Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ajde Ergotelis
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
hajmo da cujem strucnjake jedan singl veceras,veca uplata je u pitanju, 

-
- Kontakt:
Real daje u oba poluvremena gol 1,80manutd89 je napisao/la:hajmo da cujem strucnjake jedan singl veceras,veca uplata je u pitanju,

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- zlatniljiljan
- Kontakt:
cigani me oborise za 180Viper je napisao/la:Izvinite, ovaj Panata je bila dojava X/1, ali ja nisam vjerovao i nisam podijelio sa vama. I prodje![]()
jasko_juve je napisao/la:Real daje u oba poluvremena gol 1,80manutd89 je napisao/la:hajmo da cujem strucnjake jedan singl veceras,veca uplata je u pitanju,
nije ni valensija za podcjenit ,hvala na prijedlogu

PSG - Maseille preko žutih, crveni karton, nekoliko ranjenih poslije utakmice ...manutd89 je napisao/la:hajmo da cujem strucnjake jedan singl veceras,veca uplata je u pitanju,
Niko mene da pohvali

Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 09 apr 2012, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- pintol_TM87
- Kontakt:
Zamalo 2-1 3:3aloba90 je napisao/la:je li ovo neka dojavapintol_TM87 je napisao/la:Sakarya vs Elazig 1 @ 4.8
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Real oba daju 1.70
Partizan košarka 1 1.30 (super tip)
Liverpool (Urugvaj) 1 1.90
Partizan košarka 1 1.30 (super tip)
Liverpool (Urugvaj) 1 1.90
cekam santos 2
koliko je sigurno ?
koliko je sigurno ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pierce under 20,5
Proslu ut. je prebacio 22 poena zabio, a prije toga je bio tri ut. u underu protiv Sixersa, tesko da ce Pierce dva puta prebaciti protiv dobre odbrane Phile.
Sinoc su dozivjeli tezak poraz u losoj partiji protiv Magica, veceras ce se trgnuti i siguran sam da ce zaigrati u mnogo boljem izdanju u odnosu na proslu vecer.
Jamison over 18,5
Nedostaje K.Irving tako da ce Jamison uzeti vise suteva.

Cleveland 93,5 under
in the last three games and are averaging 85.6 points a game
Proslu ut. je prebacio 22 poena zabio, a prije toga je bio tri ut. u underu protiv Sixersa, tesko da ce Pierce dva puta prebaciti protiv dobre odbrane Phile.
Sinoc su dozivjeli tezak poraz u losoj partiji protiv Magica, veceras ce se trgnuti i siguran sam da ce zaigrati u mnogo boljem izdanju u odnosu na proslu vecer.
Jamison over 18,5
Nedostaje K.Irving tako da ce Jamison uzeti vise suteva.

Cleveland 93,5 under
in the last three games and are averaging 85.6 points a game

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
heh, 91-91dijabola je napisao/la:New York-Chicago zbroj koševa domaćin over 91,5 @ 1.85
Iako Bullsi igraju jednu od najboljih odbrana lige, u zadnje vrijeme su ipak malo popustili. Večeras je margina na Knickse po meni preniska, jer bilo koja ekipa koja u svakom trenutku ima bar 4 šutera za 3 poena na terenu mora biti u stanju da ovo prebaci. To je tako jer i dalje nema Stoudemire-a, pa poziciju četvorke igraju Anthony i Novak, koje bi trebali čuvati Boozer i Taj Gibson, a oni tu realno nemaju šta da traže. Osim toga, Knicksi su podigli tempo igre u zadnje vrijeme, što im je i bila jedina opcija. Čak i ako se Bullsi odluče da i oni igraju nisko, tj. da Deng igra četvorku da bi mogao čuvati Anthony-a, Knicksi bi svejedno ovo trebali prebaciti zbog tempa i velikog broja igrača koji mogu pogađati u serijama.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Ne prođe šteta... Ovaj meč Kosice-Slovan se igrao baš toplo-hladno, bio je jedan period više od pola sata bez gola, ali je zato bilo i perioda sa 'kišom' golova.LjumanM95 je napisao/la:Kosice - Slovan Bratislava manje od 5,5 golova @1,80
Cincinnati Reds - Miami Marlins 1 @1,80

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- benfica1923
- Kontakt:
Jeste pratili ove parove....2 dana zaredom sam vam dao 100% pogodjene parove i analize......pozzzzbenfica1923 je napisao/la:Evo za danas moje prognoze.........mozda vam bude od koristi:
19:35 Al-Ittihad - Al Nasr Riyadh X2 (1.75)
[Saudi Arabia]
Domacin danas znatno oslabljen,domaci trener Raul Kaneda nece moci da racuna na:
(Zayed - Goalkeeper 9/0) , (Paulo Jorge - Defense 14/2) , ( Al Harbi - Defense 17/4) , (Asiri - Defense 8/2) , (Abd Rabou - Midfielder 5/1) i (Noor - Midfielder 12/6).
A dok su gostujuci tim vraca standardni odbrambeni igrac (Al Ghamdi - Defense 20/0).
Panathinaikos-Panionins 1.... 1.60 kvota na ponudi.........U formi domacili,trebali bi dobiti ovo...
- suicidesquad
- Kontakt:
WBC Wels - Oberwart 78:64suicidesquad je napisao/la:Zbroj koševa - Williams:
WBC Wels - Oberwart(159,5) 1 1,85

Prošlo je. Sad me zanima, jel moguće ikako da kladionica npr obori kvotu na 1?SPY je napisao/la:Mislim da ima greška u ponudi kladionice bet live.
Par PSG - Marsej, odigrati da će PSG pobjediti i da će biti manje od 4 gola. Kvota je 22,5. U nekim bet live poslovnicama je blokirano. Ja sam uspio uplatit listić.
Ma super, 3 km uplatio. Dobitak nešto manje od 70 KM. Ali dosta je moje raje isto uplatilo. Stigao sam obavijestit dosta raje. Ima da sutra budem rado viđen.Leyton je napisao/la:Ne...Nije moguce da se obori kvota,jer nije bilo vise sile,to sto su oni ponudili toliku kvotu,sami su sebi skocili u stomak.SPY je napisao/la:Prošlo je. Sad me zanima, jel moguće ikako da kladionica npr obori kvotu na 1?SPY je napisao/la:Mislim da ima greška u ponudi kladionice bet live.
Par PSG - Marsej, odigrati da će PSG pobjediti i da će biti manje od 4 gola. Kvota je 22,5. U nekim bet live poslovnicama je blokirano. Ja sam uspio uplatit listić.
BTW svaka cast,nadam se da si se dobro omastio

- Emir ZENICA
- Kontakt:
kvota 22,5 ? hahah ne mogu vjerovat
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
jasko_juve je napisao/la:Real daje u oba poluvremena gol 1,80manutd89 je napisao/la:hajmo da cujem strucnjake jedan singl veceras,veca uplata je u pitanju,

- Papastathopoulos
- Kontakt:
suti jebote, ja sam igr'o 5+ golovamandraX je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:Real daje u oba poluvremena gol 1,80manutd89 je napisao/la:hajmo da cujem strucnjake jedan singl veceras,veca uplata je u pitanju,
![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Malaga - R.Santander 1
Newcastle - Bolton 1
Fulham - Chelsea x2
Sporting - Benfica x2
Aston Villa - Stoke 1x (ne znam zašto je ovako visoka kvota na Villu, tako da se može staviti u single, ili u sistemčić)
Everton - Sunderland 1x
Ovo bi trebao biti trebalo biti prolazno. Najviše očekujem od Newcastlea, da ne kiksaju protiv Boltona, te da Malaga u prvih pola sata riješi pitanje pobjednika. Ostalo prolazi 99,9%.
P.S. Skinut Melov over sinoć, a malo je falilo i za Knickse (prokleti X).
Newcastle - Bolton 1
Fulham - Chelsea x2
Sporting - Benfica x2
Aston Villa - Stoke 1x (ne znam zašto je ovako visoka kvota na Villu, tako da se može staviti u single, ili u sistemčić)
Everton - Sunderland 1x
Ovo bi trebao biti trebalo biti prolazno. Najviše očekujem od Newcastlea, da ne kiksaju protiv Boltona, te da Malaga u prvih pola sata riješi pitanje pobjednika. Ostalo prolazi 99,9%.

P.S. Skinut Melov over sinoć, a malo je falilo i za Knickse (prokleti X).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.