La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: La Liga
Cestitke Realu na zasluzenoj pobjedi hahahahahah
Pa ti se ne moras ni truditi
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Casemiro dobio samo 2 crvena u Realu u koliko ono sezona? Vinicius isto samo 2 crvena ima. Ne ofiraj se svega ti. Ramos nije dobio ni pola crvenih koliko je trebao. Pepe isto. I sad mi je u glavi onaj start na Messijev glezanj u finalu kupa 2011. Naravno, nije dobio crveni. Kako vam nije neugodno navijati za klub koji citav svijet ismijava zbog lopovluka...DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:08Možeš ti to bolje. Nemoj mene ****, ko mene ti ne prolazi, Realu redovno se kao na traci dijeli crveni kartoni, znači ne ofiraj se svega ti.Petardaa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43Kad se počnu igračima Reala davati crvene kartone onda možemo pričati. Vinicius, Tchuomeni, Rudiger, su bezbroj puta zadnjih sezona, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, nećemo A reći.DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:45
Kad se počne igračima Barcelone davati crvene kartone onda možemo pričati. Rapniha, Yamal, Cubarsi, su bezbroj puta ove sezone, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, neću A reći.
Doduse, samo je nastavljena tradicija oprastanja crvenih kartona kao onda ono Pepeu, Cesamiru itd
- DinGospo21
- Kontakt:
Najbolje da čim sudija označi početak meča da momentalno dadne crveni Realu, i penal za protivnika.Petardaa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:50Casemiro dobio samo 2 crvena u Realu u koliko ono sezona? Vinicius isto samo 2 crvena ima. Ne ofiraj se svega ti. Ramos nije dobio ni pola crvenih koliko je trebao. Pepe isto. I sad mi je u glavi onaj start na Messijev glezanj u finalu kupa 2011. Naravno, nije dobio crveni. Kako vam nije neugodno navijati za klub koji citav svijet ismijava zbog lopovluka...DinGospo21 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:08Možeš ti to bolje. Nemoj mene ****, ko mene ti ne prolazi, Realu redovno se kao na traci dijeli crveni kartoni, znači ne ofiraj se svega ti.Petardaa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:43
Kad se počnu igračima Reala davati crvene kartone onda možemo pričati. Vinicius, Tchuomeni, Rudiger, su bezbroj puta zadnjih sezona, pomilovani po tom pitanju, kad bude isti kriteriji, nećemo A reći.
Doduse, samo je nastavljena tradicija oprastanja crvenih kartona kao onda ono Pepeu, Cesamiru itd
Evo i uskrslog Mladena Marica. Lik je toliko otisao da na svakom portalu pise jedan te isti post godinama unazad. Covjeku ocito treba neka pomoc.
Cak je i svoje psihijatrijsko okruzenje poceo poistovjecivati sa vascijelim svijetom.
Cak je i svoje psihijatrijsko okruzenje poceo poistovjecivati sa vascijelim svijetom.
Remember, remember the 5th of November.
Sudija se baš potrudio da večeras riješi pitanje prvaka, ali ne dade mu se. Ovaj crveni Valverdeu pored vara, je nešto najjadnije što de desilo ove sezone u La ligi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸