Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Pa fakat izgleda ko da ima 12 godina
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Familija zeli da igra za BiH, on je razocaran sto su ga odyebali na onom kampu i sto nije dobio poziv da dodje barem u Zenicu. To je sve sto znam.DrFilgud je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:14Ima li nafake sa njim? Imaš kakav info?Wandelanoite je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:11Hadzikadunic je najveci talenat od svih ovih potencijalnih.
Skaut iz Udina, Italijan koji je otkrio Skriniara u Zilini mi kaze da je to po njemu novi Vidic, kada izgradi tijelo samo nebo mu je granica. Talenat nista manji nego De Ligt samo ima problem sa tijelom koje jos nije izgradio.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Hajd nek se ne ponasa kao uvrijedjena k. i nek dodje da igra za nas. 

-
- Kontakt:
To je velika prednost, sada je dosta agresivniji i pametnije mora igrati zbog inferiornosti. Kada nabije misice bit ce zvijer uz ovu agresivnost i pametnu igru.
MES QUE UN CLUB!
De ligt je godinu dana mladji i vec je standardni prvotimac juventusa
Smjesno je porediti njega sa denisom
Smjesno je porediti njega sa denisom
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
mi moramo dobiti aBd sviju njih, ali gledajuci one isjecke po youtube hadzikadunic izgleda najbolje tj najzrelije igra. kad sam gledao bicakcica davno u dresu stuttgarta slicno je izgledao na terenu ili kao i napr. austrijanac pogatetz tad u leverkuzenu.
moramo se boriti za sve nase dragulje i za hadzikadunica i omeragica i ahmedhodzica i gigovica i omica itd itd oa i ako postanu "samo" prosjecni europski igraci super ce nam valjati! na saku se mogu izbrojati reprezentacije koje se sastoje samo od zvijezda (europskog) fudbala!
ps: ako neko (napr. onaj mladi momak sto je spominjao da je u kontaktu sa misketom) ima mogucnosti kontakta sa nekim iz saveza, neka pravi pritisak da se radi na dovodjenju ovih momaka. ja napr. sam upoznao jednog iz nase rukometne reprezentacije i poslao sam mu spisak 5-6 nasih talenata (iz slovenije i 1 iz francuske) da proslijedi sumanu i svakom drugom selektoru mladih. puno nas je mozemo aBd sta pokrenuti!
moramo se boriti za sve nase dragulje i za hadzikadunica i omeragica i ahmedhodzica i gigovica i omica itd itd oa i ako postanu "samo" prosjecni europski igraci super ce nam valjati! na saku se mogu izbrojati reprezentacije koje se sastoje samo od zvijezda (europskog) fudbala!
ps: ako neko (napr. onaj mladi momak sto je spominjao da je u kontaktu sa misketom) ima mogucnosti kontakta sa nekim iz saveza, neka pravi pritisak da se radi na dovodjenju ovih momaka. ja napr. sam upoznao jednog iz nase rukometne reprezentacije i poslao sam mu spisak 5-6 nasih talenata (iz slovenije i 1 iz francuske) da proslijedi sumanu i svakom drugom selektoru mladih. puno nas je mozemo aBd sta pokrenuti!
-
- Kontakt:
Gol u maniru rasnih strijelaca, pametna kretnja prema lopti i onda vrhunski udarac glavom.
MES QUE UN CLUB!
Mi mozemo nagađati ko je bolji i ko je lošiji itd, ali činjenice su činjenice. Dennis je najbolji igrač od svih njih trenutno koji se povezuju s nama i igra u najjačoj ligi od svih pobrojanih.
On odmah može u prvih 11, ako su Anelu obecali startnu ko sto se prica, onda to treba biti u paru sa Dennisom
On odmah može u prvih 11, ako su Anelu obecali startnu ko sto se prica, onda to treba biti u paru sa Dennisom
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Da budem iskren Misimovic se odlucio za BiH jer u Srbiji nije nikakvu šancu imao da igra takodje i za Topica. Oni bi svi voljeli igrati za susijedi nego kod nas jer su nihove roditelji nacionaliste. Eto dobar prime je Vranjes imao borio se za "srce" to su baš oni ljudi koji uopste nemaju pojma kako funkcijoniše fudbal. Fudbal pogotovo reprezentacija je biznis postao. Vranjes je fašista, rasista i nacionalista. Igrao je u reprezentaciju da sebi napravi reklamu za drugi klubovi. Ja sam siguran da bi ovakav igrac protiv nas bio da nije dobio mijesto medju 11 jednanest. Šimunovic se osvijetio nad HNS dok nije skopco da ima samo jednom pravo da mijena športsko drzavljanstvo osim ako ima još praho ispod u21. A glupi Bošnjo mora uvijek dati svakom priliku! Mi sanjamo Joveljica, Budimira, Katica, Pongracica i na kraju dobimo nekog Jajala, Milicevica i Pavlovic koji su iznad kvalitet u reprezentaciji. Zato i jesmo tu gdje smo jer naša ocekivanje je ne realno. Tankovic nema kvalitet za spisak medju 23 igraca pa kamo da bude kalibar kod nas. Seferovica su obecali mijesto u reprezentaciju i na kraju su naši njega nudili da bude u mladoj reprezentaciju u21. Sto tice saveza, cuo sam da ce sestric od Dodika biti presednik od saveza? Ja neznam da li je sajebancia ili istina u slucanjost ako je istina onda bi trebali cijeli savez bojkotirati, jer znam unaprijed da ce ovaj fašista gurati svoji menadzerski srpski igraci u spisku... Sve u svemu malo da neko voli našu drzavu osim Bosnjaka! Ako postoje neki kvalitetan igrac koji nije musliman nek se slobodno javi da zeli igrati za nas!
Naravno da ce malo skociti kad Zukanovic postavlja cijene. Ili mozda neznas?hurem je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:00Pa naravno da ce malo skociti cijene jer imaju odlicne klupske sezone iza sebe...jedan je standardan u21 reprezentativac (Serbecic) a drugi dobio poziv u A selekciju (Rahmanovic)..
Ne radi se o milionima nego o sici...uz to ne idu u penziju nego mogu dodatno napredovati.
Tatar pa i Kovačević su mi nebitni likovi.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Igrali do 2002-e. Mogao je od 2002-2004, a mogao i iz Wolfsburga dobiti poziv kad se ta generacija napadača oprostila.DrFilgud je napisao/la: ↑08 jul 2020, 19:46Topić bi na vrhuncu karijere, 2001-2004, teško dobacio i do šireg spiska hrvatske reprezentacije. U to vrijeme su još uvijek igrali Šuker i Vlaović, pored njih Tomislav Marič, Vugrinec, Balaban, Petrić...
Ipak je to irelevantno jer je Topić već neke '98. nastupio za nas, a u to vrijeme nije bio ni među deset hrvatskih napadača.
O tome ti kažem. Već je na vrijeme odabrao nas. Nije čekao šansu.
Visočiji je od Skriniara, čak i od svih Interovih štopera. Što zna biti relevatno. Ako želi da ima približnu karijeru kao Skriniar trebao bi što prije na "brušenje" kod Italijana. Marach Kumbulla je mlađi od njega godinu dana,a svi ga veci klubovi u Italiji traže iz prostog razloga jer im je "na očima" i ima iskustvo u njihovoj ligi kao i to da je prošao njihovu školu. Momak igra za Veronu. Ako stvarno ima toliki potencijal godina dana u Italiji u timu sa sredine tabele ce mu biti dovoljna da napravi veći transfer. Naravno i da krene igrat za nas.DrFilgud je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:14Ima li nafake sa njim? Imaš kakav info?Wandelanoite je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:11Hadzikadunic je najveci talenat od svih ovih potencijalnih.
Skaut iz Udina, Italijan koji je otkrio Skriniara u Zilini mi kaze da je to po njemu novi Vidic, kada izgradi tijelo samo nebo mu je granica. Talenat nista manji nego De Ligt samo ima problem sa tijelom koje jos nije izgradio.

I Van Dijk je osvojio PL pa mu pada cijena na TM zbog situacije u svijetu pa i tržištu.hurem je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:00Pa naravno da ce malo skociti cijene jer imaju odlicne klupske sezone iza sebe...jedan je standardan u21 reprezentativac (Serbecic) a drugi dobio poziv u A selekciju (Rahmanovic)..
Ne radi se o milionima nego o sici...uz to ne idu u penziju nego mogu dodatno napredovati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najbolja igračina Telekom lige može imati max 600-700k.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znam da Zukanovic postavlja cijene...ReX je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:39Naravno da ce malo skociti kad Zukanovic postavlja cijene. Ili mozda neznas?hurem je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:00Pa naravno da ce malo skociti cijene jer imaju odlicne klupske sezone iza sebe...jedan je standardan u21 reprezentativac (Serbecic) a drugi dobio poziv u A selekciju (Rahmanovic)..
Ali opet kazem, rijec je o hiljadama a ne milionima.
@Osim, naravno da ce Van Dijku pasti cijena...nije nikad ni smjela biti onolika...kao ni mnogim preplacenim igračima krenuvsi od Neymara preko Mbapea, Dembelea, Coutinha itd.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 08 jul 2020, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Van dijk nije ni do koljena velikom Serbecicu.. kako te nije stid uopste ih stavljat u isti kos.Osim13 je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:54I Van Dijk je osvojio PL pa mu pada cijena na TM zbog situacije u svijetu pa i tržištu.hurem je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:00Pa naravno da ce malo skociti cijene jer imaju odlicne klupske sezone iza sebe...jedan je standardan u21 reprezentativac (Serbecic) a drugi dobio poziv u A selekciju (Rahmanovic)..
@igrajlopte 🐦
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne bi javljali likovi da igraju za bilo koji klub osim Sarajeva, mozda bi im i drago bilo, a ovako seru al haj..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rahmanovic i ima 600k.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 jul 2020, 20:55Najbolja igračina Telekom lige može imati max 600-700k.
@ReX, nema potrebe za glupim, ironicnim komentarima
Svaki dan ima neki update danas bilo za Bundesligu. ali nema veze je samo guram Sarajevo.