Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Hvala Bogu, nek' nas je pročepilo. Nadam se da će se ova forma prenijeti i na ostatak sezone, i da ćemo nastaviti rutinski igrati protiv manjih timova.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
4Edin TM87 je napisao/la:Dade ga Celzi u 90'3 boda, to se stize u medjusobnom na Anfieldu
Bit ce 1,2:0
"You'll Never Walk Alone"
daj Bože da odigramo ovako sto vise utakmica do kraja sezone
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ne treba trošiti riječi na to ko je bio igrač utakmice i to drugu utakmicu zaredom. Svakako da osvaja srca navijača dobrim nastupima, to je ono što mu je trebalo. Siguran sam da ovi gore navedeni i posebno scouser se nisu radovali kad je Liverpool dao prvi gol - dakle ne vide dalje od svog nosa
Treba posebno pohvaliti Bellamyja, Kuyta, Adama i Spearinga. Odlično su odigrali, Spearing je definitivno napredovao, ako ovako nastavi sigurno će biti na nivou Lucasa. Uostalom, treba pohvaliti cijeli tim na požrtvovanoj igri tokom cijelom meča.
U prvih 15-20 minuta Adam me iznervirao jer je u jednom akciji imao Kuyta samog na desnoj strani, ali jok on ide na šut i naravno šut završava pored gola, nije da je prvi put, a sigurno neće biti ni zadnji.
LONG LIVE THE KING KENNY! YNWA

Treba posebno pohvaliti Bellamyja, Kuyta, Adama i Spearinga. Odlično su odigrali, Spearing je definitivno napredovao, ako ovako nastavi sigurno će biti na nivou Lucasa. Uostalom, treba pohvaliti cijeli tim na požrtvovanoj igri tokom cijelom meča.
U prvih 15-20 minuta Adam me iznervirao jer je u jednom akciji imao Kuyta samog na desnoj strani, ali jok on ide na šut i naravno šut završava pored gola, nije da je prvi put, a sigurno neće biti ni zadnji.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Briljirali su momci veceras.Svi do jednog.Adam odlicno zamijenio Gerrarda, odavno ga nisam vidio ovako dobrog, Spearo drzao sredinu terena k'o veliki
Napadacki trio ubitacan, kad se vrati Suarez havarija ce da nastane
Pravo mi je drago zbog Carrolla i Kuyta, ako njih dvojica procepe bice mnogo lakse u nastavku sezone, bez sumnje. Odbrana standardno dobra i neprobojna, a za to je velikim dijelom zasluzan i Spearing.Fantasticno igra momak, samo da ga zaobidju neke nove povrede, i Lucasov izostanak se nece mnogo osjetiti.
Sve u svemu, dobra noc.Jos da je kakvo pojacanje...

Pravo mi je drago zbog Carrolla i Kuyta, ako njih dvojica procepe bice mnogo lakse u nastavku sezone, bez sumnje. Odbrana standardno dobra i neprobojna, a za to je velikim dijelom zasluzan i Spearing.Fantasticno igra momak, samo da ga zaobidju neke nove povrede, i Lucasov izostanak se nece mnogo osjetiti.
Sve u svemu, dobra noc.Jos da je kakvo pojacanje...

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Paraglajder
- Kontakt:
Carlo, sine smiri hormone malo.
Ti znaš jesam li se ja radovao golu Liverpula, naravno da sam se radovao i da mi je drago što ga je kloc zabio. I dalje ostajem pri svome stavu da je Kerol obični panj i da nije igrač za Liverpul, a ti ga diži u zvijezde nakon dvije dobre partije, pa ćeš ga poslije pljuvati 5 kola kad opet bude igr'o k'o izgubljen slučaj.

Ti znaš jesam li se ja radovao golu Liverpula, naravno da sam se radovao i da mi je drago što ga je kloc zabio. I dalje ostajem pri svome stavu da je Kerol obični panj i da nije igrač za Liverpul, a ti ga diži u zvijezde nakon dvije dobre partije, pa ćeš ga poslije pljuvati 5 kola kad opet bude igr'o k'o izgubljen slučaj.
Zadnja izmjena: Paraglajder, dana/u 31 jan 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA
Dvoumim se između Adama i Carrola za igrača utakmice, ne znam kome da dam svoj glas.
Ovo je večeras je bilo odlično drugo poluvrijeme, sa prvim nisam zadovoljan. Konačno da i mi sastavimo 3 dobra, četiri ako računamo povratak Suareza. Nadam se da Carrol neće na klupu, jer je očito King došao pameti pa igra 4-4-2 formaciju a često i 4-3-3. Bez napada nema golova a samim tim i bodova.
Opet smo na minus 4, opet tinja nada za LP
Neću da se zanosim, krenuli smo prema naprijed jer smo opet počeli koristiti Ferin skepticizam.
Smijem se Hanizze jer mi je to isto palo na pamet kada je Carrol dao go. Asistencija protiv Boltona, Uniteda i sada pogodak. Bilo bi prava šteta kada bi završio na klupi. Nadam se da neće. Više volim Kuyta na klupi, jer ima 31 godinu i ima još godinu i po ugovora a Carrol ima svijetlu budućnost, ako nastavi u ovom nizu.
Bosingwa nikad gola nije dao i dade ga noćas
Ovo je večeras je bilo odlično drugo poluvrijeme, sa prvim nisam zadovoljan. Konačno da i mi sastavimo 3 dobra, četiri ako računamo povratak Suareza. Nadam se da Carrol neće na klupu, jer je očito King došao pameti pa igra 4-4-2 formaciju a često i 4-3-3. Bez napada nema golova a samim tim i bodova.
Opet smo na minus 4, opet tinja nada za LP

Smijem se Hanizze jer mi je to isto palo na pamet kada je Carrol dao go. Asistencija protiv Boltona, Uniteda i sada pogodak. Bilo bi prava šteta kada bi završio na klupi. Nadam se da neće. Više volim Kuyta na klupi, jer ima 31 godinu i ima još godinu i po ugovora a Carrol ima svijetlu budućnost, ako nastavi u ovom nizu.
Bosingwa nikad gola nije dao i dade ga noćas

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
ja nisam ni jednog igrača nisam nazivao imenima kojim pojedinci nazivaju igrače. prvi igrač Liverpoola kojem sam rekao da je debil je adam jer je previše sebičan u stopostotnim šansama, ali današnjom partijom se popravio i daje neku nadu za bolje sutra. pričaš gluposti.Paraglajder je napisao/la:Carlo, sine smiri hormone malo.![]()
Evo gledam malo na Sky betu kako stoje oni koficijent za dolazak Teveza i Defoa kod nas. Prije sahatak je bilo 1/5 za Defoa a 4/1 za Teveza. Evo sad gledam suspendovali kladjenje i na jednog i na drugog. Šta će to biti ??

Nad nama nebo ima da gori!
Bice da nece nista bitiRolex312 je napisao/la:Evo gledam malo na Sky betu kako stoje oni koficijent za dolazak Teveza i Defoa kod nas. Prije sahatak je bilo 1/5 za Defoa a 4/1 za Teveza. Evo sad gledam suspendovali kladjenje i na jednog i na drugog. Šta će to biti ??![]()
![]()

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Paraglajder
- Kontakt:
Ne interesuje me kako kojeg igrača nazivaš. Samo smanji sa vrijeđanjem fino bih te zamolio, kad već administracija ne reaguje.Carlo je napisao/la:ja nisam ni jednog igrača nisam nazivao imenima kojim pojedinci nazivaju igrače. prvi igrač Liverpoola kojem sam rekao da je debil je adam jer je previše sebičan u stopostotnim šansama, ali današnjom partijom se popravio i daje neku nadu za bolje sutra. pričaš gluposti.Paraglajder je napisao/la:Carlo, sine smiri hormone malo.![]()

YNWA
Rutinska pobjeda. Neki su pročepili i tako...
Btw, Liverpool sigurno neće nikog dovesti, ako se iko uopšte nadao nečemu sličnom prošlom januaru. Uživajte u 'Arryu ovih 25 minuta i to je to.

Btw, Liverpool sigurno neće nikog dovesti, ako se iko uopšte nadao nečemu sličnom prošlom januaru. Uživajte u 'Arryu ovih 25 minuta i to je to.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Opalaa,fino bome.
Nisam gled'o tekmu,a ne da mi se gledati snimak iako ima sad na SK-u al' evo prema komentarima vidim otprilike kako se odvij'o ovaj meč.Izuzetno mi je drago zbog Carrolla što je zabio gol,kao i zbog Adamove dvije asistencije.Već sam jednom bio napisao da bi Carroll zabijao češće kad bi imao više upotrebljivih lopti.Koji put od dolaska u Liverpool je imao ovako serviranu loptu na nogu ? To je nešto što nedostaje Carrollu.Adam je zabilježio sjajne dvije asistencije i zbog toga mi je drago jer je u zadnje vrijeme njegova forma drastično pala.Za nadati se da je ovo naznaka bolji partija.Bellamyu ponovo svaka čast.Čovjek je mašina samo takva i može biti uzor mnogim mladim igračima (samo izuzme li se tu njegovo ponašanje
).
Uglavnom,izuzetno važna 3 boda u borbi za LP.Šteta što je Chelsea u sudijskoj nadoknadi više sretno nego spretno došao do boda al' dobro šta je tu je.Oni sada imaju meč sa Unitedom i mislim da će tu teško do 3 boda što je šansa za Liverpool.Arsenal sutra igra sa Boltonom i mislim da neće imati problema i očekujem sigurnu pobjedu.Ova pobjeda je itekako trebala pred par izuzetno teških mečeva.Počevši od Tottenhamovog gostovanja na Anfieldu od narednog kola,pa preko gostovanja na Old Trafordu.Poslije dolaze još 2 meča u teškoj kategoriji (
),na Anfieldu kontra Arsenala i na stadionu Svjetlosti kod Sunderlanda.Između tih mečeva je i finale Carling kupa.Kad bi pobjedili Tottenham i Arsenal i uzeli bod protiv Sunderlanda to bi bilo idealno.Mada ne očekujem više od 6 bodova u ovim mečevima. 

Nisam gled'o tekmu,a ne da mi se gledati snimak iako ima sad na SK-u al' evo prema komentarima vidim otprilike kako se odvij'o ovaj meč.Izuzetno mi je drago zbog Carrolla što je zabio gol,kao i zbog Adamove dvije asistencije.Već sam jednom bio napisao da bi Carroll zabijao češće kad bi imao više upotrebljivih lopti.Koji put od dolaska u Liverpool je imao ovako serviranu loptu na nogu ? To je nešto što nedostaje Carrollu.Adam je zabilježio sjajne dvije asistencije i zbog toga mi je drago jer je u zadnje vrijeme njegova forma drastično pala.Za nadati se da je ovo naznaka bolji partija.Bellamyu ponovo svaka čast.Čovjek je mašina samo takva i može biti uzor mnogim mladim igračima (samo izuzme li se tu njegovo ponašanje

Uglavnom,izuzetno važna 3 boda u borbi za LP.Šteta što je Chelsea u sudijskoj nadoknadi više sretno nego spretno došao do boda al' dobro šta je tu je.Oni sada imaju meč sa Unitedom i mislim da će tu teško do 3 boda što je šansa za Liverpool.Arsenal sutra igra sa Boltonom i mislim da neće imati problema i očekujem sigurnu pobjedu.Ova pobjeda je itekako trebala pred par izuzetno teških mečeva.Počevši od Tottenhamovog gostovanja na Anfieldu od narednog kola,pa preko gostovanja na Old Trafordu.Poslije dolaze još 2 meča u teškoj kategoriji (

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dajte da pregledam golove kako treba, samo Bellamyev sam fino vidio - ostalo štopalo. 

http://www.matchhighlight.com/latest-go ... liverpool/" onclick="window.open(this.href);return false;OTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte da pregledam golove kako treba, samo Bellamyev sam fino vidio - ostalo štopalo.
Slaba kvaliteta al' biće bolje.

FK Pjetlovi
ja ovdje nikoga nisam direktno uvrijedio, nigdje ne vidim da sam psovao nekome i slično, ali prestaću odgovarati na vaše postove čim prestanete nazivati igrače klovecima, panjevima i slično.Paraglajder je napisao/la:Ne interesuje me kako kojeg igrača nazivaš. Samo smanji sa vrijeđanjem fino bih te zamolio, kad već administracija ne reaguje.
Luis Suarez
Great win for keep gaining points! Today is the last match that I can not play, finally I will can return to be with them on Monday! I'm looking forward to come back! A big hug and thanks for all support of this last month!
i mene je tad iznervirao al se kasnije popravioCarlo je napisao/la:Ne treba trošiti riječi na to ko je bio igrač utakmice i to drugu utakmicu zaredom. Svakako da osvaja srca navijača dobrim nastupima, to je ono što mu je trebalo. Siguran sam da ovi gore navedeni i posebno scouser se nisu radovali kad je Liverpool dao prvi gol - dakle ne vide dalje od svog nosa![]()

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma odličan, hvala! 

Odavno nismo imali bolju sedmicu u Liverpoolu, ima dvije ili tri godine
Kako je tema mirna
Adam je noćas napravio 10. asistenciju lige i nalazi se na drugom mjestu, prvi je Silva sa 13
Malo sam zbunjen ovim podatkom, jer nisam znao da britanci znaju igrati fudbala a pogotovo što je Adam jedan prosječan igrač. Džaba samo King bacio na njega pare
Mene je iznervirao Bellamy u prvom poluvremenu, prvo je promašio onu veliku priliku na asistenciju Hende a potom je imao Carrola samog u sredini a Kuyta na drugoj stativi a on je počeo lacati i dobili smo tada samo korner.
Inače, imamo dosta problema sa sebičnošću. Nadam se da će to King riješiti.
Naredna utakmica je tek u ponedjeljak, nikad dočekati
Naši konkurenti će svi odigrati utakmice do tada, tako da ćemo unaprijed znati šta možemo dobiti ili izgubiti u toj utakmici.
Samo mi naumpadne Stoke i Bolton, sad bi bili 4.

Kako je tema mirna

Adam je noćas napravio 10. asistenciju lige i nalazi se na drugom mjestu, prvi je Silva sa 13

Mene je iznervirao Bellamy u prvom poluvremenu, prvo je promašio onu veliku priliku na asistenciju Hende a potom je imao Carrola samog u sredini a Kuyta na drugoj stativi a on je počeo lacati i dobili smo tada samo korner.
Inače, imamo dosta problema sa sebičnošću. Nadam se da će to King riješiti.
Naredna utakmica je tek u ponedjeljak, nikad dočekati

Samo mi naumpadne Stoke i Bolton, sad bi bili 4.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.