Težak retard te napravio papane.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- DinGospo21
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Re: La Liga
Ma ja ba, treba nogu slomiti da bude crveni karton.Markinhio je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:15Ja sam rekao cist zuti karton,jesi ti stvarno tolika budala da je ovo crveni,a usput vasa svinja rudiger za koljeno u glavu ne dobije ni zuti karton,zalosno...DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:53Ma ja nisam ni sumnjao da vama ovo čisto, bila bi meni šok bomba da si nešto drugačije napisao.
I onda nama govorite da kmecimo kad real igra,koliko vidim ti si zapoceo cmizdrit tu oko barcine utakmiceDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:35Ma ja ba, treba nogu slomiti da bude crveni karton.Markinhio je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:15Ja sam rekao cist zuti karton,jesi ti stvarno tolika budala da je ovo crveni,a usput vasa svinja rudiger za koljeno u glavu ne dobije ni zuti karton,zalosno...DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 16:53
Ma ja nisam ni sumnjao da vama ovo čisto, bila bi meni šok bomba da si nešto drugačije napisao.
- DinGospo21
- Kontakt:
Moram ukazati kome zapravo sudije pomažu i koga ustvari guraju, tapija kad Barcelona igra, trenutak kad sudija pisne penal za Real, eto vas na forum, da palamudite.Markinhio je napisao/la: ↑22 mar 2026, 17:44I onda nama govorite da kmecimo kad real igra,koliko vidim ti si zapoceo cmizdrit tu oko barcine utakmice
Dingospo sto ne odgovori kolegi za start rudikera?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
DingoSpadalo je bas samo za sprdanja
- DinGospo21
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
E jbg i ti sad poceo kenjatDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:45Kad se počne igračima Barcelone davati crvene kartone onda možemo pričati. Rapniha, Yamal, Cubarsi, su bezbroj puta ove sezone, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, neću A reći.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Veliki Rejal. 
Kad se počnu igračima Reala davati crvene kartone onda možemo pričati. Vinicius, Tchuomeni, Rudiger, su bezbroj puta zadnjih sezona, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, nećemo A reći.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:45Kad se počne igračima Barcelone davati crvene kartone onda možemo pričati. Rapniha, Yamal, Cubarsi, su bezbroj puta ove sezone, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, neću A reći.
Doduse, samo je nastavljena tradicija oprastanja crvenih kartona kao onda ono Pepeu, Cesamiru itd
Pa kakav je ovo penal
Ne znam, mozda me neki kasniji snimak demantuje, ali ovo sto sam vidio, smijurija.
Ne znam, mozda me neki kasniji snimak demantuje, ali ovo sto sam vidio, smijurija.
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Viska barsa viska katalunja
Kakav je vini samo talenat,kako zabija ove penale ma za zlatne lopte je hahahah
Ajde sad jos jedan crveni za atm, bem vam mater smrdljivu

U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
mirni budte