Momci cestitam na rekordno osvojenoj tituli najjaceg kluba na dunjaluku!!!
Ja gajbuse u svlacionici,znaju ljudi da i pjani mogu protiv 7 u ligi
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Ma znao sam da ce zakazati.geronimo je napisao/la: Šećer
Da....geronimo je napisao/la:Haman da se Gotze puno bolje razumije sa Ribijem nego sa Robbenom.

Vjeruj bratu (onako javno) da mi puca ona stvar ko će njih voditi. Znam i znao sam uljepšavati stvari, stišavati euforiju, ali protiv njih sam uvijek optimista. Pogotovo sad.effe_sa je napisao/la: A još nešto, što se duela s ManU-om tiče, nadam se da Moyes neće dobiti otkaz prije sudara s našim timom.....
Ništa, sad ćete se ufurati i izgubiti LP i KUPeffe_sa je napisao/la: A znamo šta je još sve moguće ove sezone.
Zastava moje domovine,jos jedan razlog zasto zivim za ovaj klubthulkazal je napisao/la:
Bio je to fotofinis..A neki igraci se bili malo zadali pa poceli piti i prije pocetka utakmice. Najgori je bio Bastian koji je vec u prvom poluvremenu teturao po terenu. Molim onog ''Ria od gifova'' da metne i gif koji to dokazuje. Nadam se da ce biti Bastian biti sankcionisan od strane kluba tako sto ce za kaznu tamo negdje u maju morati optrcati 100 krugova oko terena pritom balansirajuci sa klempom na glavi.Consigliere je napisao/la:Cestitke! Napeto, nema sta...

Ljepota ovo gledatirio_Ferdy88 je napisao/la:Evo slavlja![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.