, brz, jak u duelima, čita igru, jak u igri glavom (5-6 golova ove sezone) i ono zbog čega mislim da bi bio dobar izbor u Bayernu, zna sa loptom.
[youtube][/youtube]
Slažem se sa tobom.
Van Buyten, kako stvari stoje, odlazi na kraju sezone i potreban je jedan stoper u svakom slučaju. A ako tome dodamo da je Badstuberova povreda takve prirode da je upitno kakav će se vratiti i koliko će vremena biti potrebno da se vrati na onaj nivo prije povrede, onda je potreba za stoperom još veća.
Bez obzira na Kirchoffa.
Od mladih bi dobar izbor bio Zouma, ali ga Chelsea ugrabi prije svih.
Mada ima dosta mladih i talentovanih stopera i pored njega, na pamet mi padaju Mangala (Porto), Ginter, Knoche.
Onda su tu i oni koje bi bilo dosta teško dovesti, Marquinhos, Varane, Nastasić.
Kao i oni kojima predviđaju blistave karijere ali koji igraju u Južnoj Americi (Doria, Balanta...).
Strašan stoper, brz, jak u duelima, čita igru, jak u igri glavom (5-6 golova ove sezone) i ono zbog čega mislim da bi bio dobar izbor u Bayernu, zna sa loptom.
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
U pitanju je Roma, dakle početna ponuda minimalno 30 miliona eura 

Koliko para toliko muzike
Meni lično bolji izbor od Luiza.

Meni lično bolji izbor od Luiza.
Da, gledao sam Romu mnogo puta ove sezone, odličan igrač. Kakav Luiz, Mourinho je i sam uvidio da je kiks igrač koji je ofanzivno jak i tehnički kvalitetan pa mu ipak u drugom planu.
Pep voli takve igrače, ne mislim na kiks igrače nego na tehnički potkovane, sve je moguće.
Ako ti nije lijeno čitati, odličan tekst o Mehdi Benatia-u.
Pep voli takve igrače, ne mislim na kiks igrače nego na tehnički potkovane, sve je moguće.
Ako ti nije lijeno čitati, odličan tekst o Mehdi Benatia-u.
Ma zna i ovaj sa loptom više nego prosječan stoper. Istina je da je Luiz tehnički jači, ali nije velika razlika.
Čitao sam to nedavno, u pravom smislu preko trnja do zvijezda.
Čitao sam to nedavno, u pravom smislu preko trnja do zvijezda.

- schweinsteiger
- Kontakt:
Kuju oni neku načertaniju tamo sigurno,izmedju sebe,na celu sa potomkom kraljevske porodice s krvi "plavljom" od dresa Cityasekerbay je napisao/la:covjece, kad citas njihove postove pomislis da su sve i jedan srbi. ono, gospodstinja i nadljudi koji ne mogu sastavit posta u kojem se nece osvrnut na historiju.Onaj jučer post od Miše Mora, ono sa uber trenerom, navijačima, igračima, na BajoTvu..., odavno nešto bolje nisam čuo.
![]()
![]()

Najgore je sto pisu neke banalne stvari i onda fol,znam da nece razumiti.Mrsko mi vise i ici tamo,kad su oni uber za nas,ocigledno.
@majestic24
Ne zelim da pravim neke psolize sad (sto si secko rek'o

Mislim,vi ste u cetvrtfinalu Lige prvaka,to nije ni malo nisko,ali boli vas kad neko ovde napise da niste ni protiv koga favorit,a pod SAFom se nikad nije moglo reci tako nesto.Ili su sanse 50-50,ili ste vi favoriti.
Guardiola sigurno nije minus u ovoj utakmici,ne znam kako moze biti ikako,ali eto.
Ako si gledao utakmicu protiv Arsenala,mogao si vidjeti Rafinhu na djelu kao beka,a i Lahma na sestici,a i Martineza na stoperu.Ovog zadnjeg nisi nesto puno ni gledao,ali prva dvojica su briljirala.
Martinez ce biti samo bolji na stoperu i sigurno ce poceti kao stoper utakmicu.Ono sto se meni ne svidja jeste da je veoma trom igrac,eksplozivnost nula,ali trenutno bolje opcije za stopera nemamo.
Unitedove sanse su minimalne i to je realna situacija,ja samo ne znam zasto svi misle da se mi kur'cimo kad to napisemo.
#miasanmia
- anelbavarac
- Kontakt:
Ne znam je li ko gledao ovog malca
[youtube][/youtube]
Eliaquim Mangala 23 god. igrac Porta, pola Evrope je zainteresovano za njeg.
Polivalentan igrac moze pokrivat' i lijevog stoper i beka. Igrac koji obecava definitivno.

[youtube][/youtube]
Eliaquim Mangala 23 god. igrac Porta, pola Evrope je zainteresovano za njeg.
Polivalentan igrac moze pokrivat' i lijevog stoper i beka. Igrac koji obecava definitivno.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
City je što se tiče Mangale bio nešto konkretniji, mislim da on dolazi kod njih na ljeto, ovi traže 40ak mil, a mislim da bi za vas Benatia kojeg Ceze pomenu bio bolji izbor, čak i onaj mladi Francuz iz Bilbaoa, Laporte, ogromni talenat, a i Inigo Martinez bi bio odličan izbor, ako ga Real ili Barca prije ne ugrabe.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm, Schweinsteiger - Robben, Kroos, Müller - Götze
Einwechselspieler: Starke - van Buyten, Thiago, Ribéry, Mandzukić,

Einwechselspieler: Starke - van Buyten, Thiago, Ribéry, Mandzukić,

Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 25 mar 2014, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Wo ist Thiago
Mislim da je ovo Gotze-u najdraža pozicija, lažna devetka.
Auf geht's Bayern!

Mislim da je ovo Gotze-u najdraža pozicija, lažna devetka.
Auf geht's Bayern!
Ima li ko kvalitetan link, da ne stopa, i da se vidi normalno. Ima mi moja web tv i satelitska al tu nigdje Bayerna. Eurosport 2-nema signala.
- rob do bagro
- Kontakt:
Bice ovdje http://livesport4u.com/stream5.html" onclick="window.open(this.href);return false;GTI je napisao/la:Ima li ko kvalitetan link, da ne stopa, i da se vidi normalno. Ima mi moja web tv i satelitska al tu nigdje Bayerna. Eurosport 2-nema signala.
Ako ne bude valjao, dacu ti drugi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
http://bundesliga-streams.net/live/baye ... channel-1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.