Pa napomenuo sam u dvije utakmice, nisam spominjao tri utakmice, u 3 cemo ih vjerovatno dobitirodrigo87 je napisao/la:Ko ce ove sezone dobit slobodu na tusnju ?narodniheroj je napisao/la:Ko ce u ovoj ligi u dvije utakmice dobiti Slobodu ? Niko![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
narodniheroj
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- FrantoBauzek
jovanmaksimovic je napisao/la:zeljo uzima sve do kraja osim druge finalne utakmice sa sirokim, gdje ce pustiti remi u sirokom brijegu... zrinjski ili mi prvaci a zeljo rutinski kup uzima...
To je mozda bila prica prije silnih pojacanja i najavljivanja plavog proljeca. Sad ste pak promjenili plocu. Vi ste favoriti do kraja. Navijaci vasi tek, uh, najbolji prognozeri uz izuzetnu objektivnost. Golemo je toPipiDugaCarapa je napisao/la:Zeljo je autsajder protiv Slobode, ne prebacujte lopticu. Mi smo autsajderi protiv svih ekipa te se borimo za opstanak, pa vi ste to konstantno govorili, ne mijenjajte ploču sad.
Sloboda definitivno ne igra najljepši fudbal..
Nadamo se najboljem, to je jedino sto nama je preostalo protiv apsolutnih favorita
Pa da si napisao da igra, od pada u nesvjest pao bih preko tastature
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Željo je odradio predobar posao, što se vidi i po rezultatima, al oni mene uopšte nisu fascinirali svojom igrom u ovom proljetnom dijelu, jedino protiv Olimpica i nekako se može reć da su dominirali, mada ispadali su u odbrani dosta, malo su opuštenije tu ušli. Opet to ne mora ništa značit naravno jer pobjedama se ne gleda u zube, al da su nepobjedivi, pa i nisu, nekad su i imali više sreće nego pameti, neće uvijek. Hajde nek ste se i vi nadigli poslije pobjede na Tušnju, nadam se da će se i vaši igrači tako nafurat. Zna se šta tad bude.
Husref odmarao neke igrače, očigledno je da neće odustat od kupa. Dobro će se namučit i jedni i drugi da dođu do finala.
Husref odmarao neke igrače, očigledno je da neće odustat od kupa. Dobro će se namučit i jedni i drugi da dođu do finala.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
Apsolutni favoriti na svim frontovima. Navijaci njihovi kazu, golemo je to 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako pogledamo tabelu realno je ocekivati da Zrinjski i Sloboda imaju vece sanse da se plasiraju u Evropu od ostalih...za to trece mjesto koje vodi u Evropu pored Zelje konkurisu Sarajevo i Siroki, valjda se i oni pitaju.....niko ne spori ovdje niciji kvalitet, plus imamo Radnika kojeg nikako ne smijemo otpisati tek tako....po meni Sarajevo ima vece sanse od Zelje i Sirokog sto se tice prvenstva....za kup BiH ce mo vidjeti sta ce se desavati....tu ce biti raznih igrica i kombinacija....moje misljenje.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne brini ti za igrace i strucni stab, oni su debelo oprezniji nego, recimo ja, da nije tako, mi bi vec protiv borca ili vas izgubili, ali nismo... edis ih cvrsto na zemlji drzi, ali nije ni prvi ni posljedni put da mi proljece odigramo sjajno (1998, 2004, 2007, 2010, 2012, 2015)...wobly92 je napisao/la:Željo je odradio predobar posao, što se vidi i po rezultatima, al oni mene uopšte nisu fascinirali svojom igrom u ovom proljetnom dijelu, jedino protiv Olimpica i nekako se može reć da su dominirali, mada ispadali su u odbrani dosta, malo su opuštenije tu ušli. Opet to ne mora ništa značit naravno jer pobjedama se ne gleda u zube, al da su nepobjedivi, pa i nisu, nekad su i imali više sreće nego pameti, neće uvijek. Hajde nek ste se i vi nadigli poslije pobjede na Tušnju, nadam se da će se i vaši igrači tako nafurat. Zna se šta tad bude.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Zeljo da je imao ovakvu ekipu od starta,sad bi imao rijeseno prvenstvo. Cinjenica.
- FrantoBauzek
Nista bez duple krune za Zelju na kraju sezone. Apsolutni favoriti. Navijaci kazu. To jednostavno mora tako biti. Golemo je to 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Naravno, nastupilo je plavo proljeće što znači da ćemo gotovo pa sigurno obezbijediti opstanak.
@wobly
Niko više ne igra lijepo, iz jednostavnog razloga što se svi za nešto bore. Za titulu, europska takmičenja, opstanak ili na kraju krajeva ekipe poput Veleza ili Drine uđu rasterećno u utakmicu, a nekog će zajeb.ati sto posto. Ne postoji ekipa koja će se opustiti, sem onih koje su već ispale..
Uostalom, ni uigrali se još nismo, a što se mene tiče, mozemo pobijediti svaku utakmicu na ovaj način. Bolje nego da igramo brzo, tačno, sa impozantnom transformacijom, a naposlijetku prospemo bodove.
@wobly
Niko više ne igra lijepo, iz jednostavnog razloga što se svi za nešto bore. Za titulu, europska takmičenja, opstanak ili na kraju krajeva ekipe poput Veleza ili Drine uđu rasterećno u utakmicu, a nekog će zajeb.ati sto posto. Ne postoji ekipa koja će se opustiti, sem onih koje su već ispale..
Uostalom, ni uigrali se još nismo, a što se mene tiče, mozemo pobijediti svaku utakmicu na ovaj način. Bolje nego da igramo brzo, tačno, sa impozantnom transformacijom, a naposlijetku prospemo bodove.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ponovi još jednom nismo te čuli od bageraFrantoBauzek je napisao/la:Nista bez duple krune za Zelju na kraju sezone. Apsolutni favoriti. Navijaci kazu. To jednostavno mora tako biti. Golemo je to
Sloboda da je imala odblokiran racun, prvenstvo bi bilo vec rijeseno...cinjenica.sekretar je napisao/la:Zeljo da je imao ovakvu ekipu od starta,sad bi imao rijeseno prvenstvo. Cinjenica.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Priznaj da te spuca anafilaktički šok svaki put kada spomeneš duplu krunu.FrantoBauzek je napisao/la:Nista bez duple krune za Zelju na kraju sezone. Apsolutni favoriti. Navijaci kazu. To jednostavno mora tako biti. Golemo je to
[youtube][/youtube]
Početak dovoljno govori..
Gledaj ih, i ovdje pjevaju pjesmu pitara.
Pa naravno da je bolje, i kod nas je takva situacija, ne igramo ni blizu lijepo kao prije, ali bodovi su tu. Igramo onoliko koliko treba.
Teško je bilo očekivat da ćemo dominirat svaku utakmicu u sezoni, a i dokaz tome da smo igrali najljepše je čuđenje navijača drugih timova koliko sad lošije igramo i da ćemo izgubit utrku za trofej(e), a vidi čuda, opet osvajamo bodove.
Sigurno da ima pritiska sad i na našim igračima koliko god to oni opovrgavali, i umora, tako da sve to utiče. Samim time kiksevi su veoma mogući, al još malo je do cilja i momci će sigurno dat sve od sebe na oba fronta, barem je očigledno da vlada jedinstvo među njima i da su spremni dat sve od sebe pa šta bude.
Nezahvalno je bilo šta prognozirati, svako sljedeće kolo donosi promjene i svaka utakmica je krucijalna, kako u PL tako i u kupu. Može to otić na bilo koju stranu, zato je najbolje da se zavalimo i uživamo u najzanimljivijoj sezoni u bh. fudbalu.
Teško je bilo očekivat da ćemo dominirat svaku utakmicu u sezoni, a i dokaz tome da smo igrali najljepše je čuđenje navijača drugih timova koliko sad lošije igramo i da ćemo izgubit utrku za trofej(e), a vidi čuda, opet osvajamo bodove.
Sigurno da ima pritiska sad i na našim igračima koliko god to oni opovrgavali, i umora, tako da sve to utiče. Samim time kiksevi su veoma mogući, al još malo je do cilja i momci će sigurno dat sve od sebe na oba fronta, barem je očigledno da vlada jedinstvo među njima i da su spremni dat sve od sebe pa šta bude.
Nezahvalno je bilo šta prognozirati, svako sljedeće kolo donosi promjene i svaka utakmica je krucijalna, kako u PL tako i u kupu. Može to otić na bilo koju stranu, zato je najbolje da se zavalimo i uživamo u najzanimljivijoj sezoni u bh. fudbalu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
Ne. Pjesma je bila dobra sprdancija u tom momentu, s obzirom kakvi ste tada biliPipiDugaCarapa je napisao/la:Priznaj da te spuca anafilaktički šok svaki put kada spomeneš duplu krunu.FrantoBauzek je napisao/la:Nista bez duple krune za Zelju na kraju sezone. Apsolutni favoriti. Navijaci kazu. To jednostavno mora tako biti. Golemo je to
[youtube][/youtube]
Početak dovoljno govori..![]()
Gledaj ih, i ovdje pjevaju pjesmu pitara.
Nakon pojacanja i plavog proljeca, to je realnost. Navijaci vasi kazu, dupla kruna na kraju sezone. To mora biti tako. Apsolutni favoriti, golemo je to
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nisi me skonto. Sloboda nije uopste puno mijenjala ekipu. Ja sam pisao na vasoj temi jos pred Borac da bih volio da osvojite,jer zasluzujete to.Skver je napisao/la:Sloboda da je imala odblokiran racun, prvenstvo bi bilo vec rijeseno...cinjenica.sekretar je napisao/la:Zeljo da je imao ovakvu ekipu od starta,sad bi imao rijeseno prvenstvo. Cinjenica.
Ali da je Zeljo od prvog kola imao ovakvu ekipu,imao bi sad jedno 10-tak bodova prednosti ispred sviju.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ne mijenjajte ploču i ne tjerajte me da trazim postove iz prošle polusezone.
Borimo se za opstanak i to je činjenica, kup će nam samo otezati borbu.
Uostalom, ne kazu naši navijači dupla kruna već se nadaju opstanaku. Europa je u rangu duple krune, ali je ona u ovom trenutku gotovo pa nemoguća.
Ako ništa, raduje me što je nastupilo plavo proljeće pa ćemo gotovo pa sigurno obezbijediti opstanak, mozda čak i prije poslijednjeg kola.
HAJDE JOCO UBICO, KOJEG KRASI FACIJALNA EKSPRESIJA KAO DA MU JE POLA FAMILIJA NESTALO U HOLOKAUSTU !
Borimo se za opstanak i to je činjenica, kup će nam samo otezati borbu.
Uostalom, ne kazu naši navijači dupla kruna već se nadaju opstanaku. Europa je u rangu duple krune, ali je ona u ovom trenutku gotovo pa nemoguća.
Ako ništa, raduje me što je nastupilo plavo proljeće pa ćemo gotovo pa sigurno obezbijediti opstanak, mozda čak i prije poslijednjeg kola.
HAJDE JOCO UBICO, KOJEG KRASI FACIJALNA EKSPRESIJA KAO DA MU JE POLA FAMILIJA NESTALO U HOLOKAUSTU !
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 10 apr 2016, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
- FrantoBauzek
Ne znam sto raspravljate. Znamo da je na utakmici Zelje protiv Slobode trebao biti crveni za Slobodu i penal za Zelju. I uz svesrdnu pomoc sudija nismo mogli pobijediti. Mora da je istina, Pipi kaze.
Dupla kruna Zelji, apsolutni favoriti. Mora da je istina, manijaci tako kazu.
Dokazano da mi nema sta da trazimo. Jedino mozda da se nadamo
Dupla kruna Zelji, apsolutni favoriti. Mora da je istina, manijaci tako kazu.
Dokazano da mi nema sta da trazimo. Jedino mozda da se nadamo
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Ako Sloboda osvoji titulu, to će biti ravno čudu. A sve ukazuje da se to neće desiti. Igra je u padu, a i jednostavno nisu navikli da osvajaju. Čak su i igrače dovodili prema svom renomeu, samo jedan igrač iz Slobodinog rostera ima osvojen trofej u karijeri. A to je Zajko Zeba koji je osvojio PL BiH sa Željezničarom. Ostalo su sve igrači koji nisu navikli na trofeje, dok je kod konkurenata situacija drugačija. Igrači imaju taj pobjednički mentalitet, navikli su na osvajanje trofeja, navikli su na pritisak koji nosi borba za trofej. U Slobodi to ima samo Zeba i mislim da će posustati do kraja.Uostalom, na utakmici protiv Željezničara se vidjelo da ni uz pomoć sudija nisu mogli pobjediti, pa ni stići do remija. Ustakmicu protiv Sarajeva ne treba smatrati relevantnom, jer su pitari u kanalu.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Ne volim ih al svaka čast na ovome.

- FrantoBauzek
PipiDugaCarapa je napisao/la:Ne mijenjajte ploču i ne tjerajte me da trazim postove iz prošle polusezone.![]()
Borimo se za opstanak i to je činjenica, kup će nam samo otezati borbu.![]()
HAJDE JOCO UBICO, KOJEG KRASI FACIJALNA EKSPRESIJA KAO DA MU JE POLA FAMILIJA NESTALO HOLOKAUSTOM !
Nema se sta raspravljati. Manijaci kazu, mora da je istinanewborn je napisao/la:Ako Sloboda osvoji titulu, to će biti ravno čudu. A sve ukazuje da se to neće desiti. Igra je u padu, a i jednostavno nisu navikli da osvajaju. Čak su i igrače dovodili prema svom renomeu, samo jedan igrač iz Slobodinog rostera ima osvojen trofej u karijeri. A to je Zajko Zeba koji je osvojio PL BiH sa Željezničarom. Ostalo su sve igrači koji nisu navikli na trofeje, dok je kod konkurenata situacija drugačija. Igrači imaju taj pobjednički mentalitet, navikli su na osvajanje trofeja, navikli su na pritisak koji nosi borba za trofej. U Slobodi to ima samo Zeba i mislim da će posustati do kraja.Uostalom, na utakmici protiv Željezničara se vidjelo da ni uz pomoć sudija nisu mogli pobjediti, pa ni stići do remija. Ustakmicu protiv Sarajeva ne treba smatrati relevantnom, jer su pitari u kanalu.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.