Talijanski, na kvarnoChinaglia je napisao/la:jesil progledaoRaonffa je napisao/la:Ne vidim kako Chinijevci mogu ugroziti Manuelce večeras, iako mi ne bi bilo mrsko da se desi tako nešto.
Al' ne bunim se kao što rekoh, iako još nije gotovo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Talijanski, na kvarnoChinaglia je napisao/la:jesil progledaoRaonffa je napisao/la:Ne vidim kako Chinijevci mogu ugroziti Manuelce večeras, iako mi ne bi bilo mrsko da se desi tako nešto.
On je na nasoj platnoj listi...sve za SergejaChinaglia je napisao/la:Spalletti ocigledno nije skontao Irratija, ubaci Perottija da sutira penal, al penala ne bi
bit ce u revansu, nema veze
Tako ti je to kad nemas dugu klupu a istrosis najbolje igrace.Fazio sve moguce zajebao,Paredesa prodati mrtvim Englezima za dobre pare frajer ne hoda nije konstantan a Radja i Strootman nisu roboti.Luciano izgubio mec a jos Inzaghi krila udvojio i cao yebaji ga.Vasilije je napisao/la:za ovaj poraz je kriv spaleti. Lazio ih uništio formacijom, a onaj ništa ne mijenja. Radja, dzeko, manolas, peres i strootman jedva hodaju, al jok, nek se još umore.
Samo je pristup utakmici bio totalno pogrešan, kontali su daće nekako go, teško da se može primiti i eto ti belaja. Al nema veze, ima i revanš i akobogda isprašiti ove gmazove i valjda konačno ovaj delegat sa foruma popusti malo sa svojim glupostimaManuel je napisao/la:Tako ti je to kad nemas dugu klupu a istrosis najbolje igrace.Fazio sve moguce zajebao,Paredesa prodati mrtvim Englezima za dobre pare frajer ne hoda nije konstantan a Radja i Strootman nisu roboti.Luciano izgubio mec a jos Inzaghi krila udvojio i cao yebaji ga.Vasilije je napisao/la:za ovaj poraz je kriv spaleti. Lazio ih uništio formacijom, a onaj ništa ne mijenja. Radja, dzeko, manolas, peres i strootman jedva hodaju, al jok, nek se još umore.

Gefufna je napisao/la:
Pozdrav od drustva iz Udina. Mi ovdje uzivamo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.