Koliko znam isad je -4 u madridu
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ovaj brat Valverde da igra u onoj engleskoj ligi i da je englez dosad bi vrijedio više nego sve i jedan tamo igrač što igra.
Ovo je go, pisite
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Viska barsa viska katalunja
Viska barsa viska katalunja
Kakv idiot je ovaj Munuera 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kao sto nije bio penal za Real, ni ovo nije bio crveni.
Nikakve namjere da igra sa loptom, iako je mogao sa zutim proci, svejedno smecar. Uzet ce ovo na guz.ove kad su ovi Cholini debili, plus poguranac na penalu.
⚽FK Garaže⚽
Čemu ovoliki hype oko drvosječe Valverdea?
Kakva crkotina od igraca je ovaj Koke, lik je moze da hoda a kamoli da trci.
Valverde i vini prva dva konkurenta za ballon d'or hahahaha.Ma nije nikakvo iznenadjenje ocekivao sam pobjedu reala jer je simeone odmarao igrace i liga mu nije na orvom mjestu,ali idalje barca na +4 sto je dobro,odlucit ce el classico na camp nou
- DinGospo21
- Kontakt:
Kao što sam i rekao, čim Real Madrid igra, konkretno kad dobiju penal, eto ih, miševi se bude, da se tu palamudi
Ne znam tko je danas prvi cmizdrio za zuti karton barceloneDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:05Kao što sam i rekao, čim Real Madrid igra, konkretno kad dobiju penal, eto ih, miševi se bude, da se tu palamudi
Protiv sudija i Atletika. Gazi.
- DinGospo21
- Kontakt:
Možeš ti to bolje. Nemoj mene ****, ko mene ti ne prolazi, Realu redovno se kao na traci dijeli crveni kartoni, znači ne ofiraj se svega ti.Petardaa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43Kad se počnu igračima Reala davati crvene kartone onda možemo pričati. Vinicius, Tchuomeni, Rudiger, su bezbroj puta zadnjih sezona, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, nećemo A reći.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:45Kad se počne igračima Barcelone davati crvene kartone onda možemo pričati. Rapniha, Yamal, Cubarsi, su bezbroj puta ove sezone, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, neću A reći.
Doduse, samo je nastavljena tradicija oprastanja crvenih kartona kao onda ono Pepeu, Cesamiru itd
- DinGospo21
- Kontakt:
Jao sram me bilo što ukazujem na lopovluk u prvenstvu. To ako je žuti, ovo za Valverdea nije ni faul, jel vidiš koliko retardiran ispadaš?Markinhio je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:06Ne znam tko je danas prvi cmizdrio za zuti karton barceloneDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:05Kao što sam i rekao, čim Real Madrid igra, konkretno kad dobiju penal, eto ih, miševi se bude, da se tu palamudi
Ispravan crveni,a sta ste se nahajpali kao da ste prvi na tablici nakon sto godina,barca mora do kraja dva puta kiksat a vi pritom sve pobjeditDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:10Jao sram me bilo što ukazujem na lopovluk u prvenstvu. To ako je žuti, ovo za Valverdea nije ni faul, jel vidiš koliko retardiran ispadaš?Markinhio je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:06Ne znam tko je danas prvi cmizdrio za zuti karton barceloneDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:05Kao što sam i rekao, čim Real Madrid igra, konkretno kad dobiju penal, eto ih, miševi se bude, da se tu palamudi
Crveni karton u rangu sa onim za Van Persieja 2011.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- DinGospo21
- Kontakt:
Ispravan za vas Negreira navijače. Ja dajem ruku u vatru, na Barcelona ovakve startove kao večerašnji Fedeov uradi svaki put, samo što je tu karton druge boje.Markinhio je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:12Ispravan crveni,a sta ste se nahajpali kao da ste prvi na tablici nakon sto godina,barca mora do kraja dva puta kiksat a vi pritom sve pobjeditDinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:10Jao sram me bilo što ukazujem na lopovluk u prvenstvu. To ako je žuti, ovo za Valverdea nije ni faul, jel vidiš koliko retardiran ispadaš?
Mislio sam da je dingospo poglup al onda se pojavi tonykobaja i dobro se potrudi da ga nadmasi.
Drvosjecu treba suspendovati do daljnjeg. Namjera da se povrijedi igrac i uopće se ne gleda u loptu.
Drvosjecu treba suspendovati do daljnjeg. Namjera da se povrijedi igrac i uopće se ne gleda u loptu.