FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Pored utakmice u Berlinu pratio sam jednim okom i meč na Old Traffordu,pa zaista ako ne riješimo pitanje prolaza već u Engleskoj smatraću neuspjehom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- el-fighter
- Kontakt:
Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice gdje smo sa 2 brza gola uspostavili kontrolu nad utakmicom i dominirali. Drugo poluvrijeme sam gledao kombinovano sa City-United, sto zbog Dzeke, sto zbog toga da vidim kako United igra. Do kraja smo sacuvali prednsot od 2 gola i uzeli titulu za ovu sezonu.
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY HEY
PS. United je odigrao katastrofalno
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY HEY
PS. United je odigrao katastrofalno

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Centre forward
- Kontakt:
Ja sam ih izvalio k'o Ozil. Mor'o sam, jedostavno sam uživo kako naš ametist na proste faktore razlaže bratstvo - jedinstvo. Kakva noČ.Saurman je napisao/la:Pored utakmice u Berlinu pratio sam jednim okom i meč na Old Traffordu,pa zaista ako ne riješimo pitanje prolaza već u Engleskoj smatraću neuspjehom.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- GazijaKalesija
- Kontakt:
MIA SAN MEISTER!
Gotze pokazao šta zna.
Gotze pokazao šta zna.

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- anelbavarac
- Kontakt:
Pa i prije ovog debakla od Citya, znalo se da je MU odron od ekipe.
Ovim ponizenjem su dotakli dno, mislim da sada Grci tek shvataju kakvu su sansu propustili, i ustvari kakva ekipa je njih eliminisala. Prolaz nece i ne smije doci u pitanje
Ovim ponizenjem su dotakli dno, mislim da sada Grci tek shvataju kakvu su sansu propustili, i ustvari kakva ekipa je njih eliminisala. Prolaz nece i ne smije doci u pitanje

moja ce tek da dobijeBixente je napisao/la:Oooooooooo!!!!!
Nafurao sam i suprugu da skace samnom!! Kaze nisi normalan!

CESTITKE
čestitam na naslovu, zasluženo i uživajte u ovim igrama!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pustimo mi United i sve ostale, mi idemo hrabro ka svojim ciljevima i snovima, i uzivamo u tome 
Svi ostali ce doci na red, kako prolazi vrijeme. Gotze napokon ona prava njegova igra, gol-asistencioneee
Ali Ribery, tzv - gol sa termina u Areni Zenica
Ljepota braco moja, uzivajmo, slijede dalje utakmice gdje mozemo odmarati igrace i spremati se za tekmu Lige Prvaka.
Rafinha malo se opustio u onom treenutku, ali nece taj takve greske pravit u Ligi sampiona imate moju rijec
SUPER BAYERN HEYYYYYYYYYYYYYYYY

Svi ostali ce doci na red, kako prolazi vrijeme. Gotze napokon ona prava njegova igra, gol-asistencioneee
Ali Ribery, tzv - gol sa termina u Areni Zenica

Rafinha malo se opustio u onom treenutku, ali nece taj takve greske pravit u Ligi sampiona imate moju rijec

FC Bayern !!!!!
Evo da i ja cestitam ovo gazenje lige k'o plitak potok. Sad jos da uzmete i LS i da gasimo fudbal. 

DEUTSCHER FUSSBALLMEISTER, DEUTSCHER FUSSBALLMEISTER.....FCB, FCB.....

E sad s nestrpljenjem čekamo da Pep doživi svoju prvu Bierdusche u 34. kolu.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pobjednicke majice

Momci cestitam na rekordno osvojenoj tituli najjaceg kluba na dunjaluku!!!
Ja gajbuse u svlacionici,znaju ljudi da i pjani mogu protiv 7 u ligi

Momci cestitam na rekordno osvojenoj tituli najjaceg kluba na dunjaluku!!!
Ja gajbuse u svlacionici,znaju ljudi da i pjani mogu protiv 7 u ligi

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Haman da se Gotze puno bolje razumije sa Ribijem nego sa Robbenom.
Ovako će Šećer slaviti.

Ovako će Šećer slaviti.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma znao sam da ce zakazati.geronimo je napisao/la: Šećer

Iako je obecao da ce biti tu, mada mislim da je bio na pocetku utakmice, da se javljao ali kao da se izgubio u cijeloj toj idili.
Da i on nije pio rakiju i jeo kobasice?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da....geronimo je napisao/la:Haman da se Gotze puno bolje razumije sa Ribijem nego sa Robbenom.
A još jednom je pokazao svoju nevjerovatnu klasu i može biti jako bitan faktor za Bayern u LP i za Njemačku na SP. U oba slučaja njegova uloga može biti presudna....
A još nešto, što se duela s ManU-om tiče, nadam se da Moyes neće dobiti otkaz prije sudara s našim timom.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Lahm 140/140 passes
Kakva statistika i dovoljan pokazatelj o kakvoj se fudbalskoj veličini radi. Sigurni nasljednik na klupi, pa i u upravi Bayerna u buducnosti.
Moze se do kraja bez poraza i sa pola snage.
A sada na red dolazi i Manchester United, večeras je primio 3, a protiv Bayerna očekujem dvocifren broj, pa makar u 2 utakmice

Kakva statistika i dovoljan pokazatelj o kakvoj se fudbalskoj veličini radi. Sigurni nasljednik na klupi, pa i u upravi Bayerna u buducnosti.
Moze se do kraja bez poraza i sa pola snage.

A sada na red dolazi i Manchester United, večeras je primio 3, a protiv Bayerna očekujem dvocifren broj, pa makar u 2 utakmice

I ja se nadam da neće.
Gotze je odličan samo da poradi još malo na brzini i biće weltklasse igrač. Tehnički veoma jak, igra glavom, pomaže dosta timu i u odbrani samo ga malo zeza ta brzina. Doveden kao desetka, a najmanje igra ofanzivnog veznog. Odlično igra lažnu devetku.
Shaqiri 5 golova i 1 asistencija za male minute, jako podcijenjen igrač.
Gotze je odličan samo da poradi još malo na brzini i biće weltklasse igrač. Tehnički veoma jak, igra glavom, pomaže dosta timu i u odbrani samo ga malo zeza ta brzina. Doveden kao desetka, a najmanje igra ofanzivnog veznog. Odlično igra lažnu devetku.
Shaqiri 5 golova i 1 asistencija za male minute, jako podcijenjen igrač.
Prva titula je tu, svaka čast momcima.
Inače. dobra utakmica, odličnih pola sata i onda su stali na loptu.
Uglavnom, sad se okrenuti Ligi prvaka i Kupu, a u Bundesligi malo više prilike davati Hojbjergu, Weiseru, Schopfu, Greenu i ostalim. Volio bih da vidim i onog malog na lijevom beku, Sallahija.
Idealna prilika za kakvu-takvu afirmaciju ovih mladih igrača i održavanje forme prvotimaca za ostala dva takmičenja.

Inače. dobra utakmica, odličnih pola sata i onda su stali na loptu.
Uglavnom, sad se okrenuti Ligi prvaka i Kupu, a u Bundesligi malo više prilike davati Hojbjergu, Weiseru, Schopfu, Greenu i ostalim. Volio bih da vidim i onog malog na lijevom beku, Sallahija.
Idealna prilika za kakvu-takvu afirmaciju ovih mladih igrača i održavanje forme prvotimaca za ostala dva takmičenja.

Zadnja izmjena: ceze, dana/u 26 mar 2014, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vjeruj bratu (onako javno) da mi puca ona stvar ko će njih voditi. Znam i znao sam uljepšavati stvari, stišavati euforiju, ali protiv njih sam uvijek optimista. Pogotovo sad.effe_sa je napisao/la: A još nešto, što se duela s ManU-om tiče, nadam se da Moyes neće dobiti otkaz prije sudara s našim timom.....
Neću više, ne bih da baksuziram...

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.